Een baanbrekende wetenschappelijke studie heeft ontdekt dat landen met de minste COVID-19 sterfgevallen in 2020 vóór de vaccinaties, “honderden of duizenden procenten toenamen in het totale aantal sterfgevallen” nadat COVID-19 vaccinaties waren ingevoerd, bericht Dailyexpose.uk.

De studie uitgevoerd door K. Beattie, van de Universiteit van Alberta, stelde vast dat 89,84% van de 145 landen een negatieve impact ondervonden nadat COVID-19 vaccinaties beschikbaar werden gesteld.

Dit leidde tot de conclusie dat “het statistisch significante en overweldigend positieve causale effect na de inzet van vaccins […] op het totale aantal sterfgevallen en het totale aantal gevallen per miljoen zeer zorgwekkend zou moeten zijn voor beleidsmakers (bron).

Interessant is dat deze studie beschikbaar werd gesteld vóór de hoorzitting van het Hooggerechtshof van de V.S. die het OSHA-mandaat voor vaccins of tests blokkeerde, aangezien uit de studie blijkt dat in de Verenigde Staten COVID-19 vaccinaties verantwoordelijk zijn voor een verhoogd transmissiepercentage van 38% en een verhoging van het sterftecijfer met 31%, zou het strafbaar zijn geweest als de zaak niet tegen de mandaatregel had gestemd.

De studie

De onderzoeker van de studie “Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A Big Data Analysis of 145 Countries,” zei dat “beleidsmakers en mainstream nieuwsankers het publiek hebben beloofd dat de wereldwijde uitrol van het COVID19-vaccin de symptomen zou verminderen, en daarmee de gevallen en sterfgevallen geassocieerd met COVID-19”.

Omdat de uitrol van het vaccin nog aan de gang was, was een grote hoeveelheid openbare gegevens beschikbaar die het mogelijk maakten te analyseren of de beleidsbehandeling het gewenste effect had gesorteerd. Daartoe voerde de onderzoeker een Bayesiaanse causale analyse uit, waarbij de periodes voor en na de behandeling werden vergeleken.

  Ernstig vaccingewonde 24-jarige studente vertelt over het leven na de Covid-injectie: "Ik kan mijn leven niet meer leiden en ik wil dat de mensen dat horen"

De bevindingen

Volgens Beattie blijkt uit de resultaten dat de behandeling (toediening van vaccins) een sterke en statistisch significante neiging heeft om de waarden in y1 [variabele gekozen voor sterfgevallen per miljoen] of y2 [variabele gekozen voor gevallen per miljoen] causaal te doen toenemen ten opzichte van wat zou zijn verwacht zonder behandeling.

y1 vertoonde een toename/afname-verhouding van (+115/-13), wat betekent dat 89,84% van de statistisch significante landen een toename vertoonde van het totale aantal sterfgevallen per miljoen in verband met COVID-19 als rechtstreeks gevolg van het causale effect van de start van de behandeling [vaccins].

y2 liet een toename/afname ratio zien van (+105/-16) wat betekent dat 86,78% van de statistisch significante landen een toename lieten zien in het totaal aantal gevallen per miljoen van COVID-19 wat direct te wijten is aan het causale effect van de initiëring van behandeling”(bron).

Landen met minder COVID-doden in 2020 deden het slechter

Uit de studie bleek ook dat landen zoals Thailand, Vietnam, Mongolië, Taiwan, enz. die weinig COVID-19 sterfgevallen hadden gekend in het jaar 2020, het slechtst leken te hebben gepresteerd van alle landen na toediening van het vaccin.

Mongolië is een van de landen die het het slechtst verging.

“Het causale effect van de toediening van vaccins in deze landen [is] een toename van honderden of duizenden procenten in het totale aantal sterfgevallen en gevallen per miljoen,” aldus de onderzoekers.

“We kunnen statistisch het meest zeker zijn in verband met de directe toename van COVID-19 geassocieerde sterfgevallen en gevallen na het toedienen van het vaccin, waar er vóór het toedienen van het vaccin weinig of geen waren.”

  "Als een horde Trojaanse paarden": Het ware gevaar van modRNA-technologie

Landen met hogere sterfgevallen geassocieerd met COVID

De onderzoeker merkte op dat veel landen die hoge gevallen en sterfgevallen in verband met COVID-19 rapporteerden tijdens 2020 en begin 2021 en veronderstelden dat ze grotendeels natuurlijke immuniteit hadden bereikt tegen het late voorjaar van 2021 op het noordelijk halfrond, wat de reden is waarom veel van hun trendlijnen een tijd vlak gaan.

Helaas begonnen die trendlijnen in veel landen weer te stijgen zodra de toediening van vaccins aan de algemene bevolking begon, of kort daarna, en onnatuurlijk genoeg in het midden of tegen het einde van de zomer op het noordelijk halfrond of in landen waar voorheen zeer weinig of geen gevallen of sterfgevallen waren geweest.

Normaal gesproken valt de seizoenssterfte door longontsteking, griep of COVID-19 in de winter, dus deze piek die in veel landen optreedt na toediening van het vaccin in deze tijd van het jaar of in landen zonder eerdere uitbraken is hoogst verdacht, omdat het niet om een natuurlijke trend gaat, maar eerder vaccin-geïnduceerd.

Hoewel de onderzoeker de resultaten toeschrijft aan het afnemende effect van COVID-19 vaccinbescherming en het aantal “doorbraakgevallen”, stelt hij dat samen met de “overweldigende” en “historisch ongekende” hoeveelheid meldingen van bijwerkingen van vaccins in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), (meer dan 16.000 gerapporteerde sterfgevallen op het moment van schrijven) suggereert dat het gaat om een “zeer ongetest vaccin”.

De waarschuwing aan beleidsmakers

De onderzoeker gaf ook een bijzonder specifieke waarschuwing aan degenen die beleid maken en mandaten opleggen, vanwege het feit dat hun studie de correlatie verifieert tussen vaccinaties en een “aanzienlijke toename van sterfgevallen”.

  Opzienbarende Britse gegevens vernietigen hele onderbouwing voor vaccin-push

Vaccinmandaten werden voorspelbaar bekritiseerd, Beattie stelt dat:

“Als ze ooit ethisch waren, waar deze auteur het sterk mee oneens is, gebaseerd op wetenschappelijke, medische en onderzoeksethiek die de rechten van patiënten respecteert op geïnformeerde toestemming en niet-vooringenomen weigering van behandeling of experiment, zoals herhaald en overeengekomen onder de Code van Neurenberg (Code 1998) en de Verklaring van de Rechten van de Mens over Bio-ethiek, als onvervreemdbaar, essentieel en niet-onderhandelbaar, zijn vaccinmandaten onder deze omstandigheden en resultaten op dit punt voorbij onethisch.”

“Ze zijn duidelijk discriminerend en waarschijnlijk crimineel, een vaststelling waarover rechtbanken en advocaten uiteindelijk zullen beslissen.”

De auteur heeft genereus alle resultaten, gegevens, plots en R-code van deze studie gedeeld, zodat anderen ze gemakkelijk kunnen repliceren:
Om toegang te krijgen tot alle bestanden verwijzen wij u naar deze Google Drive link: https://drive.google.com/drive/folders/1xOphw78-BhsMly09lpxCVPZ-WGieMSqO?usp=sharing

Alle Causal Impact-cijfers, zoals gebundeld in meerdere PDF-pagina’s, kunnen hier worden gedownload: https://drive.google.com/file/d/1lX3NVqY-sbxVLM81lgK5f6I5ny9c6zGL/view?usp=sharing


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Michel Chossudovsky – #Ja, het is een “killer-vaccin”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt “onderliggende ziekten” voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden
Volgend artikelDr. Peter McCullough: Het officiële COVID verhaal is in duigen gevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Hoe duidelijk wil je het hebben ? Met deze studie wordt met statistisch aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangetoond dat de toename van sterfgevallen veroorzaakt wordt als gevolg van de COVID-“vaccins”.

  2. Ja maar in den haag lopen ze nog minimaal een jaar achter met lezen. Ze wachten waarschijnlijk op uitsluitsel voor het volgende baantje (bij het wef?) zodat een mogelijke opvolger de rotzooi op mag ruimen.
    Ik denk dat het narratief “dat heb ik niet geweten” gangbaar gaat worden.

  3. Voordeel is wel dat we weten die er verantwoordelijk zijn voor deze ellende. Met bewijs zoals deze studie is het steeds gemakkelijker om de daders en meelopers te pakken. Ik vrees alleen dat dat niet gaat gebeuren. Iets wat ik niet kan verkroppen mocht dat gebeuren.

    Groeten,
    Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in