Fox News commentator Tucker Carlson vertelt kijkers dat in een democratie, elke burger het recht heeft om de antwoorden te weten op vragen over de veiligheid en werkzaamheid van de nieuwe Covid-vaccins.

Tucker Carlson heeft een aantal vragen over Covid-vaccins. Bovenaan zijn lijst staat: “Waarom worden Amerikanen ontmoedigd om simpele, duidelijke vragen te stellen over vaccins?”

In de ‘Tucker Carlson Tonight’ uitzending van dinsdag suggereerde de Fox News-commentator dat er “niets QAnon is aan dergelijke vragen”.

Hij vervolgde:

“Het zijn geen samenzweringstheorieën, het zijn de meest fundamentele vragen. In een democratie heeft iedere burger het recht om het antwoord te weten, maar in plaats daarvan kregen we mist en propaganda”.

“De media presentatie van het vaccin kwam over als een Diet Pepsi reclame tijdens de Super Bowl. Massa’s steunbetuigingen van beroemdheden, niet veel wetenschap”.

Carlson ging ook in op de censuur van informatie over vaccins en vroeg zich af waarom Melinda Gates, de vrouw van miljardair Bill Gates, en andere “poortwachters” in Silicon Valley er zo op uit zijn om alle vragen over de Covid-vaccins het zwijgen op te leggen.

De Britse krant The Independent, die over de Fox News uitzending schrijft, wijsr erop dat Carlson niet antivaccinatie is en in feite van plan is om zelf het vaccin te nemen.

Guardian artikel uit 2016: hoe men door het genetisch modificeren van het Ferritine eiwit op afstand hersenactiviteit en gedrag kan controleren

En juist deze week kondigde Facebook een bijgewerkt beleid aan waarvan de social mediagigant zegt dat het bedoeld is om “verkeerde informatie over vaccins” op zijn platforms te bestrijden.

Facebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here