Poetin zit tevreden in een zwaar versterkte defensieve positie, laat Oekraïne in hun front lopen en wacht tot Trump terugkeert.

Poetin hoeft niet op te rukken. Waarom levens en middelen verspillen, als hij Oekraïne gewoon kan verslaan en over een jaar een deal met Trump kan sluiten? Trump wil Oekraïne ook ontwortelen. Het is een proxy van de Deep State en Trump weet dat, schrijft Clandestine.

In de tussentijd kan Rusland de toekomstige gevechtscapaciteit van Oekraïne methodisch demilitariseren door Oekraïne te dwingen al zijn voertuigen, uitrusting, munitie, enz. uit te putten, terwijl het zo weinig mogelijk slachtoffers maakt door te vechten vanuit het grootste defensiefront sinds WO2, in plaats van te proberen land in te nemen en meer slachtoffers te maken.

Als Trump dan terugkomt, kunnen ze een deal sluiten om de oorlog te beëindigen, de Amerikaanse inmenging en proxycontrole in Oekraïne te stoppen, het land te “denazificeren” en volledig te demilitariseren en in te stemmen met de neutraliteit van Oekraïne ten opzichte van de NAVO. Oh en natuurlijk iedereen vervolgen die verantwoordelijk is voor deze ramp, inclusief de schendingen van het Verdrag inzake biologische wapens.

Dit lijkt het plan van Poetin te zijn. De Deep State kan dit niet hebben, want dat zou hun ondergang betekenen. De race om Trump uit zijn ambt te houden is begonnen.

Een spel der tronen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Douglas McGregor: De resultaten van een directe confrontatie met Rusland zullen teleurstellend zijn voor de Verenigde StatenVolg Frontnieuws op Telegram

  Media besteedden veel aandacht aan de dood van Alexei Navalny, maar negeerden de dood van Gonzalo Lira volledig - HIER IS WAAROM

Lees meer over:

Vorig artikel“Oorlog naar… Lviv” kondigde Poetin aan: “617.000 Russische soldaten ingezet in Oekraïne – Bloedbad onder Oekraïners in Krynky” (video’s)
Volgend artikelOekraïense president Zelensky vertelt westerse landen ‘bouw geen wegen’, ‘geef al uw geld uit’ aan Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. valt op dat de msm weer veel aandacht aan ukraine besteedt. Ze volen aan dat Putin de navo aan het naaien is. Ze proberen van alles, maar Putin gaat gwn door met pompen. haha

 2. Dat zal dan lastig worden……….want als Poetin klaar is met zijn SMO dan zullen er géén Hoerkraine en Navo meer betaan. Trump is nu al langer dan 3 jaar aan het schreeuwen over zijn grote storm die eraan komt……..en ik? Ik heb nog steeds niks gezien. Die domkoppen daar in de states gaan gewoon lekker door met het verneuken van de bevolking en de rest van de wereld!! Daar doen ze niks.. het zal ze een rotzorg wezen. Dus hoezo burgeroorlog! Je zult eerrst van die Jodenzooi die het daar voor het zeggen heeft af moeten komen voordat je aan de grote schoonmaak gaat beginnen, anders is het dweilen met de kraan open en zal er niks veranderen. Trouwens heeft Poetin nog met Trump gebeld? Of was het andersom?

 3. Dit politieke drama waarin wij leven, kan never nooit niet politiek worden opgelost.
  Er zal een serieuze Reset vanuit de samenleving moeten komen.
  Kort gezegd; Het moet allemaal anders.

  • @Libera nos a malo…

   100% eens. Mensen blijven maar op anderen hopen, de verandering begint niet bij de ander. Een totalitaire staat begint bij het hopen/eisen/verplichten dat de ander verandert.

   Iedereen wil de wereld veranderen, maar niemand wil zichzelf veranderen. Zolang wij niet innerlijke transformeren, komt er meer fascisme en maar totalitarisme. De verandering zit niet in wetten of regels of andere mensen of politici… de verandering die nodig is, is dat WIJ weer mensen worden.

  • Dan was dat al lang gebeurt. Denk er eens diep over na. Onze gemeenschappelijke vijand is zo groot en machtig, die kan je echt niet real-time verslaan. De enige manier waarop de mensheid dit kan winnen, is als we al gewonnen hebben. In dat geval zitten we te kijken naar een film die de ontmanteling is van de doodscultus die de mensheid nu al duizenden jaren gijzelt. Er zijn maar twee smaken… of alle vijanden en elites zijn al vernietigd en wij kijken nu een film van waarin The Great Awakening plaarsvindt… of wij maken geen schijn van kans en we kijken de film van The Great Reset.

   Kijk het filmpje van Q and the plan to save the world eens. Als wij kunnen winnen, is die operatie nagenoeg de enige manier.

 4. Ik ben veel in Oekraïne geweest. Yalta, Kiev, Feodosia….Maar Met Russen was het leuk om iets te drinken. Met Oekraïners niet, ze zijn nationalistisch.
  Ik spreek enkel Russisch, en ik kreeg geen antwoord. Ze dachten dat ik een Rus was.

 5. Hebben we nou echt de illusie dat Trump een verschil gaat maken met Rusland?
  Trump heeft er juist ook voor gezorgd dat Jeruzalem nu de erkende hoofdstad in van het zionistische regime, dus zo vredelievend was Trump ook niet, wil je echt een ander beleid van de VS als gekozen President dan krijg je de kogel net als de gebroeders Kennedy is overkomen, er is een geheime macht boven de President, dat weten wij toch wel hierop de site!

 6. Tja weer een smeuïg op Amerikaanse desinformatie leest geschoeid verhaaltje dat het zonder Trump alles, helemaal in de soep loopt, Trump is een cryto-jood en handelt politiek daar ook naar, het nationale geheugen is een Zwitserse gatenkaas Operatie Warpspeed zeker vergeten enfin Alles door het zionistisch georganiseerde jodendom bestuurd Amerika is slecht nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in