A Midwestern Doctor (“AMD”) heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot het begrijpen van farmaceutische letsels en toen eenmaal de uitrol van de Covid-injecties begon, verschoof AMD’s aandacht daarnaar:

Hoewel veel van de pathologieën die ik zag leken op wat ik had gezien met andere giftige geneesmiddelen (en tot op zekere hoogte reageerden op dezelfde therapieën), was er ook veel dat ik nog niet eerder had gezien, wat aantoonde dat deze vaccins in een andere competitie van toxiciteit zaten dan wat ik gewend was. De afgelopen twee jaar heb ik dus geprobeerd precies te begrijpen hoe deze vaccins mensen doden en verwonden.

Wat is de oorzaak van de bloedklonters van “Plotseling overleden”? A Midwestern Doctor, 25 november 2022

Een aanzienlijk deel van de aandacht van AMD is gericht op het proberen te begrijpen wat de oorzaak is van de ongewone bloedklonters – zowel de op koffiedik lijkende microklonters als de grote vezelige klonters, schrijft Rhoda Wilson.

De documentaire Died Suddenly werd onlangs uitgebracht en ging viraal. Net als sommige andere onderzoekers is AMD een beetje verdeeld over deze film, omdat zij veel belangrijke onderwerpen behandelt en op een zeer overtuigende manier wordt gepresenteerd, waardoor velen zullen worden “redpild” die nog niet overtuigd waren. Maar, schrijft AMD, de film bevat ook een aantal fouten en een bijkomstige samenzweerderige inhoud, waardoor hij gemakkelijk kan worden ontkracht en de boodschap in diskrediet kan worden gebracht bij degenen die erover twijfelden.

Voor AMD was het gedeelte over bloedstolsels verreweg het meest overtuigende deel van Died Suddenly en om die reden maakte AMD een verkorte versie van 15 minuten van de documentaire met alleen de gedeelten die gericht zijn op bloedstolsels (zie hieronder).

Died Suddenly Clots, A Midwestern Doctor, 25 november 2022 (15 min.)

Opmerking: Helaas heeft het levende stolsel aan het einde niets te maken met de Covid-injecties, merkt AMD op, het kwam van een operatie die op YouTube werd geplaatst een jaar voordat de “vaccins” op de markt kwamen. “Ik vermoed dat dit is ontstaan omdat iemand die clip opnieuw heeft geüpload en gelabeld als zijnde van de vaccins (hetzij als een grap of als clickbait) en vervolgens werd het opnieuw gedeeld totdat het Died Suddenly team het kreeg en het toevoegde omdat het hun verhaal ondersteunde. Dit illustreert waarom het zo belangrijk is om strenge redactionele controles uit te voeren op elke productie, vooral op een productie die achteraf moeilijk te herzien is en door grote aantallen mensen zal worden bekeken.”

Wat veroorzaakt de vezelklonters?

Een artikel in The Epoch Times belicht twee belangrijke punten over de ongewone bloedklonters:

 • de elementaire samenstelling van deze vezelachtige structuren geeft aan dat ze niet primair uit bloed worden gevormd, en
 • dat kleinere normale bloedklonters (zoals afgebeeld in Died Suddenly) konden worden gevonden in de eindgebieden van de vezelklonters, wat suggereert dat zij daar kunnen zijn ontstaan en dat een normaal proces was begonnen bij deze klonters, maar vervolgens misliep.
  Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprik

Omdat deze vezelklonters zo ongewoon zijn, hebben ze begrijpelijkerwijs tot veel verwarring en onzekerheid geleid, waardoor velen naar nogal ongebruikelijke verklaringen grijpen over wat er gebeurt. Maar AMD gelooft dat er een eenvoudige maar allesomvattende verklaring is.

Een in augustus 2021 gepubliceerde paper, schrijft AMD, verklaart precies waarom deze fibreuze stolsels zich vormen.

In kort, de auteurs ontdekten dat wanneer spike-eiwit werd toegevoegd aan bloedmonsters, dit onregelmatige (verkeerd gevouwen) vezelachtige klonters veroorzaakte die resistent waren tegen de enzymen die onderzoekers en het lichaam (bv. het spijsverteringsstelsel) gebruiken om eiwitstructuren af te breken. Dit betekent waarschijnlijk dat het enzym dat het lichaam gewoonlijk gebruikt om fibrinestolsels af te breken, dit niet kan doen voor deze verkeerd gevouwen vezelstolsels.

Ook moet worden opgemerkt dat Covid-bloedstolsels en vaccins niet reageren op veel van de anticoagulantia die traditioneel effectief zijn, wat verder suggereert dat verkeerd gevouwen bloedstolsels een belangrijk aspect van het ziekteproces zijn.

De studie toont aan dat er in het lichaam altijd licht onregelmatige of verkeerd gevouwen vezelige bloedklonters worden gevormd, maar dat het lichaam tegelijkertijd een mechanisme heeft om deze te verwijderen. Zodra echter kleine hoeveelheden spike-eiwit aan de mix worden toegevoegd – bij concentraties die volgens AMD zullen worden bereikt door vaccinatie – lopen die onregelmatige vezelachtige stolsels uit de hand en gaan ze het stollingsproces domineren. Op dat moment zijn de mechanismen van het lichaam om ze te verwijderen niet langer in staat om deze groeifunctie te ondervangen en in plaats daarvan groeien ze totdat ze in omvang worden beperkt door de bloedvaten waarin ze zich bevinden, zoals de grote vezelige stolsels die in Died Suddenly worden getoond.

Dit is vooral problematisch omdat het spike-eiwit het endotheel aanvalt, waardoor grote aantallen initiërende gebeurtenissen voor bloedklonters ontstaan, en omdat de mRNA-vaccins werden ontworpen om in het lichaam te blijven bestaan, zodat ze voldoende spike-eiwitten konden produceren om een antilichaamrespons op te wekken die voldoende was om te voldoen aan de wettelijke goedkeuring, wat er helaas toe leidde dat ze gedurende een langere en mogelijk onbepaalde periode giftige spike-eiwitten bleven produceren.

Naar de mening van AMD is deze studie een scharnierpunt van gegevens die onmiddellijk een halt hadden moeten toeroepen aan de uitrol van het spike-eiwitvaccin, maar die in plaats daarvan is blijven liggen als een relatief onbekende studie. Niettemin zetten de auteurs hun onderzoek voort en publiceerden later een meer gedetailleerde paper over wat zij hadden ontdekt over deze fibrine amyloïde klonters die zij voorstelden als de onderliggende oorzaak van long-haul Covid – maar om politieke redenen uiteraard niet in verband konden brengen met het vaccin.

  Stop de COVID-vaccinatie of er zullen nog veel meer mensen sterven

Waarom veroorzaakt het spike-eiwit misvouwing?

Talrijke waarnemingen suggereren dat iets aan het spike-eiwit ervoor zorgt dat eiwitten verkeerd worden gevouwen. Naast de abnormale fibreuze stolsels, is de spike-eiwitinjectie ook in verband gebracht met andere misvouwingsziekten:

Naast de hierboven getoonde modellen is er volgens AMD nog een ander model dat de eiwitmisvouwing kan verklaren en de optredende microklonters kan verklaren.

Zeta-potentiaal en Covid

AMD gelooft dat het concept van zetapotentiaal van cruciaal belang is voor het begrijpen van veel verschillende ziekten, waaronder Covid en verwondingen door zowel spike-eiwitten als niet-spike-eiwitten. Een gedetailleerde samenvatting van het concept is HIER te vinden op AMD’s Substack.

Wanneer een stof in water wordt gemengd, heeft deze drie mogelijkheden: zich er niet mee vermengen (meestal naar boven drijven of naar de bodem zakken), oplossen zoals zout, of een colloïdale suspensie vormen. Wanneer de colloïdale stabiliteit van een levend organisme voldoende wordt aangetast, kunnen ernstige ziekten optreden, zoals die welke ontstaan doordat bloedcellen samenklonteren en de bloedsomloop-functie aantasten.

  Nieuw Nederlands onderzoek wijst uit dat de Covid mRNA vaccinatiegraad verband houdt met een toename van het totale aantal sterfgevallen

Een belangrijke factor die bepaalt of colloïdale oplossingen samenklonteren of verspreid blijven, is het evenwicht van de aanwezige elektrische ladingen – positieve ladingen klonteren samen, negatieve ladingen verspreiden zich.

Zeta-potentiaal biedt een manier om dit immens complexe evenwicht te modelleren en verklaart waarom kleine hoeveelheden positieve ionen met een hoge ladingsdichtheid, bv. aluminium, in staat zijn colloïdale suspensies, bv. afvalwater of bloed, te laten samenklonteren.

Bekijk in de verkorte versie van Died Suddenly hierboven de scènes waarin het bloed van de overledene wordt getoond. Drie kenmerken van dat bloed moeten onmiddellijk opvallen:

 • Er is een groot aantal microklonters aanwezig, wat, zoals HIER besproken, waarschijnlijk is hoe andere zetapotentiaal aantastende vaccinaties vaak neurologische letsels veroorzaken.
 • Het lijkt stroperiger.
 • Het bloed scheidt zich van het omringende plasma.

Elk van deze effecten wordt in verband gebracht met een verminderde colloïdale stabiliteit als gevolg van een verlaagd zetapotentieel.

Zetapotentiaal en eiwitmisvouwing

Wat vaak niet wordt begrepen bij het proces van de vouwing van een lange eiwitketen tot een driedimensionale structuur, is dat deze vouwing plaatsvindt omdat de eiwitketen een zwevende colloïde wordt in water en de exacte vorm die deze aanneemt sterk afhankelijk is van de specifieke elektrostatische interacties van het eiwit met de omgeving.

Daarom hebben dezelfde factoren die de zetapotentiaal of colloïdale stabiliteit in andere systemen beïnvloeden, ook invloed op de stabiliteit van eiwitten.

AMD vermoedt sterk dat de fysiologische veranderingen van het zeta-potentiaal, veroorzaakt door een positieve lading van het spike-eiwit, ook de vouwing van een eiwit beïnvloedt en bijdraagt tot eiwitmisvouwing. Maar na het zoeken naar bewijs hiervoor in gepubliceerde studies kon AMD geen afdoende bewijs vinden. “Op dit moment blijft het dus een onbewezen hypothese. Ik vermoed dat de papers er moeten zijn, dus zodra ik ze heb, zal ik dit standpunt herzien.”

Het bovenstaande zijn uittreksels uit een uitgebreider artikel met de titel “Wat is de oorzaak van de bloedstolsels van “Plotseling overleden”?” door A Midwestern Doctor. Lees het volledige artikel gepubliceerd op Substack HIER.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBijwerking “Spinning Death”? Paniek voor het onzichtbare voordat mensen onder stuiptrekkingen sterven
Volgend artikelThe Economist: Hoge energieprijzen zullen deze winter tot 335.000 mensen doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Officiële vaccinatiecijfers (stand op 26 november 2022) in België.

  9.191.548 mensen zijn volledig gevaccineerd (1e en 2e dosis, of 1 dosis in geval van het vaccin van Johnson & Johnson). 7.225.200 mensen kregen ook al een herhalingsinenting, een zogenoemde (eerste) boosterprik of “oppepprik”. 3.796.544 mensen lieten ook al een tweede boosterprik zetten.

  Vaccinatie tegen zowel COVID als griep zijn belangrijk
  Steven Van Gucht, viroloog bij Sciensano

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in