Update over Russische militaire operaties in en rond Oekraïne: Rusland voltooit de terugtrekking vanuit de stad Kherson naar de oostelijke oever van de Dnjepr; Oekraïne heeft zijn laatste grote kans verloren om grote aantallen Russische troepen/uitrusting in het nauw te drijven en te vernietigen/over te nemen; Rusland zet het aangekondigde proces van demilitarisering van Oekraïne voort; Amerikaanse hulp aan Oekraïne wordt steeds onrealistischer Hawk-raketten, ontworpen in de jaren 1960 en al 2 decennia niet gebruikt, worden “opgeknapt” bij gebrek aan betere opties; “Avenger”-systemen die in kleine aantallen (4) zullen worden gestuurd; dit zijn in wezen Stinger-raketten die aan een Hummer zijn bevestigd – nadat de opleiding voor Oekraïense operators is voltooid; Er worden nog steeds slinkende hoeveelheden basismunitie naar Oekraïne gestuurd, waardoor het conflict langer duurt, maar niet in zodanige hoeveelheden dat Oekraïne zelfs maar kan vasthouden wat het heeft; Terwijl de Russische troepen zich terugtrokken uit de stad Kherson, rukten zij elders in het zuiden en noorden van Donbass op.

Bronnen:

US Department of Defense – $400 Million in Additional Assistance for Ukraine (November 10, 2022): https://www.defense.gov/News/Releases…

US DoD – Sabrina Singh, Deputy Pentagon Press Secretary, Holds a Press Briefing Nov. 10, 2022: https://www.defense.gov/News/Transcri…

CSIS – Missile Defense Project, Pantsir S-1: https://missilethreat.csis.org/defsys…

CSIS – Can the United States Do More for Ukrainian Air Defense?: https://www.csis.org…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa’s energiecrisis zal geen “één winterverhaal” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

  Europa is moe van Oekraïne en noemt het een "zwart gat"

Lees meer over:

Vorig artikelHonger, vriezen, ratten: Frankrijk laat NAVO-soldaten in Roemenië wegrotten
Volgend artikelOekraïense troepen verliezen posities in Belogorovka in Volksrepubliek Donetsk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Er gebeurt van alles. Oekraïne gaat dit verliezen of ze gaan aan de onderhandelingstafel zitten maar de Donbass regio blijft in handen van Rusland. Definitief. Ik verheug me nu al op de traantjes van het kartel in Den Haag en natuurlijk de waterlanders van die zwijnen in Brussel.

    “Coincidence? Zelensky Calls for Peace Just Days After FTX Is Caught Funneling Millions of Ukrainian Aide Dollars to US Democrats”
    https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/coincidence-zelensky-calls-peace-days-ftx-caught-funneling-millions-ukrainian-aide-dollars-us-democrats/

  2. Het is voor ons belangrijk dat Oekraine(lees: de VS) gedemilitariseerd en gedenazificeerd wordt. De vijand van ons zit immers niet in het oosten, maar in het westen, namelijk Engeland en de VS, de 2 grootste schurkenstaten in de geschiedenis.

  3. Zoals Einstein zei: Waarmee de derde wereldoorlog uitgevochten wordt is niet bekend; maar de vierde wordt uitgevochten met speer en knuppel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in