Een vrouw die op het internet “kwetsende” opmerkingen over pedofielen maakte, is bezocht door de politie, die haar ervan beschuldigde “kwetsend te zijn geweest over pedofielen op YouTube,” aldus berichten.

Kelly J. Keane (bij velen bekend als Posie Parker) zegt dat politieagenten van Wiltshire Constabulary haar woning wilden betreden, zonder huiszoekingsbevel, na een melding dat Keane enkele “oneerbiedige woorden” over pedofielen op het internet had geplaatst, schrijft Baxter Dmitry.

Volgens Keane verklaarden de agenten dat zij was aangegeven voor een “strafbaar feit”, maar zij weigerden te preciseren welk misdrijf zij precies zou hebben gepleegd. Mevrouw Keane vroeg of zij beschuldigd werd van een “haatmisdaad” of van een “niet-haatmisdaad”, maar ook hier waren de agenten vaag over welke wet zij overtreden zou hebben.

Toen Keane vroeg wat zij in het bijzonder gedaan had dat de komst van twee agenten naar haar huis zou kunnen rechtvaardigen, antwoordde een van de agenten:

“U heeft zich onbehoorlijk uitgelaten over pedofielen op YouTube.”

Er was een tijd, en dat is nog niet zo lang geleden, dat pedofiel zijn gezien werd als het laagste van het laagste. Nu echter doet de politie in het moderne Groot-Brittannië geen moeite meer om deze personen te onderzoeken, maar besteedt zij haar tijd aan het lastigvallen van iedereen die iets “kwetsends” over hen zegt.

Voor wie precies werkt deze politie?

Zij beschermen zeker niet de burgers van het Verenigd Koninkrijk en hun kinderen.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Othuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grensVolg Frontnieuws op Telegram

  De ineenstorting van de media, de Nederlandse Julian Assange, rokende racisten, vertrouwen en waarheid

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense strijdkrachten lijden zware verliezen in de Pepski regio (Video’s 18+)
Volgend artikelDokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van de COVID Gevaccineerden op de Ongevaccineerden, en dat het bloedcellen vernietigt & bloedklonters veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Als je ziet wat een impact die pedofielen hebben op het leven van een persoon… Ik ken iemand die op 4jarige leeftijd 6 maand misbruikt is door de gebuur… Een veroordeling, een jaartje in het prison, maar die smeerlap was daarna weer vrij
  Het meisje is ondertussen een vrouw van 37. Heel veel tegenslagen in het leven ondervonden. Volledig mislopen jeugd gehad. Ok, die ouders zitten daar ook voor een groot stuk tussen, ze hadden het sneller moeten kunnen vaststellen als ze hun dochtertje beter hadden omringd. Het is zelfs een tante die uiteindelijk het misbruik heeft kunnen vaststellen en aanklagen
  Als gevolg van dat trauma, heeft die vrouw heel veel problemen gekend. Naast enkele keren zelfmoord te proberen, op 14jarige leeftijd van huis weggelopen, maanden op straat geleefd voor ze naar een gesticht moest tot 18jaar… Daarna veel smeerlappen die rond haar hingen omdat ze in de media-wereld haar weg trachtte te zoeken, profiteurs alom! Zwaar ziekgeworden, auto-immuunziekte. Alles als gevolg van het misbruik op 4jarige leeftijd!

  Gepaste straffen hadden dit alles kunnen voorkomen! En daar is maar 1 gepaste straf voor, direct de kop af !!

  • Dan mag je de hele mannelijke bevolking wel opruimen want ze zijn (bijna) allemaal hetzelfde. En sommige vrouwen ook nog. Ben zelf ook prooi geweest van misbruikers. Net als mijn zus.
   Ze doen er allemaal aan mee. Of ze zwijgen erover. Of zeggen tegen je dat jij je mond erover houden moet. Er zijn maar weinig mensen die NIET aan misbruik mee doen is onze ervaring. Vooral als uitkomt dat je misbruikt bent. Dat roept het beest in de anderen wakker en gaan ze je ook misbruiken. Je snapt het niet.
   Als je niet mee werkt dan stoppen ze je in een instelling zodat je gemakkelijker te misbruiken bent. Net als mijn zus. Alle meisjes werden daar verkracht. Zonder uitzondering. Alles in de doofpot. Als je daarna je verhaal wil doen wil niemand het weten. Je wordt overal geblokkeerd en weggewerkt, gewist en uitgegumd.

   • @Petrah,

    Denk dat je met dit soort uitspraken toch een heel klein beetje voorzichtiger moet omgaan en niet moet generaliseren…….

    Ik zou je hier een ander verhaal kunnen vertellen……en dit ging niet eens zo ver dat mijn ex-vrouw verkracht of anderszins werd……..het komt erop aan dat je geen seconde voorbij moet laten gaan om te laten zien met wie ze te maken hebben…..

    Heel kort…..
    Een jongeman van Marokkaanse afkomst, ongeveer 2 meter lang en een ster in Thai Boksen, maar dat wist ik toen even niet, riep nadat ik hem voor mijn auto kreeg door zijn schuld, (waarbij hij in eerste instantie meer dan geluk had dat ik hem niet platgereden heb) “STOMME K*THOER” tegen haar………lang verhaal kort……

    Ongeveer 500 meter en 2 blokjes verder reed ik hem met mijn auto klem tegen de gevel van het plaatselijke Kruidvat filiaal waarna hij naar binnen rende…….maar ik ook en achter in de winkel zette ik hem van de grond af tegen de muur door hem gewoon bij zijn truitje onder zijn kin omhoog te duwen…..had hij niet van terug en iedereen in de winkel bleef stil staan……want ze dachten dat ik kwaad was……

    Zo doe je dat…….geen gras over laten groeien…….verhaal is een ietsje langer want er is nogal wat politie opgetrommeld maar ook dat heb ik opgelost……

    Niet generaliseren dus…..van kinderen én vrouwen alsmede mensen die zichzelf niet kunnen verweren blijf je met je poten vanaf, in elk geval als ik in de buurt ben….

    Gegroet beste, no hard feelings!

    Gladiator

    • Dat verhaal neem ik met een kilo zout beste .
     Een vechter die jij tegen de muur drukt .
     A je stond ver genoeg achteruit om geen ellboog op je test te krijgen .
     B je stond niet met je benen wijd om je balans te behouden , een scheen op je kloten !
     C je houding om deze persoon te fixeren betekend dat je in een boog of graden hoek moet staan en dan ben je duidelijk in onbalans!
     Een getrained vechter(ster in muy thai ) druk jij niet ff aan zijn truitje onder zijn kin tegen de muur.
     Nee vriend dat geloof ik niet .
     Nu dan maar nog even over de KUKRI je responce was een wenkbrauw fronser . de Kukri op korte 1op1 gebruik je kunt dan niet hakken.
     Ook niet in de rug zetten . De kukri onderhands gebruiken snij kant naar boven en dat is het nek oksel dijbeen vitale plekken .
     Plus wat je zelf nog kunt bijdragen in de hand combat.
     Jij als instructeur close combat zou beter moeten wezen .
     Kijk op een zak meppen kan elke zool een tegenstander is steeds in beweging en niet voorspelbaar. P>S wat doe je als je tegenstander aan GUNFU doet ? 😐

     • @ohjd,

      even een kort bericht als test want ik krijg mijn commentaar gewoon niet geplaatst en er zit zelfs geen link o.i.d. bij.

      Weet niet hoe dit kan en ben telkens de tekst kwijt zo vanmorgen ook al en dat is nogal frustrerend…

      Gladiator

      • Beste ohjd,

       Ik denk dat goed lezen niet uw sterkste kant is of vergis ik me…..

       Ik heb nog NOOIT ergens beweerd dat ik een instructeur close combat ben of ben geweest, nog nooit.

       Wél ben ik vuurwapeninstructeur geweest en wel ongeveer een jaartje of 22. Ook ben ik hulpinstructeur geweest bij een dienst van de Rijksoverheid voor ongeveer 4-5 jaar en daarbij tevens IGG wat staat voor Instructie Gebruik Geweld (voor Rijksambtenaren)

       Dit wil ik dus even recht gezet hebben want er wordt nogal eens wat fout geïnterpreteerd hier en daar.

       Dan die latnagel met die grote bek, het is zo, en nogmaals, ik wist niet dat het een vechtsporter was echter ik denk dat hij na het voorspel (klemgereden) en het achterna rennen in de zaak waarbij hij plots niet verder kon en ik hem in zijn omdraai tegen de muur drukte en jawel…..omhoog. Het was zoals gezegd een latnagel……

       En vwb welke tegenstander dan ook…..je weet NOOIT wie er tegenover je staat…..en ik vraag dat ook maar beter niet, dat kan het verdere verloop nogal beïnvloeden nietwaar. Waar het om gaat is dat het snel moet……en dat gaat nog steeds prima….

       En GUNFU……beste, dat is meer iets voor in actiefilms……..en daar kan het ook beter blijven, er is werkelijk helemaal niets realistisch aan…….

       Ken wel de technieken een BEETJE van mannen zoals Spetsnaz en GSG9 enz maar dat vergt nogal een gigantische intensieve en vooral doorlopende training want hier komt nogal wat bij kijken en niet zo’n beetje ook!
       Lach me dood als ik een of andere held met een .44 magnum uit de losse pols aan de overkant van een straat iemand zie “neer maaien”…….mag hij nog eens overdoen als ik naast hem sta hahahaha……

       Stel je voor je loopt tegen een zwarte band Krav Maga aan…..einde verhaal…..(Systema is ook wel aardig maar meer een techniek voor een aanval af te weren maar schitterend om te zien!)

       Ieder zijn ding natuurlijk…..en dan nog kort inzake Kurki wel of niet, of Machete……het ging mij in deze niet om welke techniek dan ook maar puur om een advies wat mensen toch iets meer weerbaar maakt……en ik bedoel nu letterlijk, beter dan een aardappelschilmesje want als het niet goed uitpakt ben je toch wel het haasje maar wel iets moeilijker……

       Laten we het hier maar bij houden oké!

       Gegroet beste,

       Gladiator

       • Je hebt een politieke Carrière gemist .
        Je lult je er fijn uit 😃
        Quote”Een jongeman van Marokkaanse afkomst, ongeveer 2 meter lang en een ster in Thai Boksen”
        Laat maar . Ik oordeel niet .
        En je gezever over GUNFU .
        Je vat de strekking niet .
        “Ik denk dat goed lezen niet uw sterkste kant is of vergis ik me…..”dat is een dooddoener helaas gaat die vlieger niet op bij mij .
        Groeten Beste 🙏

      • Krijg bovenstaande tekst gewoon gelijk geplaatst echter mijn werkelijke commentaar NIET en weet bij God niet hoe dat kan. Er zit geen link bij en is maar gewoon tekst…….

       Helaas beste ohjd, ik weet het ook ff niet nu.

       Probeer evt bij een ander topic nogmaals en dan ook bij uw naam!

       Gladiator
       ps dit zal wel zichtbaar worden…….

       Frontnieuws: In de prullenbak gewaaid. Force majeure, gebeurt soms.

   • Mee eens, ken maar één dame die niet verkracht is. De rest ALLEMAAL. Maar hush hush, want anders staat het zo slordig hier in dit gave landje.

     • We komen uit een redelijk net milieu. Maar dat is nou juist de pest. Daar houden de vrouwen allemaal hun mond. Omdat het ze alles gaat kosten als ze hun mond opendoen.
      Vraag maar eens serieus en onder belofte van geheimhouding aan de vrouwen in het milieu waarin u verkeert wat hen ooit overkomen is. U zult nog schrikken.

   • Petrah,
    Ik wens jou alle sterkte toe na alles wat jou is overkomen, een groet van een man, er kan NOOIT enige sympathie voor misbruik van wie dan ook, gebeuren dingen als beide personen het willen dan nog zijn er grenzen, geen compromis in mijn beleving, knuffel op afstand aan U van mij !!!

 2. Die rat was niet levend ons perceel afgekomen.

  In Nederland weet ik ook nog een zich verschuilende hogergeplaatste rat te wonen die in Eerst Papa Effe, waar jullie doodshoofd toevallig? ook woont, te vinden.

 3. ‘Voor wie precies werkt deze politie? ‘…….de vraag geeft het antwoord aan…..

  Ik durf te stellen dat van de PVDA 1 op de twee leden een pedofiel is. Bij de politieke leiding zal dit percentage hoger zijn. Voor mij is een pedofiel iemand die jonge weerloze levens kapot maakt en die publiek terecht gesteld moet worden. De reden dat blanke westerse mannen zich bekeren tot de Islam is omdat pedofilie daar niet verboden is. Niks geloof in iets hogers, puur oppertunisme ……Lokaal waar ik woon zit een blanke PVDA aanhanger die ook nog eens enorm welkom roept tegen moslims en er constant tussen gaat zitten. Extra aandacht heeft hij voor hun kinderen….

  Niet als normaal benoemen wat niet normaal is.

  Een volwassen hond die een puppie bijt moet worden afgemaakt of uit de buurt van andere honden en mensen worden gehouden omdat het bijten van een weerloos iets onnatuurlijk is en aangeeft dat de hond niet in orde is. …..een pedofiel is een gevaarlijke afwijking die slachtoffers maakt die van buiten blijven leven maar van binnen op sterven na dood zijn…dat is in mijn optiek een halsmisdaad.

  Soms is enkel een nekschot de oplossing…..

  • in de maatschappij is 1 op 2 pedo, dus ipv vaccins om de bevolking uit te dunnen, gewoon kop af van de pedo’s en problemen opgelost.

   • 1 op 2?
    Heb je bronnen?
    Je doet het overkomen alsof het (net niet) een meerderheid is: zoniet de norm, dan toch in elk geval heel normaal.
    Probeer je misdaad soms goed te praten?
    Ik mag hopen dat het een tikfout betrof, bv. dat je bedoelde 1 op 20 of zo.
    Want 1 op 2 dat weiger ik dus te geloven.

 4. Dit stinkt dus weer naar jewclaws die van soros. Die mindfuckt met alles wat heilig is en draait het om. Zal blij zijn als dat piece of shite samen met zijn zoon uit dit leven is gestapt.hier is geen plaats voor zulke zieke geesten.

 5. Inzake pedo.

  Deze man, welke ik al geruime tijd volg heeft er net een docu over gemaakt…….

  En beste mensen, het gaat eigenlijk, zoals ik het een beetje begrepen heb NIET ALTIJD om de sex……dat is voor de eerste tijd eventjes een lolletje te hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Krijg deze weer niet geplaatst en mijn vraag is WIE ME HIERMEE EVEN KAN HELPEN om te plaatsen!

  DIT IS DE TITEL!!
  DEFUND THE FBI, CIA, FDA, CDC, IRS, FEDERAL RESERVE AND THE ENTIRE GOVERNMENT

  En het is op het kanaal van Dollar_Vigilante van Jeff Berwick

  Een kind waarvan men de organen harvest (ik gebruik met opzet dit Engelse woord) brengt MILJOENEN op en dat is het uiteindelijke doel.

  Ook worden er zaken aan het licht gebracht wat BEKENDE MENSEN (Avicci bijv.) welke dit aan de kaak willen stellen zoal kan overkomen….en dat zijn rare zaken zoals iemand die “zelfmoord” heeft gepleegd middels 2 schoten in zijn eigen achterhoofd te schieten…….tja, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

  En wie helpen dit vuile eraan te komen……..

  THE FBI, CIA, FDA, CDC, IRS, FEDERAL RESERVE AND THE ENTIRE GOVERNMENT!!!!

  Kijk eens naar deze Jeff Berwick welke het een en ander met een, in dit geval een vleugje humor brengt althans vwb het overige in deze betreffende docu.

  Daarbij staan onder deze video een behoorlijk aantal links naar de bronnen welke ik zou opslaan en evt downloaden maar dat moet iedereen zelf weten!

  Ik WAARSCHUW wel eventjes voor nogal zeer schokkende beelden alleen al in deze video. Het is zelfs voor mij niet te bevatten en ik heb toch al heel wat moeten bekijken op dit gebied.

  Misschien dat iemand denk waarom Berwick dit laat zien maar mensen willen beelden zien als BEWIJS……

  Dus nogmaals ben gewaarschuwd!!!!!

  Gladiator

 6. Tjonge, tjonge zeg… Bepaalde mensen moeten inderdaad hun geslachtsdelen in bedwang houden.
  Maar de wijze waarop hier gereageerd wordt op dit topic…. Hier moeten bepaalde mensen hun tong in bedwang houden… Doe eerst is je huiswerk in plaats van iedereen over een kam te scheren.

 7. De ex van Dutroux en de helpers van Dutoux zijn weer op vrije voeten.

  Kijk eens naar die zaak.
  heb je wel eens de naam van EEN enkele klant gezien????
  Dat waren de stinkend rijke, en politici…..
  ———————————————
  Dan even definitie:
  –pedofiel: iemand die op niet-geslacht rijpe koters valt
  –pederast: iemand die op pubers/adolecenten valt

 8. Maar wat kan je verwachten van England?
  Daar hebben pakistani meer dan 2000 meiden ontvoerd, aan drugs gebracht, en jarenlang geprostitueerd, beschermd door rechters, politie, maatschappelijk werkers, en andere instanties.

  hebben die meiden schadevergoeding gekregen? Nee. Excuses van de moslim honden? nee.
  Eentje kreeg 22 jaar gevangenis maar was na 2,5 jaar weer thuis.

  Ondertussen mochten de daders hun bezit–gekregen uit criminaliteit- houden, kregen hun grote families sociale steun ipv uitwijzing, en werden de meiden gecriminaliseerd.

  Dat is GB (maar ook in Frankrijk,en Duitsland) 2022

  • Criminalisering van slachtoffers. Wederom regelrecht uit de lijst van tactieken die uit het cultureel Marxisme komen. Kijk maar nummer 8 uit de lijst.

   https://billmuehlenberg.com/2009/05/11/the-frankfurt-school-and-the-war-on-the-west/

   De volledige lijst uit het artikel:

   1. The creation of racism offences.
   2. Continual change to create confusion.
   3. The teaching of sex and homosexuality to children.
   4. The undermining of schools’ and teachers’ authority.
   5. Huge immigration to destroy identity.
   6. The promotion of excessive drinking.
   7. Emptying of churches.
   8. An unreliable legal system with bias against victims of crime.
   9. Dependency on the state or state benefits.
   10. Control and dumbing down of media.
   11. Encouraging the breakdown of the family.

 9. Die vrouw is opgezocht door de politie , en ondanks of ze gelijk had, dat is helemaal haar eigen schuld , je moet ook niet met je eigen naam en herkenbare foto je mening gaan lopen verkondigen op internet. Goed uitkijken daarmee. Op internet moet alles fake zijn of het zal je berouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in