Press Service of the President of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

Een tweedelige onderzoeksdocumentaire die deze week is gepubliceerd door Scott Ritter is een must voor iedereen die waanideeën koestert over de Oekraïense president Vladimir Zelensky. En niet alleen over Zelensky, maar over het hele door de NAVO aangewakkerde conflict met Rusland in Oekraïne, schrijft Strategic Culture Foundation.

De reportage brengt uitvoerig de transformatie in kaart van een voormalige komische acteur tot een politiek leider die zijn land op de knieën heeft gedwongen in een bloedige uitputtingsslag met Rusland.

Zelfs mensen die al lang op de hoogte zijn van de verraderlijke rol van Zelensky zullen het onderzoek van Ritter fascinerend vinden vanwege de gedetailleerde details en de algemene geopolitieke analyse. Op basis van origineel onderzoek en interviews met voormalige Oekraïense functionarissen en andere gerespecteerde Westerse analisten presenteert Ritter een scherpe aanklacht tegen “Agent Zelensky”.

Het is een verbazingwekkend verhaal over verraad, corruptie en vermetele manipulatie van de publieke perceptie in het Westen. Ritter, een voormalige inlichtingenofficier van het Amerikaanse Korps Mariniers en later een internationaal gerespecteerd onafhankelijk analist, geeft een A tot Z overzicht van Zelensky en hoe hij door Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten is klaargestoomd en gemicromanaged om Oekraïne te leveren als kolonie voor Westerse geopolitieke belangen. Aan dit “Oekraïne-project” wordt al gewerkt sinds het land in 1991 onafhankelijk werd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. Maar onder Zelensky heeft er iets van een Slotakte plaatsgevonden.

In het Westen is Zelensky geprezen en gelauwerd door de mainstream media, parlementen, Hollywood en zelfs het Vaticaan als een dappere verdediger van de Oekraïense democratie en soevereiniteit tegen “Russische agressie”. Zijn imago is zorgvuldig opgebouwd met opsmuk stukken in Westerse media zoals CNN (een grote PR-machine). Zijn vrouw prijkt op de cover van modetijdschriften met dure kleren aan, zelfs als haar man militaire uniformen draagt als een kostuum uit Central Casting. Deze banale beeldspraak maakt allemaal deel uit van de poppenkast en psy-ops die zijn Westerse intel-managers hebben georkestreerd. Helaas zijn te veel mensen in het Westen in de soap opera getrapt. Hoewel er tekenen zijn dat de plot dun begint te worden door te veel herhalingen en clichés.

  Onthullingen van Scott Ritter: De VS voeren oorlog "niet alleen tot de laatste Oekraïner, maar ook tot de laatste Duitse fabriek"

Ritter trekt het gordijn van deze poppenkast open om de sinistere intriges en productie te onthullen. Alleen een aan cocaïne verslaafde acteur zou zo’n smakeloos theater kunnen opvoeren, en voor een kritisch oog is er weinig twijfel mogelijk dat Zelensky het grootste deel van de tijd zo high als een vlieger is bij het uitvoeren van zijn door de CIA en MI6 gescripte tekst voor Westerse publieke consumptie.

Voordat hij president werd, speelde Zelensky de hoofdrol in Dienaar van het Volk, een Oekraïens hitdrama over een fictieve gewone man die de politiek inging en een nationaal leider werd op basis van zijn aanklachten tegen de corruptie in het establishment. In het echte leven, een jaar voor de Oekraïense verkiezingen van 2019, werd er een nieuwe partij opgericht met de naam Dienaar van het Volk en Zelensky stelde zich kandidaat met een campagne tegen corruptie en de belofte om vrede te brengen in Oekraïne. Dat was vijf jaar na de door de CIA gesteunde Maidan-coup in Kiev, die een radicaal regime inluidde dat een burgeroorlog begon tegen de Russisch sprekende Donbass-regio (die nu deel uitmaakt van de Russische Federatie). De kunst die het leven imiteert spreekt hier van Westerse orkestratie.

Zelensky werd verkozen met 73% van de stemmen (een duidelijk teken van de vraag naar vrede van het volk) en veranderde onmiddellijk van toon. Hij voerde het anti-Russische beleid op, waaronder het uitroeien van de Russische taal die door een derde van de Oekraïense bevolking als eerste taal wordt gesproken, ook door Zelensky zelf.

Het verraad was een bewijs van het feit dat Agent Zelensky vanaf het begin een dienaar was van de Westerse inlichtingendienst en van de geopolitieke agenda die in Washington en Londen was opgesteld. Het uiteindelijke doel voor de Westerse marionettenmeesters was om Oekraïne te gebruiken als slagveld voor een proxy-oorlog tegen Rusland en deze tot de laatste Oekraïner uit te vechten. Zelensky heeft zijn taak volbracht met het bloed van zijn landgenoten die als offerlammeren naar de slachtbank zijn geleid.

  Salvation Army of Ukraine heeft staatswebsites gehackt en opgeroepen tegen Zelensky te vechten

Tijdens de afgelopen vier jaar dat hij optrad als “Zijne Excellentie”, heeft Zelensky meerdere andere taken vervuld voor zijn westerse handlangers. Deze omvatten:

  • Het uitroeien van de Russische taal, literatuur en cultuur.
  • Het opsplitsen en onderdrukken van de Oekraïens-Orthodoxe Kerk om historische Russische banden te verbannen en veel gewone Oekraïners te desoriënteren.
  • Het uitwissen en herschrijven van de geschiedenis om de militaire bevrijding van Oekraïne door de Sovjet-Unie tijdens de Tweede Wereldoorlog te bagatelliseren, terwijl Oekraïense fascistische collaborateurs van het nazi-Derde Rijk worden verheven, inclusief het verheerlijken van figuren die een rol hebben gespeeld bij het uitvoeren van de Holocaust en de massamoorden op Slaven, Polen en anderen. Zelensky’s persoonlijke Joodse erfenis was een berekende eigenschap die bedoeld was om het begrip van het Westerse publiek voor dit bijzonder obscene verraad te verwarren.
  • Zelensky heeft de media, journalisten en politieke partijen van de oppositie onderdrukt om van Oekraïne een instrument voor Westerse controle en een anti-Russische proxy te maken. Tot zover de “gedeelde westerse waarden” waar de Amerikaanse en Europese leiders hem voortdurend om prijzen.
  • Het verkopen van de enorme landbouwgrond van Oekraïne aan de Amerikaanse landbouwindustrie – een verkoop die volledig in strijd is met de grondwet van het land die dergelijk buitenlands eigendom verbiedt.
  • Oekraïne veranderen in een laboratorium voor Amerikaanse experimenten met bio-oorlogsvoering en een proeftuin voor westerse militaire wapens.
  • Oekraïne voorbereiden op een door de NAVO gesponsord militair offensief tegen de Donbass-regio in maart 2022, dat Rusland met zijn interventie in februari van dat jaar heeft voorkomen.

De lijst met andere smerige taken die Agent Zelensky uitvoerde, is nog lang. Het is allemaal nauwgezet gedocumenteerd. Het resultaat is dat Oekraïne een kolonie van westers kapitaal is geworden met een enorme schuldenlast, die nog tientallen jaren in slavernij zal blijven.

  Oekraïne dreigt vredesbesprekingen te stoppen

De komische acteur-president is goed beloond voor zijn flagrante verraad. Hij bezit verschillende overzeese luxe eigendommen waar hij ongetwijfeld van plan is om na zijn politieke ambt zijn pensioen door te brengen. Hier werpt Ritter echter de ernstige vraag op of de 45-jarige Zelensky inderdaad rustig met pensioen mag gaan, aangezien hij zoveel weet over het vuile spel dat zijn westerse handlangers hebben gespeeld. Net als zoveel andere buitenlandse leiders die in het verleden door Washington en Londen zijn gebruikt, zou Zelensky wel eens als een lappenpop afgedankt kunnen worden.

Ondertussen zijn honderdduizenden Oekraïners gedood of verminkt in de proxy-oorlog met Rusland en is hun land verwoest, vergeven van corruptie en vergeven van nazi-doodseskaders. Dit maakt allemaal deel uit van het snode imperiale langetermijnplan in Washington en Londen om Rusland te verzwakken en tegelijkertijd de rest van Europa te onderwerpen aan het Anglo-Amerikaanse kapitaal. Het plan is niet helemaal gelukt, want Rusland heeft de poppenkast opgeblazen met zijn formidabele militaire macht en geopolitieke manoeuvres om de Westerse agenda te dwarsbomen.

Desalniettemin is het werkelijk verachtelijke van de Oekraïense poppenkast dat de Westerse producenten met hun machinaties en touwtrekkerij de wereld op de rand van een totale oorlog met Rusland hebben gebracht en een mogelijk nucleair Armageddon als deze show nog verder uit de hand loopt.

Scott Ritters onthulling van Zelensky en de Westerse agenda in de oorlog in Oekraïne zou door elke burger in het Westen bekeken moeten worden. Het is een vernietigende aanklacht tegen de Westerse machthebbers en waar deze proxy-oorlog allemaal om draait.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky: “Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Handen af van onze kinderen”: Poetin verbiedt geslachtsveranderende chirurgie in Rusland
Volgend artikelEr is iets vreselijk mis met de reactie van de media op “Sound of Freedom”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Billionaire, of dat inhoud , 5 huizen waarvan 1 in Israél voor Ouders , 3 prive jets, 1 yacht , én vrouwtje ff shoppen in ,la douce France , voor 40.000 Dlr weet ik niet. Dat voor ’n acteurtje, en naááp zanger ala Beyoncé.PS Aardig wagenpark vergat ik, en DAT tkv de BEVOLKING , nato usa eu etc ,BLOED a/d klauwen.

  2. De mensen vergeten de geschiedenis maar de VS zijn massa moordenaars zij hebben niet veranderd met de tijd en de Europeanen moeten de touw met de VS knippen. Begin voor jezelf Stop kopen producten van de globalisten denkt erover voordat je koopt. Laat maar de grote rijkere lag omvallen anders verliezen wij onze vrijheid. De jongeren moeten die voor zichzelf zien.

  3. een gekregen zelensky mag je niet in de muil kijken.. uit die bek stinkt het naar moord, misbruik, en alle rottigheid die je maar kunt bedenken, zoals het w-tte huis en aanverwante.. zoals gedode kinderen en vrouwen, decenia lang..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in