De Duitse minister van Economische Zaken en Klimaatbescherming, Robert Habeck, heeft maandag op het Wereld Economisch Forum in Davos gezegd dat opheffing van de sancties tegen Rusland uitgesloten is, zelfs als dat het verlies van 100.000 mensenlevens zou betekenen, bericht RT.

Met het oog op de verergering van de hongercrisis, die nog verergerd wordt door de blokkade van de handel over de Zwarte Zee, pleit Habeck er toch voor om geen onderhandelingen met Rusland te beginnen. Volgens het Wereldvoedselprogramma van de VN bestaat er gevaar voor een grote hongersnood en voor stijgende voedselprijzen in de hele wereld.

Deze uitspraken doen misschien denken aan een nu legendarisch interview van de vroegere Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright over de Amerikaanse sancties tegen Irak. Daarin verklaarde Albright dat de dood van meer dan een half miljoen Iraakse kinderen de prijs waard was.

Backup.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Apenpokken is de laatste gemanipuleerde afleiding terwijl de gecontroleerde afbraak van de menselijke beschaving versnelt
Vorig artikelFrans luitenant-kolonel Jacques Guillemain: “Oekraïense soldaten verschansen zich in de steden”
Volgend artikelDavos onthult ontwikkeling voor “groen” sociaal kredietsysteem van een “individuele koolstofvoetafdruk tracker” om je consumptie te traceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Dat is precies de reden dat ze daar zitten. Mijn vraag is, wie heeft dit allemaal bedacht en gaat dat zomaar, over iemands leven beslissen. Ze plegen moord met voorbedachte rade en het mag niet opvallen.

  • elke x als ik een blauw gele vlag zie die iemand trots in zn voortuin hangt denk ik,;
   die ga ik onthouden.
   de rest “zelfverklaarde elite” is ook via hun eigen monitor systeem , sociaal media en media traceerbaar.
   ik voorzie zoals reeds vaker geopperd “De Schreeuw”
   de finale en onvermijdbare confrontatie van en voor de meelopers en wegkijkers
   en waar ze nu eigenlijk gezapig aan meewerkten.

   want duidelijk is dat europa en de kroon/de corporatie/rotkinderen Monopoly bankiers
   alleen in de eigen media aan het winnen is en helden zijn.

   de rest van de wereld kijkt met verbazing toe.

 2. Deze drekzak en nazi lover is compleet gestoord, maar ja een keer nazi altijd nazi.
  Ze zeggen nooit wat Zelinski al 8 jaar doet met van origine russen en deze uitmoord in b.v. Donbas regio etc. ( circa al 25000 )
  Ook hier in Nederland steunen ze deze Zelenski idioot wat nooit iets is geweest in zijn leven als comudiant en zeer slechte zanger en nooit een euro te makken had. Maar ja lang leve Klaus Schwab en Soros en Bill Gates die hem miljarden hebben gegeven om hun Bilding Back Better in de Oekraine uit te voeren. Corruptie ten top daar d.w.z. het Corruptste land ter wereld.

 3. Een half miljoen kinderen! !
  Snap je het nu!!?KINDEREN!
  Waar zijn ze gebleven.?
  Zijn er dan geen volwassenen overleden. ?
  Kinderhandel toen nog in volle geheimenis?
  Of zoek ik het tever?

  • Dat had Hitler dus niet. Duitsland ging als een speer na de 1ste en voor de 2de wereldoorlog. Ga kijken naar ‘Europe the last battle’ dan leer je nog iets.

  • Nee, juist niet. Bij hem was het echt Eigen Volk Eerst! Duitsland was een welvarende natie geworden onder hem en bepaalde landen daaromheen werden daar jaloers op. Er zijn in het verleden zelfs etnische Duitsers vermoord bij de grenzen met Polen en Tsjecho Slowakije maar dat vertelden ze je niet bij de geschiedenisles op school, nee, alleen de Joden werden uitgemoord.

 4. Is dat niet zowat hetzelfde als genocide plegen op ‘zijn eigen’ volk?
  Liever de mensen laten sterven dan toegeven aan iets wat ver weg in een buitenland gebeurt.
  Nu maar hopen dat de Duitsers dit ook in de gaten krijgen en die vent uit zijn ivoren torentje halen en gepast straffen. Iets met pek en veren of zo.

 5. Wat heeft deze “””volksvertegenwoordiger””” het toch goed voor met zijn volk. Ik moet echt een traantje wegpinken. Wat een held!

 6. Deze gevaarlijke gek laat eerlijk zien wat een zg “fatsoenlijk” iemand als Rutte verbergt achter een facade van van studentikoos, keurig met een brilletje hahahaha fatsoen: ze zien zichzelf niet als volks-vertegenwoordiger, ze ZIJN geen volks-vertegenwoordiger, dus ze hebben ons mandaat helemaal niet. De nep-verkiezing van Braindead Obiden, die van de Trump-stemmers is gestolen mbv Dominion heeft duidelijk gemaakt dat stemmen geen enkele zin heeft. OOK niet in Nederland en ook niet in Frankrijk of in de VK, Spanje en Italie. We kunnen ons hier niet uit stemmen: Schwab en zn stam hebben ons hele leven, onze hele maatschappij gekaapt en ze willen maar één ding: het blanke ras uitroeien. En dit soort geschifte machtswellustelingen is gelukkig te stom om dat te verbergen. Helaas zijn de meeste mensen ook te stom om dit te zien voor wat het is. En te lui en te laf. Die nemen nog een boostertje. Proost!!!

  • Neen, dat “zit niet bij de Duitsers”, het zijn de talmoed joodse elites die over onze ruggen heen, streven naar wereldhegemonie. De VS is hun kolonie, evenals het VK. De vrijmetselarij is hun belangrijkste werktuig om zover te komen. Alle Davos gangers zijn lid van de loge. Alle westerse regeringen worden gedomineerd door vrijmetselaars. Daar in de loge, schuilt het grote kwaad dat door de ontkerkelijking en ontchristelijking van de samenlevingen, vrij spel heeft gekregen. De Heilige paus Pius X heeft dit voorzien, elimineer God en Zijn Kerk, en de duivel neemt Zijn plaats in.

 7. Ruimt lekker op…..als hij en Adolfina merkel en botox Leyten het eerste gaan….

 8. Dit monsterlijke mansdier maakt duidelijk kenbaar wat mensen betekenen voor hen: a renewable, sustainable and fast-growing resource. Dus je kan er alles mee doen wat je wilt, inclusief opofferen voor wereldmacht. Ze groeien nog sneller dan de kerstbomen, die broedende meute. De menselijke wetten zijn overbodig geworden en vervangen door de wetten van het geld. Al die ongelooflijk stomme Habeck en Rutte figuren zijn ingepraat dat ze beter dan de gemiddelde mens zijn, dus ze schromen zich niet eens meer voor dit soort macabere uitspraken. Wat het voor zin heeft voor een blanke om blanken uit te moorden, geen idee. Habeck’s eigen nakomelingen zullen ook geen toekomst meer hebben. Maar hij volgt braaf de instructies om het volk op te offeren voor de wereldmacht van de Ziopaten. En niemand die nog recht heeft op zijn eigen leven. En dat is iets dat Habeck nog niet ervaren heeft: geen recht meer op zijn eigen leven.

 9. Onbegrijpelijk, dat het Nederlandse kabinet de Nazi Zelensky met zijn nazi Azov leger steunt ! Ik wil later niet horen ” wir haben es nicht gewusst !!!”
  De geschiedenis herhaalt zich! Joden, Russen, zwarte mensen en zigeuners zijn het slachtoffer !
  Rutte is de grootste verrader van het Nederlandse volk.
  De banden met het WEF laten daar geen twijfel over bestaan !!!

  • VOLKOMEN MEE EENS STAAN NOG TE KLAPPEN OOK de hele 2e kamer en de regering maar geen een gaat er naar de oekraine lafaards (BEHALVE FVD)

 10. Even op een rijtje.
  Acht jaar lang vermoordde het regiem etnische Russen, haalde de MH17 neer, voorzagen Hunter Biden van pubertjes, waren super corrupt.
  Mofrikana zei: niets.

  Putin moves in, dat mag via art.51 van de UN.

  USA pisnijdig, want dat is een klant minder voor Nato.
  Sancties (als je niet terugtrekt, dan…..)
  Sancties hebben tegengesteld effect–Rusland schiet economisch omhoog.

  Rusland houdt de Black Sea havens dicht; dus de prijs van granen en olie gaan omhoog in Afrika en Europa.

  Rusland wil ze wel openen, als de sancties worden opgeheven.

  …en dat noemt dementerende Biden “chantage”…..

  Voor de rest zijn ze bijna normaal….

 11. Dat soort zijn de grootste criminelen op deze planeet, ze zouden zo snel mogelijk hun laatste adem moeten uitblazen! of vroegtijdig geruimd worden, zij zijn het werkelijke virus! de war mongers, save human kind from this Evil.

 12. @Jules, heer Satan heeft in 1963 het Vaticaan overgenomen volgens de priester Malachi Martin (paus Paulus VI (1897 – 1978) heeft dit ook geconstateerd), in datzelfde jaar gingen de orde van Malta (rk) en de Johanniter orde (pk) achter de schermen samenwerken & de in 1958 aangetreden ‘goede’ paus Johannes XXIII (1881 – 1963) was een vrijmetselaar. Tel uit je winst!
  Tenslotte nog een uitsmijter: paus Johannes-Paulus I (1912 – 1978) zat exact 33 dagen op de stoel van Petrus. Gaat er een lichtje bij u branden?

  • Ron, wat zeg je nu?
   Heer Satan?
   Heer??
   Satan met een hoofdletter?

   Minkukeltje satan lijkt mij meer op z’n plaats en dan druk ik me nog beleefd uit.

 13. FACT CHECK

  Habeck zegt: “(…) if part of THEIR population is starving to death.”
  De ondertiteling is correct: “Nennen wir es dynamisch, wenn ein Teil IHRER Bevölkerung wirklich verhungert.” (start de video op 0:07)

  De kop van Frontnieuws spreekt over het sterven van een deel van ONZE bevolking. (Zucht…)

  Doden door honger zijn verschrikkelijk, ongeacht aan welke kant.
  Maar jullie moeten écht beter opletten, Frontnieuws!
  Dit soort blunders zijn ZOOOOO verschrikkelijk slecht voor jullie reputatie!!!

 14. Wat hebben wij het toch goed hoor ik veel oude mensen zeggen deze zin wordt nu wat hadden wij het toch eens goed, slaap lekker verder ook mee lopers zijn uiteindelijk dood lopers hopelijk mag ik dat wel zeggen van alle kanten wordt ons de mond gesnoerd wat is mening van vrijheid toch prettig zolang je maar je bek houd de elite vermoorden het volk gewoon met en gift spuit en dat vinden onze land genoten prima.

 15. Van alle berichten klopt er maar 1,die van P ten Berge.
  De meesten schrijven helaas maar wat en steekt anderen aan,die in vuur en vlam geraken.
  Geloof niet alles en luister,lees eerst goed,en dan nog..
  Blijf kritisch.
  Steun de boer.
  Amen

 16. Beste Mensen

  Hoe kan iemand beweren Ons volk
  Als ieder individu een volk Apart is

  Hij zal bedoelen :
  Dat Hij spreekt namens de slaafse onderdanen
  Dus :
  Die genen die gedwongen gehersenspoeld met paarde kleppen op èèn richting op lopen

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in