In een paar weken tijd veranderde Jennifer Melin in Sundsvall van een actief, gezond meisje in een rolstoelgebonden”. Dit werd gemeld in een artikel in de Sundsvall krant online op 10 oktober 2021. Wat het artikel niet zegt is dat Jennifer was ingeënt met het covid-vaccin van Pfizer slechts twee dagen voordat de eerste symptomen zich begonnen te manifesteren, schrijft Checkfact.org.

Verlies van gevoel en evenwichtsproblemen

Jennifer kreeg de eerste dosis van Pfizer’s covid-vaccin in juli. Twee dagen later verloor zij het gevoel in haar handen, had zij problemen met haar evenwicht en ook gevoelloosheid in haar voeten. Nog een paar dagen later verspreidden de symptomen zich naar één been en Jennifer had nu hulp nodig om zich te verplaatsen. Kort daarna kon geen van beide benen haar meer dragen en kon ze zich helemaal niet meer bewegen.

“Dit heeft niets te maken met het vaccin. Sta op en loop…”

Het contact met de gezondheidsdienst is erg vreemd geweest. De neuroloog die Jennifer na vele bezoeken zag, wantrouwde haar verhaal en verwierp haar theorie dat de problemen met het vaccin te maken hadden. De dokter probeerde haar onder meer te dwingen op te staan en te lopen, hoewel dat voor haar volstrekt onmogelijk was.

Uiteindelijk werd ze doorverwezen voor een MRI. Na drie weken had ze echter nog steeds niets gehoord en belde ze het ziekenhuis. Zij kreeg te horen dat de zaak “door de mazen van het net was gevallen” en dat de verantwoordelijke “met vaderschapsverlof was gegaan”. Tot op de dag van vandaag, heeft Jennifer geen röntgenfoto’s gezien.

Een lichtpuntje voor Jennifer is de hulp die ze van de gemeente heeft gekregen. Zij hebben de flat aangepast en zelfs een “lift” gebouwd om haar in staat te stellen de trap tussen de flat en de straat op en af te gaan.

De lokale krant deed een verhaal – schrapte alles over het vaccin

Jennifer schreef een post op Instagram over haar situatie en werd al snel benaderd door de lokale krant met de vraag of ze een verhaal konden doen.

Maar het artikel dat Jennifer van de krant ontving, verschilde van het definitieve artikel dat online werd gepubliceerd. Ze merkt op dat alles over het vaccin was verwijderd. Ze deelt een screenshot van de versie die ze voor publicatie gemaild kreeg. Er staat onder meer dat “Jennifer ervan overtuigd is dat haar symptomen een bijwerking zijn van het corona-vaccin” en dat “Het begon allemaal een paar dagen nadat ik was ingeënt”.

“Het stond in de versie die naar mij werd gemaild, maar werd verwijderd toen ze het artikel publiceerden,” legt ze uit.

Checkfact.org heeft contact gehad met de Sundsvall krant. Zowel een van de verslaggevers als de redactie bevestigen dat Jennifer heeft gezegd dat zij ervan overtuigd is dat haar ziekte is veroorzaakt door het covid-vaccin. Op redactioneel niveau is echter besloten om alles over het vaccin weg te laten. De verantwoordelijke redacteur reageert op e-mails aan Checkfact.org:

“Natuurlijk is het ook belangrijk om uit te zoeken wat hier achter zit. Op dit moment weet niemand dat, Jennifer noch de gezondheidsdienst. Wij zullen de ontwikkelingen volgen en hopelijk later meer kunnen melden. […] Wegplukken is een normale procedure in een redactioneel proces […] Toen we Jennifer ontmoetten, lag de nadruk van haar verhaal op de symptomen waaraan ze leed en de behandeling die ze kreeg van de gezondheidszorg, speculaties over oorzaken stonden op geen enkele manier centraal.”

  Een natie van niet-nalevers

Censuur ook op social media

Jennifer merkt echter ook op dat de post op de Facebook-pagina van de krant over het artikel is onderworpen aan de verwijdering van opmerkingen die kritisch zijn over het covid-vaccin en dat de commentaarsectie nu gesloten is, zodat niemand meer kan reageren.

Als je solidair bent en het vaccin neemt, maar er vervolgens ziek van wordt, waar is dan de solidariteit?

Jennifer heeft het gevoel dat zij niet serieus wordt genomen en dat de media onder geen beding iets over het vaccin zullen zeggen. Het resultaat is dat mensen geacht worden solidair te zijn en zich in te enten ter wille van anderen, maar wanneer zij zelf schade ondervinden van het vaccin, is er geen solidariteit. In plaats daarvan krijg je achterdocht en verdoezeling.

De hand reiken aan anderen die getroffen zijn

Jennifer had gehoopt dat het krantenartikel haar in staat zou stellen anderen te bereiken die soortgelijke problemen hebben ondervonden. Maar omdat het vaccin niet in het artikel werd genoemd, ging die kans verloren. Zij is er echter in geslaagd om via de sociale media vele anderen te vinden die ook zijn getroffen.

“Het is moeilijk om vaccinverwondde mensen te bereiken als niemand over het vaccin praat.”

Vergelijkbaar met andere gevallen

Checkfact.org merkt op dat wat Jennifer is overkomen helaas geen unieke gebeurtenis is. Veel mensen die het covid-vaccin nemen, doen dat omdat ze solidair willen zijn. Maar wie ernstige bijwerkingen krijgt, dreigt min of meer aan zijn lot te worden overgelaten. Zij hebben het moeilijk om de juiste zorg en behandeling te krijgen, en iedereen die het probeert te vertellen, wordt monddood gemaakt of uitgestoten en verteld dat hun problemen denkbeeldig zijn of aan iets heel anders te wijten zijn. Zie eerdere Checkfact.org artikelen met de getuigenissen van Anette Stjernström en Kyle Warner die gelijkenissen vertonen met wat Jennifer vertelt, alsook het verhaal van Thommy die stierf na de covid-vaccinatie maar niet werd onderzocht of opgenomen in de statistieken.

  Zwitserland zal in 2023 miljoenen doses mRNA-vaccins moeten vernietigen, omdat zelfs de ouderen zich niet meer laten vaccineren, en de ontwikkelingslanden het gif ook niet willen

#TalaOmDet

Door de TalaOmDet-campagne (PraatErover), die specifiek tot doel heeft getuigenissen in verband met de schade van covid-vaccinatie onder de aandacht te brengen, hoopt Jennifer op een nieuwe kans om in contact te komen met andere slachtoffers.

Jennifer gaat het tot nu toe niet beter. De verlammingen houden aan. Ze heeft geen kracht in haar armen en benen. Haar leven is nu anders – zij heeft geen baan meer en kan zich niet meer met haar hobby’s bezighouden. Ze bericht over haar medische behandelingen op social media:

“Wanneer krijgen we vergoeding voor ons letsel? Hoe worden we verondersteld te leven? Wij die werkloos zijn, hoe komen we aan geld? Wie wil iemand in dienst die in een rolstoel zit en bijna niets kan vasthouden…? Wat worden we verondersteld te doen? We krijgen geen antwoorden op onze vragen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisèreVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel56-jarige Californische man dood 10 weken na Moderna mRNA injectie, waarschuwt anderen “doe het niet tenzij je wilt lijden en sterven”
Volgend artikelKankeroverlevende: Verwondingen door Pfizer-vaccin is ‘veel erger’ dan kanker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Dus nu kan ze wel op social media aandacht vragen nu ze problemen heeft door het vaccin. Maar de afgelopen 20 maanden kon ze zich niet verdiepen in wat er werkelijk gaande is in de wereld? Dat krijg je van die social media verslaving en die bubbels van simpele gelijkgestemden. Misschien had ze wat vaker Instagram, Fascistbook en kattenfilmpjes links moeten laten liggen zichzelf informeren door serieuze artikelen te lezen. Maar ja, nu te laat, jammer dan. Sorry, kan geen medelijden hebben met deze mensen. Ik probeer al ruim 20 maanden mensen wakker te schudden en dit soort mensen is stronteigenwijs en maakt je dan uit voor complotgek, gevaarlijk en wat al niet meer. En nu doen ze braaf mee met het uitsluiten van ons, normale mensen, door overal die QR code te gebruiken. Dat noemt zich solidair. Zo is WOII ook begonnen, lekker solidair. Je wilt uitsluiting? Nu heb je het. Zooooo klaar mee. Wie niet luisteren wil… Klinkt hard? Jammer dan.

  • Ik heb er ook steeds minder compassie mee. ‘Plandemie’ in plaats van ‘pandemie’ intypen en je komt zelfs via Google op de juiste sites. Vervolgens maak je een soort ‘sociale kaart’ van alle sites, die zich met de materie bezighouden. Vanaf 2000 kunnen we zowat alle informatie van de wereld bereiken en mensen blijven bij mainstreamverhalen. Bij haar medecoronisten hoeft ze niet aan te komen; nu gaat ze het bij ons proberen.

   • Verdomd ja… ze gaan nu sympathie bij ons aanwakkeren. Ik viel daar zelf ook al voor. Maar ja, wie weet.. komt er nog eens een prachtige broederschap tussen de martelaars en de niet-Ingespotenen. Adopteer een vaccin-berouwde. Je doet het voor hun.

 2. Kan ver meegaan met jouw reactie…echter, het is een MEISJE van amper 19 jaar, waarschijnlijk weinig zelfstandige bagage en dan loopt je hier tegenaan.
  Is een verschrikkelijke ervaring en beleving voor dit KIND, haar directe omgeving van ouders, familie hadden haar beter in bescherming moeten nemen…maar wie weet zijn dat allen schapen.
  Kortom, het is een vreselijke ervaring voor een 19 jarig MEISJE.

  • Voordat ik zo iemand help, wil ik wel zeker weten, of dit zo is. Als ze het officiële verhaal met verve verdedigd heeft en de ‘wappies’ afgeschilderd als egoïsten en moordenaars, dan houdt het bij mij ver op.

 3. En straks moet ze gewoon haar derde prik halen, want het staat niet vast, dat de verschijnselen door het vaccin komen. Op artsen en rechters hoef je niet te rekenen. “Juist kwetsbare mensen moeten de prik halen,” heet het dan.

 4. Jaren geleden hadden onderzoekers een test uitgevoerd om te zien in hoeverre kleine kinderen te overtuigen zijn m.b.t. het bestaan van Sinterklaas.
  In dit onderzoek ging de juffrouw van de klas voor het zicht van alle kinderen zich omkleden en trok de mantel aan, zette de mijter op en bevestigde de baard en wenkbrauwen.

  De aanwezige onderzoekers vroegen vervolgens aan de kinderen wie er voor de klas stond.
  Ondanks dat de kinderen hadden gezien dat de juffrouw zich voor hun ogen omkleedde zeiden ze allemaal afzonderlijk dat Sinterklaas voor de klas stond.
  Toen de onderzoekers ze herinnerde aan het omkleden van de juffrouw bestreden ze dat en bleven volharden in de overtuiging dat het Sinterklaas was die voor de klas stond.
  Sommige kinderen werden zelfs boos toen de onderzoekers zeiden dat het toch echt hun juffrouw was die zich verkleed had.

  Dezelfde overtuiging gaat ook op voor het merendeel van de volwassen mensen m.b.t. de overheid.
  Gedurende decennia lang zijn mensen gaan geloven dat de overheid het beste met het volk voor heeft en het is verdomde moeilijk voor de meesten om van die overtuiging los te komen.
  Noem het hersenspoeling of indoctrinatie.

  Mensen die ergens van overtuigd zijn zullen maar heel moeilijk van hun overtuiging afstappen.
  Diegene die hen die overtuiging hebben aangeleerd genoten van het vertrouwen wat ze met de paplepel hebben ingekregen. dus zullen ze er niet twijfelen aan hun overtuiging.
  mensen die ergens van overtuigd zijn hebben niet de intentie om de zaken in twijfel te trekken en e.e.a. te gaan onderzoeken.
  Kun je ze dat verwijten?

  In het onderwijs worden kinderen al vroeg afgeleerd om vragen te stellen of kritisch te zijn over de aangeboden leerstof.
  Men moet slechts doen wat de opdracht is en deze volgens de onderwijseisen maken.
  Zodra de kinderen volwassen geworden zijn hebben ze afgeleerd om vragen te stellen en slechts de opdrachten die ze krijgen, uit te voeren. (Duitsers waren daar destijds al goed in)

  Terug naar de kinderen;
  Ouders proberen nogal eens hun kinderen wat gehoorzamer te krijgen tegen Sinterklaas tijd.
  Zodra de kids wat vervelend zijn komt het verhaaltje dat ze niets zullen krijgen van Sinterklaas als ze niet lief zijn of willen luisteren.
  Maar als ze doen wat pappa of mama zeggen, dan zal Sinterklaas dat waarderen met kadootjes.
  Kinderen hebben het vertrouwen in hun ouders dus zullen ze doen wat er gevraagd wordt.
  Als er dan een ouder kind tegen hen verteld dat Sinterklaas niet bestaat, raken ze pissed off.
  Kun je ze dat verwijten?

  Om on topic te gaan;
  Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken, zelfs als anderen dat zouden afkeuren.
  Geen enkel mens heeft echter het recht om jou te dwingen tot keuzes die jij niet wil.
  Dat heet ‘zelfbeschikking’
  Gevolgen zijn uitkomsten van de gemaakte keuzes.

  • Wat een mooi voorbeeld. En precies: er is een hemelsbreed verschil tussen behoedzaam zijn voor je gezondheid, en gedwongen worden gif in te nemen. Dat is het grote verschil tussen de Ingespotenen en de niet-Ingespotenen. De Ingespotenen dwingen de niet-Ingespotenen het gif te nemen, waar de niet-Ingespotenen niemand dwingen om gif in te nemen of geen gif in te nemen, maar ze juist proberen te behoeden tegen letsel. En dan hebben de Ingespotenen het lef om over “tweedeling” te kakelen, wat een logische denkfout is. Iemand dwingen tot gif-inname is namelijk niet het tegenovergestelde van behoeden voor letsel. –> Mensen dwingen tot zelfmoord is niet het tegenovergestelde als van mening zijn dat zelfmoord slecht voor je gezondheid is. –> Actief moord plegen is niet het tegenovergestelde van zelfzorgzaamheid.

 5. tja , karma ? eerst lopen verkondigen dat vaccins de op lossing zijn , maar eens er bijwerkingen zijn die onomkeerbare schade blootleggen is het hek van de dam , anti vaxxers verwensen en overal de schuld van geven , dus vraag mij nu niet om daar compassie mee te hebben é …ze weten het altijd beter, tot ze wat tegenkomen…wel ,leer ermee leven ,eiegn schuld dikke bult , je had beter wat slimmer geweest door eerst te luisteren of uit te zoeken of het wel veilig was…en zo ken ik er nog veel hoor , jullie denken allemaal de wijsheid in pacht te hebben ….ongelofelijk , de tijd zal het uitwijzen

 6. Mooi verhaal Tigron!

  Heel veel mensen hebben helaas een rotsvast vertrouwen in de overheid, omdat die (zogenaamd) het beste met hun voor heeft. Eigenlijk zou je de gekozen volksvertegenwoordigers ook moeten kunnen vertrouwen vind ik persoonlijk. In feite heeft dit bagger kabinet een hele goede slag geslagen om iedereen een worst voor te houden voor de vakanties. “Neem de gifspuit want anders mag je niet op vakantie”. De gifspuit is de enige oplossing uit deze ellende”, “als je het niet voor jezelf doet doe het dan voor een ander”, “dansen met Janssen” enz. enz. Ik ken veel mensen uit mijn omgeving die ook nu nog steeds twijfelen over wat ik ze vertel, terwijl ze voor hun ogen zien wat er aan de hand is en steeds meer mensen die ingeënt zijn ziek worden of sterven. Maar ja, geef ze eens ongelijk, zij mogen wel weer naar de wintersport en de kroeg en de ongevaccineerden mogen straks natuurlijk niets meer. Met andere woorden: door de “voordelen” van de prikken nemen ze de nadelen graag op de koop toe en slikken braaf wat ze door het kabinet verteld wordt, ook al beginnen ze nu toch te beseffen dat ik en velen met mij toch wel een beetje gelijk hebben….. En toch ken ik er helaas genoeg die straks vooraan staan om de 3e prik in ontvangst te nemen, het lijkt wel of deze mensen gehersenspoeld zijn.
  Het verhaal van Jennifer vind ik verschrikkelijk want ook zij had ooit vertrouwen in de mensen die het voor het zeggen hebben. We verharden allemaal in deze situatie, wat ook logisch is, maar laten we alsjeblieft oppassen met zijn allen dat we geen ijskonijnen worden en ook niets meer om andere mensen hun leed geven!
  Frontnieuws heel erg bedankt voor alle geweldige artikelen!

 7. U heeft helemaal gelijk dat we geen ijskonijnen moeten worden, dan zijn we geen haar beter dan mensen die er een mening op na houden die tweedeling in de hand werkt.
  Maar het is en blijft natuurlijk wel knap stom en naïef om zonder kritisch na te denken en wat vooronderzoek te plegen, je mouw maar op te stropen omdat je het voor een ‘ander’ zou moeten doen of om je ‘vrijheid’ terug te krijgen!

 8. Ik ben het helemaal met je eens Dobby, maar zolang mensen alleen maar afgaan op berichten van de NOS, De Telegraaf, Nu.nl (helemaal vreselijk waar die iedere keer mee komen) en voor de tv zitten om naar al die praatprogramma’s te kijken waar je ook alleen maar leugens voorbij ziet komen zie ik het somber in.
  Eigenlijk worden de meeste mensen pas wakker als een naaste ziek wordt of sterft na de gifprik, maar dan is het te laat ook!

  • Beste Angel,

   Ondanks dat er veel mensen zijn die proberen anderen te waarschuwen voor de mogelijke gevolgen van deze prikken en de agenda die erachter zit is het gezegde van toepassing;

   “je kunt een paard wel naar het water brengen, je kunt het echter niet dwingen om te drinken”.

   Waar de waarschuwers vervolgens mee worden geconfronteerd is de eigen machteloosheid.
   Want, zou je een ander onder druk willen zetten om die prikken niet te nemen….?
   Ik heb eens iemand proberen te weerhouden van zelfdoding, met al de liefde die ik kon geven.
   Uiteindelijk moest ik berusten met mijn machteloosheid..
   Het is het zelfbeschikkingsrecht van ieder mens, hoe pijnlijk de gevolgen ook zullen zijn.
   Het wil echter niet zeggen dat we nu moeten stoppen om ’n ander proberen te behoeden voor verschrikkelijke gevolgen van hun mogelijke keuzes om deze prikken te nemen.
   Maar, indien men niet openstaat voor de goedbedoelde waarschuwingen, rest er slechts één ding, Loslaten en de eigen machteloosheid accepteren.

 9. Als er een naaste ziek wordt of sterft door die prik, worden de nabestaanden weer opnieuw met een leugen geconfronteerd.
  Het ligt niet aan die prik maar aan ‘onderliggend lijden’, Dat maakt het te laat zijn nog veel erger dan het al is.
  Het is toch verschrikkelijk?
  Als je een beetje kritisch nadenkt en wat verder kijkt dan je neus lang is, beweren ze dat je gek bent.
  Je kan blijven roepen, ze luisteren toch niet.
  Om nog maar te zwijgen over de ‘censuur’ die onze media kanalen hanteren.
  Nog erger zijn de mensen die hun mouw opstropen om met vakantie te kunnen, dan zijn ze er maar van de ‘moeilijkheden’ af.
  Je kan het ‘vaccin’ niet meer terugbrengen als het niet bevalt, eenmaal ingespoten is het niet meer terug te draaien.

 10. Voor de jongeren houd maar vol en niet met deze troep te la laten spuiten. De EMA herkent 5.000 doden en éen miljoen bijwerking met 75.000 neurologische schade.
  The European Medicines Agency already has cataloged how many deaths and how many sequelae Covid vaccines have left so far in the territory of the Union, according to the European Parliament: five thousand people have died and one million have suffered adverse effects. The figures are quite in line with the initial forecasts of the pharmaceutical companies when they presented the vaccines.

  According to the aforementioned European agency in the Europe of 27, vaccination against Covid has had a fatal outcome for about 5,000 people. Specifically, deaths, according to the inoculated vaccines, are distributed as follows:

  – 4,198 in the case of the Pfizer vaccine.

  – 1,053 in the case of AstraZeneca.

  – 392 in the case of Moderna.

  – 138 in the case of Janssen.

  Likewise, the aforementioned agency reveals that there have been around a million cases of adverse reactions after the injection of vaccines against COVID-19. Specifically, they have been the following, according to the inoculated vaccine:

  – 435,779 in the case of the Pfizer BioNTech vaccine.

  – 373,285 in the case of the AstraZeneca vaccine.

  – 117,243 in the case of Moderna’s vaccine.

  – 27,694 in the case of the Janssen vaccine.

  It must be taken into account that both relationships are directly proportional to the number of vaccines administered in general and in particular by each pharmacist. In total, in the states of the Union, 817 million doses have been administered, as of October 13 of this year, according to the European Commission.

  The European Medicines Agency also assures that, on occasions, these adverse reactions have been serious; for example, he cites that around 75,000 people may have suffered severe neurological effects after being injected with the Pfizer vaccine.

  After knowing these figures and considering that the European Commission negotiated the purchase contracts and did not want the responsibility of the pharmaceutical laboratories to be established, and that the MEPs did not have access to the contracts during the negotiations, the European Parliament has presented a motion for a resolution according to which he asks the Commission to create a compensation fund for victims of Covid vaccines. And it also instructs its president to transmit said Resolution to the Commission and to the member states.

 11. Ik ga onwetende mensen niet veroordelen. Blijkbaar niemand in hun omgeving die ze geattendeerd hebben op mogelijke schadelijke gevolgen. Had de regering moeten doen maar die zijn de aanstichters van deze bedachte ellende. Ze zijn heel naïf en goedgelovig en verdienen de ellende niet. We moeten niet zelf ook ongevoelige monsters worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in