Zo, de Grote Nieuwe Normaal Zuivering is begonnen… precies op tijd, precies volgens de cijfers. Zoals wij “paranoïde samenzweringstheoretici” de afgelopen 18 maanden hebben gewaarschuwd, worden mensen die weigeren zich te bekeren tot de nieuwe officiële ideologie nu afgezonderd, van hun baan ontheven, verboden om naar school te gaan, medische behandeling ontzegd en op andere manieren vervolgd, schrijft CJ Hopkins.

Niet aflatende officiële propaganda waarin “de Ongevaccineerden” worden gedemoniseerd, wordt rondgepompt door de mainstream- en staatsmedia, regeringsleiders, gezondheidsambtenaren, en krijsende fanatici op de sociale media. “De Ongevaccineerden” zijn de nieuwe officiële “Untermenschen”, een onderklasse van onmenselijke “anderen” die de “Nieuwe Normaal”-massa’s worden geconditioneerd om te haten.

Je kunt de haat zien in de ogen van de Nieuwe Normalen…

Maar het is niet alleen een zuivering van “de ongevaccineerden”. Iedereen die afwijkt van de officiële ideologie wordt systematisch gedemoniseerd en vervolgd. In Duitsland, Australië, en andere Nieuwe Normaal-landen, is protesteren tegen het Nieuwe Normaal officieel verboden. De Nieuwe Normaal Gestapo gaat bij mensen thuis langs om hen te ondervragen over hun anti-Nieuwe Normaal Facebook berichten. Bedrijven censureren openlijk inhoud die tegenstrijdig is met het officiële narratief. Nieuwe Normaal-knokploegen zwerven door de straten en controleren de “vaccinatie” papieren van mensen.

En het zijn niet alleen regeringen en bedrijven die de Nieuwe Normaal zuivering uitvoeren. Vrienden zuiveren vrienden. Vrouwen zuiveren echtgenoten. Vaders zuiveren kinderen. Kinderen zuiveren ouders. Nieuwe Normalen zuiveren oude normale gedachten. Wereldwijde “gezondheidsautoriteiten” herzien definities om ze in overeenstemming te brengen met de Nieuwe Normaal “wetenschap.”

En zo verder … een nieuwe officiële “realiteit” wordt gemaakt, recht voor onze ogen. Alles en iedereen die er niet aan voldoet wordt gezuiverd, onpersoonlijk gemaakt, het geheugen ontnomen, uitgewist.

Niets van dit alles mag als een verrassing komen.

Elk ontluikend totalitair systeem lanceert in een bepaald stadium van zijn overname van de samenleving een zuivering van politieke tegenstanders, ideologische dissidenten, en andere “anti-sociale devianten”. Dergelijke zuiveringen kunnen kortstondig zijn of van onbepaalde duur, en ze kunnen allerlei uiterlijke vormen aannemen, afhankelijk van het soort totalitair systeem, maar totalitarisme is niet mogelijk zonder zuiveringen.

  In Brussel worden gezondheidswetten door Big-Pharma gedicteerd

De essentie van totalitarisme – ongeacht het kostuum en de ideologie die het draagt – is de wens om de maatschappij, elk aspect van de maatschappij, elk individueel gedrag en elke individuele gedachte volledig te beheersen. Elk totalitair systeem, of het nu een hele natie, een kleine sekte, of welke andere vorm van sociaal lichaam dan ook betreft, evolueert naar dit onbereikbare doel … de totale ideologische transformatie en controle van elk afzonderlijk element van de samenleving (of welk type sociaal lichaam het ook omvat). Dit fanatieke streven naar totale controle, absolute ideologische uniformiteit, en de eliminatie van alle afwijkende meningen, is wat totalitarisme totalitarisme maakt.

Daarom moet elk nieuw totalitair systeem op een bepaald moment in zijn evolutie een zuivering in gang zetten van degenen die weigeren zich te conformeren aan zijn officiële ideologie. Het moet dit doen om twee fundamentele redenen: (1) om feitelijke politieke tegenstanders en dissidenten die een bedreiging vormen voor het nieuwe regime af te zonderen of anderszins te elimineren; en (2) en belangrijker, om het ideologische territorium vast te stellen waarbinnen de massa’s zich nu moeten opsluiten om te voorkomen dat ze worden afgezonderd of geëlimineerd.

De zuivering moet openlijk en brutaal worden uitgevoerd, zodat de massa’s begrijpen dat de regels van de samenleving voorgoed zijn veranderd, dat hun vroegere rechten en vrijheden zijn verdwenen, en dat van nu af aan elke vorm van verzet of afwijking van de officiële ideologie niet zal worden getolereerd, en meedogenloos zal worden bestraft.

De zuivering wordt meestal gelanceerd tijdens een “noodtoestand”, onder dreiging van een of andere officiële “vijand” (b.v. “communistische infiltranten”, “contrarevolutionairen”, of … je weet wel, een “verwoestende pandemie”), zodanig dat de normale regels van de samenleving voor onbepaalde tijd kunnen worden opgeschort “om te overleven”. Hoe banger de massa’s gemaakt kunnen worden, hoe meer ze bereid zullen zijn hun vrijheid op te geven en bevelen op te volgen, hoe krankzinnig ook.

  Sudden Adult Death Syndrome is de nieuwe naam voor vaccinsterfgevallen in de schijnwerkelijkheid van het medisch establishment

De levensader van het totalitarisme is angst… angst voor zowel de officiële vijand van het systeem (die voortdurend wordt aangewakkerd met propaganda) als voor het totalitaire systeem zelf. Dat de wreedheid van het systeem wordt gerationaliseerd door de dreiging die uitgaat van de officiële vijand, maakt het niet minder wreed of afschrikwekkend. Onder totalitaire systemen (van welke soort of omvang dan ook) is angst een constante en er is geen ontsnappen aan.

De angst van de massa wordt dan gekanaliseerd in haat … haat tegen de officiële “Untermenschen”, die het systeem de massa aanmoedigt om tot zondebok te maken. De zuivering is dus ook een middel om de massa’s in staat te stellen zichzelf van hun angst te zuiveren, deze om te zetten in zelfingenomen haat en deze los te laten op de “Untermenschen” in plaats van op het totalitaire systeem, wat uiteraard suïcidaal zou zijn.

Elk totalitair systeem – zowel de individuen die het leiden als het systeem, structureel – begrijpt instinctief hoe dit alles werkt. Het Nieuwe Normaal totalitarisme is geen uitzondering.

Denk maar eens na over wat er de afgelopen 18 maanden is gebeurd.

Dag na dag, maand na maand, zijn de massa’s onderworpen aan de meest destructieve psychologische terreurcampagne in de geschiedenis van de psychologische terreur. Helaas zijn velen van hen gereduceerd tot paranoïde, anus-zuigende invaliden, bang voor het buitenleven, voor menselijk contact, bang voor hun eigen kinderen, bang voor de lucht, ziekelijk geobsedeerd door ziekte en dood… en verteerd door haat jegens “de Ongevaccineerden”.

Hun haat is natuurlijk volstrekt irrationeel, het product van angst en propaganda, zoals haat tegen “de Untermenschen” altijd is. Het heeft absoluut niets te maken met een virus, wat zelfs de Nieuwe Normal autoriteiten toegeven. De Ongevaccineerden vormen voor niemand een grotere bedreiging dan voor ieder ander mens… behalve dan voor zover zij een bedreiging vormen voor het geloof van de Nieuwe Normalen in hun waanideologie.

Nee, we zijn de rationaliteit ver voorbij op dit punt. We zijn getuige van de geboorte van een nieuwe vorm van totalitarisme. Niet “communisme.” Niet “fascisme.” Global-kapitalistisch totalitarisme. Pseudo-medisch totalitarisme. Gepathologiseerd totalitarisme. Een vorm van totalitarisme zonder dictator, zonder een definieerbare ideologie. Een totalitarisme gebaseerd op ‘wetenschap’, op ‘feiten’, op ‘realiteit’, die het zelf creëert.

  Besmettelijke vaccinziekten: Zijn de gevaccineerden een bedreiging voor de ongevaccineerden? (Nederlands transcript)

Ik weet niet hoe het met u zit, maar tot nu toe heeft het zeker een grote indruk op mij gemaakt. Zozeer zelfs dat ik mijn satirische schtick opzij heb gezet om te proberen het te begrijpen … wat het eigenlijk is, waarom het gebeurt, waarom het nu gebeurt, waar het heen gaat, en hoe het tegen te gaan, of het op zijn minst te verstoren.

Zoals ik het zie, zullen de komende zes maanden bepalen hoe succesvol de eerste fasen van de uitrol van dit nieuwe totalitarisme zullen zijn. Tegen april 2022 zullen we ofwel allemaal onze “papieren” laten zien aan de Nieuwe Normaal Gestapo om in ons levensonderhoud te kunnen voorzien, naar school te gaan, te dineren in een restaurant, te reizen en anderszins ons leven te leiden, of we zullen een moersleutel in de machine hebben gegooid. Ik verwacht niet dat GloboCap op langere termijn zal afzien van de invoering van het Nieuwe Normaal – ze zijn duidelijk vastbesloten om het uit te voeren – maar wij hebben de macht om hun openingsact te verpesten (die ze al geruime tijd aan het plannen en instuderen zijn).

Dus laten we dat dan maar doen, oké? Voordat we worden gezuiverd, of onpersoonlijk gemaakt, of wat dan ook. Ik weet het niet zeker, want ik heb nog geen “factcheck” gezien, maar ik geloof dat er in de VS enkele piloten van commerciële luchtvaartmaatschappijen zijn die ons de weg wijzen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GREAT RESET DOSSIER

Vaccinatie dwang en “The Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren”
Volgend artikelCOVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt “Het Ding” in Pfizer Comirnaty injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het nieuwe normaal betekent medische apartheid voor niet gevaccineerden!!
  De psychopaat ,beroepsleugenaar de demissionaire mafketel van volksgezondheid Hugo de J.moet zich schamen voor deze dictatoriale apartheid!!Deze demissionaire misdadiger moet zich hopelijk snel verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal,wegens misdaden tegen de menselijkheid!!

 2. Ik hoor wel stront pruttelen maar veel aandacht geef ik het niet. De enige poep die mijn aandacht verdient is de bemesting van mijn moestuin. Maar beide poepen zijn binnen afzienbare tijd één met de grond.

 3. Dit verhaal komt wel beangstigend overeen met het gebeuren in wat eens de ddr was. Echter stasi praktijken en die keken ook niet op een leven.

 4. Wat een verstikkend leven wordt onze toekomst als gevolg van onze huidige totalitaire, psychopathische wereld.
  Er komt wellicht een moment waarop de overlevenden jaloers zullen zijn op de doden…

 5. Een ieder die mij waanzin en stront onder dwang probeert op te leggen die
  gaat een tijdje in coma off e…….
  Dan sluiten ze mij maar uit. lig er niet wakker van.
  En kleding voedsel etc ontnemen ze mij ook niet.
  Want nemen zal ik het
  Het is mijn levensrecht op bestaan waardoor het geoorloofd is als het
  mij ontnomen word.
  En niemand heeft het recht om daarover te schikken.

 6. Uiteindelijk zullen we worden opgeruimd net als wat in de Tweede wereldoorlog is gebeurt met de Joden, ze kunnen de NWO niet opstarten met tegenstanders. Dus wij zullen op de trein worden gezet en gedood in een van de Fema kampen.
  Ik denk idd dat het ergens volgend jaar zal gaan gebeuren.
  Eerst worden we gestigmatiseerd, daarna worden we als besmettinsbron aangewezen en vervolgens staan mensen te juichen als ze ons afvoeren.
  Ik hoop zeker niet dat dit gebeurt, maar hoe gaan we dit afwenden, als iemand een idee heeft roep maar.

  • Mm? Wat zou je denken.
   Het antwoord is simpel.
   Als het gebeurd dan verkoop ik mijn huid heeeeel duur.
   Daar kunnen ze wel op rekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in