Het Oekraïense parlement, de Verkhovna Rada genaamd, heeft vanmorgen een wet goedgekeurd die het mogelijk maakt eigendommen van Russen in het land met geweld in beslag te nemen. Huizen, bedrijven, auto’s, en dergelijke, die eigendom zijn van gewone burgers, kunnen nu worden ingenomen, simpelweg omdat ze Russisch zijn. Het is juist deze etnische haat en mishandeling van Russischtalige Oekraïners, die ervoor gezorgd heeft dat het Russische leger Oekraïne moest binnenvallen – en nog houden de Oekraïners niet op, bericht Halturnerradioshow.com.

Terwijl al het militaire conflict in Oekraïne woedt, vraagt de regering-Biden het Congres om 10 miljard dollar om humanitaire, veiligheids- en economische hulp te verlenen in Oekraïne. Velen vragen zich nu af waarom Amerika dit zou doen voor een land dat, naar zij zeggen, geleid wordt door letterlijke nazi’s, en dat zojuist een wet heeft uitgevaardigd om privé-eigendommen te stelen op grond van nationale afkomst?

“De Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov, heeft donderdag gezegd dat Rusland niet van plan is een kernoorlog te beginnen, en dat Moskou bereid is zijn invasie in Oekraïne tot “het einde toe” voort te zetten.”

“De gedachte aan nucleaire oorlog draait voortdurend in de hoofden van de westerse politici, maar niet in de hoofden van de Russen,” zei Lavrov, volgens Reuters. “Ik verzeker u dat wij niet zullen toestaan dat enige vorm van provocatie ons uit ons evenwicht brengt.”

Lavrov beschuldigde de V.S. er ook van bezorgd te zijn over het verlies van controle over wat hij chemische en biologische laboratoria in Oekraïne noemde, en hij voegde eraan toe dat Groot-Brittannië militaire bases in de regio aan het bouwen was.

Zoenen, knuffelen en een jeukende neus: Zelensky op tournee terwijl mensen sterven

De Hongaarse premier Orban legde de situatie bondig uit. Hij zei: “Wij zitten gevangen in het kruisvuur van de grote geopolitieke spelers, de NAVO heeft zich naar het oosten uitgebreid, en Rusland voelde zich daar steeds minder prettig bij. De Russen stelden twee eisen: dat Oekraïne zich neutraal verklaart en dat de NAVO Oekraïne niet toelaat. Die veiligheidsgaranties kregen de Russen niet, dus besloten zij die door middel van oorlog te verkrijgen. Dat is de geopolitieke betekenis van deze oorlog,” zei Orbán in een interview.

De Franse president Emanuel Macron heeft gistermorgen met de Russische president Vladimir Poetin over de situatie gesproken. Er was niets geruststellends in wat Poetin Macron verteldde, Poetin toonde zijn vastberadenheid om de operaties voort te zetten – zeggen Franse ambtenaren.

Macron sprak daarna met Zelensky van Oekraïne, die hem vertelde dat Oekraïne zich niet zal overgeven, dat er niet onderhandeld kan worden met een pistool tegen zijn hoofd.

Het meest onthullend waren de opmerkingen van een adjudant van Macron na het gesprek. De adjudant meldt “Poetin streeft ernaar “heel” Oekraïne in beslag te nemen.”

Het lijkt er dus op dat alle partijen vooruitgaan, dieper in een gewelddadiger en bloediger conflict.

Het geheel samenvattend zei de Franse president vanmorgen: “Het ergste moet nog komen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Van de Zwarte Zee tot de oostelijke Middellandse Zee, por de Russische Beer nietVolg Frontnieuws op Telegram

Boetsja onderzoek spreekt zichzelf tegen, bevestigt wreedheden Oekraïense leger
Vorig artikelHoe het Westen nazi’s verdedigt
Volgend artikelStrenge economische sancties tegen Rusland zullen de economische zelfmoord van het Westen inluiden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Wist je dat oekraine van 1000 jaar geleden joden waren, verklaard wel waarom ze zo aggresief zijn. Het typeert de jood om zoveel agressie te gebruiken , pedofelie, om landen te vervuilen tot verval. Kijk maar naar berlijn in de jaren 20 en 30 wat de joden daarmee deden. Tja…….als je lang genoeg onderzoek doet begrijp je uiteindelijk wel waartegen putin vecht. En hij zal willen en de babyloniers gaan maar elders land afpakken zoals ze dat in palestina deden.

 2. De oliegarch uit Oekraïenen die zijn met privé jet vliegtuig weg gevlucht….daar wordt niets gepaakt, zijn amerikanen, europeanen? paakt de spullen en bezetingen van deze corrupte mensen die hebben de bevolking van Oekraïene misbruikt.

 3. Ja joh, pak die burgers die er niets aan kunnen doen nog maar eens wat harder aan, dat zal verschil maken!

  Stoere jongens, die elite die veilig in ivoren torentjes zitten en anderen er op uit sturen om hun eigen bevolking van alles aan te doen.

 4. Regeringen overal ter wereld nemen burgers rechten af…in de afgelopen twee jaar was dat ook in Duitsland, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland het geval. Het komt erop neer dat grondwettelijke rechten en mensenrechten, alsmede het recht op gelijkheid/ gelijke behandeling weg zijn geveegd alsof het stof was…

  …en stof is het geweest, altijd al. Er is geen recht dat waarde heeft tenzij het een tegengewicht heeft, een gevolg als het recht word geschonden. Alleen dan kan een recht waarde hebben, alleen als hij of zij die het recht schend daarvoor een zware prijs betaald.

  Pim Fortuyn werd gedemoniseerd door politici en uiteindelijk vermoord door een aanhanger van Groen Links, de terroristen brigade die een parlementaire vertegenwoordiging heeft en anderen met geweld het bestaansrecht ontzegd…., men sprak openlijk over het ombrengen van Geert Wilders op tv en er was geen sanctie, geen straf….en als je dat dus toelaat dan verlies je als burger uiteindelijk alle rechten….als een kind met zakgeld dat door oudere kinderen word beroofd…omdat er geen gevolg is aanhet misdrijf. Daarom kan politie mensen zwaar mishandelen bij een Cojona optocht/ protest, daarom gaat de politie niet in gevechtstenue naar een openbare op straat plaatsvindende Turkse viering van Galat Saray….omdat daar dus gevolg aan zit.

  Alles in onze wereld hangt samen met geweld, en niet met solidariteit, niet met menselijkhied maar met geweld op de achtergrond. De kerk grossiert erin, met de hel als ulitieme stok om mee te slaan….straf voor dit, straf voor dat…..en dat is dus de basis van ons wettelijk stelsel.

  En precies op DE plek waar je geweld moet hebben als gevolg, als sanctie, precies daar is deze afwezig. De grondwet. De lege belofte die in een seconde kan worden weggeveeegd, die kan worden overtreden wanneer het politiek uitkomt.

  Wanneer een samenleving zijn basis, zijn fundering niet beschermd dan is die samenleving niets meer dan een massabijeenkomst, een groeps verzameling zonder doel. Een volk dat sterft bij gebrek aan volk zijn, aan eenheid.

  Dat is waar we nu staan, bij de stervende volkeren van Europa. Na ons de chaos en de decennia van gewelds orgieën waarin een leven waard is wat er in de zakken zit….

  Laten we hen niet vergeten die ons daar hebben gebracht, de politici en hun lokale vertegenwoordigers, die als gewillige slaven hun eigen volkeren hebben verraden. Dat op ieder kruispunt van wegen een galg mag staan gevuld met arrogantie en verraad, opdat er geen mens meer is die er genetisch nog verwant aan is….
  Vervloekt is alles uit hun handen, opdat het zilver dat verraad bracht zijn glans verliest en zijn waarde, en dat de vruchten van corruptie gif mogen voortbrengen aan ieder die ervan eet.
  Dat onze verraders geen beloning hebben van hun daden, noch hun nageslacht.

  En laat gerechtigheid zegenvieren en de mens zijn eingen lot invullen, en nooit meer via een stemcomputer de eigen vrijheid en veiligheid in andermans handen stoppen.

  Laten we het recht om te leven weer in eigen handen nemen, en zelf beslissen en zelf onze rechten handhaven. Neem uw eigen leven terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in