Denkt u dat de farmaceutische bedrijven klaar zijn met het profiteren van Covid? Denk nog maar eens goed na. Moderna is van plan nieuwe experimentele prikken te introduceren die griep-, Covid- en RSV-vaccins zullen combineren in één jaarlijkse injectie, vertelde de CEO van het bedrijf aan CNN International, schrijft Adan Salazar.

Bij de bespreking van het angstaanjagende vooruitzicht van een alles-in-één-vaccin, vergeleek Moderna CEO Stéphane Bancel de mensen die in de rij staan om de injectie te krijgen met de rage die bijna elk jaar is ontstaan voor de nieuwste Apple iPhone.

“Wij denken dat wij in één enkel product een heleboel mRNA’s kunnen stoppen, die voor al die virussen zorgen. En dat één keer per jaar,” beschreef Bancel.

“U zou een jaarlijkse booster moeten kunnen krijgen, een enkele dosis, die in het flesje al die mRNA’s heeft voor al die [virussen] die, natuurlijk aangepast zijn aan de stam van een seizoen, zoals griep, Covid-stam, enzovoort.”

De CEO zei vervolgens dat, net zoals een iPhone, elk nieuw model een beetje beter wordt, en de vaccinfabrikanten hun experimentele mRNA-prikken ook zouden aanpassen aan “de beste wetenschap van het moment.”

“En het idee is een beetje zoals bij de iPhone, terwijl, weet u, velen van ons elk jaar in september een nieuwe iPhone kopen. En je krijgt nieuwe apps, en je krijgt opgefriste apps,” zei Bancel.

  Waarom word ik zo gehaat?

“En dat is precies hetzelfde idee, namelijk dat u Covid en griep en RSV in één enkele dosis krijgt. En u krijgt wat de beste wetenschap van het moment is om u te beschermen tegen de stam die nu circuleert en in de herfst, winter. Wij kunnen dus al die dingen combineren en de mensen over de hele wereld de jaarlijkse booster geven. Dus maar één injectie. En zij hoeven zich geen zorgen te maken over de winter. En ze hebben een mooie herfst en winter.”

Op de vraag wat het tijdschema is voor het uitbrengen van een experimentele alles-in-één-prik, zei Bancel dat sommige landen al volgend jaar zouden kunnen beginnen met de invoering van de technologie.

“Het zou dus een paar jaar duren. Weet u, zoals ik al zei, griep en RSV zijn in fase drie [klinische proeven]. Dus ik zie sommige landen in ’23 beginnen met griep en Covid in één enkele dosis, allebei in één enkele dosis. Sommige landen zullen ’24 zijn. Dus ik denk dat we er nog wel een paar jaar over zullen doen.”

“Daarom deed ik de iPhone-analogie, namelijk dat je niet de verbazingwekkende camera… verbazingwekkende alles krijgt als je voor het eerst een iPhone krijgt, maar je krijgt wel al een heleboel dingen,” zei hij.

“Maar ik denk dat u binnen een periode van drie tot vijf jaar, waarin u elk jaar een beter product van Moderna krijgt dat u beschermt tegen alle dingen die circuleren en met steeds meer dekking van verschillende virussen.”

Afgelopen maart klaagde Bancel bij het World Economic Forum dat zijn bedrijf 30 miljoen doses van hun Covid-19 vaccin moest “weggooien” omdat de mensen het vaccin weigerden en “niemand ze wil hebben.”

Naast de bijwerkingen die in verband worden gebracht met de Covid-prikken van Pfizer en AstraZeneca, zijn er berichten verschenen over verschillende gevallen waarin het vaccin van Moderna ervan verdacht werd ernstige bijwerkingen te veroorzaken die tot ziekte en zelfs de dood leidden.

  Geprikt, hersenletsel en gemeden door mijn man

De tijd zal leren of de aankomende experimentele spuiten ook dezelfde risico’s met zich mee zullen brengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Frank Harrington dreef de spot met ongevaccineerden: Agressieve na-injectiekanker vastgesteld, overlijdt drie weken later



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNucleaire catastrofe krijgt momentum in Oekraïne – Zijn er ergens mensen die willen dat dat gebeurt?
Volgend artikelOekraïne doet goede zaken met illegale orgaantransplantaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Dat deze WEF puppet met dit bericht komt verbaasd mij niets.
  Iedere CEO moet nu eenmaal zorgen voor minimaal 12% rente op investering anders schoppen ze je op straat. De grote jongens van Blackrock en Vanguard trekken aan de touwtjes De mannen die de “banken” bezitten, vertellen je wel hoe je de zaak kan belazeren. Die mannen doen dat iedere dag, seconde.
  Ooit wel eens nagedacht hoe wonderbaarlijk complex het lichaam van de mens en de natuur in elkaar zit? De hoogmoed om te denken dat je de natuur kan verbeteren in ongekend.
  Die smerige chemische teringzooi die ze ieder jaar in een mens willen spuiten gaat maar om twee zaken: Genocide en snel geld verdienen zonder risico’s.
  Allemaal speerpunten van de WEF Maffia.

 2. Ze hebben geproefd aan groot succes het geld stroomde binnen en daar raakt een mens heel snel aan verslaafd. 90% van de bevolking heeft die mRNA troep genomen maar het momentum is voorbij. Je zal idioten hebben die deze prikken zullen blijven nemen maar een te groot deel van de bevolking trapt hier niet meer in. Moderne zal echter alles uit de kast halen om die grote successen weer te verkrijgen maar dit zal toch mislukken. Trouwens, door toe te geven dat die mRNA prikken niet perfect waren kan deze gast nog in grote problemen komen.

  • Geld is de achilleshiel van dat soort lieden. Ze kunnen niets zonder. Dat hebben wij op hen voor. Wij die altijd al arm zijn geweest zien overal mogelijkheden en oplossingen.

   • ´Wij´ is een misvatting. Onlangs hebben een dakloze moeder met dochter ten einde raad een poging tot zelfmoord ondernomen. Dat wil zeggen: moeder is inderdaad overleden en dochter is zwaar gewond naar een ziekenhuis gebracht.

 3. Gelul. De mRNA moet de mensen stom houden, heeft niks met virussen te maken. Dat hele ‘virus’ verzinsel is de point of sale. Het verkoopsmiddeltje. Wat zijn het toch ongelooflijke klootzakken…. Maar ja, zolang mensen nog steeds in het ‘virus’ verhaal geloven… Hij heeft wel gelijk, voor die debiele schapen is het een rage, hahahah! “I am a Pfizer girl…!” Hier nog een keer dit leuke filmpje:
  https://zonderreden.substack.com/p/the-covid-vax

  • Dank Dank Dank Immortal…. dat artikel DIRECT opgeslagen. Komt nu de printer uit bij mij.
   Wat een prachtig STERK bericht .. de intro alleen al;

   “Nu je dit “vaccin” meerdere keren hebt ingenomen, is het tijd dat je jezelf afvraagt wat er precies in je kostbare lichaam en in het lichaam van je kostbare kind is geïnjecteerd. Omdat dit spul te maken heeft met de pijnappelklier, de menselijke receptor voor natuurlijke energie en licht.

   Wanneer je op zoek bent naar informatie over deze klier, zul je waarschijnlijk op geschriften stuiten die je de verkeerde kant op kunnen wrijven, omdat het je opvalt als hippie-spul of zo.

   Laat dit je er echter niet van weerhouden om de diepte in te gaan over dit metafysische mysterie, omdat het ingewikkeld verbonden is met de krachten van het leven, zonder welke je niet “leeft” zoals je bedoeld bent te leven.”

   KIPPEVEL.

   En de afsluiting as well;

   “De vragen die je nu moet stellen
   En begrijpt u nu waarom Dimitris Giannakopoulos, CEO van Vianex in Griekenland, niet wil dat zijn DNA wordt verknald?

   Nu moet je jezelf afvragen waarom dit duivelse spul zo verdomd hard op de hele wereld wordt geduwd. Heb je nu enig idee? Zou het te maken kunnen hebben met het losmaken van een sterk geconserveerde gensequentie die de natuur al lang in de geologische tijd heeft beschermd?

   Zou het kunnen dat controlerende krachten DNA willen veranderen dat zijn integriteit behield en zo lang stabiel bleef? En wat kunnen mogelijk hun redenen hiervoor zijn?

   Zou het kunnen dat ze een heel belangrijk stuk van de menselijke anatomie willen vernietigen dat het menselijk schepsel door de geschiedenis heen met succes heeft geholpen met zijn levenskracht en continuïteit als soort?

   Waarom denk je dat jij en alle anderen gedwongen worden om deze vax te nemen….?

   Vertel eens.”

   Erg blij met deze informatie Immortal, THNX !

 4. Iedereen die zo zit te springen om het op den duur dodelijke shotje te krijgen ,
  ga zou ik zeggen , want er is nu niet genoeg gewaarschuwd is ,
  denk ik zo maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  En die nu wel wakker zijn geworden ga allemaal aangifte doen van dwang en misleiding.

 5. De pil van Drion.
  Uitdelen en op de verpakking zetten dat het vitamine is .
  Special delivery voor het “hogere kader” .
  Hang er een goed verhaal aan 😎

 6. ´Een verzoek om vrijheid van informatie heeft het bewijs geleverd

  Een aantal documenten die worden beschreven als “het topje van de ijsberg” zijn openbaar gemaakt en onthullen communicatie tussen particuliere techreuzen en de Amerikaanse overheidsinstanties, gericht op het nauw coördineren van censuur van Covid-onderwerpen op sociale media.

  Dit werd woensdag aangekondigd door de non-profitorganisatie America First Legal (AFL), die de documenten verkreeg dankzij een rechtszaak die was aangespannen tegen de Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De juridische actie kwam na een mislukte poging om, via Freedom of Information Act (FOIA) -verzoeken, meer te weten te komen over de mate van betrokkenheid van het Witte Huis bij dit soort censuur.

  De communicatie wordt geïnterpreteerd als het zoveelste bewijs van coördinatie, of zelfs collusie, tussen de Amerikaanse autoriteiten en Google, Twitter en Facebook.´

  https://greenmedinfo.com/blog/revealed-documents-show-collusion-between-cdc-and-big-tech

  De grootste database voor natuurlijke gezondheid en genezing.

 7. Elk jaar een nieuwe iPhone ook echt… dat zijn de meest sneue mensen op deze aarde, nog sneuer dan al die ingespoten dwazen die spuit 5,6,7 etc ook graag gaan halen.

  • Die man spreekt theoretisch; elk jaar is er wel weer een nieuwe “release”.

   Dus gelijk zien we hun denkwijze en target groep die zij voor ogen hebben.
   En de dame in kwestie die hem intervieuwd; laat hem ook niet anders geloven dan dat er blijkbaar een grote doelgroep is die erop zit te wachten …. elk jaar een “nieuwe release te krijgen” net zoals een IpHone.

   DINGEN zijn er om gebruikt te worden en MENSEN om geliefd te worden.
   NU worden van MENSEN dingen/ objecten/ materialen/ hardware zoals iPhone functioneert../ smartphones functioneren, gemaakt…. en worden die gebruikt.

   Kortom; Mensen worden gebruikt c.q. dingen/ objecten/ producten/materialen worden geliefd.

 8. Laat hun kassa maar rinkelen. En toen, na jarenlang elke herfst een prik, werd het crisis, oorlog, natuurramp of wat dan ook waardoor er geen nieuwste versie van de prik meer beschikbaar is of betaald kan worden en gingen alle voorheen jaarlijks geprikten dood van een snotneus. En kreeg “brain-drain” een nieuwe betekenis.
  Ik ben voor duurzame hardware, zolang mijn telefoon nog werkt hoef ik geen nieuwe. Dus liever om de zoveel jaar een griepje en denken dat het geen griepen meer zijn zoals vroeger dan helemaal nooit meer verkouden en met bovengenoemd risico rekening moeten houden. Trouwens welke uitvlucht moeten we dan verzinnen om ons te laten gaan met lindenthee, citroensap en hete chocola als we nooit meer griep krijgen?

 9. Het kan aan mij liggen, maar ik kan uitstekend leven ZONDER die iphone. Het is een verslaving voor veel mensen, maar je hebt het helemaal niet nodig. Evenmin als de vergifprikjes.

 10. Na bijna 3 jaar geen Covid gekregen te hebben, maar ook geen enkele spuit gehad? Don’t think so I-Phoneboy! Mijn afweersysteem werkt nog en wil dat zo houden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in