© Pikist

Een nieuw paper van Dr. Peter Doshi en collega’s heeft de gegevens van de proeven met het Covid-vaccin van Pfizer en Moderna geanalyseerd en ontdekt dat de vaccins meer kans geven om u in het ziekenhuis te brengen met een ernstige ongewenste bijwerking dan om u er buiten te houden door u tegen Covid te beschermen, bericht TCW.

De pre-print (nog niet peer-reviewed) concentreert zich op ernstige ongewenste bijwerkingen die naar voren komen in een door de WHO goedgekeurde “prioriteitlijst van potentiële ongewenste bijwerkingen die relevant zijn voor de COVID-19 vaccins”. De auteurs evalueerden deze ernstige ongewenste bijwerkingen van bijzonder belang zoals waargenomen in “fase III gerandomiseerde proeven met mRNA COVID-19 vaccins”.

Een ernstige ongewenste bijwerking werd volgens de proefprotocollen gedefinieerd als een ongewenste bijwerking die leidt tot een van de volgende aandoeningen:

 • dood;
 • levensbedreigend op het moment van de bijwerking;
 • opname in een ziekenhuis of verlenging van een bestaande ziekenhuisopname;
 • blijvende of significante invaliditeit/arbeidsongeschiktheid;
 • een aangeboren afwijking/geboorteafwijking;
 • medisch belangrijke gebeurtenis, gebaseerd op medisch oordeel.

Dr. Doshi en collega’s vonden dat de Pfizer en Moderna mRNA COVID-19 vaccins geassocieerd waren met een verhoogd risico van ernstige ongewenste bijwerkingen van bijzonder belang van 10,1 voorvallen per 10.000 gevaccineerden voor Pfizer en 15,1 voorvallen per 10.000 voor Moderna (95-percent CI -0,4 tot 20,6 en -3,6 tot 33,8, respectievelijk). Gecombineerd waren de mRNA-vaccins geassocieerd met een risicoverhoging van ernstige ongewenste bijwerkingen van bijzonder belang van 12,5 per 10.000 gevaccineerden (95-percent CI 2,1 tot 22,9).

De auteurs merken op dat dit niveau van verhoogd risico na het vaccin groter is dan de risicovermindering voor Covid-19 ziekenhuisopname in zowel de Pfizer- als de Moderna-studie, die 2,3 per 10.000 deelnemers bedroeg voor Pfizer en 6,4 per 10.000 voor Moderna. Dit betekent dat op deze maatstaf het Pfizer-vaccin leidt tot een netto toename van ernstige ongewenste bijwerkingen van 7,8 per 10.000 gevaccineerden en het Moderna-vaccin van 8,7 per 10.000 gevaccineerden.

  Vaccinmandaatfascist Gene Simmons van KISS kampt met gezondheidsproblemen op het podium en annuleert show

Wat betreft het verschil tussen hun bevindingen en die van de FDA toen deze de vaccins goedkeurde, merken de auteurs op dat de analyse van de FDA van ernstige ongewenste bijwerkingen “duizenden extra deelnemers omvatte met zeer weinig follow-up, waarvan de grote meerderheid slechts één dosis had gekregen”. De FDA telde ook “getroffen personen” in plaats van individuele bijwerkingen, ondanks het feit dat er in de vaccingroep twee keer zoveel personen waren als in de placebogroep die meerdere ernstige ongewenste bijwerkingen hadden.

De auteurs vragen zich af waar de eigen studies van de Amerikaanse regering naar bijwerkingen zijn. Zij merken op dat de FDA in juli 2021 gemeld heeft dat er na de Pfizer vaccinatie vier mogelijke ongewenste bijwerkingen waren ontdekt – longembolie, acuut myocardinfarct, immuun trombocytopenie en gedissemineerde intravasculaire stolling – en dat zij verklaard heeft de bevindingen verder te zullen onderzoeken. Er is echter nog geen update verschenen.

Zij merken ook op dat “hoewel CDC begin 2021 een protocol heeft gepubliceerd voor het gebruik van proportionele rapportageverhoudingen voor signaaldetectie in de VAERS-databank, het agentschap nog geen melding heeft gemaakt van een dergelijk onderzoek”.

De auteurs wijzen erop dat hun resultaten verenigbaar zijn met een recente pre-print analyse van Covid-19 vaccinproeven door Benn et al, die “geen bewijs vonden van een vermindering van de totale mortaliteit in de mRNA vaccinproeven”, met 31 sterfgevallen in de vaccin-armen tegenover 30 sterfgevallen in de placebo-armen (3 procent toename; 95 procent CI 0,63 tot 1,71).

Zij merken op dat hun studie beperkt is door het feit dat de ruwe gegevens van de klinische proeven met het Covid-19 vaccin niet openbaar zijn, en benadrukken dat “gezien de implicaties voor de volksgezondheid in de wereld, het dringend noodzakelijk is alle gegevens van de Covid-19 proeven openbaar te maken, met name wat de ernstige ongewenste voorvallen betreft, zonder verder uitstel”.

  Aaron Russo ontmaskert de Wereldwijde Elite, Centrale Banken, Nieuwe Wereld Orde en Microchips (Nederlands transcript)

Zij concluderen dat er behoefte is aan formele schade-batenanalyses voor Covid-vaccins, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende risiconiveaus van ernstige Covid en ongewenste bijwerkingen die tussen demografische groepen bestaan. Idealiter zou dit gebaseerd zijn op gegevens van individuele deelnemers, zeggen zij, hoewel dergelijke gegevens frustrerend genoeg niet beschikbaar zijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nee, ik wil uw prik niet. Hier is waaromVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLavrov: “De weg van de Europeanen doet denken aan het begin van de Tweede Wereldoorlog”
Volgend artikelIk zal mij nooit verontschuldigen omdat ik een scepticus ben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Volg de facebook groep Bijwerkingen na mRna eens daar delen mensen hun verhalen en de bijwerkingen die ze hebben gekregen na het vaccin
  Je wilt niet weten wat voor bijwerkingen mensen allemaal krijgen na het vaccin het echt heel erg

 2. Hele studies worden er nu gedaan
  Waarom we weten toch allemaal dat die spuit rotzooi is
  Ik hoef het allemaal niet te zien
  Ook niet al die filmpjes met schuddende mensen
  Of mensen die dood neervallen
  Een beetje aapjes kijken vindt ik het
  Misschien voor sommige een soort leedvermaak om de gevaccineerde zo dood neer te zien vallen
  Erg genoeg voor ze
  Ze hebben het in Goed vertrouwen genomen
  zitten nu met de gevolgen
  Als u zich hierover verkneukelt bent u zelf een onmens

  • Car: Goed gezegd maar vergeet vooral niet dat de meeste vaxxies zich verkneukelden om jou en mij te vertrappen. Onmenselijk. En ook dat de meesten de vax deden uit zelfgemak. Ik hoef zelf ook geen aapjes te kijken maar een onmens ben ik niet als ik zeg dat die vaxxies gemene hatelijke onmensen zijn die van mij mogen verdwijnen. Ja, sommigen hadden idd helaas goed vertrouwen, maar ze wilden ook niet luisteren. Dankzij al die vaxxie mensen met wat voor reden dan ook zitten wij nu in gigantische problemen met die globalisten parasieten club. Hoe halen de vaxies ons hier uit?

   • >Car: Goed gezegd maar vergeet vooral niet dat de meeste vaxxies zich verkneukelden om jou en mij te vertrappen.

    Ja dat is zo, maar ook ik verkneukel mij daar niet op.
    Ik denk dat het verschil is dat die gevaccineerden naar buiten toe gericht zijn, afhankelijk en bespeeld worden door allerlei externe factoren.
    Door dat ik naar binnen gericht ben, heb ik al heel lang geleden uitgemaakt dat dit soort ‘leedvermaak’ mij niet dient, en hierdoor nutteloos is.
    Een verspilling van kostbare energie welke je beter in jezelf kan steken.

    Weten dat het gebeurt, is ook genoeg voor mij.
    Hoef het ook niet te zien.

    • Helemaal eens en vaak zitten dierbaren door goedgelovigheid of gemakzucht nu met allerlei bijwerkingen waar de afloop maar van moet worden afgewacht.
     Ik wil mijn dochter, schoonzoon, kleinzoon ..en achterkleinkind niet kwijt♥️😫

 3. De bedoeling was om een groepsimmuniteit te bekomen, naturel zou te traag gaan, die vaccins zouden dat “zogezegd” bespoedigen.
  Nu zoudt ge toch wel denken dat na 2 jaar die groepsimmuniteit bereikt is toch?
  Van Ranst beveelt nu al een 3 de spuit aan. Wat ? Die oude brol die overtijd is?
  In het najaar komen de nieuwe aangepaste vaccins er aan.
  Schaamte kent hij niet… Grrr

 4. Goed of fout,zwart of wit.Waar blijven die processen tegen de regeringen,artsen,WHO etc tegen
  dat russisch roulette..?

  • Duitsland doet moeilijk over een evaluatie en de minister van gezondheid heeft de evaluatie uitgesteld omdat het hem vanzelfsprekend niet goed uitkomt op dit moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in