© Alex Mecl op Unsplash

De laatste telling van de CDC van sterfgevallen die worden toegeschreven aan COVID-19 vaccins is bijna 20.000, maar een studie door wetenschappers van de Columbia University schat dat het werkelijke aantal 20 keer hoger is, schrijft Wnd.com.

Het Vaccine Adverse Events Reporting System, of VAERS, rapporteert 19.886 sterfgevallen, 102.857 ziekenhuisopnames en een totaal van 946.461 ongewenste bijwerkingen als gevolg van COVID-19 vaccins tot 3 december.

Als de onderrapportagefactor van de Columbia-studie juist is, zou dat betekenen dat er bijna 400.000 Amerikaanse sterfgevallen te wijten zijn aan COVID-19 vaccins.

COVID-19 vaccinatie en leeftijd-gestratificeerd alle-oorzaken sterfterisico
… suggereert dat de risico’s van COVID-vaccins en boosters groter zijn dan de voordelen bij kinderen, jongvolwassenen en oudere volwassenen met een laag beroepsrisico of eerdere blootstelling aan het coronavirus. https://t.co/eiGoHVzrqE –

Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) 15 december 2021

In de samenvatting van de studie merken de wetenschappers op dat “nauwkeurige schattingen van door COVID-vaccin veroorzaakte ernstige ongewenste bijwerkingen en sterftecijfers van cruciaal belang zijn voor risico-batenverhoudinganalyses van vaccinatie en boosters tegen SARS-CoV-2 coronavirus in verschillende leeftijdsgroepen.”

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services wijst erop dat een VAERS-rapport geen documentatie is dat een verband is gelegd tussen een vaccin en een ongewenst voorval. Het HHS merkt echter ook op dat VAERS een “passief” meldingssysteem is en “slechts meldingen ontvangt voor een klein deel van de werkelijke ongewenste voorvallen.” Veel gezondheidswerkers hebben bekendgemaakt dat zij van hun superieuren de instructie hebben gekregen om geen schade als gevolg van COVID-vaccins aan VAERS te melden.

VAERS wordt beschreven als een “vrijwillig” rapportagesysteem, maar HHS zegt dat zorgverleners “die COVID-19 vaccins toedienen wettelijk verplicht zijn om na vaccinatie alle fouten bij het toedienen van de injecties aan VAERS te melden”, samen met, onder andere, sterfgevallen en levensbedreigende ongewenste bijwerkingen.

Zwarte man slaat 92-jarige blanke vrouw tegen de grond

De methode van de Columbia-onderzoekers om de onderrapportage in te schatten bestond erin de regionale variatie in vaccinatiepercentages te gebruiken om de mortaliteit door alle oorzaken en niet-COVID-sterfgevallen in latere tijdsperiodes te prognosticeren, op basis van twee onafhankelijke, openbaar toegankelijke datasets uit de VS en Europa.

Zij ontdekten dat meer dan zes weken na de injectie, vaccinatie een negatieve correlatie had met sterfte. Maar binnen vijf weken na de injectie bleek vaccinatie een voorspellende waarde te hebben voor de mortaliteit als gevolg van alle oorzaken in bijna elke leeftijdsgroep, met een “leeftijdsgebonden temporaal patroon dat consistent is met de uitrol van het Amerikaanse vaccin.”

Door het geschatte sterftecijfer door vaccins uit de studie te vergelijken met het door de CDC gerapporteerde sterftecijfer, concludeerden de onderzoekers dat het aantal sterfgevallen door VAERS met een factor 20 wordt ondergerapporteerd, wat “consistent is met de bekende onderwaardering-vooringenomenheid bij VAERS.”

De onderzoekers zeiden dat de studie “suggereert dat de risico’s van COVID-vaccins en boosters groter zijn dan de voordelen bij kinderen, jonge volwassenen en oudere volwassenen met een laag beroepsrisico of eerdere blootstelling aan het coronavirus.”

Zij benadrukken “de dringende noodzaak om diagnostica en behandelingen voor levensveranderende vaccinletsels te identificeren, te ontwikkelen en te verspreiden.”

Een decennium voor COVID-19 schatte de zogenoemde Lazarus-studie van Harvard-onderzoekers dat VAERS slechts 1% van de door vaccins veroorzaakte verwondingen voor zijn rekening nam.

Onlangs hebben Steve Kirsch, de uitvoerend directeur van de Vaccine Safety Research Foundation, en anderen een analyse uitgevoerd waarbij de in een studie gepubliceerde percentages van anafylaxie werden vergeleken met de percentages die in VAERS werden gevonden. Zij kwamen tot de conclusie dat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19-vaccins 41 keer hoger ligt.

Het grote sterven: "Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger" - Dr. Pierre Kory

De website VAERS Analysis gebruikte klokkenluidergegevens van de CMS, de Centers for Medicare and Medicaid Services, om te komen tot een geschatte onderrapportagefactor van 44,64.

FDA-gegevens

Dossiers verkregen van de Food and Drug Administration in november via een Freedom of Information rechtszaak registreerden 158.893 ongewenste bijwerkingen van het Pfizer-vaccin in de eerste twee en een halve maand van distributie, waaronder 25.957 incidenten van “zenuwstelselaandoeningen”.

De rechtszaak werd aangespannen door een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency, bestaande uit meer dan 30 professoren en wetenschappers van universiteiten waaronder Yale, Harvard, UCLA en Brown. Zoals WND rapporteerde, stelde de FDA in gerechtelijke documenten die in december werden ingediend voor om 55 jaar de tijd te krijgen om alle 329.000 pagina’s documenten vrij te geven die betrekking hebben op het Pfizer COVID-19 vaccin, waarom de groep had gevraagd. De FDA heeft dat verzoek nu gewijzigd en vraagt de rechter om een uitstel van 75 jaar.

Een van de wetenschappers in de rechtszaak is Dr. Peter McCullough, die een uitgesproken criticus is geworden van de universele COVID-19 vaccinatie.

In een recent, lang interview met podcaster Joe Rogan, haalde hij een studie aan die vóór COVID werd uitgevoerd door Dr. H. Cody Meissner van de Tufts University School of Medicine, waarin werd vastgesteld dat ongeveer 80% van de VAERS-rapporten worden gedaan door artsen, verpleegsters of andere gezondheidswerkers die geloven dat een vaccin het probleem heeft veroorzaakt. Slechts ongeveer 14% of 15% van de meldingen wordt door de patiënten zelf gedaan.

McCullough is van mening dat de CMS-gegevens aangeven dat VAERS ongeveer vier tot vijf keer te lage meldingen doet.

Wilde Covid vaccinpas - probeerde zich te laten inenten met nep-arm

Met de CMS-gegevens, zei hij, “weet je wanneer iemand de prik heeft gekregen en weet je wanneer ze zijn overleden.”

Het aandeel van Medicare- en Medicaid-patiënten in de Amerikaanse bevolking is bekend, zo redeneert hij, zodat een schatting kan worden verkregen door extrapolatie.

Een factor van vijf werd gebruikt in de rechtszaak tegen de FDA, waarbij een schatting werd gemaakt van 45.000 Amerikaanse sterfgevallen als gevolg van COVID-19 vaccins, terwijl VAERS er 9.000 meldde op het moment dat de zaak werd aangespannen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk.Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNY Times: Merck’s anti-Corona pil kan kanker en onvruchtbaarheid veroorzaken
Volgend artikelDr. Sucharit Bhakdi: Een toespraak om bergen te verzetten gericht op artsen, advocaten en iedereen met een ziel
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in