Dr. Philippe Van Welbergen, een van de oorspronkelijke deskundigen die schade in het bloed ontdekten door de COVID-19 vaccins tegen het coronavirus van Wuhan (), heeft ontdekt dat ongevaccineerde personen grafeen en zelfassemblerende nanodeeltjes in hun bloed hebben – een manifestatie van shedding van degenen die de injecties hebben genomen, bericht Mary Villareal.

Van Welbergen is een specialist in de biomedica die zich bezighoudt met chronische gevallen. Hij heeft postgraduaat werk in de gezondheid van vrouwen in de farmacologie, biofarmacologie, geavanceerde pijnbestrijding en esthetische geneeskunde, en daarom kon hij ontwikkelingen van patiënten opsporen die schijnbaar uit de toon vielen of niet logisch waren wat de diagnostische voorgeschiedenis van de patiënten betreft.

“Een van de tests die wij routinematig uitvoeren als diagnostische ondersteuning is de morfologie van de rode bloedcellen – dat betekent dat bepaalde aandoeningen de vorm van een perfect goede rode bloedcel kunnen veranderen van een lieflijk donutje met een kuiltje tot heel vreemde vormen,” legde hij uit tijdens een recent optreden in de “Dr. Jane Ruby Show.”

De presentatrice, Dr. Jane Ruby, wees erop dat er twee belangrijke manieren zijn waarop de injecties – wat er ook in zit – kunnen worden overgedragen op een andere persoon die niet gevaccineerd is. Dat kan zijn door inademing of door huid-op-huid contact.

Van Welberger zei dat hij bij het bekijken van de uitstrijkjes van zuiver bloed, die hij rechtstreeks van een persoon naar de microscoop bracht, merkte dat het ongevaccineerde bloed “ongewone, kleine structuren begon op te pikken” die hij nog nooit eerder had gezien.

  COVID-propaganda: Zwaarlijvige Groene Partij-kandidaat eist nieuwe lockdowns, afgedwongen door het leger

Vervolgens presenteerde hij gegevens waaruit blijkt dat de rode bloedcellen – die gewoonlijk rond en donutvormig zijn – beschadigd zijn door het spike-eiwit. Die cellen zijn vierhoekig of achthoekig geworden in plaats van rond. Zij zijn door de schade van het spike-eiwit in de war geraakt en kunnen niet meer hersteld worden.

“Je kunt rode bloedcellen niet herstellen,” legde Van Welverger uit. “Dus die dingen zijn in principe voor ons verloren.”

Omdat deze cellen hun vorm verloren hebben, kunnen ze zich bovendien niet door het macrobloedvatenstelsel bewegen. In plaats daarvan klonteren ze simpelweg samen en blokkeren ze de boel.

De ongevaccineerden eindigden op de een of andere manier vol met grafeen en zelfassemblerende nanodeeltjes in hun bloed, wat de manifestatie is van shedding van degenen die zelf de vaccins hebben genomen. Dit wordt vaak gezien bij ongevaccineerde kinderen met gevaccineerde ouders.

Kinderen die met grafeenoxide in hun lichaam besmet waren, hebben verschillende gevolgen gezien, hoewel maag-darmklachten het meest voorkomen. Dit komt omdat de cellen in verband worden gebracht met zweren, bloedingen en zelfs sommige vormen van kanker.

Ouders staan in wezen de dood van kinderen toe als zij hen tegen COVID-19 laten inenten

Met een monster van een driejarige toonde Van Welbergen aan dat het bloed van het kind de aanwezigheid van afgesleten grafeenfragmenten vertoonde, die volgens hem waarschijnlijk waren doorgegeven.

Bij een ander monster, van een achtjarig ongevaccineerd kind, waren zijn rechterarm en rechterbovenbeen in feite verlamd, waarbij zijn dijbeen niet normaal kon bewegen. Volgens Van Welbergen betekent dit dat het kind de shedding en infectie van grafeen heeft doorgemaakt.

  Oude mortaliteit: hoe de Coronacoup de ouderen martelt - en alle anderen

Van Welbergen is niet de enige die de negatieve effecten van grafeenoxide in vaccins op de menselijke rode bloedcellen heeft gezien.

Dr. Bärbel Ghitalla en zijn collega Axel Bolland, samen met twee advocaten Holger Fischer en Elmar Becker, vonden grafeenoxide in hun lichaam nadat ze ingespoten waren met het COVID-19 vaccin van Johnson & Johnson.

De Zwitserse onderzoeker Armin Koroknay ontdekte ook dat vaccinatie onmiddellijk bloedstolling op microscopisch niveau veroorzaakt, waarbij de ergste effecten op het menselijk bloed gezien worden na de tweede injectie.

De Britse microbioloog Dr. Sicharit Bhakdi heeft ook gezegd dat als ouders toestaan dat hun kinderen tegen het COVID-19 virus gevaccineerd worden, dit betekent dat zij bereid zijn hun kinderen te laten doden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vaccin shedding eindelijk bewezen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland: De NAVO is het leger van de Anti-Christ & Kortste geschiedenis van de Europese oppervlakteoorlogsvoering ter zee
Volgend artikelDe “Kinder Apenpokken Explosie” zal de omvang van de Pedofilie Epidemie in Amerika onthullen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

80 REACTIES

 1. Beste reaguurders, figure this one out:

  Een vriend van mij zit al een paar weken bij een groepje van 5 familieleden in Duitsland. De hele club is ingespoten, behalve de twee kinderen. Er kwamen ook wat andere kindjes op bezoek, en hij hield toezicht over het grut. Ze kuchten een beetje, verder niks. Een paar dagen later kreeg hij een ongelooflijke koppijn en een 40 graden koorts. Hij vertelde me dat hij niet meer kon zien, en niet meer wist waar het toilet was. Hij kon ook niet opstaan. Hj moest zijn ogen openhouden anders werd de koppijn nog erger. Hij legde zijn hand boven op zijn hoofd en voelde toen kloppen onder zijn schedel. Boem, boem, boem, als een hart. Zijn dochter voelde het ook, alsof er iets klopte als een hart, onder zijn schedel. Geen paracetamol hielp. De pijn was te gek zei hij, hij dacht dat hij dood ging. Dit hield 15 uur aan, en toen verlaagde de koorts. Zijn dochter had covid tests gekocht voor hem, en die waren rood positief. Drie dagen later kon hij weer een beetje lopen, nu oranje positief. Vandaag liep hij buiten en vertelde me dit via video call; hij zag er wel okay uit. Hij zei dat dit een serieuze aandoening was, heel raar, nooit eerder zoiets gehad, echt verschrikkelijk. Zijn dochter, schoonzoon, moeder en kids hadden nergens last van.

  Wat denken jullie hiervan?

  • Griep kun je ineens krijgen. Bonzend hoofd door forse hoofdpijn, koorts, wazig zien, algehele slapte zijn o.a verschijnselen bij forse griep.

   Afgelopen maart heb ik ook griep gehad. Terwijl ik al jaren geen griep meer had.
   Mijn zoon hoorde in de sportschool dat velen dit jaar griep hebben gehad terwijl zij eveneens sinds jaren griep-vrij waren.

   Dus m.i had jouw vriend ook griep, ditmaal fors mede gezien zijn temperatuur van 40 graden koorts.

   • Dat is precies wat ik ook heb gehad een aantal maanden geleden. Heeel hevige hoofdpijn, hoge koorts (erg koud aanvoelen).. Ik lag gewoon te ijlen van de koppijn en de covid test was positief (voor het eerst).
    Ben zelf niet geprikt ertegen.
    Daarna weer alles goed, wel een tijd moe geweest, gaat nu weer beter.

    Heb sterk het idee dat het een biologisch wapen is hoor en dat je er niet aan ontkomt nu. Hoop dat het allemaal goed afloopt.

    • Dat klinkt als hetzelfde ziektebeeld. Ik was zelf ook wantrouwig vanwege dat ziektebeeld dat het een biologisch wapen is…maar hoe?

  • Ik weet alleen dat kinderen je vaak ziekten doorgeven.
   Nieuwe griepvarianten bijvoorbeeld. Gewoon omdat zij geen eigen lichamelijke dna, etc database hebben.
   Zij zijn diegenen die voor groepsimmuniteit zorgen. Een wisselwerking van nieuw leven met oud leven.

   Volwassen/bejaarden kunnen echt directe buikgriep of koorts krijgen als van deze kleine apen die
   onderling ‘dagen op school’ zitten (niet bij ouders)….gelinkt dna.
   Dat is een gezond iets. Wat niet gezond is, is klooien met dna. En dan gaat het niet alleen maar om coronaprikken. Daarvoor werd er ook wel geklooid met dna.
   Sommigen die het zwaarst ziek worden, hebben juist de meest eigen natuurlijke anti-stoffen.
   Totdat, dat ze snel beter worden….veel liefde en rust nodig. En kippevel. Stroompjes in lijf die
   ziekteverwekkers doen doden. Dus niet zo hysterisch met warm houden………..

   Nergens last van….
   Ik lees dat je ergens heel ongelukkig van bent geworden. Sterkte

   • Ape.c-age: correct opgemerkt… dank. Namelijk, hij vraagt zich nu af of hij de spuit had moeten nemen. Eerst was hij eindelijk overtuigd dat de spuit rotzooi is…Ikzelf weet wat er in de spuit zit, en dat het niks te maken heeft met eoa ‘virus’ of ziekte. Maar dit ziektebeeld met die vreselijke hoofdpijn en hoge koorts zat me dwars…Ik hoop dat Fleur gelijk heeft: een forse griep. Ik dacht zelf aan ‘shedding’ zoals Lorelei schrijft… en dat het hem te grazen had genomen.

    • Shedding is van het Mazelenvaccin met zgn virus bestanddelen. Bij Covidvacx heet het anders. Zichzelf verspreidende vacx werd begin vorig jaar al door Dtsl goedgekeurd. De vraag is of deze Cov vacx al zelfverspreidende vacx zijn. Ik ben nu 2 x ziek geweest na contact met gevaxxte mensen. Gisteren direct keelpijn. Stefan Lanka, Andrew Kaufman, Tom Cowan Virussen bestaan niet. Louis Pasteur werd 100 jaar geleden al debunked. Ken Caldera We kunnen pathogenen toevoegen aan regen en laten regenen op onze vijanden. Ze zijn weer flink aan het chemtrailen de laatste weken.
     rima laibow weet vrij veel van vacx. En google Selfspreading vaccins eens. Getuigen ook in Nl plenty.

   • Virussen verplaatsen zich niet via de lucht. Er zijn maar 3 manieren hoe we kunnen ziek worden. 1. Mentale schok, 2. Lichamelijke vervuiling of vergiftiging doormiddel van hetgeen we inademen, opeten en op onze huid smeren 3. Straling … Al de rest is zever in pakskes. De griep, wat 10% van de mensen elk jaar hebben, is onze natuurlijke lichamelijke Reset tegen nr2. … Paar dagen koorts (ons eigen immuniteit dat werkt) en hoesten om de vuiligheid van onze kleine longblaasjes via onze mond weg te krijgen. En ja hetgeen dat daar uitkomt bij het hoesten is een dood organisme.

    • Virussen bestaan niet. Exosomen. Ken Caldera We kunnen pathogenen aan regen toevoegen en op onze vijanden neer laten regenen. Er wordt weer flink gechemtraild. Self spreading vacx. Gisteren met buurvrouw, net gevaxxed op straat gepraat. Direct keelpijn. Al 2 x 3 weken flink ziek geweest na eerdere vaccinatieronde. Zelf niet.

  • Klinkt als shedding. Die PCR test is natuurlijk een beetje jammer… Wat wil je daar mee aantonen…? Dat kan van alles zijn (geweest). Geloven in corona obv een test die daar niet voor is bedoeld… En dan is er nog de vraag: is er wel een corona-19 of is het de rebranded flue. Als flue/griep bestaat tenminste. Koorts als reactie op klachten nav shedding denk ik dus… Niet iedereen ervaart shedding klachten, de meeste ongeprikten merken niet zoveel is wat ik zelf hoor… beetje keelpijn of hoofdpijn hoor ik soms alleen. Dus kan dat de anderen er geen last van hadden. Of zijn zij vaker bij geprikten en meer gewend…? Geen idee hoe dat werkt… Rare toestand…

   • Lorelei: ik schreef niet pcr test. het waren gewone testjes die je bij de apotheek of zo kan kopen. thuis test of zoiets. Maar mij leek het eea ook een reactie op shedding te zijn, want daarvoor was hij nooit zo dicht op gevaxte mensen. Ik vraag me dus ook af hoe het mij zal vergaan als ik weer een aantal dagen op het kantoor ga zitten… als die shedding inderdaad klopt, en daar lijkt het wel op.

   • Ik ken een stel die geprikt zijn vorig jaar en zelf al driemaal omdat zij op vakantie wilden gaan en daar alle risico’s voor genomen omdat vrienden waar ze mee omgaan dat ook deden het stel is afgelopen weken zeer ernstig ziek geworden en hadden dus eerst geen corona (thuistesten) en na tweemaal getest te hebben gaf de meter wel aan dat ze besmet waren Ze werden strontziek en hebben beide in bed gelegen en hadden koorts Dit is al de tweede keer dat ze dit meemaken na de covid spuiten die snel achter elkaar gehaald hadden om zoals ik al zei om mee te doen met de meute Hieraan zie dat ze niet hebben nagedacht wat de gevolgen zijn van covid spuiten en boosters omdat ze niets willen missen wat normaal normaal was

   • Shedding is bij Mazelenvacx. Self spreading vaccins al begin vorig jaar door DTSL goedgekeurd. De vraag is of deze Cov vacx dat al zijn. Aangetoond is dat er nanotechnologie geproduceerd wordt na vacx. En vele getuigen worden ziek na contact met gevaxxte mensen. Theorie dat PCR test vaxxed. Het kan geen ziekte diagnosticeren. Virussen bestaan niet. Ken Caldera We kunnen pathogenen aan regen toevoegen en op onze vijanden neer laten regenen.

  • Lijkt me eerder iets wat de gifprik heeft afgeven, waar het artikel hierboven dus over gaat. Shedding, dan word je dus ook ziek en kn je de griep krijgen door die gifprik die een ander uitscheid via de porien.

  • Immortal, dit is zó ontzettend verschrikkelijk !!
   Mensen die door shedding getroffen worden.
   Ik zeg niet dat dit nu het geval was maar ja; 1 + 1 = 2……

   Een vriend van mij (ken ik al meer dan 20 jaar) heeft NOOIT iets. Zijn hele familie en vrienden zijn geprikt.
   Wat heeft hij ineens?

   2 “ontstoken” ogen…. God mag weten wat het was maar ontstoken? Nee !!
   Per ooglid 2 bolletjes van verdikking… echt bolletjes !!
   Een kleine en een grote.

   Gingen die weg sinds november 2021 tot heden? NEE!!

   Ongelooflijk; het lijken wel tumoren !!

   Zijn moeder kreeg de prikken in maart 2021…. juli overleden aan een agressieve tumor.

   Ikzelf blijf zoveel mogelijk uit de buurt van geprikte mensen…zeer kan gelukt…..
   Maar kan het (helaas!!!) niet altijd voorkomen.

   Dus ben ik in december door een specifieke situatie erin terecht gekomen….;

   Twee vrienden van mij kwamen in december 2021 langs om een kast op te halen (had ik hen verkocht) en wilden in eens bij me komen eten… hadden als verrassing eten mee genomen…

   Durfde ik (STOM!!!) geen nee op te zeggen…… had me er ZO op voorbereid dat ze de kast kwamen halen in de hal.. (ik had ém daar al klaar gezet !!!! als in; pick up and drive away !!).

   2 dagen na dat ik hen in mijn huis had gehad…… kreeg ik een bult links op mijn enkel.
   Ik heb NOOIT WAT aan mijn lichaam… fit als een hoentje en een zuivere huid (met skateborden gevallen, genees ik snel !!) etc.

   De bult links op mijn enkel/ achillespees is nog steeds niet weg !!!!!
   Ik ga deze operatief laten verwijderen voordat mensen denken dat ik een APENPOK heb !!

   Ik ben danwel een man maar ik heb geen seks met mannen desalniettemin is natuurlijk het apenPOKKEN verhaal weer lekker FAKE NIEUWS maar goed…… wil van die bult af.

   Bult die ik op mijn enkel heb prompt na bezoek van geprikten… lijkt qua vorm enorm overigens ook op wat die vriend van mij op zijn oogleden had !!!!

   Het zal ALLEMAAL wel toeval zijn…. maar goed; de verklaringen zijn er gewoon niet !!

   • Een bult op mijn enkel heb ik al jaren en die komt en gaat Ook had ik vorig jaar een dikke bult op mijn achilles pees ik liet daar een onderzoek naar laten doen en die wees uit dat daar vocht in zat De dokter zei dat moet je weg laten halen maar ik heb gewoon een stevige enkelkous gebruik en na enige tijd was de bult verdwenen Ps ik had het onderzoek laten doen bij de fisioth. die een gel scan deed en er een rapport van had opgesteld als verwijskaart Echter voor de operatie moest alles weer opnieuw vastgesteld worden dus dubbele kosten van 150 euro voor het zelfde resultaat onderzoek Tja en de bultjes op de ogen zijn en een plakkerig gevoel krijg je als je lang en iedere dag op je computer ziet te staren maar dit kan je wegwerken met oogdruppeltjes van dr vogel en kun je halen in de apotheek of kruidvat
    het verhaal dat mensne die gevaccineerd zijn jouw als ongevaccineerde kunnen aansteken met allerhande ziekten kun je naar het rijk der fabelen sturen omdat een uniman dit in bovenstaand bericht wil beweren omdat dat na twee/drie corona jaren de meeste ongevaccineerden wel ziek zijn geworden maar niet door corona fabel die eigen gewone veredelde griep is die mensen doodziek kan maken mensen die een verzwakte afweerstelsel hebben worden altijd ziek van het een of het andere en als daar geen geneesmiddelen voor zijn dan helpt de covid 19 spuit zo wie zo geen moer Ik zeg uitdrukkelijk GENEESMIDDELEN,,,,,, WANT WAARSCHIJNLIJK ZIJN DE GELEERDEN fARM.) NIET MEER IN STAAT OM NA DE ASPRO EEN ECHT GENEESMIDDEL OP DE MARKT TE BRENGEN!???????

    • Shedding van bijv de mazelenvacx al lang bewezen. Dtsl keurde begin vorig jaar Self spreading vacx goed. Vele getuigen die meldden ziek geworden te zijn na contact met gevaxxte mensen. Dus onderzoek eerst eens voordat je een onzincomment schrijft. Na kinkhoest vacx mochten kinderen niet in ZH op bezoek bij kankerpatienten. Niets nieuws dus. Behalve dat het bij de Cov vacx geen shedding is, aangezien daar geen virus in zit, maar anders heet en dat de mogelijkheid bestaat dat selfspreading vacx al lang een werkelijkheid zijn die voor ons verborgen werd gehouden. Gisteren gevaxxte vrouw, direct keelpijn. Al 2 x flink ziek geweest na contact met gevaxxte mensen. Een bezoek bij mij thuis, een langer gesprek op straat.

  • & Immortal
   Wat denkt de dokter ervan? Heeft hij zijn bloed laten testen? Had hij al niet iets eerder opgelopen wat zich nu manifesteerde? Als het acuut is dan zou het ook met voedselvergiftiging te maken kunnen hebben. Was er een tuinder in de buurt die met vergif aan het spuiten was? Lekte de uitlaat van de auto koolmonoxide in het voertuig? Kortom doordat hij niet in zijn normale omgeving was kunnen veel parameters anders zijn dan normaal en is een analyse maken moeilijker. Laten we geen voorbarige conclusies trekken. Verder hoop ik dat je vriend hersteld. Ik woon in een land waar mensen recht in je gezicht kuchen en denk dan “goed als ik dan zo de pijp uit moet dan zal het zo wezen” maar laat me niet bang maken en ga ook niet gevaccineerde vermijden eerder bijstaan in hun leed. Het oordelen is niet mijn taak hoewel ik het wel het donkerderste hoofdstuk uit de menselijke geschiedenis vind en dat er geen mensen maar monsters of demonen achter zitten. Die kan je alleen pareren door in je hart te blijven ze voeden zich op je angst en dat de ongevaccineerde precies doen wat in hun straatje past namelijk hun hart afsluiten en zich tegen de gevaccineerde afzetten. De demonen zitten ook in ons de kunst is om ze geen vrijspel te geven en je niet laten verleiden.

 2. Shedding is no joke wat mij betreft. Vanaf de eerste prikperiode tot en met vandaag de dag ben ik meer dan eens minder fit geworden, eerder en erger ongesteld geworden en/of kreeg ik het gevoel dat de geprikte persoon waarmee ik was een magnetische tegenpool van mij was (wat een naar gevoel is dát, en dat was voor die vage ‘plak een magneet op de geprikte en hij plakt’ toestand waarvan ik niet zelf gezien heb of dat inderdaad zo is.). Van de week een feestje waarbij 99% zo’n beetje volledig geprikt en geboosterd was, incl de jongeren. Vrij snel scherp gevoel in de keel, neusholtes dicht, later brandende en vermoeide ogen en darmklachten. En huidirritatie. Nu minder hoofdpijn, meer last van ogen. Kon ze slecht openhouden, ze voelden moe, zwaar. En ik was heel moe. Ik ken niet veel mensen die dit ook wel ervaren, maar wel een aantal. Ik probeer grote groepen niet te vaak op te zoeken maar ja, soms moet en wil je toch wat… Goed voor jezelf zorgen… supplementen (als vit C & D en zink, magnesium, dat soort…), slaap/ontspanning, beweging, natuur in, gezond eten (voornamelijk dan), gevitaliseerd water… Shedding staat in de Pfizerdocs, in de Duitse Impfungswet en ik voel en ervaar het gewoonweg. De hoax… Prikken tegen een leugen met het gevolg dat mensen écht ziek worden. Zieke bende… Eens zien hoeveel mensen er weer in gaan trappen met de zgn apenpokken. Zou de aap nu eens uit die mouw komen…? Of neemt de meerderheid deze bedachte aap ook weer op de schouder? Tja…

  • Shedding……het lijkt wel alsof al diegenen in de supermarkt daarvan op de hoogte zijn.
   Diegenen die eerst steevast met mondkapjes opliepen, staan vaak op 40 cm afstand van mij
   omdat ze niet weten hoe snel hun boodschappen op de lopende band te moeten zetten.
   Bij 10 centimeter ruimte denken ze al vaak hun winkelkarren te moeten legen.
   Gewoon een test………….onder de coronavolgzamen altijd al de grootste egoïsten.

   • Ape: Ik erger me hier dood aan. Eerst was iedereen de vijand, en nu staan ze weer boven op je alsof je niet eens bestaat.

    • Onderdeel van het Mindprogrammeren. Verder merk ik dat heel veel mensen, jongeren psychisch meer uit balans zijn ook in contacten op straat of in winkels.

 3. Shit he, weer een deskundige. Ik wordt zo langzamerhand schijtziek van al die experts en deskundigen, Ze vinden nog geen hoer in een hoerentent. Weg met die charlatans ik vertrouw liever op mijn boerenverstand. Allemaal angspromoters die een stuk van de koek willen. Biomedisch deskundige, mijn reet, ga eens ECHT nuttig werk doen.

  • Deze website is ook alleen maar om ons bezig te houden he. Zodat we verder tot niets meer in staat zijn. Murw worden gemaakt.

   • Je slaat de spijker op zijn kop, angst zaaien van beide zijden een soort emotie dump put.
    Mensen moeten gewoon stoppen met Facebook en dat soort rotzooi, ik kijk al 2 jaar geen media, zo nu en dan de alternatieve sites en daar staat ook veel Bullshit op.

    Geniet van je leven het gaat zo snel, betaal zoveel mogelijk cash, laat die rot telefoon meer liggen.

    Neem een moestuin heeerlijk om alles zo te zien groeien, koop lokaal bij de bakker en slager groenteboer haal je zuivel bij de boer en zo min mogelijk bij de supermarkt
    90 % wat in de supermarkt ligt is rotzooi wat je niet nodig hebt alleen maar ziekmakers met e nummers die goed gekeurd zijn door de eu.
    Diezelfde eu wil ons uitmoorden en uitbuiten gun ze dit niet.

  • Tja de reden dat enkel ongevaccineerden (nochtans, dit wordt wel een beetje gesuggereerd) hier last van hebben ontgaat mij. De enige reden die hiervoor aanleiding geeft is dat ongevaccineerden op de een of andere manier vol met zelfassemblerende nanodeeltjes komen te zitten? Waarom gevaccineerden niet? Ik vind dit een rare, onlogische theorie.

   • En je voedt ze op deze manier. Want als wij alleen rare ziektes krijgen dan wordt het tijd dat wij geprikt worden.

    Maar enerzijds, de mens kan serieus ziek worden door zich in te beelden dar dit bestaat (het zgn placeboeffect)
    En anderzijds, ik ben al een week zwaar opgefokt dat een top 10 deugmens, fout schoonfamilielid, besloten heeft hier bij ons langs te komen. Heb al gezegd, alleen buiten maar geheid zit ze binnen 10 minuten hier op de plee.
    Oftewel, ik vind alles te eng om niet serieus op m’n hoede te zijn met wellicht rondwandelende biowapens.
    Wordt vervolgd. ..

  • Je reageeert nogal dom op iets wat al vele jaren geleden bewezen werd. Shedding van mazelenvacx. Van de Covid vacx heet het anders. Selfspreading vacx ook links op Google. Door Dtsl begin vorig jaar goedgekeurd om te ontwikkelen. Ken Caldera we kunnen pathogenen toevoegen aan regen om neer te regenen op onze vijanden. Bil Gates Robotmuggen kunnen ook mensen vaccineren.

 4. Het kan natuurlijk ook zijn, dat deze ongevaccineerde met grapheen oxide dit hebben binnengekregen door de PCR-testen of via de al gebruikelijke inentingen.

  • Niet dus. Al vele jaren geleden bewezen met shedding van het Mazelenvaccin. Met het Covid vacx heet het anders. zit geen virus in. Selfspreading vacx ook een realiteit. Goedgekeurd door duitse regering.

 5. Groeten uit België. / Zouden deze ‘shedding’ stofjes ook niet in de Geoengineering zitten? Als ik naar de aanslag op mijn dakramen kijk de laatste maanden vermoed ik sterk van wél.

  • ze sproeien van alles boven ons uit, zet maar eens een emmer of schaal een paar weken buiten, vang regen water op en kijk na een paar weken.

   Maar eerst de droogte maar afwachten, zo word ons eten natuurlijk ook duur gemaakt en oogsten mislukken, hoge brandstof prijzen waardoor de akker minder bewaterd worden.
   Its all part of the game.

   • Maandag hier in West Friesland in de vroege ochtend strak blauwe lucht maar tegen 11 uur weer een raster van strepen en de rest van de dag een gore grauwe lucht.
    Dus ze hebben weer een lading gif over ons uitgestrooid, gelukkig gaan steeds meer mensen dit zien wat er gaande is.

  • In het telegramkanaal met microscoopanalyses van La Quinte Columna kwam ik ook een analyse van de lucht tegen, ten tijde van chemtrails. Daarin werd grafeen gezien. Dus waarschijnlijk in NL en BE ook ja. Maar het zit zelfs in het water tegenwoordig, zowel kraanwater als gebotteld. https://t.me/miraalmicroscopio

  • Ken Caldera We kunnen pathogenen aan regen toevoegen en op onze vijanden neer laten regenen. Chemtrails zijn zo wie zo hele toxische chemische stoffen.

 6. vOLGENS DEZE SITE VAN FRONTNIEUWS ZIJN ER VEEN NEGATIEVE REACTIES VALT MIJ OP EN BEREIDEN ZE ONS VOOR OP EEN TOTOALE ONDERGANG MOET DAT DAN?JAAAAAAAAAA

 7. Nou neem de giftspuit voor mij mag je gerust dood ik zal de laatste zijn die jullie schaapjes tegen zullen houden laat ons de wappies ook met rust en de tijd zal het leren wie gelijk heeft maar een ding is zeker de WOB stukken kunnen niet liegen en waarom worden grote delen zwart gelakt , verder waarom verstoppen zich driehonderd elite elk jaar een aantal dagen af in Zwitserland en daar mogen wij niets van horen en hoeven ook zij geen WOB stukken in te leveren maar het WEF zit overal in met hun geld is het dan toch een sekte, en nog een keer waarom sluiten zij zich af van de maatschappij dan heb je zeker iets te verbergen .

 8. Als een virus niet bestaat, hoe kan shedding dan wel bestaan?
  Waarom de obsessie dat iedereen herhaaldelijke injecties moet nemen, als shedding bestaat?
  Ergens klopt hier natuurlijk iets niet.
  Zowel de reguliere als alternatieve gezondheidszorg tasten in het duister over ziektes en aandoeningen.

  • Idd, voor corona was een mens gewoon ziek door griep of verkoudheid.
   Nu zijn er mensen die panisch zijn als zij ziek worden omdat zij denken dat dit door ” shedding ” komt die in hun ogen blijkbaar veel gevaarlijker is dan gewoon ziek worden, zoals reeds jaren gebeurt.

  • Gifstoffen in allerlei vormen bestaan wel en die veroorzaken klachten in het lichaam. Ziek zijn gebeurt onder andere als het lichaam zich probeert te ontdoen van die schadelijke stoffen.
   En je huid is het grootste orgaan. Binnen enkele seconden zitten de stoffen die op je huid komen in je lichaam. Of je ademt (gif)stoffen in. Of krijgt ze binnen via de voeding.
   Tijd geleden was een specialist op TV. Triomfantelijk vertelde hij: we weten nu de oorzaak van Parkinson. Ik dacht hé eindelijk, maar toen kwam de rest: we moeten nu gaan onderzoeken welk medicijn we nodig hebben om het op te lossen.
   Als we weten dat gifstoffen de oorzaak zijn van veel ziektes, dan is ontgiften de mogelijke oplossing. Weer een gifstof toevoegen terwijl dat de oorzaak is van Parkinson en andere ziektes. Daar wordt iemand niet beter van denk ik.

  • Het lab protocol om virussen te vinden is een sterfproces, waar antibiotica bij gebruikt wordt en andere stoffen. Verwerk dat in een vacx en mensen worden ziek. Bij Mazelen nadat mensen massaal tegen mazelen gevaccineerd waren kon de stam herleid worden tot de stam in die vaccinatie. Dat heet shedding. Bij Covid Vacx heet het anders. En dan Self spreading vacx. Goedgekeurd om te ontwikkelen door Dtsl. Zijn die er al. Andrew Kaufman e.a. Virussen bestaan niet. Enige manier waarop mensen ziek kunnen worden is door die troep, exosomen dus te injecteren. Louis Pasteur de bedenker van virussen werd 100 jaar geleden al volledig debunked. En dan is er Grafeenoxide. Wordt dat uitgeademd en ingeademd. Nanotechnologie bewezen in Covid vacx flesjes. Zelf replicating.

 9. Een uitgebreide verklaring van Dr. Philippe van Welbergen staat al sinds februari online, met veel meer toelichting en foto’s. Veel beter dan het haastige interview van jane Ruby. https://lovinglifetv.com/dr-philippe-part-two-the-blood-slides-12-february-2022/

  La Quinta Columna heeft een telegramkanaal geopend waar microscoopbeelden gedeeld worden. Hieruit blijkt dat alles in de wereld inmiddels vol met grafeen zit, ook lucht, water, voedsel, medicatie, etc. https://t.me/miraalmicroscopio

 10. Lijkt me sterk dat shedding mogelijk is….
  Dit is niet “containable” M.a.w. de verzinners van het vaccin zouden zelf ook ziek kunnen worden dan.
  Ik zeg dus onzin, bangmakerij. Ik ga al tijden om met gevaccineerden, geen centje pijn.
  Sterkte met de angst.

  • Ik ben al 2 x 3 weken ziek geweest na wat langduriger contacten. Niet normaal ziek. Gisteren contact met net gevaxxte buur, direct keelpijn, nu nog. Desondanks is angst niet de juiste manier om er mee om te gaan.Maar angst voel je en daar heb je soms geen enkele controle over. Vlgs mij zijn ook mensen die produceerden ziek geworden. Veel mee testpersonen dood dan gedeeld. En waarschijnlijk zijn er medicijnen om de negatieve effekten van gevaxxte mensen te genezen of te voorkomen.

 11. Ik ben prikvrij. ben door ongeluk afhankelijk van thuiszorg, állemaal geprikt, ik probeer gezond te eten, veel fruit én voedingssuplementen van kruidvat, tot op heden, pefect.

 12. Al 22 jaar nergens meer last van, kom overal, raak alles en iedereen aan, me van het begin af aan aan geen enkele ‘maatregel’ gehouden, ga nu en dan bij quarantaine-uitzitters op bezoek (die de nonsens allemaal geloven, maar mij niet weigeren…) en zelfs bij mensen die het flink te pakken hebben (wat dan ook) en zich een ongeluk hoesten en zich gammel voelen…Misschien kan ik wat immuniteit naar ze toe shedden denk ik dan maar !! Kindjes mogen om me heen dartelen en om m’n nek hangen als ze willen…Kortom, als er iemand is die er eigenlijk om vraagt en het noodlot tárt ben ik het wel…Begin Loekasjenko ook een steeds sympathiekere gast te vinden….Maar ja, híj heeft tenminste al 2x iets gehad, al was het niet ernstig…Voel me onderhand toch wel zwaar gediscrimineerd hoor! Altijd hetzelfde liedje : ik mag weer eens niet meedoen als iedereen lekker romantisch sensatie geniet…Best boos over !! Bah !
  Grafeenoxide schijnt trouwens door het lichaam afgebroken/afgevoerd te kunnen worden las ik laatst weer ergens (dit even voor Berend ook…)….

  • Er zijn inmiddels protocollen om de negatieve effekten van cov vacx te genezen. Ik zal eens googlen naar dat zelf af kunnen breken van.

   • Kijk nog even naar mijn bovengeplaatst stukje…Wat ik nog niet vertelde is dat ik vóór die 22 jaar een bedenkelijke medische voorgeschiedenis had…dat mijn leeftijd nu op een haar na 73 jaar is… Ik wijt het aan de overgang naar écht gezonde voeding en een gezondere leefstijl zo’n 22 jaar terug..22 jaar lang geen griepje of wat ook meer krijgen en de laatste 20 jaar ook volledig zonder één pil of andwre medicatie of vaccinatie en zélfs zonder suplementen gezond blijven is geen ’toeval’ of ‘geluk’ meer als je overal komt, óók bij zieke mensen… Een echt gezond levend mens blijkt haast nergens vatbaar voor te zijn…Hoe of wat het ook over zou moeten komen ! Maar ik ken inderdaad ook mensen die bijna alles overpakken als ze maar even bij iemand in de buurt komen die wat heeft….

 13. I wonder how qualified this Dr Philippe Van Welbergen is to make these kinds of observtions. It says he is a biomedical specialist but on the Biomedical-clinics site it says he is a Certified Laser Specialist and his area of specialty is aesthetics and health improvement utilising homeopathy and homotoxicology. So nothing to do with vaccines, blood science, molecular biology/chemistry, etc. And the company he works for, Biomedical-clinics, has nothing to do with those fields either, they perform body MOTs (body scans), allergy testing and things skin related like acne treatment, skin rejuvenation and tattoo removal.

 14. Ik leef nogal terug getrokken, vanwege angst voor de gif ( grafeenocide &…) spuitende vliegtuigen. Wanneer ik bemerk dat men weer vierkantjes trekt, dan blijf ik zoveel mogelijk binnen.
  Dat er dan van dat spul in ons drinkwater komt is onvermijdelijk. Daarom dat ik zoveel als mogelijk mijn lichaam ontgif, bvb met eigen gemaakte thee met combouchazwam, en vitaminen en ….
  Tot heden zijn we nog niet ziek geworden, maar ik besef ook dat het maar een kwestie van tijd is voor we ook eens teveel gif gaan binnen hebben en ziek worden.
  Ik denk dat het NU de tijd is om zo gezond mogelijk te leven.

 15. Beste Mensen

  Zeg het nogmaals
  Wat er ook moge gebeuren
  Uw lichaam kan altijd tot U praten
  Zo ook bij Ziekten
  Luister ernaar
  Vervolgens handel ernaar

  Luister nooit naar Kwakzalvers
  Mensen van buiten het lichaam om in Witte Pakken zijn levens gevaarlijk
  Vooral als er een label met Dokter erop staat geschreven aan die pakken hangen
  Met een zogenaamde Titel
  Zoals Bij Dokter Bill Gates en Zijn Collegas en beste vrienden

  Ziekten bestaan niet
  Ziekten worden in laboratorias gekweekt gemaakt
  Vervolgens een levend wezen op gedrongen op allerlei listige manieren
  Hoofdzakelijk door inspuitingen

  Trap niet in de val van de Negatieve entiteiten Nazaten van Satanisten of eentje ervan afzonderlijk te noemen Satan
  In dit geval Sliss de Slang Gespleten Tong Zoete Zure gedeelte ookwel GodDuivel geheten
  Dat Hij/Zij vormt momenteel het grootste gevaar voor U Allen
  Ieder mens die weder geboren word in hetzelfde belichaming is een Echte Godheid te noemen
  Alleen die kunnen zichzelf Genezen Redden
  Dus probeert Uzelf te vinden en te kennen op de manier zoals het hoort
  Zodat Ook U weet dat U God bent
  En alle problemen gaan langzaam maar zeker beginnen te verdwijnen als de ochtend dauw in de Zon

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in