Noorse prinses heeft samen met haar zwarte sjamaan haar complete vermogen verbrast

2
De Noorse moeder van drie kinderen prinses Märtha Louise deelt een tweelingziel met de biseksuele Haïtiaanse Afrikaan Durek Verret en zijn spirituele zus, de actrice Gwyneth Paltrow. Foto: Facebook.

Inmiddels heeft de Noorse prinses Märtha Louise samen met haar Afrikaanse sjamaan Durek Verrett al haar fortuin verspild. “Sinds prinses Märtha Louise de sjamaan Durek heeft ontmoet, is haar complete vermogen ingestort. De Noorse koningklijkheid heeft nu nul kronen op de rekening staan”, schrijft Stoppa Pressarna.

Het Deense nieuwsportaal Stoppa Pressarna schrijft over de Noorse prinses Märtha Louise die eerder na harde kritiek stopte met het gebruik van haar koninklijke titel toen ze op tournee ging met haar nieuwe “vriendje”, de Afrikaanse sjamaan Durek Verret.

Nu blijkt dat de prinses samen met de sjamaan al haar fortuin heeft verkwanseld. Märtha Louise had een jaar geleden nog ongeveer 2 miljoen Noorse kronen (190.000 euro) en is nu volledig blut.

“Vorig jaar heeft prinses Märtha al haar fortuin verbrast”, zegt Anders Johan Stavseng, de koningshuisexpert van Se & Hör, in zijn eigen tijdschrift, meldt het Zweedse dagblad Expressen.

Dit ondanks het feit dat ze in 2019 73.000 euro ontving, wat een stijging is ten opzichte van het jaar ervoor toen ze 60.000 euro kreeg.

De prinses is ook gedwongen om verschillende eigendommen te verkopen die al generaties lang toebehoren aan de Noorse koninklijke familie.

“Nu is het pand eindelijk verkocht – ver onder de vraagprijs. Maar de miljoenen gaan niet per se op de rekening van Märtha, aangezien de banken eerder een aanzienlijke hypotheek op het onroerend goed hadden afgesloten”, zegt Anders Johan Stavseng tegen Se & Hör.

Het is niet duidelijk waar het geld precies naartoe is gegaan.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

  Het is tijd voor de deugmensen om de handen uit de mouwen steken, hun huizen te openen en uit eigen zak te betalen
Vorig artikelVoorstel: tel de stemmen van de zwarten twee keer
Volgend artikelSyriër bindt schaap vast en gebruikt het als slee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in