Foto Credit: Newsaddicts.com

Artsen hebben een noodsignaal afgegeven nadat ze een sterke toename hebben gezien van stellen die gelijktijdig zijn gevaccineerd met Covid mRNA, kort na de diagnose “duo turbokanker.”

De koppels werden allemaal op hetzelfde moment gevaccineerd en kregen later samen de diagnose dodelijke kanker, schrijft Hunter Fielding.

Veel artsen waarschuwen dat terwijl hun patiënten relatief gezond lijken wanneer ze de diagnose kanker krijgen, de meesten binnen een week dood zijn.

Ze waarschuwen dat het snelle begin van de turbokankers betekent dat de lijdenden praktisch “dood neervallen”.

Artsen hebben de aandacht gevestigd op verschillende gevallen van de diagnose “duo turbokanker” in de hoop het publiek hiervan bewust te maken.

2024 februari – Grapevine, TX – Tiffany Branum kreeg de diagnose hersenkanker. Maanden later werd bij haar man Scott Branum hersenkanker vastgesteld.

Op 4 oktober 2023 begon Tiffany zich slecht te voelen.

Dus bracht haar man haar naar een ziekenhuis, waar een hersentumor werd vastgesteld. Het bleek kanker te zijn.

Dagen later onderging ze een operatie om de tumor te laten verwijderen.

Tiffany en Scott waren in staat om de laatste hockeywedstrijd van hun zoon te zien.

Een paar dagen later moest Scott met spoed naar het ziekenhuis.

“Plotseling gebeurde er iets verschrikkelijks. Scott kreeg thuis een aanval en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze ontdekten dat hij een tumor had. Ik bedoel, het is onwerkelijk,” zei Jones.

Scott werd afgelopen donderdag geopereerd. Jones zei dat de artsen 90% van de tumor konden verwijderen.

Hij rust nu thuis uit. De familie wacht op de pathologieresultaten om te bepalen hoe de behandeling zal verlopen.

  Dr. Rima Laibow: Mondiale elites elimineren 90 procent van de wereldbevolking om aan de macht te komen

Sinds de lancering van COVID-19 mRNA-vaccins krijgen koppels kanker. Dit is niet langer een zeldzaam fenomeen en farmaceutische bedrijven positioneren zich om ervan te profiteren.

20 maart 2024 – De 58-jarige Susan Morse Miller, volledig COVID-19 gevaccineerd, stierf na een gevecht met kanker. Haar man vecht ook tegen kanker.

28 februari 2024 – MLB-werper Tim Wakefield stierf aan hersenkanker op 1 oktober 2023. Diagnose tot overlijden: weken. Zijn vrouw Stacy Wakefield stierf aan alvleesklierkanker op 28 februari 2024. Diagnose tot overlijden: 6-12 maanden

Feb. 2024 – Millen, GA – Keith & Allison Wise kregen allebei op vrijwel hetzelfde moment, in augustus 2022, de diagnose stadium 3 kanker.

4 dec. 2023 – De 52-jarige journaliste Susan Ashworth Bader stortte in en stierf plotseling (ze had borstkanker) op 4 dec. 2023.

Haar man, de 51-jarige Rob Bader stierf na een gevecht van 5 maanden met stadium 4 darmkanker op 19 maart 2023.

Nov. 2023 – Bij een jong stel werd in 2023 tijdens het krijgen van een baby kanker vastgesteld.

Bij Matt Lambert, 42 jaar, werd in februari 2023 maagkanker vastgesteld; bij Laura Lambert, 38 jaar, werd in november 2023 lymfeklierkanker vastgesteld (15 cm grote massa in haar borst stadium 3).

Sep. 2023 – Cleveland, OH – Bij Shane Gray werd in februari 2023 zaadbalkanker in een vergevorderd stadium vastgesteld.

Maanden later werd bij zijn vrouw Morgan Gray in juli 2023 triple-negatieve borstkanker vastgesteld.

Apr. 2023 – Beaumont, TX – John en Alexis Ferguson vechten allebei tegelijkertijd tegen stadium 4 van kanker.

Dec. 2022 – VK – James Jefferson-Loveday werd in dec. 2021 gediagnosticeerd met Hodgkin Lymfoom, maanden later werd zijn vrouw Bethany gediagnosticeerd met hooggradig Non-Hodgkin Lymfoom terwijl ze 21 weken zwanger was.

  WEF-gelinkt onderzoek wijt 'versnelde veroudering' aan piek in turbokanker onder jongeren

Juli 2022 – Bij de 43-jarige Shauna Ellis werd in mei 2021 borstkanker vastgesteld. Haar man, de 47-jarige Jason Ellis werd in februari 2022 gediagnosticeerd met stadium 3 darmkanker.

Maart 2022 – Bij een echtpaar uit Michigan werd binnen een paar dagen na elkaar kanker vastgesteld. Mariah Nelesen, 23 jaar oud, kreeg in januari 2022 de diagnose eierstokkanker. Slechts 8 dagen later werd bij haar man, Clay Slek, 24 jaar, Acute Myeloïde Leukemie vastgesteld.

Mijn mening…

Het is belangrijk om te onthouden dat ongeveer 70% van de wereldbevolking ten minste één dosis COVID-19 vaccin heeft gekregen.

De COVID-19 mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna veroorzaken zeer agressieve kankers die “Turbokanker” worden genoemd.

Ethical Skeptic on X heeft (4 april 2024) nieuwe gegevens gepubliceerd waaruit blijkt dat het sterftecijfer door kanker in de Verenigde Staten een nieuwe recordhoogte heeft bereikt nadat het het afgelopen jaar redelijk stabiel was gebleven. Dit is een zeer zorgwekkende ontwikkeling.

Volgens Albert Bourla, CEO van Pfizer, zal 1 op de 3 mensen kanker krijgen. Hij lijkt hier heel zeker van te zijn.

13 maart 2023: “Op een schaal die nog niet eerder is gezien” (2025-2030).

14 december 2020 – Albert Bourla heeft het COVID-19 vaccin niet genomen (misschien wil hij zelf geen mRNA-geïnduceerde Turbokancer krijgen?)

Ze zullen je vertellen dat “Turbokanker niet bestaat”, terwijl de grote farmaceutische bedrijven nu al massaal profiteren van de behandeling van COVID-19 mRNA-vaccin geïnduceerde Turbokanker:

Deel deze informatie met je vrienden om ze bewust te maken van dit alarmerende probleem.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Honderden YouTubers die tijdens de pandemie Covid-vaccins propageerden hebben nu TurbokankerVolg Frontnieuws op Telegram

  Ontmaskering van parlementsleden die voor de 'gezondheidspas' hebben gestemd - "Voetbalstadions gereedmaken om de verraders neer te zetten"

Lees meer over:

Vorig artikelVolledig gevaccineerde OJ Simpson overlijdt na plotselinge aanval van kanker
Volgend artikelBloed, chaos en verval: dit zijn de vruchten van ongebreidelde westerse hoogmoed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Deel dit met je vrienden, ik deel niks, ze zijn genoeg gewaarschuwd.
  Heb tot op heden niet durven zeggen dat ik niet geënt ben.

  • Juist! Ik heb zat ruzie gehad met vrienden en familie toen ik ze vanaf het begin heb gewaarschuwd en ze heb aangemoedigd eens verder dan de politiek en gevestigde media te kijken om zodoende van duizenden wetenschappers, artsen en virologen de waarheid te horen en om binnen een dag overtuigd te worden van het bedrog en de misdaad die recht onder ieders ogen werd (en nog steeds wordt!!) gepleegd, ik begin er niet meer aan. Inmiddels heb ik zoiets van eigen schuld dikke bult!

     • Idem, als ze niet willen luisteren vaak naar mensen die je al jaren kent (mee opgegroeid ) bent en naar media of een politieker die niet eens weet dat je leeft, dan is dit hun eigen schuld. Alsof dat een smerige VDBroucke er iets om geeft als iemand het loodje legt na vaccinatie… Echt schapenvolk daardoor kunnen deze smerige opportunisten alles uitrollen tot zelfs een digitale gevangennis.

 2. “Gevaccineerde koppels beginnen ‘dood te vallen’ door ‘Duo Turbokanker’”

  Blijkbaar is het gros van de mensen aan het geluid van de gillende sirenes van de hulpverleners gewend.

 3. De grote vraag is wanneer het de main stream media nu ‘ns begint op te vallen. Wanneer “journalisten” door hebben wat er aan de hand is en waarom ze niks buiten het narratief mochten publiceren van hun baas. Wanneer begint hun geweten zodanig te knagen dat ze de opdrachten van hun bazen gaan negeren…
  Maar ach, ondanks overweldigende bewijzen kan iets toch gewoon ontkend worden. Dat zien we ook met de maanlandingen van 1969, overweldigende bewijzen, onmogelijk te faken en toch ontkennen hele volksstammen (vooral onder de jongere generatie) dat het is gebeurd. Kan zo dus ook met het corona schandaal gebeuren.

  • Simon, the moon landing WAS fake!
   When Armstrong supposedly was the first man who set foot on the moon, which was showed on TV, who do you think was filming him when he set foot on the moon!?? It wasn’t a selfie, was it?

 4. Deze “complotdenker” is familie en vrienden kwijtgeraakt door de leugenachtige propaganda die op ons is losgelaten door de dictatuur in den Haag. Buiten de teringlijers die ons beschimpten en naar het leven stonden ken ik ook mensen die te goeder trouw gehandeld hebben en de leugen geloofden. Voor die mensen huilt mijn hart. Helaas blijft het daarbij want er vormt zich geen burgermilitie die naar den Haag trekt om het tij te keren.

 5. Deel het met vrienden en familie? Wat is het nut daarvan?
  Ik heb met veel van hen gepraat en gepraat en gewaarschuwd en onderzoeken aangehaald, maar ze wilden er niks van weten en lieten zich inspuiten en gingen vervolgens nog een gifspuit halen, zelfs als ze wel ziek werden ‘omdat het anders nog veel erger zou zijn geweest’.

  En zoals ik al zei, wat is het nut ervan om dit nu te delen? Als ze een vorm van turbokanker krijgen dan is er eigenlijk niks aan te doen. Moet ik ze nu op gaan zadelen met een extra schuldgevoel of een gevoel van angst?
  Nog even daargelaten dat het in de menselijke aard ligt om dan de boodschapper de schuld te geven. Nou zou ik dat kunnen hebben, daar gaat het niet om, maar ik zie gewoon geen enkele reden om mensen nog meer in de psychische ellende te praten als er toch niks aan te doen is.
  Ik heb me ermee verzoend dat veel familieleden en (vroegere) vrienden in principe al dood zijn. Ik ben niet degene die contact weigert, maar wel degene die door veel is geblokt of gewoon geen antwoord krijgt. Het zei zo, ik betreur dat, maar dat is hoe het is.

  • Idd, een kennis van mij was ook twee keer geprikt. Zij vroeg aan mij of ik al was gevaccineerd. Mijn antwoord was : ” nee en als jij weet wat de prikken met je lichaam kunnen doen, dan slaap jij niet meer. ” Waarop zij ze: ” Oh dat wil ik dan niet weten. ”
   Nadat zij was vertrokken had ik iewat spijt over mijn opmerking. De opmerking was immers zinloos want de onomkeerbare schade was wellicht al aanwezig in haar lichaam.
   Waarom een geprikte ook nog slapeloze nachten bezorgen in hun reeds verkorte leven.
   Dus nee ik zeg allang niets meer over de eventuele gevolgen v.d prikken, tegen gevaccineerden.

   Komt bij dat in NL de bevolkingsafname meevalt volgens het Deagel rapport.
   Dus zijn wellicht vele fysiologisch zoutprikken toegediend in NL.
   De VS is natuurlijk een ander land, die volgens Deagel 1 van de landen is waar wel een enorme kaalslag onder de bevolking plaatsvindt en zal plaatsvinden.

   https://www.slaveplanet.net/index.php/earth-monitors/569-the-2025-world-depopulation-map-as-projected-deagel-military-experts-website-hot-topic

 6. Graag zou ik willen weten hoe jullie tegen die pluimvee vaccinatie aankijken. Ons kippetje en ander pluimvee gaat met een anti vogelgriep vaccin ingeënt worden in de loop van 2025 als het aan de overheid ligt.
  Het vaccin wat het beste werkt is… ja ja, jullie raden het al… een mRNA vaccin. Dit blijkt “toevallig” het
  beste te werken… Ik heb tot op heden geen antwoord gehad op mijn vraag hoe het met de voedselveiligheid zit…. Durven jullie straks nog je kippetje en de eitjes te eten ?????? Ik weet niet wat ik hiervan moet denken.
  Ik vertrouw het niet. Heeft er iemand ook misschien wat info over ?

 7. Je hebt niets totdat iemand zegt dat je wat hebt.

  Het hogere zelf wil nooit en te nimmer afgewezen worden en onvoorwaardelijke liefde ontvangen.
  De enige die afwijzen of je wat opleggen is de mens zelf.

  Het hogere zelf neemt nooit emoties van anderen over en filtert deze is het derde oog bereiken voor universele wisdom die overal doorheen prikt en niet zomaar klakkeloos een mening van een ander overneemt is weten dat de eerste chakra in een staat van fear en anger leeft en om die reden veelal gevoelig is voor negatieve emoties van een ander en klakkeloos overneemt zonder na te denken en herkomst onderzoekt of alles wel echt waar is. Hoeveel virussen er al verzonnen zijn vindt je hieronder.

  Zelfontkenning = jezelf ‘verloren’ hebben in een ‘bedreigende maatschappij. In hoeverre ben dan tegen jezelf gekeerd om die reden? Meer belangrijker is in hoeverre ben je dan wel geworteld in jezelf?

  Dr. Lorraine Day is een gepensioneerde trauma chirurg die veel onderzoek deed naar vaccins, de corona, kanker, zionisme en New World Order. Op moment van het interview was ze 83 jaar. Rond haar 50 j. genas ze zichzelf op natuurlijke manier van kanker. In de video legt ze uit hoe je ziek wordt en hoe je kanker krijgt.

  Ze legt ze alles uit over leugens farma, werkelijk genezen, vaccins die niet werken, geschiedenis Rockefeller, hoe ze met statistieken knoeien, waarom we mondmaskers moesten dragen, hoe artsen je ziek houden, enz…

  Hou je vast, ze is een arts met ballen. Veel artsen die de waarheid spreken worden vermoord. Ze zegt ook dat ze geen angst heeft om te sterven. Ze is onlangs gestorven in november 2023. Ze stierf op 86jarige leeftijd. 😢😢

  Het eerste uur van het interview ontmaskert ze alles over de leugens van de farma en corona.
  Dit zijn haar uitspraken: Vaccins doden je
  -Alle vaccins dienen om je te doden. Ze verwoesten je immuunsysteem.
  -Ziektekiemen (germs) veroorzaken geen ziektes
  -De covid (corona) virus bestaat niet. Het is gecreëerd.
  -Als je niet sterft na 1 corona vaccin, zorgen ze dat je andere vaccins neemt.
  -Als je gezond wil blijven of je wil genezen dan moet je zelfstudie doen, want reguliere artsen zullen het je niet vertellen. Ze houden je ziek.
  -Je krijgt kanker of een andere ziekte door wat je eet, drinkt, denkt, voelt, welke producten je gebruikt, enz… EN NIET DOOR JE GENEN!
  -Je kunt enkel genezen door de oorzaak op te zoeken
  -Artsen kunnen niet genezen. Ze weten niet hoe ze een ziekte moeten aanpakken en genezen. Anders zouden ze zelf niet ziek worden en dan zouden mensen ook geen chronische ziektes hebben.
  Lijst van vaccins ontwikkeld door de jaren heen.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/04/10/de-ineenstorting-van-het-medisch-kartel-gaat-gepaard-met-heel-veel-onschuldige-slachtoffers/

  Vragenlijst van een ECHTE arts.

  Als we naar een reguliere arts gaan hebben ze op 10 min een chemische pilletje.
  Reguliere artsen geven een chemisch pilletje voor een bepaald symptoom.

  Je hoeft volgens hen niet aan je leefstijl te werken, want dat ene chemische pilletjes lost het wel op. Maar dit heeft niets met werkelijk genezen te maken.

  Mensen zijn zich ondertussen bewust dat dit niet werkt.

  Je moet ALTIJD naar de OORZAAK zoeken en dat doet een reguliere arts niet.
  De oorzaak wegnemen is juist van zeer belang.

  Als je naar een Echte arts gaat, respecteert hij de eed van Hippocrates.
  Je doet niemand kwaad en je vergiftigd je patiënten niet.

  Als hij een persoon wil helpen heeft hij informatie nodig over: vergiftigingen, voeding, drank, bewegen, emoties, mindset, leefstijl.

  Ik weet zeker dat jou reguliere arts nooit deze vragen stelt.
  In de vragenlijst vraagt de arts of je happy bent waar je woont.

  Hij kijkt echt je stress level na.

  Na de vragenlijst doet hij verder onderzoek om de oorzaak op te zoeken, zoals : Geschiedenis gezondheid, ogentest, zware metalen en gifstoffen test, levend bloed test, test wervels en hun zenuwen, test op schimmels en parasieten, hormonen test, organen test, nutriënten test, test verborgen tand infecties, enz….
  https://naturaltherapycenter.com

  Greg Reese; Parasitaire wetenschap en het onbewezen virus………je immuunsysteem is meest geniale onderdeel die alle verontreinigingen uit je lichaam haalt.
  https://www.hetanderenieuws.nl/greg-reese-parasitaire-wetenschap-en-het-onbewezen-virus-nederlands-ondertiteld/

  Wist je dat er diep verborgen in je lichaam een plek is waar je emoties worden opgeslagen als je jezelf ‘verloren’ hebt in een ‘bedreigende maatschappij’?

  Onder 15- tot 39-jarigen is het aantal gevallen van darmkanker in de G20-landen tussen 1990 en 2019 met zeventig procent toegenomen. Kanker Je verteert voelen door wrok, rancune of diep leed; onverwerkte trauma bij opgelegd gedrag ondermijnd ieders eigen gezag.

  Laatste mentale gezondheidscijfers jongeren wijzen op ‘catastrofale gevolgen’
  https://youtu.be/TioE9zQB7SY?si=aL4ElKGM-l00RGIe

 8. We worden bang gemaakt voor zoonoses (Ziektes die van dieren overgaan op mensen)
  En er is zeker reden voor zorg op dat gebied.
  Maar als je dat vergelijkt met primitieve farming methodes zoals die nu nog bestaan, dan weet je dat er ook veel onzin verteld word.
  In china is er een stam die woont en slaapt met haar dieren in 1 ruimte
  Ongeveer zoals hier op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=d14HZm3t4Go
  In africa heb je de massai en stammen in namibie hottentootten etc
  In papoea nieuw guinea ook allemaal onder een dak
  Op de balkan en centraal europa heb je nog zeer primitieve en armoedige toestanden van mensen die met kippen en varkens wonen in stal achtige accommodatie.

  Allemaal super smerig en on hygienisch, Ja sommige worden ziek , een enkeling overlijd aan een diere griepje oid, Maar de meesten leven en eten er goed van: https://www.facebook.com/ChinaGlobalTVNetwork/videos/delicacies-from-chinas-dong-ethnic-group-cow-cud-soup/481111023230023/
  Soep van koeie doos ?

  Veel erger is de kwaliteit van medicijnen – horror verhalen genoeg over afrikaanse en aziatische nep medicijnen, giftige rommel uit duistere fabriekjes en apotheken.
  En de inzet als wapens om mensen uit te roeien – kijk naar docus over unit 731 tijden ww2 en ook daarna.

  Dus, we kunnen tegen een stootje – zolang we ons verstand gebruiken.. en inlijn blijven met wat traditioneel oke was. DE mobiele smartfoon laat ons denken dat alles in luttele jaren verbeterd kan worden maar dat geld enkel voor elektronioca en software. Alle andere techniek duren vaak decennia ann ontwikkelingen.
  Als kind zwom ik in gebreide wollen zwembroeken kinderen van nu hebben geen idee hoe dat was.
  Brood word nog net zo gemaakt als 100 jaar geleden
  De brandstof auto is de laatste 50 jaar weinig veranderd, meer plastic dat wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in