Noorse prinses heeft samen met haar zwarte sjamaan haar complete vermogen verbrast

2
2306
De Noorse moeder van drie kinderen prinses Märtha Louise deelt een tweelingziel met de biseksuele Haïtiaanse Afrikaan Durek Verret en zijn spirituele zus, de actrice Gwyneth Paltrow. Foto: Facebook.

Inmiddels heeft de Noorse prinses Märtha Louise samen met haar Afrikaanse sjamaan Durek Verrett al haar fortuin verspild. “Sinds prinses Märtha Louise de sjamaan Durek heeft ontmoet, is haar complete vermogen ingestort. De Noorse koningklijkheid heeft nu nul kronen op de rekening staan”, schrijft Stoppa Pressarna.

Het Deense nieuwsportaal Stoppa Pressarna schrijft over de Noorse prinses Märtha Louise die eerder na harde kritiek stopte met het gebruik van haar koninklijke titel toen ze op tournee ging met haar nieuwe “vriendje”, de Afrikaanse sjamaan Durek Verret.

Nu blijkt dat de prinses samen met de sjamaan al haar fortuin heeft verkwanseld. Märtha Louise had een jaar geleden nog ongeveer 2 miljoen Noorse kronen (190.000 euro) en is nu volledig blut.

“Vorig jaar heeft prinses Märtha al haar fortuin verbrast”, zegt Anders Johan Stavseng, de koningshuisexpert van Se & Hör, in zijn eigen tijdschrift, meldt het Zweedse dagblad Expressen.

Dit ondanks het feit dat ze in 2019 73.000 euro ontving, wat een stijging is ten opzichte van het jaar ervoor toen ze 60.000 euro kreeg.

De prinses is ook gedwongen om verschillende eigendommen te verkopen die al generaties lang toebehoren aan de Noorse koninklijke familie.

“Nu is het pand eindelijk verkocht – ver onder de vraagprijs. Maar de miljoenen gaan niet per se op de rekening van Märtha, aangezien de banken eerder een aanzienlijke hypotheek op het onroerend goed hadden afgesloten”, zegt Anders Johan Stavseng tegen Se & Hör.

Het is niet duidelijk waar het geld precies naartoe is gegaan.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Gemuteerd Coronavirus achter de uitbraak van de tweede golf in Noorwegen - nieuwe variant die meer besmettelijk is

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here