Welkom terug bij de War on Horror. Ik hoop dat u een leuke pauze van 7 jaar heeft gehad.

Ja, dat klopt, opnieuw wordt de democratie aangevallen door de As van het Pure Onversneden Kwaad! Het is tijd om uw kritisch vermogen uit te schakelen, uzelf in de Amerikaanse vlag te wikkelen, of de Israëlische vlag, of de Oekraïense vlag, of beter nog, alle drie de vlaggen, en u aan te sluiten bij de Krachten van Vrijheid en Goedheid terwijl zij hun door God gegeven recht uitoefenen om de wereld te verdedigen tegen de Kinderen van de Duisternis, en de Poetin-nazi’s, en de Haat, en de Verkrachting, en de Babymoordenaars, en de Babyverkrachters, en de Babyverkrachter-sympathisanten! schrijft CJ Hopkins.

Voor degenen onder ons die oud genoeg zijn om zich 9/11 en de nasleep ervan te herinneren, is het weer een déjà vu. Alleen hadden we toen al The War on Terror. Dus ik weet niet hoe we het deze keer noemen. Misschien is het de Oorlog tegen Horror, of “Horrific Horror,” zoals president Biden het uitdrukte.

Of misschien moeten we het The War on Whatever noemen. Het is tenslotte allemaal dezelfde oorlog.

Nee. Dat gaat niet verkopen. Niemand gaat een Oorlog tegen Whatever voeren. We hebben iets volkomen nietszeggend maar pakkend nodig. Iets dat de mensen het zwijgen oplegt en ervoor zorgt dat ze geen lastige vragen stellen, zoals een bedrijfsslogan of een cliché dat tot nadenken stemt.

Laten we kiezen voor The War on Horror. Dit is hoe The War on Horror begon …

Het begon op de ochtend van 7 oktober, toen de staat Israël, die daar gewoon rustig zat, op het grondgebied in het Midden-Oosten dat God hem geschonken had, zich met zijn eigen zaken bemoeide en niemand lastig viel, zonder aanleiding aangevallen werd door leden van Hamas, die volgens de Horroristen “hun legitieme recht uitoefenden om zich tegen de bezetting te verzetten” door honderden ongewapende mensen op een muziekevenement en hele families in hun huizen massaal te vermoorden. Om ervoor te zorgen dat iedereen de legitimiteit van hun “gewapende verzet” zou erkennen – of beter gezegd, om te garanderen dat de Israëliërs gedwongen zouden worden om massaal te overreageren en dat de aanval het wereldwijde publiek zou polariseren langs de lijnen die Hamas wil dat mensen polariseren – gingen ze te werk met extreme wreedheid.

Verrassing! Het werkte! Israël verandert Gaza momenteel in een hoop smeulende puinhopen, bombardeert handels- en woonwijken, ziekenhuizen, moskeeën, kerken, scholen, schuilplaatsen, mensen die de luchtaanvallen ontvluchten, doodt duizenden Palestijnen, roeit hele Palestijnse families uit (of, zoals Israël ze noemt, “menselijke schilden”) en oefent op andere manieren zijn onvervreemdbare “recht om zichzelf te verdedigen” uit door Gaza af te sluiten en zijn inwoners systematisch te liquideren, of beter gezegd, door “een nieuwe veiligheidsrealiteit” te creëren.

  V.S. zandkasteel geopolitiek

En het wereldwijde publiek zou niet meer gepolariseerd kunnen zijn.

Maar Hamas kan daar niet alle eer voor opstrijken. De meest angstaanjagende propagandamachine in de geschiedenis van angstaanjagende propagandamachines draait overuren en pompt de boodschap eruit: “Je hoort bij ons of je hoort bij de Horroristen!” “Je doet met ons mee of je bent een antisemitische, Rusland-liefhebbende, Baby Raper-sympathisant!” En ga zo maar door. Ik weet zeker dat u de boodschap hebt gehoord.

Ondertussen doen echte antisemieten en “revolutionaire” fanatici die het helemaal niet erg vinden om mensen massaal te vermoorden als “verzets”-tactiek, hun best om mee te spelen. Het internet krioelt van de antisemieten die de Joden demoniseren voor … nou ja, noem maar op. Crypto-fascisten komen uit het houtwerk tevoorschijn. Palestijnse activisten verheerlijken Hamas. En ga zo maar door. Ik weet zeker dat u de berichtgeving hebt gezien.

Ik zal afzien van mijn gebruikelijke gewoonte om links op te nemen naar een deel van die verslaggeving, en naar de talloze berichten op sociale media die de criminalisering van afwijkende meningen en steunbetuigingen voor de Palestijnen documenteren sinds de War on Horror officieel is begonnen, want eerlijk gezegd geloof ik op dit moment niets van wat ik zie of lees totdat ik tijd heb genomen om te controleren of het geen propaganda is die ontworpen is om het officiële narratief, of het onofficiële narratief, of een ander narratief te versterken.

Op dit moment worden we overspoeld met narratieven, het officiële narratief, het onofficiële narratief, het officiële onofficiële narratief, het alternatieve officiële narratief, het alternatieve onofficiële narratief, het bull-goose-loony onofficiële narratief, etc., wat allemaal standaardprocedure is als je een War on Horror uitrolt, of een Apocalyptische Pandemie, of een andere grote herziening van het officiële hoofd narratief.

Dat brengt me bij dat verhaal over het bombardement op het ziekenhuis. U kent het wel. Het Al-Ahli Arabisch Ziekenhuis, dat Israël bombardeerde, of niet bombardeerde, afhankelijk van welk narratief u gelooft, of welk narratief u eigenlijk niet gelooft, maar toch doet alsof u het gelooft, omdat het geloven van het andere uw “kant” zou verraden.

Ik wil dit heel duidelijk stellen. Ik weet niet wie het ziekenhuis heeft gebombardeerd.

Ja, natuurlijk denk ik dat ik het weet. Maar ik ben hier in Berlijn. Ik ben niet in Gaza. Ik heb met niemand in Gaza contact. Alles waar ik op af moet gaan is het woord van de IDF, en ambtenaren van de Amerikaanse inlichtingendienst, en verklaringen van de Palestijnse autoriteiten, en internationale mediaverslagen, en andere dingen die iedereen op het internet kan vinden, en … nou ja, u weet wel, gezond verstand.

  Amerikanen zijn bezeten door demonen

Noem me een “Horroristische sympathisant” als dat nodig is, maar ik geloof de IDF en anonieme “inlichtingenofficieren” niet op hun woord. Ik onderzoek hun verhalen kritisch. Dat deed ik tijdens de War on Terror. Ik deed dat tijdens Russiagate. Ik deed het tijdens de Covid-pandemie. Het kritisch onderzoeken van officiële narratieven maakt deel uit van mijn werk als politiek satiricus.

Laten we dus eens kijken naar het officiële narratief het bombardement op het Al-Ahli Arabisch Ziekenhuis.

Volgens het officiële narratief kunnen de Palestijnse Horroristen maar niet ophouden. Na tientallen jaren Israël te hebben aangevallen met hun miezerige kleine Horrorraketjes die in het beste geval maar een paar mensen doden, schieten ze nu, nadat ze eindelijk een nieuwe Super-Horrorraket hebben bedacht die honderden mensen zal doden, de eerste keer dat ze hem gebruiken, op hun eigen ziekenhuis.

Of – en dit is “Official Narrative B” – ze schieten hun nieuwe Super-Duper Horror raket op Israël, maar hij desintegreert in de lucht, of wordt onderschept door het Israëlische “Dome” ding, en een fragment ervan (d.w.z., de Super-Horror-raket) landt op de parkeerplaats van het ziekenhuis, en het blijkt dat dat fragment toevallig de “Super-Horror”-component van de raket was, die tegelijkertijd de bijgevulde gastanks van elke auto op de parkeerplaats doet ontbranden, wat een enorme vuurbal veroorzaakt die de mensen op de parkeerplaats aan stukken blaast.

Maar dat is slechts de huidige versie van het officiële narratief, dat in de loop der tijd is geëvolueerd.

Eerst, kort na de explosie, ging de sociale media-adviseur van Benjamin Netanyahu naar X om de aanval te vieren, en kraaide “De Israëlische luchtmacht heeft een terroristische basis van Hamas in een ziekenhuis in Gaza getroffen!”. Deze Tweet werd natuurlijk snel verwijderd en de IDF ontkende officieel de verantwoordelijkheid, gaf de schuld van de explosie aan een raket van de Islamitische Jihad en plaatste camerabeelden die hun narratief bevestigden. Helaas voor de IDF bevatten de valse beelden die ze plaatsten een tijdstempel van 7:59, een uur na de gebeurtenis. Dus de IDF verwijderde die Tweet, herzag hem en plaatste hem opnieuw zonder de valse beelden. Toen plaatsten andere IDF-gerelateerde entiteiten andere beelden, die ook nep waren.

Al Jazeera heeft dat hier allemaal gedocumenteerd …

De volgende ochtend waren beelden van de parkeerplaats van het ziekenhuis waar de explosie plaatsvond en het ziekenhuisgebouw dat nog overeind stond alles wat de officiële propagandisten nodig hadden om de laatste hand te leggen aan hun officiële narratief, maar voor de goede orde plaatste de IDF een “bewakingsopname van twee Hamas-terroristen” met een grappig accent die bekenden dat ze per ongeluk het ziekenhuis hadden gebombardeerd. Het leek wel een soort Cheech en Chong routine. Serieus, ze hadden het lef om dat te doen.

  VIDEO'S: Palestijnse strijders vernietigen Israëlische tanks met RPG's in straatgevechten

Sokpoppen van inlichtingendiensten overspoelden onmiddellijk het internet met tweets en berichten die het “verkeerd afgevuurde raket”-narratiefbevestigden. Iedereen die het in twijfel trok, werd uitgescholden voor “antisemitische, terroristenlievende idioot”. De gezaghebbende kranten herzagen hun krantenkoppen. Biden bevestigde dat het “andere team” het had gedaan. De bedrijfsmedia, verschillende invloedrijke personen en zelfs prominente onafhankelijke mediabronnen zoals Racket News en Public verklaarden de zaak voor gesloten. De IDF en anonieme ambtenaren van de Amerikaanse inlichtingendienst zouden immers nooit tegen ons liegen of proberen het publiek te misleiden met verzonnen “bewijs”, en iedereen die suggereert dat ze dat wel zouden doen, is een “antisemitische, Horroristenliefhebbende, haatzaaiende desinformant!”.

Blijkbaar heeft het Britse Channel 4 News de memo niet gekregen. Hier is hun verslag …

Aaron Maté bij The Grayzone ook niet …

Maar, ik weet het niet … misschien heb ik het mis. Misschien vertellen het Israëlische leger, en het militair-industriële complex, en het censuur-industriële complex, en de inlichtingendienst van de VS en zijn handlangers ons deze keer de waarheid.

Helaas zullen we het waarschijnlijk nooit weten, omdat het uitvoeren van een onafhankelijk onderzoek naar het bombardement “ongepast” zou zijn …

Maar serieus, dit is nog maar het begin. De stortvloed aan officiële en onofficiële propaganda, gaslighting en emotionele manipulatie zal in de loop der tijd alleen maar toenemen. Het beste wat u op dit moment kunt doen, is een “kant” kiezen en die kritiekloos steunen, ongeacht wat die kant doet of zegt. Als u een professioneel persoon bent, met een carrière, een hypotheek en kinderen, of als u de ambitie hebt om zo iemand te worden, dan zou ik u aanraden om met The Powers That Be mee te doen. Het is gemakkelijk om dat te doen. Schrijf u gewoon uit voor “samenzweringstheoretici” zoals ik, blokkeer ze en sluit op een andere manier uw oren en gedachten. Blijf bij die anonieme “inlichtingenambtenaren”, de IDF, en de bedrijfsmedia, en die “fact-hecking” entiteiten, en Google, en de rest van het officiële apparaat voor de handhaving van de realiteit dat de afgelopen drie jaar wereldwijd is uitgerold. U dacht toch niet dat ze dat allemaal voor de lol uitrolden? Nee … natuurlijk dacht u dat niet.

Hoe dan ook, welkom bij de War on Horror, of Terror, of Realiteit, of Whatever!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israël’s 9/11Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël wil “Hiroshima-scenario” voor Gaza
Volgend artikelAfschuwelijke nieuwe symptomen in verband met COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  1. Kwaad vs goed… het midden bestaat niet meer… iedereen moet kiezen, kies liefde en strijd om de liefde te beschermen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in