In welke toestand moet een staat verkeren, waarvan de hoogste vertegenwoordigers niet alleen enorme sommen geld op buitenlandse rekeningen stallen, maar ook paspoorten van buitenlandse staten bezitten? Hoe kan men aannemen dat zij onvoorwaardelijke trouw zullen betonen aan hun staat, als zij dat zullen doen? schrijft Peter Haisenko.

Een van de fundamentele kwaden voor de rechtschapenheid van politici zijn landen als Zwitserland of Panama en andere plaatsen waar geld kan worden weggestopt en verborgen. Op die manier kunnen ontrouwe politici zich indekken voor het geval zij in hun eigen land ter verantwoording worden geroepen. Zij kunnen naar het buitenland gaan en een luxueus leven leiden met hun kwaadaardig vergaarde en verborgen rijkdommen. Om dit te voorkomen zou er een wereldwijde wet moeten komen die alle politici verbiedt rekeningen of andere voorwerpen van waarde in het buitenland te bezitten. Dit zou ervoor zorgen dat politici en parlementsleden naar eer en geweten hun best doen voor het welzijn van hun staat en zijn burgers.

Er zijn staten waarvan de wet parlementsleden en politici verbiedt rekeningen of bezittingen in het buitenland te hebben. Rusland is een van hen. Geen enkele afgevaardigde van de Doema mag een buitenlandse rekening hebben. Daarom moest ik lachen toen de VS aankondigden dat alle buitenlandse rekeningen van Russische Doema-afgevaardigden zouden worden “bevroren” als een andere sanctie tegen Rusland. Zoiets bestaat niet. Waarom wordt dat hier niet meegedeeld? Men zou zich eenvoudigweg moeten afvragen waarom een dergelijke wet in ons land niet bestaat. Ook in Oekraïne bestaat zo’n wet niet, en dat heeft fatale gevolgen voor het land.

Generaal van de inlichtingendienst wil activa het land uit migreren en wordt gearresteerd

Enkele jaren geleden, toen het nog mogelijk was om half objectief over Oekraïne te berichten, werd er zelfs in het Europees Parlement over gesproken dat Oekraïne niet aan de Europese of NAVO-normen kan voldoen, omdat haar politiek en regering gedomineerd worden door corrupte oligarchen. Zo kwam de naam van de voormalige Oekraïense president Porosjenko ter sprake in verband met de “Panama Papers”. Dit is tot op heden niet veranderd en er komen steeds meer namen aan het licht. De huidige president Zelensky heeft zijn miljoenen aan bezittingen ook over de hele wereld verspreid, waaronder bijvoorbeeld onroerend goed met een miljoenenwaarde in Florida. Men moet zich afvragen waarom hij dit deed. Zelensky heeft ook een Brits paspoort en een Israëlisch, waaronder een luxueus landgoed in Israël waar zijn ouders wonen.

  Frontnieuws filmpscoop – Russische Mariniers breiden kerkhof Oekraïense materieel uit & Eerste video van China's drone-zwerm moederschip in gebruik

Nu kwam het bericht dat SBU Generaal Andriy Naumov in Servië gearresteerd is bij het oversteken van de grens. SBU is de geheime dienst van Oekraïne. Hij probeerde 20 miljoen dollar (het bedrag is niet bevestigd) en edelstenen over de grens te smokkelen. Naumov stond aan het hoofd van het belangrijkste interne veiligheidsbureau van de SBU. Kort voor het begin van de militaire operatie op 23.02.2022 verliet hij Oekraïne samen met SBU-chef Ivan Bakanov, waarbij hij naar verluidt ongeveer 2 miljard dollar in contanten meenam. Opgemerkt moet worden dat ik persoonlijk sceptisch ben over de 2 miljard, omdat u voor dit vervoer een grotere bestelwagen nodig zou hebben. Maar hoe dan ook, hij moet een aanzienlijk bedrag het land uit gesmokkeld hebben. Het pro-Oekraïense portaal Ukrinform.de berichtte over deze arrestatie.

Bakanov keerde een maand geleden terug, terwijl Naumov doorging met het kopen van onroerend goed in Europa. Nu zit de generaal van de SBU in voorlopige hechtenis in Nis. Hem hangt een gevangenisstraf van maximaal 12 jaar boven het hoofd wegens smokkel. De Oekraïense kant doet zijn best om dit feit te verbergen. Naumov was niet alleen de “portemonnee” van Zelenski, hij is ook een goede vriend van SBU-chef Bakanov. Hieruit kan men opmaken dat de terugtocht bewegingen zich verspreiden onder de “elites” van Kiev. Deze worden afgedekt door zich een luxueus leven weg van thuis toe te staan met de fortuinen die naar het buitenland verplaatst worden. O ja, deze Oekraïense politieke clowns verdedigen onze democratische waarden tegen het kwaadaardige, autocratische Rusland, zoals onze politici maar blijven volhouden. Welk licht werpt dit op onze politici?

Mensenrechtencommissaris veroordeeld wegens liegen en ontslagen

Men kan zich er echter over verbazen dat er in Kiev nog een klein beetje gerechtigheid heerst, waarover onze media echter weer zwijgen. Ludmilla Denisova, de Oekraïense vrouw die verantwoordelijk is voor de mensenrechten in Oekraïne, is ontslagen. Zij wordt er in Kiev van beschuldigd gruwelverhalen verzonnen te hebben over verkrachtingen van vrouwen en kleine kinderen, die volgens haar door Russische soldaten gepleegd zouden zijn, om te ageren tegen Rusland. Hieruit blijkt ook waarom wij er niet over berichten, want de hele Westerse pers heeft deze leugens ongecontroleerd nagepraat. Net zoals alle “berichten” uit Kiev hier verspreid worden en de berichten uit Rusland onderdrukt worden. In de lijn van de algemene terugtocht beweging van de Zelensky-kliek in Kiev, heeft Denisova zich ook al verzekerd van een luxueuze residentie in Zwitserland. Zie het uittreksel uit het kadaster aan het eind van het artikel.

  Zelensky, Trudeau eren echte Nazi uit het Derde Rijk met staande ovatie

Het ontslag en de leugens van Denisova zijn gemeld door de Amerikaanse krant “Newsweek”.

Zonder uitzondering zijn alle oligarchen van Oekraïne en Rusland Joden. Zij hebben allen een Israëlisch paspoort. Maar terwijl Poetin de oligarchen in Rusland van hun macht heeft beroofd, hebben de Oekraïners de staat tot hun prooi gemaakt. In de afgelopen vijf jaar is er ongeveer 60 miljard dollar naar Oekraïne gevloeid, zonder dat daar iets tegenover stond. Is het een wonder dat Zelensky in korte tijd zijn enorme fortuin heeft kunnen opbouwen, waarvan het grootste deel in het buitenland verborgen is? En hoeveel daarvan is er in de zakken van tweede- of derderangsacteurs gevloeid? U kunt het wel raden als u de luxe auto’s ziet waarmee sommige Oekraïense “vluchtelingen” hier pronken. Het lijdt geen twijfel dat zij apparatsjiks zijn in de invloedssfeer van de regering Kiev. Of zij ooit zullen willen terugkeren naar hun corrupte varkensstal van een staat, valt volgens mij te betwijfelen. Het gevaar bestaat immers dat zij voor hun daden ter verantwoording zullen worden geroepen, zodra er in Kiev een integere regering is gevestigd. Denk aan mevrouw Timosjenko, voor wie mevrouw Merkel zo ontroerend campagne heeft gevoerd.

Een eerlijk politicus heeft geen deposito’s in het buitenland nodig

Het is precies om dezelfde reden dat de leidende politici van Kiev hun fortuin in het buitenland gemaakt hebben. De politici die, op aandringen van Washington, hun jonge mannen naar het front sturen als kanonnenvoer in een hopeloze strijd tegen Rusland. Die opdracht hebben gegeven tot de politiek van de verschroeide aarde en al acht jaar lang verantwoordelijk zijn voor 14.000 doden in de Donbas, en die nog steeds niet willen ophouden met de dagelijkse beschietingen van burgers. Het is dan ook passend dat het Oekraïense parlementslid Kiwa schrijft dat “er paniek heerst bij de veiligheidsdienst van Oekraïne”. De arrestatie van de generaal van de SBU door Servië geeft toegang tot zeer belangrijke strategische informatie. Hij stond immers aan het hoofd van de interne veiligheid van de SBU en had toegang tot alle interne en externe processen van de dienst. Het valt te verwachten dat Rusland deze informatie zal verkrijgen en vervolgens de actoren ter verantwoording zal roepen.

Op het ogenblik is Zelensky nog in Oekraïne, hoewel zelfs dat niet als zeker kan worden aangenomen. Porosjenko is reeds naar Londen vertrokken, hoewel het hem verboden was Oekraïne te verlaten. Als het verloop van de Russische operatie zo doorgaat, is het slechts een kwestie van tijd voordat de Oekraïense militaire leiding zich haar verantwoordelijkheid voor haar soldaten herinnert. Het zou kunnen dat zij tegen Zelensky een coup zullen plegen om de capitulatie uit te roepen, ten einde het leven van de jonge mannen te redden. Zelensky en kliek zullen dan voor een militair tribunaal komen te staan, als zij er niet in slagen te ontsnappen. Laten wij daarvoor denken aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het was niet het Duitse Rijk dat capituleerde, maar de Wehrmacht.

  De komende instorting van Oekraïne en de "wederopbouw" misleiding

Ik stel dus vast dat nog niet alle ratten het zinkende schip verlaten hebben. Maar de plank voor het walverlof is gelegd en er wacht de verraders aan de wal al een overvloed aan opgehoopte verfrissing. En ja, hoe kun je politici anders dan verraders noemen, wanneer zij tijdens hun ambtsperiode alles grijpen wat zij kunnen en dat in het buitenland deponeren om voorbereid te zijn op een ontsnapping?

Een eerlijk politicus die zijn werk naar eer en geweten doet, heeft geen deposito’s in het buitenland nodig. Maar ik neem aan dat wie dat doet, meer dan alleen maar eerlijke bedoelingen heeft, in de zin van zijn ambtseed. Ik schrijf dit niet alleen in de richting van de politici in Kiev, maar ook in de richting van onze politici in Duitsland. Alleen wanneer in Duitsland een wet van kracht wordt die politici en parlementsleden verbiedt buitenlandse rekeningen te hebben, zou het vertrouwen in de politiek en de democratie kunnen herleven. Dit is precies het model van Rusland, dat ik meer als een echte democratie zie dan de gedegenereerde “waarden van het Westen”, dat alleen het dictaat van de geldmagnaten en de lobbyisten volgt en daaruit verder te werk gaat dan wat werkelijk goed voor het volk zou zijn.

Uittreksel kadaster. Merk op dat de naam van de eigenaar Denisova in het rood omlijnd is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Prijs van olie en gas schiet omhoog: “Enorme economische ineenstorting van Europa, de VS en de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa de invoering van de vaccins zijn er plotseling 3 miljoen meer mensen met een handicap
Volgend artikelBritse gezondheidsautoriteit meldt dat meer dan 99% van de apenpokkenpatiënten homoseksuele mannen zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Zelensky is een lafaard die zich verschuilt achter het volk. Hij en de andere parasieten geven niets om het volk.

 2. Hoeveel vluchtelingen uit Oekraïne wonen in deze bezittingen? Geen enkele. Zij zitten de politici uit Oekraïne ons te lachen, een corrupte volk die wordt door onze politicis en media ondersteund. De gewone burger ondersteund niet meer Oekraïne.

 3. Goed verhaal weer. Probleem is dat het de heersende grote massa, de schapen, niet boeit. Zolang zij maar erkend worden als vlaggetjes-wapperende, braaf ingespoten deugburgers. Ze hebben wat te doen, ze worden bezig gehouden, en de rest interresseert ze niet. Zo gaat het, zeggen ze.

 4. net zoals (((olicharchen((( rusland hebben leeggeroofd in de jaren 9o zo hebben (((olicharchen((( de oekraine leeggeroofd tot recent oy vey..

 5. Nu de hele wereld verbonden is dmv de technologie kunnen we nooit exact weten welke rijkste landen ter wereld allemaal een vinger in de pap hebben in dit conflict.

 6. we gebruiken steeds feiten uit het verleden om de waarheid te achterhalen maar we lijken te vergeten dat de feiten uit het heden voor een heel deel niet in te zien zijn

 7. Als je niet tot het uitverkoren volk behoort dan mag je op alle manieren uitgebuit,
  misbruikt en als kanonnenvoer dienen.
  Het is gewoon een patroon.
  De adviseurs van seniele Biden…allemaal joden.
  Het is gewoon de schaamteloosheid voorbij.

 8. In België Oekraïners die hoofdzakelijk met Bentleys rijden…zelf gezien! Pure schande en nu zwijgt het Vlaams Belang hier!

 9. Er zou ook eens een onderzoek naar de bezittingen van Nederlandse kabinetsleden moeten worden gedaan. ”k Ben heel benieuwd naar de uitkomst daarvan!

 10. Wat is er nieuw?

  1945:
  –Vaticaan hielp verborg en betaalde top nazi’s en maakte mogelijk dat zij een bestaan opbouwden in Zuid Amerika.
  –Nazi’s woonden openlijk–onder eigen naam–in Spanje, met Spaans pensioen
  –Duitland beschermde in nederland ter dood veroordeelde SS-ers
  –Amerika (mcArty) kreeg het voor elkaar de dossiers van 38.000 gearresteerde oorlogs misdadigers als staatsgeheim te beschouwen; zij werden zonder straf vrijgelaten.
  –Amerika zorgde ervoor de de Japanse keizer gewoon keizertje kon blijven en veroordeelde maar een paar jappen voor de moord op 40 millioen Chinezen en andere aziaten.

  Verder terug: de duitse keizer kreeg een lux leven in NL in huize Doorn compleet met een trainlading kostbaarheden….

  Niks nieuws onder de zon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in