De volksvertegenwoordiger van Illinois, Jonathan Carroll, wil een wijziging van de verzekeringswet van de staat erdoor drukken, waardoor ziektekostenverzekeraars niet langer ongevaccineerden hoeven te dekken die Covid krijgen, waardoor mensen gedwongen worden om hun medische rekeningen uit eigen zak te betalen, schrijft Kit Knightly.

De Democratische wetgever vertelde de Chicago Sun-Times:

Ik denk dat het tijd is dat we zeggen: ‘Als je ervoor kiest om je niet te laten vaccineren, dan neem je ook het risico dat als je COVID oploopt en je wordt ziek, dan is de verantwoordelijkheid voor jou’.

De potentiële corruptie en het mogelijke misbruik van een dergelijke regel zouden iedereen duidelijk moeten zijn die weet hoe leugenachtig verzekeringsmaatschappijen kunnen zijn.

Naar alle waarschijnlijkheid zullen verzekeringsmaatschappijen gewoon een negatieve Covid-test eisen alvorens iets uit te betalen, en als je positief test, ongeacht waarvoor je behandeld werd, zal je een “Covid-geval” genoemd worden en gedwongen worden om uit eigen zak te betalen.

Het wetsvoorstel zou er in feite toe kunnen leiden dat alle ziektekostenverzekeringen voor ongevaccineerden van de kaart worden geveegd.

De gevaccineerden hoeven zich hierdoor niet te laten troosten, want hun gevaccineerde status is geheel tijdelijk en onderworpen aan regels die in een opwelling kunnen veranderen.

Elke “dubbel gevaccineerde” die een booster mist, of een merk vaccin heeft gekregen dat vervolgens niet is goedgekeurd of niet meer wordt gebruikt, of niet is aangepast voor de nieuwste variant, kan plotseling tot de “ongevaccineerde” onderklasse gaan behoren.

Als het eenmaal van toepassing is op de vaccinatiestatus, kan het natuurlijk ook op andere dingen van toepassing zijn. Je bent naar de verkeerde plaats gereisd, of je hebt geen masker gedragen, je hebt “omgang gehad met bekende anti-vaxxers”.

  COVID-19 "vaccin" leugens - Grootste vertrouwensvernietiger in de geschiedenis van de mensheid - Steve Kirsch

En wat nog verontrustender is, is de potentieel glibberige helling waarop dit ons brengt. Ongevaccineerden krijgen geen ziektekostenverzekering. Net zo min als rokers die longkanker krijgen. Of mensen met overgewicht die diabetes krijgen. Enzovoort, enzovoort.

Het potentiële goede nieuws is dat het invoeren van deze wet een hoop juridische omwegen zou vereisen, waaronder het schenden of veranderen van de Affordable Care Act, die het verbiedt om iemand zijn verzekeringsdekking te ontnemen op basis van een nieuwe medische diagnose of testresultaat.

De redactieraad van de Chicago Sun-Times heeft zich al tegen de maatregel uitgesproken, en noemde deze oneerlijk, waarschuwend voor hetzelfde hellend vlak dat ik hierboven heb genoemd, terwijl men tegelijkertijd stelde dat “de moedwillig ongevaccineerden een prijs moeten betalen”, en meer moeten betalen voor hun verzekering.

Gezien deze reactie is het mogelijk dat de heer Carroll hier een onaanvaardbaar extreem standpunt heeft uiteengezet, zodat het beoogde plan van hogere verzekeringspremies voor ongevaccineerden in vergelijking redelijker lijkt.

Maar of het nu echt is of niet, en of het nu wordt uitgevoerd of niet, het feit alleen al dat de suggestie werd gedaan is een vernietigende veroordeling van de huidige tijd. Het zou echt een verschrikkelijk precedent zijn om te scheppen.

Als je eenmaal begint met voorwaarden te stellen aan de gezondheidszorg, stop je niet meer.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De redenen waarom mijn gezin en ik het Covid-19 vaccin niet zullen nemenVolg Frontnieuws op Telegram

  18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelen
Vorig artikelDe wereld is gek geworden: Het COVID Vaccin Krankzinnigheid Syndroom
Volgend artikelUit nieuw onderzoek blijkt dat COVID-19 vaccinatie-resistente mutaties sterk correleren met de vaccinatiegraad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Geen tirannieke maatregel is te dol om de mensheid in de ‘matrix’ te krijgen. Het bestaan van COVID-19 kan – volgens de wetenschappelijk wereldwijd aanvaarde postulaten van Koch – niet worden bewezen. De effecten van ‘corona’ zijn vergelijkbaar met de griep. Ook daar kun je gewoon aan doodgaan wanneer je immuun stelsel niet op orde is of wanneer je onderliggende ‘gebreken’ hebt. Met een goed immuun stelsel overleef je ‘corona’ zonder problemen. Angst is de grote epidemie en daar ga je aan dood.

   • De dood na het “vaccin” is nog de beste weg! Nee nee…. na het nemen van dit spul ben je elke seconde van je leven gedupeerd. Wandelende tijdbom qua gezondheid en de meest gekke ziektes die nog niet eens bestonden (open wonden op je huid, kanker op de gekste plekken etc. heb ik allemaal voorbij zien komen!) en aandoeningen in je zenuwstelsel… dus ja .. nee… de dood is dan toch beter vind ik!

   • Inderdaad een goede vergelijking.
    Tevens lieden die als ze boodschappen doen alles controleren op E-nummers en gen- manipulatie nu in de rij staan om zelf een gmo (genetisch gemodificeerd object) te worden. Kan er gewoon niet bij.

  • Niet eens 100% zeker zijn… je neemt ook geen chemokuur als je mogelijkerwijs niet eens KANS hebt om kanker te krijgen… zoals covid… velen krijgen het NIET, NOOIT…. al weten we het niet zeker, dat ERVAREN we in de praktijk…. dat bewijst het! Ik vind uw opmerking trouwens wel heel sterk. Die ga ik OOK gebruiken in mijn omgeving! Alhoewel… ze luisteren toch niet meer joh… helaas.

 2. Top idee! Laten we dit vooral in Nederland doen! Er zijn echt wel initiatiefnemers die een alternatief systeem op kunnen zetten waar wij, de normale mensen, een eigen zorgverzekering kunnen afsluiten. Er word door diverse mensen en organisaties achter de schermen al jaren aan gewerkt, het probleem in dit regeltjesland is dat je niet even 1-2-3 de verplichte zorgverzekering op kunt zeggen zonder allelei gezeik. Laat ze ons er alsjeblieft uitgooien!! Het kan namelijk veel en veel goedkoper en ook veel humaner! Weg met die verplichte troep! En dat geldt niet alleen voor de zorgverzekering, ook leerplicht, ID plicht, gordelplicht, etc etc, WEG ERMEE! 99,999999% van alle plichten moet een vrije keuze zijn!

 3. Daarom STOP en weiger mee te doen aan die waardeloze kanker verwekkende PCR testen . Dan weten ze ook niet of je een zogenaamde “Covid-geval” bent . Je bent het niet verplicht . Het is jouw lijf .

  Een verzekering kan jou de spuit niet verplichten. De covid19 spuit zit nog steeds in experimentele testfase en doe je mee aan vrijwillig medisch experimenten dan ben je ook niet verzekert en betaalt de verzekering ook niet uit .
  Dat zal wel de reden zijn waarom een ziekenhuis nooit toe gaat geven dat een gevaccineerde patiënt is opgenomen of overleden is aan vaccinschade want dan wordt er niets uitgekeerd .

  Ze geven liever opnamen of dood door corona op want dan verdienen ze er nog wat exstra’s bij .
  In Nederland krijgen de ziekenhuizen net als in de VS ook een vergoeding van 30.000 euro voor iedere Covid patient die ze behandelen.

  https://www.burgerfront.nl/het-zorgkindje/

 4. Het is trouwens net andersom .. diegene die met een medisch experiment meedoet.. en schade ondervind is zelf verantwoordelijk.
  De verzekering is niet aan te spreken in dat geval.
  Voorlopig gaat het gewoon zijn gangetje, maar dat wordt gegarandeerd anders wanneer de schadegevallen
  vormen aan gaat nemen die buiten normale proporties uitstijgen.

 5. Zo zie je maar, de ware aard van de (rotte) mens komt naar buiten in deze tijden.
  Iedereen wilt zijn graantje meepikken, of de burgers genezen van een virus is bijzaak geworden.

 6. nou wat verwacht je van regeringen als die ,jarenlang verkeerd voedsel goed noemt ,zon gemeden moet worden ,abortus ,euthanasie normaal vind . rekeningrijden wil .sleepnetten voor je data .die hebben echt niet het beste voor , verplicht ziektekosten verzekeren bij private bedrijven ,was goedkoper ja dat hebben we gemerkt,
  daar komen de plannen weg. de pharma is er niet voor de gemeenschap gezondheid en menselijkheid

 7. Nevernooitniet dat het geboefte dat nu nog in de “gezondheids”zorg is blijven werken aan mijn levende lijf komt!

  Dus….helemaal prima.

 8. Ja ongehoorde Hoge ziekte premies betalen en dan ook zelf er nog een berg bij betalen
  Elk jaar wordt het duurder niet alleen dit maar ook hoge energie rekeningen
  Het voedsel wordt steeds duurder
  Belastingen gaan omhoog
  Het is niet gek dat veel mensen weg willen uit Nederland
  Je bestaan wordt zowat onmogelijk gemaakt
  Je verdient te weinig om te leven
  Maar net te veel om dood te gaan
  Er is veel armoede
  En al dat gezeik over de nep pandemie maakt het er niet beter op
  Helaas staat op dit moment alles op z.n kop
  Het is erg voor ouderen die eenzaam zijn
  Voor gezinnen met kinderen die opgesloten moeten worden vanwege een Lock Down
  Jongeren die ook weinig vrijheid meer hebben alleen maar vrijheid als je de gifprik neemt
  Voor mij nooit en te nimmer
  Maar inderdaad goed opgemerkt die zeikerds die ieder etiket in de supermarkt nalezen staan nu in de rij voor de prik
  Stelletje droeftoeters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in