Syriër bindt schaap vast en gebruikt het als slee

4
Foto ter illustratie

Onlangs zijn verschillende gevallen van dierenmishandeling voor de rechtbank in Linz/Oostenrijk behandeld, die op het gebied van sadisme en wreedheid nauwelijks te overtreffen zijn. Op de beklaagdenbank zaten twee 24-jarige ‘vluchtelingen’, de ene uit Syrië, de andere uit Irak.

In juni van dit jaar had de Syriër in Grammastätten (Opper-Oostenrijk) er lol in om de poten van een schaap met kabelbinders vast te binden en op het weerloze dier te gaan zitten dat op de grond lag om vervolgens als op een slee naar beneden te glijden, meldt PI-News.

En daar bleef het niet bij…

De Syriër hitste vervolgens zijn Staffordshire bullterrier op tegen een ander schaap, dat hij ook al eerder met kabelbinders had vastgebonden, waardoor het niet kon vluchten. Het schaap werd hulpeloos blootgesteld aan de beten van de hond.

En omdat dat nog niet genoeg was, bond hij uiteindelijk ook de hond vast, en sloeg en schopte hij het weerloze dier, voor de lol.

Dierkwellerij op Instagram gepost

De Irakees filmden de dierenmishandelingen, waarover de aanklager zei dat ze “ongeëvenaard” waren, en plaatsten de scènes op Instagram, zodat de wereld zelf kon zien wat voor heldhaftige mannen uit de regio’s van het enige juiste geloof Oostenrijk had verrijkt.

In overeenstemming met hun intelligentie rechtvaardigden de verdachten hun acties voor de rechtbank door te zeggen dat ze het “niet met opzet” hadden gedaan. Zelfs de advocaat van de Syriër weigerde deze bekentenis te accepteren. Nadat de feiten zelf waren toegegeven, heeft de rechtbank echter afgezien van verder onderzoek naar de achtergrond van deze gruwelijke misdaden.

Het vonnis: vijf maanden voorwaardelijke straf en een boete van 3600 euro voor de Syriër; vier maanden voorwaardelijke straf en een boete van 1200 euro voor de Irakezen. Of het geld kan worden geïnd, is nog maar de vraag.

Open vragen

De zaak is nu juridisch gesloten. Wat overblijft zijn enkele onbeantwoorde vragen: hoe kan iemand het in hemelsnaam in zijn hoofd halen om dergelijke wreedheden te begaan? Moeten mensen die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn ook verwachten dat ze het slachtoffer worden van het sadisme van deze “mensen die bescherming zoeken”? En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk: moeten we mensen en dieren in Oostenrijk niet liever beschermen tegen deze twee door ze zo snel mogelijk terug te brengen naar waar ze vandaan komen?

Dierenmarteling door asielzoekers: het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

Vorig artikelNoorse prinses heeft samen met haar zwarte sjamaan haar complete vermogen verbrast
Volgend artikelAlle ogen op het Congres nu wetgevers verklaren zich te verzetten tegen de kiesman-stemmen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Daar kríjgen ze nog een boete, afgedacht van de vraag of het ooit wordt geïnd en of dit alleen für die Bühne is.
  In Nederland krijgt zulk soort op kosten van de belastingbetaler ‘zorg’ en ik hoef niet te beschrijven hoe, want ieder weet dat zo langzamerhand.

 2. Oostenrijkers hebben toch ook wapens in huis zoals de Zwitsers. Of heeft Brussel dat daar ook al verboden. Ik zou zeggen maak eens jacht op deze helden, bind ze vast en werp ze als slee de helling af een ravijn in. Worden ze misschien ook over een paar eeuwen gevonden. En kan de wereld ook zoeken naar de oorzaak van dit ritueel.

 3. Eigenlijk zou je dan verwachten dat die twee smeerlappen zouden hebben gezegd : “Het schaap wilde dit zelf hoor, meneer de rechter”.

 4. Waarom denk je dat daar burgeroorlog was?
  Moslims zijn gewetenloos asociaal tuig;die oren in geen enekele beschaving.
  Lekker naar de Sahara exporteren!

  Trouwens: dat geld hebben ze; grondig fouilleren; gouden sieraden en edelstenen hebben ze genoeg.
  Maar dat zal wel weer discrimatie zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in