Foto ter illustratie © vadi_fuoco / Freepik

Het volgende geneesmiddel in de strijd tegen wat naar verluidt de meest angstaanjagende pandemie sinds mensenheugenis is, staat op het punt te worden gelanceerd: Molnupiravir van de farmaceutische reus Merck. De New York Times, een van de belangrijkste toonaangevende media in de VS, berichtte op 13 december dat het geneesmiddel mutaties in het DNA, kanker, geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid zou kunnen veroorzaken. Het risico voor ongeboren baby’s zou veel groter zijn dan de vermeende 30% bescherming voor de moeder, bericht Report24.news.

“My answer is no, and there is no circumstance in which I would advise a pregnant woman to take this drug.” – Dr. James Hildreth, president van het Meharry Medical College in Tennessee, lid van het deskundigencomité van de FDA.

Kritische stemmen in het comité van deskundigen van de Food and Drug Administration FDA uitten hun bezorgdheid over het geneesmiddel. Het heeft de potentie om het menselijk genoom te veranderen. Deze beschuldigingen zijn interessant in die zin dat zij ook worden geuit door critici van de Covid-19 vaccins die tegenwoordig worden gebruikt. De mRNA-vaccins worden er ook van verdacht mutageen te zijn, ook al zijn er talrijke voor- en tegenstemmen.

Het medicijn interfereert met de celdeling

Molnupiravir zou in staat zijn de mechanismen van celdeling in de menselijke foetus te beïnvloeden. Dit kan leiden tot geboorteafwijkingen. Deze beschrijving doet denken aan de thalidomide ramp, zie Frontnieuws Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder ons.

Dit is te wijten aan het concept van Molnupiravir. Het geneesmiddel wordt verondersteld het genetisch materiaal van het coronavirus te veranderen en zo te voorkomen dat het zich vermeerdert. Strikt genomen moeten in het genetisch materiaal van het virus fouten worden aangebracht die zo ernstig zijn dat het virus niet kan blijven voortbestaan. Of dit concept zo verstandig is, lijkt twijfelachtig, want juist beschouwd zijn fouten in het genetisch materiaal niets anders dan mutaties – en het is allesbehalve zeker dat elk virus door dergelijke mutaties het vermogen verliest om cellen te delen. Wat als dit nu precies de manier is waarop bijzonder gevaarlijke nieuwe varianten worden gecreëerd, of eigenlijk moeten worden gecreëerd?

  Het is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID mandaten

Miskramen, veranderingen in het sperma

Sommige wetenschappers suggereren dat hetzelfde werkingsmechanisme ook defecten in menselijke cellen zou kunnen veroorzaken. Dit kan onder meer leiden tot kanker, de bovenvermelde geboorteafwijkingen veroorzaken of het sperma veranderen. Dit vermoeden werd bevestigd in dierproeven – het weefsel van hamsters veranderde dienovereenkomstig na de toediening van Molnupiravir. Kinderen en adolescenten zouden een bijzonder risico lopen, omdat het geneesmiddel interfereert met de celdeling, die op jonge leeftijd veel vaker voorkomt. Maar de in de New York Times geciteerde wetenschappers menen dat het gevaar ook bij volwassenen aanwezig is, vooral met betrekking tot het zich voortdurend delende mannelijke sperma.

Merck beweert veiligheid

De farmaceutische reus Merck voerde als tegenargument aan dat het experiment met dierlijk weefsel veel langer had geduurd dan voor de behandeling bij de mens was bedoeld. In het dierexperiment werd het effect gedurende 32 dagen onderzocht, maar mensen worden verondersteld het geneesmiddel slechts vijf dagen te nemen. De chief medical officer van Merck bevestigde dat de mutagene eigenschappen van het geneesmiddel “zeer gering” waren. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werden zwangere vrouwen en zogende moeders van de testserie uitgesloten.

Doodgeboorten en abortussen bij dierproeven met ratten

Een andere aanwijzing dat het geneesmiddel uiterst gevaarlijk zou kunnen zijn, is onderzoek door Merck zelf. Zwangere ratten hadden in dierproeven meer miskramen gekregen of misgeboorten.

Wetenschappers dringen er nu op aan dat Merck de resultaten van de dierproeven in kwestie volledig openbaar maakt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wie zijn de Die-Hard Pro-Maskers die weigeren hun nederlaag toe te geven?
Vorig artikelStudie in “The Lancet”: meerderheid van geïnfecteerden en doden in Duitsland, VK, VS, Israël zijn volledig gevaccineerd
Volgend artikelWetenschappelijke studie: Het werkelijke aantal doden door COVID-vaccins in de VS is 400.000
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. In oprechte andere woorden; dit geneesmiddel is erop gericht om de genetische structuur van exosomen (een lichaamseigen waarschuwingssysteem) te veranderen.
  Om met Baudet te spreken: Veel succes!

 2. Die zogenaamde´wondervaccins’ zijn al niet veel soeps, dus wat ‘verwacht’ je dan van een ‘wonderpil’?
  Beide zijn of worden nog ingezet in ‘de strijd’ tegen een niet bestaand virus.
  Ook niet veel soeps dus.

 3. En niemamd staat stil bij het immens hoog aantal dieren dat moet lijden onder de experimenten voor het grote geld van de meest fout geëvolueerde diersoort op aarde.
  Met het onnatuurlijk groot worden van hun kop hebben ze de inhoud verre van juist gebruikt….
  Uitsterven is nog niet eens zo’n slecht idee. Maar dan graag van de grote meerderheid die alleen maar ellende brengen met hun verwrongen “hersenen”.

  Spuitjes en pillen genoeg aanwezig, nu nog aan de psychopatenbende uitdelen!!!

 4. Dr mengle deed ook experimenten …dit is nu de nieuwe moderne versie van testen en experimenteren van de mens op de mens . . Crimineel gedrag .

 5. Dr mengle deed ook experimenten …dit is nu de nieuwe moderne versie van testen en experimenteren van de mens op de mens . . Crimineel gedrag .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in