© wavebreakmedia_micro / Freepik

Een wetenschappelijk artikel van Günter Kampf (Universiteit van Greifswald) in het gerenommeerde medische tijdschrift “The Lancet” bevestigt nog eens op indrukwekkende wijze de bevindingen die reeds in een eerdere studie en uit klinische ervaring bekend waren en sindsdien meermaals zijn gemeld: de vaccins verliezen na enkele maanden steeds meer hun doeltreffendheid en enkele maanden later beschermen ze helemaal niet meer. Dit wordt ook gemeld door de Zweedse factchecker-website Checkfact.org, schrijft Niki Vogt.

Intussen zijn er uitgebreide gegevens uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Israël en de VS beschikbaar die dit onomstotelijk bewijzen. De aanvankelijke tendens dat “ook” volledig gevaccineerde mensen in ziekenhuizen kwamen, op intensive care moesten worden opgenomen en ondanks alle ontkenningen ook aan Corona stierven, is duidelijk toegenomen: tegenwoordig is de meerderheid van de geïnfecteerde mensen gevaccineerd, en het is vooral in deze groep dat ook mensen sterven.

Hieronder volgt een samenvatting van de gegevens uit het artikel in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet, waarin de cijfers tot eind oktober zijn opgenomen. Sindsdien is de situatie zelfs verslechterd:

Figure 1) Vaccination rates and proportions of fully vaccinated people among symptomatic COVID-19 cases (≥ 60 years) in Germany between 21. July and 27. October 2021 based on the weekly reports from the Robert Koch-Institute

• Verenigd Koninkrijk: De verdere infecties van mensen binnen een huishouden waren gelijk, ongeacht of zij waren blootgesteld aan geïnfecteerde volledig gevaccineerde of geïnfecteerde ongevaccineerde personen (25% groep 1, 23% groep 2). Dus er was geen bescherming van de anderen door de vaccinatie. Wat altijd het belangrijkste argument voor verplichte vaccinatie is geweest: vaccinatie beschermt anderen tegen infectie. Dat werd hier weer eens ontkracht.

• Bovendien was de virale belasting onafhankelijk van de vaccinatiestatus en lag in dezelfde orde van grootte als bij een covid-infectie bij de ongevaccineerden.

• Tussen week 39-42 waren 9 van de 10 (90%) van alle gevallen van covid-infectie bij 60-plussers volledig gevaccineerd, en iets meer dan 3% was volledig ongevaccineerd. Dit betekent dat de gevaccineerden een veel groter risico lopen besmet te raken dan de ongevaccineerden.

  Bejaarde Australische vrouw neergeslagen en pepper-sprayed door politie tijdens Melbourne protest tegen lockdowns

• In week 41 was er zelfs sprake van een dergelijk hoger infectiepercentage per 100.000 gevaccineerden in vergelijking met ongevaccineerden in alle leeftijdsgroepen boven de 30 jaar.

• In Israël, wordt deze waarneming bevestigd: bij een uitbraak van covid in de gezondheidszorg werden 16 gezondheidswerkers, 23 patiënten en 2 familieleden getroffen. De infectie werd verspreid door een volledig gevaccineerde mede-geïnfecteerde patiënt. Van de 248 blootgestelde personen was 96% volledig gevaccineerd, 14 patiënten werden ernstig ziek of stierven, en 2 ongevaccineerden ontwikkelden een milde ziekte.

• In week 41 was er zelfs sprake van een dergelijk hoger infectiepercentage per 100.000 gevaccineerden in vergelijking met ongevaccineerden in alle leeftijdsgroepen boven de 30 jaar.

• VS: De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft bekendgemaakt dat vier van de vijf districten (vergelijkbaar met districten in Zweden) met het hoogste percentage volledig gevaccineerde populaties hoge transmissiecijfers hebben.

Dezelfde voorvallen worden ook in Zweden gemeld. Zweedse statistieken laten zien: in oktober stierven 151 mensen aan de gevolgen van een covid-infectie, volgens de gezondheidsautoriteit. Daarvan waren 122 personen of 81% volledig gevaccineerd, 9 personen of 6% hadden één dosis of twee doses gekregen zonder dat er twee weken waren verstreken, en 20 personen of 13% waren niet gevaccineerd.

De resultaten kunnen nauwelijks duidelijker zijn.

De Lancet studie

Hier is de link naar de Lancet studie: The epidemiological relevance of the COVID-19-vaccinated population is increasing. (De epidemiologische relevantie van de COVID-19-gevaccineerde populatie neemt toe).

De samenvatting van de studie vertaald, mijn toelichtingen in cursief tussen haakjes:

Er werd gedacht dat een hoge vaccinatiegraad tegen COVID-19 de overdracht van SARS-CoV-2 in de bevolking zou verminderen, door (vaccinatie) het aantal potentiële bronnen van overdracht te verminderen, waardoor de last van de COVID-19 ziekte zou verminderen. Recente gegevens suggereren echter dat de epidemiologische relevantie van COVID-19 gevaccineerde personen toeneemt (d.w.z. dat degenen die volledig gevaccineerd zijn een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de incidentie van infectie). In het VK werd gemeld dat het secundaire aanvalspercentage (verdere besmetting van huisgenoten in het eigen huishouden) dat werd blootgesteld aan volledig gevaccineerde indexgevallen (de volledig gevaccineerde huisgenoten) vergelijkbaar was met dat van huisgenoten die werden blootgesteld aan ongevaccineerde indexgevallen (ongevaccineerde huisgenoten) (25% bij gevaccineerden vs. 23% bij ongevaccineerden). 12 van de 31 infecties bij volledig gevaccineerde gezinscontacten (39 %) waren te wijten aan volledig gevaccineerde epidemiologisch gekoppelde indexgevallen. Er was geen verschil in maximale virale belasting naar vaccinatiestatus of varianttype. (Het maakte dus vrijwel niet uit of het besmette gezinslid gevaccineerd of ongevaccineerd was, het resultaat was hetzelfde).

In Duitsland wordt sinds 21 juli 2021 het aantal symptomatische COVID-19-gevallen bij volledig gevaccineerde personen (“doorbraakinfecties”) wekelijks gemeld, en bedroeg toen 16,9% bij patiënten van 60 jaar en ouder .
(Wij beschikken over een RKI-tabel van eind november waarin volledig gevaccineerden al bijna driekwart van de symptomatische covid-infecties voor hun rekening nemen. Er zij op gewezen dat mensen die dubbel gevaccineerd zijn ook als “ongevaccineerd” worden geteld als de infectie binnen 14 dagen na de tweede vaccinatie optreedt. Het percentage is dus zeker hoger dan 71,4% bij de 60-plussers en 48,8% bij de 18-59-jarigen).
RKI-weekverslag voor 23.11.2021 over doorbraken op het gebied van vaccinatie (blz. 24)

  Rebecca Foat: 40-jarige Canadese vrouw heeft onmiddellijk spijt van deugdsignalering, foto te tweeten van haar baby die mRNA-injecties krijgt

Tussen eind november en 7 december is het aantal gevallen onder de gevaccineerden licht gedaald. Toch kan er geen sprake van zijn dat vaccinatie de gevaccineerden en de samenleving beschermt.

Dit aandeel nam van week tot week toe en bedroeg 58,9% op 27 oktober 2021 (figuur 1), (dit is de bovenstaande statistische curve), wat de toenemende relevantie van volledig gevaccineerde mensen als mogelijke bron van overdracht onderstreept. Het bleef stijgen tot eind november, om vervolgens in de eerste week van december licht te dalen (blauwe panelen hierboven).

Een soortgelijke situatie werd beschreven voor het VK. Tussen week 39 en 42 werden in totaal 100.160 COVID-19-gevallen gemeld bij burgers van 60 jaar en ouder. 89.821 gevallen deden zich voor bij de volledig gevaccineerden (89,7%) en 3.395 bij de niet-gevaccineerden (3,4%)

Een week eerder was het aantal COVID-19-gevallen per 100.000 hoger in de gevaccineerde subgroep dan in de ongevaccineerde subgroep in alle leeftijdsgroepen van 30 jaar en ouder.

In Israël werd een nosocomiale uitbraak gemeld waarbij 16 gezondheidswerkers, 23 blootgestelde patiënten en twee familieleden betrokken waren. De bron was een volledig gevaccineerde COVID-19 patiënt. De vaccinatiegraad was 96,2% voor alle blootgestelde personen (151 medisch personeel en 97 patiënten). Veertien volledig gevaccineerde patiënten werden ernstig ziek of stierven, en de twee niet-gevaccineerde patiënten ontwikkelden een milde ziekte.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van de VS hebben vier van de top vijf districten met het hoogste percentage volledig gevaccineerde bevolkingsgroepen (99,9-84,3%) aangemerkt als districten met een “hoge” transmissie.

Veel besluitvormers gaan ervan uit dat de gevaccineerden kunnen worden uitgesloten als bron van overdracht. Het lijkt uiterst nalatig om de gevaccineerde bevolking als een mogelijke en relevante bron van overdracht te negeren wanneer besluiten worden genomen over volksgezondheidsmaatregelen.

  Dr. Michael Yeadon: Alles wat mRNA bevat, is voorbestemd om schade te veroorzaken

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen koppelen Pfizer, Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“En toen ze voor mij kwamen was er niemand meer om voor mij op te komen… je weet hoe dat gaat”
Volgend artikelNY Times: Merck’s anti-Corona pil kan kanker en onvruchtbaarheid veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in