© Deadairpodcast / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Een pro-vax radiopresentator in het Verenigd Koninkrijk die voortdurend tekeer ging tegen anti-vaxxers meldde vorige week in het ziekenhuis te zijn opgenomen vanwege een “longen vol bloedstolsels”, een veel voorkomende bijwerking van de mRNA Covid-19 prikken, bericht Adan Salazar.

Volgens de tweets van James Whale, gastheer van een gelijknamig praatprogramma, kreeg hij een bloedtransfusie, maar die “hielp niet”.

“Blijkbaar heb ik longen vol bloedstolsels, dus ze houden me binnen om ze te verwijderen en hopelijk duurt het niet te lang,” schreef Whale maandag in een update.

In een andere update van dinsdag merkte Whale op dat de verpleegkundigen “proberen zoveel mogelijk zuurstof in mijn bloed te krijgen.”

Whale heeft blijkbaar minstens drie vaccins gekregen, volgens een bericht van september vorig jaar, waarin hij anti-vaxxers “idioten” noemde.

“Ik ben echt enthousiast over het feit dat ik vrij snel nog een prik kan krijgen, dus jullie anti-vaxxers, jullie idioten, jullie gekken die me blijven trollen, weet je wat je kunt doen? Jullie kunnen het vaccin krijgen, want als jullie het vaccin zouden krijgen, zouden we veel minder problemen hebben,” zei Whale tegen mensen die sceptisch staan tegenover het vaccin.

  Hoe het is om in een informatief niemandsland te leven

Hij ging verder met “ik daag anti-vaxxers uit om in te bellen” in zijn radioprogramma, met een bericht waarin hij verklaarde: “Ik kan niet wachten om mijn derde prik te krijgen.”

Andere Twitterberichten bewijzen bovendien dat hij fel voorstander was van het vaccin.

Whale verloor vorig jaar ook een debat met een andere radiopresentator nadat hij ervan was beschuldigd pro-blokkade en pro-verplicht vaccin te zijn.

Afgelopen november sprak de radiopresentator ook een slachtoffer van een Covid-vaccin aan die zei dat ze van artsen te horen kregen dat ze een tweede prik moesten vermijden, waarop Whale antwoordde: “Er zijn bijwerkingen van alle medicijnen”, terwijl hij de prik “bloedig briljant” noemde.

Whale leek niet te vermelden of hij de Moderna, Pfizer/BioNTech, of de Novavax Covid vaccins kreeg die in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar zijn, maar er zijn sterke aanwijzingen dat zowel Pfizer als Moderna prikken in verband worden gebracht met bloedstolsels. Ondertussen is Novavax in verband gebracht met hartontstekingen.

  Volledig gevaccineerde bruiloft en 6 COVID-19 gevallen, 1 dood: wat is er gebeurd?

Twee jaar geleden onthulde Whale dat bij hem kanker in de hersenen, de wervelkolom, de nieren en de longen was vastgesteld, en dat deze kanker vorige maand terminaal was geworden. Artsen hebben niet gezegd of zijn toestand is verergerd door de injecties en de daaropvolgende boosters.

Hoewel het onduidelijk is of de meervoudige experimentele injecties de schuldige waren, werd de radiopresentator na zijn update dinsdag op sociale media meedogenloos getrold door anti-vaxxers.

“Sorry dat u onwel bent. Maar van de prikken die u prees en aan iedereen wilde opdringen is bekend dat ze bloedstolsels veroorzaken,” schreef een meelevende anti-vaxxer. “Ik wens u geen kwaad toe en hoop echt dat u herstelt. Helaas was u niet zo vriendelijk voor de ongevaccineerde mensen. Die het eerlijk gezegd best goed lijken te doen.”

Misschien herziet Whale zijn standpunt over de “klonterprikken” en luistert hij naar bellers die tegen de prikken pleiten, gezien zijn recente diagnose van een bloedstolsel.

  Is UW dokter een COVID-kwakzalver?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe studie beweert dat ongevaccineerden vaker auto ongelukken veroorzaken – Critici noemen bevindingen “een grap”
Volgend artikelNAVO besluit Rusland in Oekraïne aan te vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Dit noem ik Karma en hij moet het zo maar zien; die prikkies hebben gewoon wat bijwerkingen en daar moet ie maar mee zien om te gaan. Deze woorden gebruikte hij ook tegen anderen mensen nu krijgt hij het terug op zijn bord.

  Met deze gast heb ik geen medelijden.

 2. Wat ik nooit begrijp; als mensen zwaargewond in een ziekenhuis liggen nog bezig zijn met hun ego en liggen te twitteren of facebooken.

  • Ja, en hoe die zelfzuchtige vax-trippers het altijd zo zelfzuchtig hebben over MIJN vaccinatie, en MIJN boester. Die blinde zelfzuchtigheid ruimt lekker op nu.

  • en dan de opmerking ‘Not sure if this is the look, I should be going for!! But you never know I could start a new trend.’ Nog een soort tof doen ook dat ie aan t zuurstof ligt. idioten

  • Narcisten hebben alleen hun ego, hun persoonlijkheid is verder een hele grote leegte. Daarom zijn ze er zo aan gehecht en klampen zich eraan vast tot het bittere einde .

 3. Zullen de ,geprikte, nu niet de poeperij hebben met zo’n TIKKENDE TIJDBOM in zich, Erin geluld door die SCHOENENKNEUS, SCHOUDER aan schouder we weten je te vinden, hoe zit het NU met die PETITIE ooit getekend voor vervolging.

 4. Maar eerlijk is eerlijk, hij ligt in het ziekenhuis met bloedklonters en niet met corona. Het maakte wel verschil.

  (persoonlijk lijken bloedklonters mij erger dan corona, maar wie ben ik)

 5. I told you so…and the nurses…they already have enough to do…for the …other … vaccinated ones…..!!!complicatons you know…🧐

 6. Another ones bites the dust, tu tu tu. Ik hoop dat deze persoon ooit iets nuttigs voor de mensheid kan betekenen in zijn volgende leven.

 7. Hoeveel geld heeft die ontvangen om de propaganda te promoten? nu ligt je in het ziekenhuis en de rijker zijn rijker geworden, gewoon prost!

 8. “Not sure if this is the look, I should be going for!! But you never know I could start a new trend.” Ze vinden zichzelf nog een soort tof ook. Een nieuwe trend zetten… Sure… Het spelletje ‘died suddenly’ is zeker ook een nieuwe trend? Weer eens wat anders dan stickers sparen of loloballen of touwtjespringen. Dit najaar een groep kennissen die ‘spontaan’ ziek werden of zogenaamd positief getest 2-3 weken na hun tigste injectie. Opmerking: “oh, behoor je nu ook tot het covidgroepje?” tegen elkaar zeggen. ja joh, ga er een hobbyclub van maken, zal steeds drukker worden. idioten.
  En deze dame hier NUL spuiten NUL testen en NUL ziek. En dat blijft zo. punt uit.

 9. Heerlijk nieuws dit 🙂 kan er weer even tegenaan. Oh wat houd ik van Karma, she’s a lovely bitch 🙂
  We waarschuwen dit soort figuren al ruim 2,5 jaar, maar gewoon niet willen luisteren en ons voor extreem rechts en gevaarlijk uitmaken. En dan zó genaaid worden door je eigen domme gedrag! TOP!

  • God / Nature, in what way are those different?
   As an agnostic I came to the conclusion that what I describe as nature could equally be what someone religious describes as God.

 10. Als ik onze commentaren zo lees dan zijn we toch wel ver van het menselijke afgedwaald. We zijn net zo geworden als de injectieverslaafde wappiehaters.

  • ? Waar hou jij meer van, een hond die kwispelend op je afkomt en je begroet met zijn snuit, of eentje met ontblote tanden die blaft en gromt en er op uit is je te bijten.

   Ik ben een hondenliefhebber maar ik schop die tweede categorie liefst doormidden, of erger nog.

   Die wappiehaters zijn erger dan gewoon kwaadaardige honden, het is een ziekte, het zijn hondsdolle honden.

 11. De allergrootste vaccinzeloten zijn het vaakst het haasje alhoewel deze het nog na kan vertellen in tegenstelling tot veel andere spotters die inmiddels onder de grond liggen of de binnenkant van een urn bekijken.

 12. James Whale is een idioot. Een gevaarlijke idioot zelfs, want dankzij dit soort idioten wordt het makkelijker voor moordzuchtige tirannen zoals Schwab, Trudeau, Rutte etcetera om zoveel mogelijk mensen te vergiftigen.
  Ik hoop van harte dat veel onschuldige slachtoffers van dit dodelijke “vaccin” nog gered kunnen worden, maar om een spoedige dood van gifkikkers zoal deze James Whale zal ik geen seconde treuren. Integendeel.

 13. “Not sure if this is the look, I should be going for!! But you never know I could start a new trend.”

  Nahhh James, it’s an existing trend, but you are too blind and smug to see it.

  Always remember tho, it was YOUR CHOICE!!!

 14. Voor pushers, geen genade. Opgeruimd staat netjes. Dit zijn geen mensen, de “plandemie” heeft hun ware aard getoont, en die aard hoort niet op deze aarde. Die hoort in de onderwereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in