President Of Ukraine from Україна / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky verscheen dinsdag op Fox News waar hij Westerse landen vertelde te stoppen met het aanleggen van wegen en het helpen van hun eigen mensen, zodat ze al het belastinggeld kunnen besteden aan het ondersteunen van zijn mislukte oorlog tegen Rusland.

“Wij mensen zijn soldaten. Wat hebben ze nodig? Doe dit. Bouw geen wegen voor vandaag. Doe het niet. Geef al je geld uit aan het wapen, aan de drones, aan de samenleving, aan de pensioenen, enzovoort. En niet huilen, want jullie zijn leiders, en dat is het. Dat is waarom- Dat is waarom we zijn en dat is waarom we zijn gebleven, omdat de meeste mensen, mensen niet huilen. Mensen blijven en vechten tegen Poetin, en we hebben geen vijanden in ons land. We kunnen hier geen tijd voor hebben en dat hebben we ook niet. We hebben maar één vijand, dat is Poetin, en dat is het,” zei de waanzinnige psychopaat terwijl hij werd geïnterviewd door Fox News presentator Bret Baier, bericht Shane Trejo.

“Maar je staat voor Democratie in de toekomst?” vroeg Baier als antwoord aan Zelensky.

“Ja, natuurlijk. Natuurlijk. Want we verdedigen echt de democratie en we verdedigen echt de vrijheid,” voegde Zelensky eraan toe.

Zijn commentaar kan hier bekeken worden:

Big League Politics heeft gerapporteerd over Zelensky’s assistenten die toegeven dat de oorlog niet te winnen is, ondanks de voortdurende ontkenning van de realiteit door hun leider:

  Wegens kritiek op toeristen uit Rusland: Turkije noemt Zelensky "domme komediant"

“De Oekraïense president Volodymyr Zelensky wordt een “begoochelde” leider genoemd door diegenen in zijn binnenste cirkel die nu toegeven dat de oorlog tegen Rusland niet gewonnen kan worden.

Een van Zelensky’s topadviseurs vertelde aan Time Magazine dat hij “niet van plan is om de strijd op te geven of om welke vorm van vrede dan ook aan te vragen” vanwege zijn immense waanidee. De gek zal nog talloze mensen van zijn volk laten sterven als gevolg van zijn psychose.”

“Integendeel, zijn geloof in de uiteindelijke overwinning van Oekraïne op Rusland is verhard tot een vorm die sommige van zijn adviseurs zorgen baart. Het is onwrikbaar, grenst aan messiaans,” zei de adviseur.

“We hebben geen opties meer. We zijn niet aan het winnen. Maar probeer hem dat maar eens te vertellen,” voegde de adviseur eraan toe.

Hoewel het duidelijk is dat Rusland de oorlog zal winnen en Oekraïne geen opties meer heeft, praat Zelensky nog steeds met de media alsof een overwinning haalbaar is.

“Voor ons zou het betekenen dat we deze wond open laten voor toekomstige generaties,” zei Zelensky tegen Time. “Misschien kalmeert het sommige mensen in ons land en daarbuiten, in ieder geval degenen die de zaak koste wat het kost willen afronden. Maar voor mij is dat een probleem, omdat we met deze explosieve kracht blijven zitten. We stellen de ontploffing ervan alleen maar uit.”

Zelensky’s schtick wordt oud. De zombiemassa’s zijn overgegaan op nieuwe afleidingen en zijn oorlog tegen Rusland is nu oud nieuws.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Klokkenluider zegt dat de vrouw van de Oekraïense president Zelensky een kinderhandelnetwerk runtVolg Frontnieuws op Telegram

  Zelfs als Oekraïne niet van de kaart wordt geveegd, zou haar soevereiniteit wel eens voorgoed weg kunnen zijn

Lees meer over:

Vorig artikelEen spel der tronen
Volgend artikelGevaccineerden krijgen 22 meer problemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Beste mensen, geef al uw geld aan mij de grote snuiver!! Dan zal ik het in poeder laten veranderen en u met de rekening blijft zitten, de oorlog is verloren net als Napoleon en Hitler!!! Elke euro die kant op is poeder voor de neus!!! WAKKER WORDEN!!!

 2. Een geestelijk gestoorde drugsverslaafde die iedereen in zijn val wil meeslepen. Net als Hitler in zijn laatste dagen. En ook een nazi, betaald door de usa om Europa gericht naar de klote te helpen.

  • wat zeg je Ray het is 75 miljoen voor de 2 jachten
   hij zet het geld om in tastbare waarden net zoals de talloze villa’s van 20 miljoen.

 3. Netanyahoo dreigt weer eens met zijn “holo-jokertje”. En vraagt voor de verandering geen dollars of de (gratis) bouw van holoco$t-musea op kosten van de lokale buitenlandse belastingbetalers, maar slechts “het geloof in het koshere erewoord” :

  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=277775

  Hij zal vooraf zijn Kol Nidre-gebedje wel braaf gedaan hebben heheh

  Pssst : Even over de “betrouwbaarheid” van Rothschildistan … ehh … “Israel” :
  https://jamesperloff.net/from-the-arab-platoon-to-hamas-israels-abu-nidal-strategy/

  Nog even over die “Kol Nidre” voor de ongesgoolde goyim :

  http://davidduke.com/kol-nidre-the-core-of-yom-kippur/

 4. In de memes komt nu regelmatig eentje voor met staatshoofden die door Amerika gesteund werden – en dan plots hup. Dood. De laatste is Zelensky met puntjes…
  Een van de mensen in het ministerie van vervoer vertelde kort geleden op de amerikaanse TV dat er geen geld is voor het herstel van bruggen en wegen, omdat al dat geld al naar ginder gezonden is, dus jullie zijn al te laat! Gisteren in onze straat mijn voet omgeslagen op de losse keien – je kunt het met moeite nog een straat noemen. En in Engeland zijn ze daar zeker ook al, wegens die man die de gaten in de straat opvulde en dan prompt gearresteerd werd!

  • daarom moeten ze die weer ff met pispauze sturen zodat ze Rutte hoofd van de NAVO kunnen maken,dan kunne ze net als laatst snel ff stemmen en dan is het unaniem aangenomen

 5. Achter elke oorlog staat een Jood en ook nu weer,kappen met dat dwergjoodje.
  Laat Israel maar eens een keer betalen voor hun oorlogen,wij mensen hebben genoeg van dat Joodse addergebroed!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in