In een buitengewone toespraak voor het Britse Lagerhuis vorige week schetste het conservatieve parlementslid Andrew Bridgen een onverbloemd beeld van de leugens, het bedrog en de schade die de toelating van de mRNA-vaccins heeft toegebracht aan bevolkingsgroepen wereldwijd. Hij beschuldigde ook de British Heart Foundation van het in de doofpot stoppen van het verband tussen myocarditis en de Covid mRNA-vaccins, bericht Rairfoundation.com.

“Ik smeek de regering om het gebruik ervan onmiddellijk stop te zetten,” zei Bridgen, parlementslid voor Noordwest-Leicestershire. “De gegevens tonen duidelijk aan dat ze niet veilig, niet effectief en niet nodig zijn. Het huidige beleid van de regering inzake mRNA-vaccins staat aan de verkeerde kant van de medische ethiek, aan de verkeerde kant van de gegevens, en zal uiteindelijk aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan.”

Bridgen, die zelf dubbel gevaccineerd is met het AstraZeneca product, dat nu wegens bijwerkingen uit gebruik is genomen, presenteerde niet alleen overtuigende gegevens die schade aantonen en die gepubliceerd zijn in medische tijdschriften wereldwijd, maar hij ging ook in op de corruptie die endemisch is in een farmaceutisch goedkeuringssysteem dat verwant is aan “de stroper die de jachtopziener betaalt”. Verder vertelde hij zijn collega’s in het Parlement dat 86 procent van de financiering van de MHRA – de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency – afkomstig is van de industrie die het geacht wordt te reguleren. De situatie is vergelijkbaar in de VS, waar de FDA in de greep is van de belangen van de farmaceutische industrie. Het boek van Robert F Kennedy Jr., The Real Anthony Fauci, laat duidelijk zien hoe dit is gebeurd.

Om de diepte van de corruptie binnen de farmaceutische industrie verder aan te tonen, legde Bridgen uit dat leden van het JCVI – het Joint Committee on Vaccines and Immunization – enorme financiële banden hebben met de Bill and Melinda Gates Foundation, die zelf zwaar geïnvesteerd is in aandelen van de farmaceutische industrie. “Het echte schandaal is dat degenen met een verantwoordelijkheid tegenover patiënten en wetenschappelijke integriteit – namelijk artsen, academische instellingen en medische tijdschriften – samenspannen met de industrie voor financieel gewin,” zei hij. “Big pharma verovert de politieke omgeving door te lobbyen, de kennisomgeving door universitair onderwijs te financieren en het medisch onderwijs te beïnvloeden, de voorkeursvorming door het veroveren van media, financiering, denktanks, enz. Met andere woorden, de PR van de farma blinkt uit in uitvluchten en houdt zich bezig met het deplatformeren van degenen die hun manipulaties aan de kaak stellen.”

Toch hebben enkele verheven stemmen hun ongenoegen over het systeem geuit, waaronder Richard Smith, voormalig redacteur van het British Medical Journal, Sir Richard Thompson, voormalig voorzitter van het Royal College of Physicians, persoonlijk arts van wijlen de koningin, en Richard Horton, redacteur van The Lancet, die in het verleden heeft gezegd dat mogelijk de helft van de gepubliceerde medische literatuur gewoon onwaar is. “Zwijgen over deze kwestie is besmettelijker dan het virus zelf – en nu moet de moed naar buiten komen. Ik smeek al die wetenschappers, artsen, verpleegkundigen en mensen in de media die de waarheid kennen over de schade die deze vaccins veroorzaken, om zich uit te spreken,” aldus Bridgen. “We vechten niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor onze democratie. De toekomstige gezondheid van het Britse publiek hangt af van onze aanpak van dit probleem.”

Een vooraanstaand medicus die dat heeft gedaan is Dr. Aseem Malhotra. Dr. Malhotra, een promotor van het Covid-“vaccin”, had een opmerkelijke gedragsverandering ten opzichte van de experimentele mRNA-injecties na de dood van zijn vader. Malhotra, een van de eerste artsen die in het Verenigd Koninkrijk werd gevaccineerd, publiceerde in september een tweedelig artikel in The Journal of Insulin Resistance met de titel “Curing the pandemic of misinformation on COVID-19 mRNA vaccines through real evidence-based medicine“. Hij riep autoriteiten en de medische gemeenschap op om te stoppen met vaccinaties.

  De heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijn

Volgens Malhotra toont een nieuwe analyse van gegevens van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken een groter risico op een ernstige bijwerking van het vaccin dan een ziekenhuisopname met Covid. Hij zegt ook dat een onevenredig aantal mensen moet worden gevaccineerd om één sterfgeval door Covid te voorkomen. Volgens Bridgen blijkt uit praktijkgegevens van de drie maanden durende golf van Omicron begin 2022 dat 7.300 80-plussers zouden moeten worden gevaccineerd om één sterfgeval te voorkomen.

“Het werd al snel duidelijk dat er überhaupt geen bescherming tegen infecties was, en we bleven zitten met de hoop dat het ons zou beschermen tegen ernstige ziekten en de dood,” zei Bridgen. “In tegenstelling tot wat velen denken, toonde dat oorspronkelijke onderzoek (Pfizer) met ongeveer 40.000 deelnemers geen statistisch significante vermindering van het aantal sterfgevallen als gevolg van vaccinatie. De absolute risicoreductie was 0,84 procent, en Pfizer onthulde uit hun eigen gegevens dat je 119 mensen moest vaccineren om één infectie te voorkomen.”

Wat de mRNA-vaccins echter met succes lijken te hebben gedaan, is het veroorzaken van ernstige ziekte, ziekenhuisopname en overlijden. Uit een recente studie, “A Re-Analysis of the Pfizer-Moderna Randomized Control Trial,” in het peer-reviewed tijdschrift Vaccine, bleek dat uit de gegevens van Pfizer bleek dat één op de 800 ontvangers ernstige bijwerkingen ondervond, gedefinieerd als ziekenhuisopname, invaliditeit of levensverandering, in de twee maanden na de vaccinatie.

Bridgen haalde een ander recent rapport aan in de Journal of the American Medical Association (JAMA), waaruit bleek dat bij kinderen jonger dan vijf jaar die de mRNA-covidsprik kregen, één op de 200 een ongewenste bijwerking had die ziekenhuisopname vereiste en dat langer dan 90 dagen symptomen veroorzaakte.

  "Als een horde Trojaanse paarden": Het ware gevaar van modRNA-technologie

Waarom horen we hier dan niets over van beleidsmakers en de mainstream media? Omdat Bridgen gelooft dat we onderhevig zijn aan een psychologisch fenomeen dat opzettelijke blindheid heet. “Dit is wanneer mensen en instellingen de waarheid negeren om zich veilig te voelen, angst te verminderen, conflicten te vermijden en hun prestige en reputatie te beschermen. Wat cruciaal is om te begrijpen, is dat hoe langer de moedwillige blindheid voor de waarheid voortduurt, hoe meer onnodige schade het veroorzaakt,” legde hij uit. “We hebben al te veel van onze burgers geofferd op het altaar van onwetendheid en ongebreidelde hebzucht van bedrijven. Er is een samenzwering van stilte die we moeten doorbreken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Prikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestopVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijn
Volgend artikel(Video’s) Hel in Bakhmut: De Russen hebben de 93e Brigade en het elite OPFOR-bataljon geëlimineerd – Poging tot ontsnapping door hellevuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Chapeau 👍.
  Wie volgt?
  Ik ben van vergeven en barmhartigheid.
  Maar wanneer gaan we de waarheid vertellen en de rotzooi, letterlijk, opruimen?
  Het is al allemaal te laat.
  Maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, toch?

 2. Zo! Dit is een artikel naar mijn hart en dit zijn geen kleine jongens die zich uitspreken. Geweldig. Misschien kunnen we dan toch het tij van moedwillige én stompzinnige verminking keren. Ik hoop het.

  • De Vaccinoloten zijn nog steeds in de ban van de spuit,en denken ook echt dat ze de mensheid,vooral de ouderen goed doen uit angst dat ze besmet kunnen worden.. Ik ken zeer veel ouderen die gewoon Covid hebben gehad en daarna zonder vaccins in leven bleven..men weigert op alle fronten om eerlijk open onderzoek te verrichten,, en de massa van valse info te voorzien.De ziketes die men krijgt was doorgaans helemaal geen long aandoening… van de 150 doden die sterven in China nu,zijn er maar 20-30 gestorven aan Corona en dat is nog geeneens onderzocht

 3. Het Brits parlement is leeg!!! In het begin ziet men nog een paar resterende zielen vlug weglopen en dan hoor je de stem van de spreker met veel echo omdat de zaal gewoonweg leeg is. De rest is gaan lunchen in de lokale pub. Als dit niet symbolish is voor de algehele hypocrisie in deze wereld.

   • Kijk: Oppositie verlaat debat mondkapjesdeal uit protest. ‘Geschiedvervalsing’.

    ´Bij een commissiedebat over de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden en Hugo de Jonge zijn leden van de oppositiepartijen uit protest weggelopen. Na stemming over een ordevoorstel, werd De Jonge niet verzocht om bij het debat aanwezig te zijn, ondanks dat hij zich met de deal bemoeide en daarover loog. Bekijk hierboven dit fragment en hieronder de andere opvallende momenten uit het debat.

    Tijdens het debat dient Caroline van der Plas, fractieleider van de BoerBurgerBeweging, een ordevoorstel in om De Jonge uit te nodigen bij het debat aanwezig te zijn. Uit appjes bleek dat hij heeft gelogen en dat hij wel degelijk betrokken was bij de mondkapjesdeal. Bovendien heeft hij dit bewust verzwegen voor het parlement.

    Er heerste ontevredenheid over de antwoorden van minister Conny Helder en de voormalig minister van Volksgezondheid was niet aanwezig om vragen te beantwoorden. Het ordevoorstel wordt vervolgens verworpen, onder andere doordat de voorzitter de stem van BVNL-Kamerlid Wybren van Haga niet meerekent omdat hij is afgesplitst. “Voorzitter, ik verlaat het debat,” reageert Van der Plas hier vervolgens op. “Ik vind dit zo’n ongelofelijke poppenkast.”

    Leugens Hugo de Jonge
    Naast Van der Plas en Van Haga reageren ook Pepijn van Houwelingen (FVD), Fleur Agema (PVV) en Farid Azarkan (DENK) gefrustreerd en furieus. Azarkan: “We zien uit alles dat hij [Hugo de Jonge] zich is blijven bemoeien met het rapport. Voorzitter, ik vind dit zo aan geschiedvervalsing doen. Ik doe ook niet meer mee.”

    “We spreken hier met elkaar omdat Hugo de Jonge eerst volhoudt ‘Ik heb er totaal niets mee te maken’ Vervolgens blijkt uit appjes dat hij bijna dagelijks zijn DG aanspoorde om zelfs in het weekend door te werken om toch maar die deal te sluiten,” zegt Azarkan. “Zelfs voorstellen van Sywert stuurt hij door en zegt ‘Joh, kan dat niet meer?’ En dan zeggen wij met elkaar ‘Eigenlijk kunnen wij geen conclusie trekken over waar die politieke druk vandaan komt.’ Voorzitter, dit is echt toneel. En ik vraag de minister om te stoppen met toneelspelen.”

    Azarkan zei later: “Het was echt ernstig. Zo zout heb ik het nog niet meegemaakt.”

    Systeemcorruptie
    Van Lienden nam nota bene bij het begin van het debat op de tribune plaats. Door een openstaande microfoon werd Van Haga’s reactie hierop opgevangen, die hij tegen zijn PVV-collega Fleur Agema uit: “Heftig dat hij [Sywert van Lienden] op de tribune gaat zitten.” “Ja, brutaal hé,” antwoordt Agema. Van Haga: “Het is systeemcorruptie. Ze weten gewoon dat ze de baas zijn. Ze hebben er schijt aan, schijt aan ons, schijt aan het volk.”

    Op Twitter schrijft Van Haga: “De frustratie is groot. CDA verdedigt Hugo de Jonge, de VVD kijkt alleen naar de toekomst, en D66 vindt dat we fakenews moeten bestrijden. Er is 100 miljoen aan belastinggeld verspilt [sic] en Sywert zit te lachen op de tribune. Netwerkcorruptie zonder schaamte.”

    Bekijk hieronder de andere opvallende momenten uit het commissiedebat m.b.t. de mondkapjesdeal.´

    https://www.blckbx.tv/binnenland/terugkijken-commissiedebat-mondkapjesdeal

 4. ANBB – https://anbb.nl/kwesties/q50-anbb-opheffen

  ´Het feit dat we bij rechtszaken slechts 1x ontvankelijk zijn verklaard (in de PCR-zaak maar deze is helaas verloren) en alle andere keren niet ontvankelijk geeft aan dat een vereniging met een algemene doelstelling juridisch geen bestaansrecht heeft omdat, volgens de rechters, het belang van de kwestie voor de leden onvoldoende kan worden aangetoond.

  Het feit dat andere verenigingen/stichtingen daar wel in slagen komt ons inziens omdat de rechtspraak in Nederland sterk vooringenomen is en nagenoeg altijd het belang van de overheidsagenda dient. Het opnieuw starten van rechtszaken lijkt ons daarom zinloos.

  Het effect van het promoten van kwesties en de uitkomst daarvan heeft zeer beperkte impact ondanks het feit dat we ruim 11.000 leden hebben lijkt het erop dat de doelgroep zeer beperkt is van omvang en dat het vooral een echokamer effect lijkt te hebben d.w.z. er is geen bereik buiten onze eigen bubbel.

  Het concreet afhandelen van COVID-hulpvragen i.s.m. het NTG is een nuttige activiteit die doorgang zou moeten vinden.

  Hoe nu verder?´

  De hele kwestie te lezen via de bovenstaande link.

 5. De heer john campbell is zwaar medeplichtig met deze rotzooi aan temoedigen en ook voor zwangere vrouwen en dat is ongehoord en nieuw iets aan tebevelen op zwangere vrouwen.

  • John Campbell is de laatste tijd gekeerd na zijn booster 😉 Hij verteld alleen zijn overtuiging en is nu compleet gedraaid maar houdt zich nog steeds aan yoeptroep regels hehe 😉

 6. 5, letterlijk VIJF parlements leden zijn aanwezig, waarvan er twee hun roes uitslapen terwijl ze geld beuren voor het aanwezig zijn….

  Die man staat voor J. LUL te praten.

  We zijn de democratie gepasseerd in Europa, de afwezighid van parlementsleden is een teken van pure minachting voor de bevolking. Geen excuus dat waarde heeft, men is letterlijk een loopje aan het nemen met volk en staatsvorm.

  In een wereld waarin zulke willekeur plaatsvind is een wet niets dan een stok in de hand van de een om de ander mee af te ranselen. En dat is alles wat het is.

  Engeland, ooit een trots land dat ergens voor stond….tot een leeg omhulsel gedegradeerd.

  https://en.wikipedia.org/wiki/St_Crispin%27s_Day_Speech

 7. 20/12/2022
  ´Vorige week heeft Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer de vloer aangeveegd met de permanente coronawet.

  Vandaag werd de wet in stemming gebracht.

  Tot ons grote ongenoegen – en ondanks de waarschuwingen en tegenstem van FVD – is de permanente coronawet aangenomen door de Tweede Kamer.

  Met de wet krijgt het kabinet de macht om op elk gewenst moment een lockdown, mondkapjesplicht en/of avondklok in te voeren – ondanks dat de noodzaak hiervoor totaal ontbreekt.´

  Bron: Nieuwsbrief Forum voor Democratie

 8. Als de voortekenen niet bedriegen worden Charles (1948) en Camilla (1947) op 06.05.2023 gekroond in the
  Westminster Abbey. Ik moet het nog maar zien of het zo ver gaat komen. 6 + 5 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
  Pim Fortuyn is door the Dutch Deep State uit de weg geruimd op 06.05.2002.

  • Als geometrist kan ik je zeggen: dit raakt kant noch wal. Als je de numerieke wortel uit een datum wilt trekken, waarom neem je dan niet het jaar mee? 6-5-23 =8 en 6-5-2002-6. Overigens is 11 een twee, die kún je ontwikkelen naar het meestergetal 11 (is niet elf, maar dubbel een, 11 is het gekkengetal omdat het geen enkele geometrische relatie heeft). 11 is ook niet het laagste meestergetal, wel het eerste en zeker niet uit het erfgoed van de vrijmetselarij, al bezaten zij vroeger de kennis van de oude filosofen.

 9. “Top Australische arts die pleitte voor COVID-vaccin doorbreekt eindelijk haar stilte.”

  ‘De voormalige voorzitter van de Australian Medical Association, Dr. Kerryn Phelps, heeft eindelijk haar stilzwijgen verbroken over de “verwoestende” bijwerkingen die zij en haar vrouw ervoeren na het ontvangen van het Covid-vaccin. Ze bekritiseerde toezichthouders voor hun pogingen om het publiek te controleren door de artsen te bedreigen. Professor Kerryn Phelps was een uitgesproken voorstander van massale Covid-vaccinaties voor zowel volwassenen als kinderen. Ze nam deel aan meerdere interviews en panels die het vaccin pushten.’

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/former-australian-medical-association-president-breaks-silence-says-doctors-censored-reveals-wife-serious-covid-shot-injuries/

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

   • @Duchesne,
    Waar het wonen en leven nog enigszins betaalbaar is (voor sommigen) is niet zo moeilijk uit te zoeken. Hadden we al gedaan toch? De hamvraag is hoe je aan een verblijfsvergunning kunt komen en daarover zal Dee wel enige info hebben, gezien diens verhaal. Verder in de toekomst zal ook daar het digisysteem worden ingevoerd met alle voorwaarden van dien (…). Pluspunt van Portugal is dat het meer ruimte heeft om een ondergronds verblijf te kunnen graven en er plenty bouwvallen leegstaan. Safe for the time being (…).

   • Centraal, Coimbra district. Maar het noorder (Braga) is ook erg mooi en bovendien nog goedkoper. Het zuiden (Algarve) is hartstikke duur en zit vol Britten.
    Als je 3 maanden aantoonbaar een inkomen hebt van 600 euro kun je een verblijfsvergunning krijgen voor 5 jaar. Anders krijg je 3 maanden de tijd om werk te vinden of als zelfstandige voldoende inkomen te vergaren. Al heb ik het eerste jaar ‘ondergronds’ gezeten en mij in leven gehouden met klusjes links en rechts. Niemand die dat controleert. Ik zat toen in een leegstaande woning van een Nederlander die ik daar ontmoet heb die hij soms verhuurd als vakantiewoning. Ik mocht blijven totdat ik mijn zaken op poten had. Dat was super aardig!

 10. Ik las pas het stripboek ‘Vaccineren: de grote illusie’ van René Bickel, uitgegeven in 2019. Hieruit blijkt zonneklaar dat er al 150 jaar straffeloos gelogen wordt over vaccinaties. Het bizarre is dat dit boek dus van voor Covid 19 is maar wel precies beschrijft wat al zo vaak is geflikt en met Covid opnieuw op wereldschaal. Hopelijk zijn ze deze keer echt te ver gegaan en gaat de beerput langzaam open….de tijd zal het leren.

 11. Verwijderd door Suck-erberg:

  >>> This is Senator Gerard Rennick from Australia.
  You can feel the passion in his voice. This is
  what TRUTH looks like. He knows every word,
  number, and fact like the back of his hand…

  These are the types of people we have fighting
  alongside us, and I am so proud to be on the
  same side of history with people like this.

  It’s a serious topic but wait till he says ‘govern
  me harder Daddy’

  Well done Gerard! <<<

  THIS VIDEO HAS TO GO VIRAL. This is Senator Gerard Rennick from Australia
  wwwdotbitchute.com/video/TxfVEJDFExVg/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in