Mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren tegen COVID-19 lopen een aanzienlijk hoger risico op een auto ongeluk dan gevaccineerden, wat hogere verzekeringstarieven voor ongevaccineerden zou kunnen rechtvaardigen, volgens een studie die deze maand is gepubliceerd in The American Journal of Medicine, bericht The Defender.

Uit de studie bleek niet dat ongevaccineerd zijn verkeersongevallen veroorzaakt. In plaats daarvan stelden de onderzoekers dat er een psychologische reden is waarom “mensen die aarzelen over vaccins” “misschien ook elementaire richtlijnen voor verkeersveiligheid veronachtzamen”.

John Campbell, Ph.D., een verpleegkundig docent en komiek en politiek commentator Russell Brand behoorden tot de critici die de studie betwistten, de gebreken ervan aanvoerden en de motieven voor een dergelijke studie in twijfel trokken.

Anderen waren meer bot. Norman Fenton, Ph.D., een professor in risico-informatiebeheer aan de Queen Mary London University, beschuldigde het tijdschrift ervan “een studie in domheid” te publiceren.

Dr. Vinay Prasad, een hematoloog-oncoloog aan de Universiteit van Californië San Francisco tweette:

Onderzoekers onderzochten correlatie – geen oorzakelijk verband

De auteurs van de studie analyseerden gecodeerde overheidsgegevens van 178 medische centra in Ontario en meer dan 11,2 miljoen inwoners van de provincie, waarvan 84% op 31 juli 2021 een COVID-19 vaccin had ontvangen en 16% niet.

Van het studiecohort hadden 6.682 mensen spoedeisende hulp nodig omdat ze betrokken waren bij een ernstig auto ongeluk – als bestuurder, passagier of voetganger – gedurende de periode van één maand die de onderzoekers analyseerden.

Ongevaccineerden waren goed voor 25% van de verkeersongevallen (1.682 gevallen), wat betekent dat zij een 72% hoger risico op ongevallen hadden dan degenen die de prik hadden genomen.

Toen de onderzoekers corrigeerden voor andere variabelen zoals leeftijd, geslacht, sociaal-economische status en medische aandoeningen, daalde het relatief verhoogde risico voor ongevaccineerden tot 48%.

Volgens de onderzoekers zijn hun bevindingen belangrijk omdat: “Een relatief risico van deze omvang … groter is dan de veiligheidswinst van de moderne autotechniek en ook risico’s inhoudt voor andere weggebruikers”.

Hoewel de auteurs opmerkten dat de studie geen oorzakelijk verband onderzocht of aantoonde tussen ongevaccineerd zijn en riskant rijgedrag, stelden zij verschillende mogelijke oorzaken voor de gevonden correlatie voor.

Zij dachten dat er “een wantrouwen jegens de overheid of een geloof in vrijheid zou kunnen zijn dat bijdraagt tot zowel vaccinatievoorkeuren als verhoogde verkeersrisico’s”.

Andere verklaringen, aldus de onderzoekers, zouden kunnen zijn “misvattingen over alledaagse risico’s, geloof in natuurlijke bescherming, antipathie tegen regelgeving, chronische armoede, blootstelling aan verkeerde informatie, onvoldoende middelen, of andere persoonlijke overtuigingen.”

De auteurs concludeerden dat “aarzeling over een COVID-vaccin gepaard gaat met een aanzienlijk verhoogd risico op een verkeersongeval. Een bewustwording van deze risico’s zou kunnen helpen om meer COVID-vaccinatie aan te moedigen.”

“Dit is belachelijk”

De onderzoekers gingen niet in op talrijke beperkingen in de door hen gepresenteerde gegevens, aldus Campbell, die een volledige analyse van de studie gaf.

  Moderna gaat mRNA update vaccin uitbrengen dat de hartaanval miskleun van vorige COVID-19 vaccins zal verhelpen

“De voor de hand liggende reactie daarop is om te zeggen, nou dit is belachelijk, wat het ook is, maar … het bewijs moet worden uitgepakt,” zei Campbell, een expert op het gebied van vaccinatieadministratie.

Tijdens de studieperiode waren de ongevaccineerden meer geneigd om te rijden – en dus een hoger risico op ongevallen – maar de studie hield geen rekening met verschillen in gereden kilometers.

In Canada konden ongevaccineerden gedurende een groot deel van 2021 geen gebruik maken van het openbaar vervoer, waardoor zij gedwongen waren meer te rijden. Essentiële werknemers in niet-gezondheidszorgomgevingen die naar hun werk moesten pendelen, woonden in buurten met hogere percentages COVID-19 en lagere vaccinatiepercentages. Gevaccineerden werkten vaker op afstand of waren gepensioneerd.

In tegenstelling tot de implicatie van de studie dat mensen bij ongevallen “riskant rijgedrag” vertoonden, ging het in de meeste gevallen om passagiers of voetgangers. Van de 6.682 ongevallen waren er slechts 2.856 bestuurders – 1.189 waren passagiers en 2.637 voetgangers, wier ongevallen niet het gevolg waren van hun rijgedrag.

Campbell meldde dat de studie mensen classificeerde als ongevaccineerd gedurende 14 dagen na vaccinatie.

Aangezien de studie slechts een maand duurde, zouden gevaccineerde mensen tot de helft van de studie als ongevaccineerd kunnen zijn aangemerkt. Als 602 mensen op deze manier verkeerd werden ingedeeld, verdwijnt het verschil tussen de twee groepen.

Alle sterfgevallen ter plaatse werden uitgesloten. Als een hart- of andere gebeurtenis – mogelijk vaccingerelateerd – het ongeval veroorzaakte, werd dit niet meegenomen in de studie, aldus Campbell.

Grote statistische fouten maken studie “een grap”

Dr. Claire Craig van het Queen’s College van de Universiteit van Oxford in het Verenigd Koninkrijk noemde in een Twitterdraad de studie “een grap” en wees op grote statistische fouten.

De onderzoekers telden te weinig ongevaccineerde mensen omdat ze twee gegevensreeksen vergeleken – het aantal mensen dat naar het ziekenhuis ging na een ongeval en het aantal mensen in de vaccinatiedatabase van de overheid. Ze hielden geen rekening met ongevaccineerde mensen die niet in de vaccinatiedatabases van de overheid staan, aldus Craig.

Het niet meetellen van ongevaccineerde mensen vertekende de cijfers, zodat het leek alsof ongevaccineerde mensen consequent een hoger risico liepen voor elke aandoening waarvoor werd gemeten, aldus Craig.

  Waarom rijzen de verkeersongevallen in de VS de pan uit?

Zij concludeerde:

Gezondheidsgegevens en de opkomst van biodigitale surveillance

Volgens de voetnoten bij de studie hadden de onderzoekers toegang tot een grote overheidsdataset van het Institute for Clinical Evaluative Sciences, die zij gebruikten om het risico te analyseren door de vaccinatiestatus te correleren met sociaal-economische informatie, gedetailleerde gezondheidsdossiers en andere gegevens.

Zij concludeerden: “De waargenomen risico’s zouden in de toekomst ook wijzigingen in het verzekeringsbeleid voor automobilisten kunnen rechtvaardigen.”

Volgens een recent onderzoek van ProPublica verzamelen zorgverzekeraars steeds meer enorme hoeveelheden informatie om de verzekeringskosten op individuele basis te bepalen.

ProPublica rapporteerde:

Met weinig publiek toezicht heeft de ziekteverzekeringsindustrie haar krachten gebundeld met gegevensmakelaars om persoonlijke gegevens op te zuigen over honderden miljoenen Amerikanen, waaronder waarschijnlijk veel lezers van dit verhaal.

De bedrijven volgen uw ras, opleidingsniveau, tv-gewoonten, burgerlijke staat, vermogen. Ze verzamelen wat je post op sociale media, of je achterloopt met je rekeningen, wat je online bestelt.

Vervolgens voeren ze deze informatie in ingewikkelde computeralgoritmen die voorspellingen uitspuwen over hoeveel uw gezondheidszorg hen zou kunnen kosten.”

Bedrijven buiten het nauwe toepassingsgebied van de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), die zorgverleners verbiedt beschermde patiënteninformatie openbaar te maken – van gegevensmakelaars tot apps voor het bijhouden van menstruaties – kunnen en zullen legaal gezondheidsgerelateerde informatie van mensen verkopen, van informatie over hun chirurgische procedures tot hun geestelijke gezondheidstoestand.

Deze praktijken kunnen de industrie helpen de winst te verhogen door dekking voor zieke mensen te vermijden.

Maar ze maken ook deel uit van een bredere trend naar digitale bewaking en controle door het massaal verzamelen van persoonlijke gegevens van mensen en het aanmaken van digitale ID’s.

Plannen voor digitale ID’s zijn al enkele jaren in de maak, maar tijdens de pandemie hebben ze aan kracht gewonnen.

De ID2020 Alliance, opgericht in 2016 met startkapitaal van Microsoft Accenture, PricewaterhouseCoopers, de Rockefeller Foundation, Cisco en Gavi (een door de Gates Foundation opgerichte alliantie voor vaccins) beweert te pleiten voor “ethische, privacybeschermende benaderingen van digitale ID”, met als missie het verstrekken van digitale ID’s aan mensen wereldwijd tegen 2030.

De digitale ID’s zouden worden gekoppeld aan biometrische gegevens, demografische informatie, medische dossiers, onderwijsgegevens, financiële gegevens en meer.

  Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

Dit jaar kondigde Bill Gates aan 200 miljoen dollar extra uit te trekken voor digitale ID-projecten wereldwijd.

Zelfs vóór de COVID-19 pandemie pleitten deze organisaties voor het gebruik van gezondheids- en immunisatiedossiers als een manier om digitale ID’s op te schalen, een idee dat zij ook propageerden op het World Economic Forum in Davos.

Regeringen zijn al begonnen de gezondheidsgegevens van mensen te gebruiken om hun gedrag te manipuleren. In januari kondigde Quebec aan dat het van plan was een aanzienlijke “gezondheidsbelasting” te heffen op ongevaccineerde mensen. Tijdens de pandemie werden op grote schaal “vaccinatiepaspoorten” verplicht gesteld voor toegang tot openbare ruimten.

Vorige maand gaven de leiders van de Groep van 20 (G-20) een gezamenlijke verklaring uit ter bevordering van een wereldwijde norm voor het bewijs van vaccinatie voor internationale reizen en riepen zij op tot de oprichting van “wereldwijde digitale gezondheidsnetwerken” die voortbouwen op bestaande digitale COVID-19 vaccinpaspoortregelingen.

Vaccinpaspoorten, digitale identiteiten, sociale kredietsystemen en digitale valuta van centrale banken kunnen samen een systeem van digitale controle vormen, legde computerwetenschapper Aman Jabbi uit in een recent interview met ZeeMedia. Een dergelijk systeem is afhankelijk van gegevens die worden verzameld via bewakingscamera’s, slimme apparaten en het toenemende gebruik van biometrische gegevens voor alledaagse transacties.

Volgens Brand:

“Daarom is het des te verontrustender dat we opnieuw, via het proces van handel en gemak, nieuwe technologie geïntroduceerd zien worden die gecentraliseerde Big Tech middelen – die zoals u weet diep verweven zijn met politieke en overheidsinstanties – de mogelijkheid geven om meer van uw gegevens te vergaren.”

Waarschuwend over de conclusies van de studie vervolgde hij:

“Dus in zekere zin zou je kunnen zien hoe een verhaal dat zegt dat mensen die zich niet hebben laten vaccineren auto-ongelukken veroorzaken, terwijl er nieuwe onderzoeken zijn naar de werkzaamheid van die vaccins die, zoals ik me herinner, vrij agressief werden gepusht, betekent dat we niet openhartig met onze broek naar beneden in de armen van gegevensverzamelende organisaties zouden moeten marcheren, zelfs als ze zeggen dat ze ons uiteindelijk andere diensten gaan aanbieden.

Er zijn genoeg aanwijzingen dat deze Big Tech platforms en gegevensverzamelende giganten samenwerken met de overheid om een agenda door te drukken die voor niemand gunstig is, behalve voor henzelf.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Hel in Bakhmut: De Russen hebben de 93e Brigade en het elite OPFOR-bataljon geëlimineerd – Poging tot ontsnapping door hellevuur
Volgend artikelPro-Vax Britse radiopresentator “opgewonden” over 3e prik – In ziekenhuis opgenomen met “longen vol bloedklonters”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. wat een bullshit “onderzoek” 🤣
  typisch voorbeeld van : als je een hond wilt slaan is er altijd wel een stok te vinden!

  Kijk,het is heel simpel: ten tijde van het “onderzoek” lag het gros van de geprikten waarschijnlijk in het ziekenhuis of thuis ziek/verlamd in bed,of de geprikten waren de bestuurders.
  Want de meeste slachtoffers waren nl voetganger of passagier.
  Tja, zo kan ik het ook !!

  • NEE STER Janet Ossenbaard houd het bij en het zijn bijna altijd vaxmensen en bijna alle ongelukken vlak in de buurt van een 5G mast…

   grafeen in de buurt van magnetronstraling…

 2. Deze onderzoeker kan beter nuttiger onderzoek doen naar het aantal vaatziekten.
  Wat een dumbo van onderzoeker. Ongevaccineerde mensen gelukkig zijn wij kritisch en wij trappen niet erin in de leugens van overheid, pharma en corrupte elite voor een falliete experiment die kun je plotseling dood gaan.

 3. Omdat gevaccineerden onder het rijden hun bewustzijn verliezen. Maar worden als “ slachtoffer” betiteld! Dat was hun verhaal in het begin. Alle ongelukken en ziekenhuis opnamen als Corona gerelateerd ( Probleem) en nu zijn zijn ze het niet maar maar om “ onverklaarbare redenen”(Reactie) omgekomen. Oplossing; Vaccinatie!

  • Ja precies ,wat een kul, de gavccineerden vallen zomaar uit en dat terwijl ze een vliegtuig/boot/auto besturen…varen brug kapot.. rijden horeca panden in… en laten vliegtuigen crashen… om maar niet te spreken ,met vrachtwagen en al een barbeque inrijden…had last van epileptie…ben het echt zat al die mongolide gevaccineerden

 4. Als de mensen zijn onderdruk door de overheid, de baan kwijt geraakt, afgesloten van de maatschappij natuurlijk ga je langs een schaap die 40 rijdt in de auto voorbij met de toeter en de vinger omhoog.
  Die onderzoeker hebt geen verstaan bij psychische onderdrukking gevolgen.
  Straks gaan de gevaccineerde betalen voor een hogere zorgpremie en krijgen geen levensverzekering dus geen hypotheek.

 5. Als Ongevaccineerde bestuurder / Moet ik dagelijks gevaccineerde bestuurders ontwijken.
  Elke dag weer, het word gewoon gevaarlijk op de weg. En echt van die domme dingen, niet kijken, op het laatste moment van gedachten veranderen, uit het niets boven op de remmen staan ? Ik zie de laatste tijd ook veel eenzijdige ongelukken, dat ik denk, hoe dan op dit punt in de sloot, of tegen een boom ? Kijk maar eens in de ogen van mensen, bij veel mensen zie ik een waas. Niet helder. Maar het ligt allemaal aan de Ongevaccineerden. Tuurlijk geloof je het zelf 🙂 🙂

  • Discobol, ik vind het zelf ook opvallend hoe agressief en slordig men is geworden de laatste paar jaar. Zelf rij ik niet als een slak, maar wel op de limieten om geld uit te sparen. De hele tijd merk ik nu bumperkleven, flitsen met groot licht, scheurend inhalen over de dubbele witte streep en in de bebouwde kom, kop omlaag om mobiel te lezen, langzaam rijden op de middenbaan om mobiel te lezen, zwalken door mobiel lezen etc. Geen idee of ze vaxxies zijn, dat staat niet op de auto geblazoeneerd, maar ik vind het opvallend. Maar kop omlaag om mobiel te lezen kan je wel zien uit je auto raampje. Klootzakken zijn het die dat doen. Fietsers hetzelfde: meestal haaietanden negeren, kop omlaag om mobiel te lezen, zwalken, geen licht, kleine kinderen breeduit op de weg, hand niet uitsteken, voor je auto naar links steken, etc. Dat gezegd, de auto’s met de rode vlaggetjes zijn opvallend in het scheurgedrag, vooral hier op de smalle landwegen. Dan zijn er de gele kenteken brommers, die met vette helm over het fietspad scheuren op 80km per uur. En die klote ebikes die geluidloos op je af scheuren. En die grimmige latex mannen die door de bossen scheuren op hun racefietsjes. Ook hier kun je bogus studies over maken – mannen die latex dragen zijn een agressief gevaar; mannen met geel kenteken zijn een gevaar op het fietspad; mannen zonder fietslicht vertonen gevaarlijk gedrag, etc.

   • Het is mij opgevallen dat er steeds vaker fietsers door auto’s worden ingehaald in een overzichtelijke bocht van een smalle provinciale weg. Dat komt ook omdat de doorgetrokken streep in het midden is weggehaald. Ook zijn er de laatste jaren onverlichte obstakels buiten de bebouwde kom geplaatst “om de snelheid eruit te halen”. Funest voor de verkeersveiligheid.

  • Ja klopt ik moet regelmatig de berm in duiken omdat ze op mijn weghelft rijden. Knipperlicht de verkeerde kant op rotonde e.d.

   De chauffeur op ons bedrijf vers gevaxt de volgende dag werd hij wakker in een weiland bewusteloos geraakt met cruisecontrol . Vrachtwagen nog 1 km gereden en toen rechtsaf door een hek het weiland in. Wonder dat er geen doden zijn gevallen…

 6. Dus wel zoeken naar correlatie met niet genomen corona prik en verkeer maar niet kijken naar correlatie tussen prik en oversterfte.
  Waar stellen onderzoekers hun prioriteiten?
  Vroeger bestond de provocerende term ‘God is dood’ (Nietzsche) deze zou ik willen vervangen door ‘wetenschap is dood’

 7. Gezien het laissez-faire gedrag van de geprikten, lijkt het me eerder andersom.
  Als ze al laks zijn met hun gezondheid, dan geldt dat natuurlijk ook in het verkeer dat ze laks zijn.

 8. Nou, ik heb altijd al een vrij “libertarische” rijstijl gehad en daar is niets aan veranderd.
  Wat me wel opvalt, is hoe anderen daarop reageren.
  Ik merk nu meer aggressie van andere bestuurders naar mij toe.
  Ik kan sommigen hun ergernis overigens best begrijpen. Dat is het punt niet.

  Wat ik bedoel, is dat ik even “assertief” rijd als ik al jaren doe maar dat daar sinds ca. een dik half jaar door mijn medeweggebruikers plots veel aggressiever op gereageerd wordt.
  Mogelijk hebben de vaccins een soort gedragsverandering teweeg gebracht.

 9. Wow. Covid vaxxes kunnen je zelfs beschermen tegen verkeersongelukken, niet alleen tegen een ‘virus’, zo klinkt de conclusie van deze bogus studie. Hoef je straks ook geen helmpje op in januari 2023 voor je snorfiets.

  “Conclusions
  These data suggest that COVID vaccine hesitancy is associated with significant increased risks of a traffic crash. An awareness of these risks might help to encourage more COVID vaccination.”

  En lees ook de methode en resultaten van de studie: de studie-gekkies konden bij de electronic records van de cohort. “A total of 11,270,763 individuals were included.” Schandalig!!! Of juist te gek dat zoveel records gewoon open en bloot staan voor wie dan ook! Dan mogen we allemaal vrijuit koekeloeren! En dan zien we bijv dat meer vaxxies gestorven zijn aan bijwerkingen dan vax-vrijen. Hoppa!

  • Ja de arrogantie ten top,er is niks aan de hand want ze zijn gevaccineerd,derek moeten de ongevaccineerden ervoor op draaien of worden niet meer geholpen tenzij je je eerst laat vaccineren.. en het intelligentie nivo daalt al behoorlijk

 10. Ik rijd langzamer…houd meer afstand…doodgewoon om beter op mijn mede- weggebruikers te kunnen anticiperen.
  We hebben dit ook zoon, niet geprikt, die onze auto regelmatig leent, op het hart gedrukt!
  Je kunt niet meer op de participanten vertrouwen. Dus afstand houden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in