© gpointstudio / Freepik

De Britse waakhond voor geneesmiddelen, de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), heeft tien maanden na de start van de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 een wel heel bijzonder persbericht de wereld ingestuurd. Zij hebben besloten dat het nu verstandig is social media te gebruiken om degenen die ernstige of levensveranderende bijwerkingen hebben ondervonden, aan te moedigen deze te melden bij het Yellow Card-systeem van de MHRA, schrijft Sally Beck.

Dit systeem is sinds het begin van de vaccinatiecampagne zo’n goed bewaard geheim geweest dat veel huisartsen en ziekenhuisartsen er nog nooit van hebben gehoord en vrijwel niemand van het publiek weet wat het is.

Ziekenhuispersoneel dat een bijwerking (ADR) wil melden, vindt de site vaak geblokkeerd op ziekenhuiscomputers. Volgens een leidinggevende bron in de Nationale Gezondheidsdienst, NHS, die anoniem wenst te blijven: “We hebben medische collega’s die video’s hebben gestuurd waarop te zien is dat de Yellow Card website op sommige ziekenhuislocaties is GEBLOKKEERD . . opzettelijk, zodat ze geen verslag kunnen uitbrengen.”

Intussen is de kop van het persbericht duidelijk. Er staat:

“Elke melding telt: steun het Yellow Card-systeem door vermoedelijke bijwerkingen te melden.

Mensen die vermoeden dat ze mogelijk [sic] een bijwerking van een geneesmiddel of vaccin hebben ervaren, worden aangemoedigd dit te melden als onderdeel van de wereldwijde #MedSafetyWeek-campagne van 1-7 november 2021.”

De campagne op sociale media roept gezondheidswerkers, medewerkers van nationale vaccinatieprogramma’s, alsook patiënten, hun verzorgers en gezinnen op vermoedelijke bijwerkingen te melden.

Professionals in de gezondheidszorg die geneesmiddelen of vaccins voorschrijven, verstrekken of toedienen, worden aangemoedigd om bijwerkingen met hun patiënten te bespreken en waakzaam te zijn voor nieuwe of zeldzame vermoedelijke bijwerkingen.

De campagne wordt gesteund door regelgevende instanties voor de gezondheidszorg in 60 landen.

De Yellow Card is een zelfrapportagesysteem dat de MHRA informeert als er iets mis is met een nieuw geneesmiddel. Het wordt grotendeels gefinancierd door Big Pharma en is ervan beschuldigd de vos het kippenhok te laten bewaken, of om een andere metafoor te gebruiken, zijn eigen huiswerk te controleren. Ministers doen de meldingen vaak af als toeval omdat er weinig of geen onderzoek naar wordt gedaan. De site vermeldt niet de leeftijd van de betrokkene of het tijdsbestek van de reacties, zodat niet te achterhalen valt of de reactie binnen 12, 24, 48 uur of een tot twee weken na de vaccinatie werd opgemerkt.

  Derde Wereldoorlog om de "vaccindoden" onder het tapijt te vegen?

Door deze omissies in de gegevensverzameling kunnen geen fundamentele conclusies over de veiligheid worden getrokken. Uit VAERS, het Amerikaanse systeem, weten we dat de meeste sterfgevallen binnen 48 uur na vaccinatie optreden, wat een enorme rode vlag zou moeten zijn. Deze gegevens zijn niet beschikbaar in de wekelijkse overzichten die de MHRA opstelt. Daarom kunnen het publiek en de gezondheidswerkers er niet op vertrouwen dat het systeem de werkelijke sterfte- en ziektegevallen aan het licht brengt.

Eerder dit jaar antwoordde het MHRA op een vraag over het aantal meldingen van vaccins dat het ontving, als volgt “Wij schatten dat 10 procent van alle geneesmiddelenreacties bij Yellow Card wordt gemeld.”

Op de vraag hoe zij de weinige meldingen evalueren die zij ontvangen, antwoordden zij:

“Wij passen statistische technieken toe die ons kunnen vertellen of wij meer voorvallen zien dan wij zouden verwachten, op basis van wat bekend is over de achtergrondpercentages van ziekte bij afwezigheid van vaccinatie. Dit is bedoeld om rekening te houden met factoren zoals toevallige ziekte. We kijken ook naar de klinische kenmerken om te zien of er nieuwe ziektepatronen ontstaan die op een nieuw veiligheidsprobleem zouden kunnen wijzen”.

Er was een Freedom of Information verzoek nodig om te ontdekken dat de gemelde sterftecijfers in het VK per miljoen doses ongeveer 28 keer hoger zijn voor Covid-19 vaccins dan voor griepvaccins. Dit ondersteunt niet de MHRA verklaringen dat het aantal vermoedelijke bijwerkingen niet ongebruikelijk is voor een immunisatieprogramma van deze omvang.

Wanneer de gedupeerden een bijwerking melden, zoals de auto-immuunziekte Guillain-Barré-syndroom, waarbij het immuunsysteem zenuwen beschadigt die zwakte en soms verlamming veroorzaken, of door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie (VITT), gekenmerkt door bloedstolsels en lage bloedplaatjes, krijgen zij een bevestiging maar verder niet veel. Geen van de zeven mensen die wij hebben gesproken en die kwetsuren hebben gemeld na te zijn geïnjecteerd met Oxford/AstraZeneca’s batch PV46671, heeft enige zinvolle vervolgactie gehad.

  Ebola: Het doorprikken van de leugens en het bedrog - Opnieuw is het virus het dekmantelverhaal

Een van de zeven, BBC-omroepster Jules Serkin, 63, uit Canterbury, meldde haar ernstige bijwerking in mei, twee maanden nadat zij het vaccin van AstraZeneca (AZ) had gekregen. Sinds de prik heeft zij voortdurend hoofdpijn, is positief getest op bloedstolsels, heeft problemen met haar gezichtsvermogen en pijn in haar benen en sinussen. Haar symptomen zijn in de loop der tijd verergerd en noch de MHRA noch AZ hebben haar of haar huisarts hulp aangeboden. Ze zei:

“Ik heb nog niets gehoord van de MHRA. Mijn arts heeft in september een rapport ingediend bij AstraZeneca, maar we hebben sindsdien niets meer gehoord. Ik ga van het kastje naar de muur om hulp te zoeken.”

Het is van vitaal belang dat de MHRA zo veel mogelijk rapporten ziet om een realistisch overzicht te krijgen.

Over de seksuele en reproductieve gegevens van mannen wordt bijzonder weinig gerapporteerd, zelfs door de alternatieve media.

In september probeerde de in Trinidad geboren zangeres Nicki Minaj het bewustzijn te vergroten en werd ze belachelijk gemaakt voor een Twitterbericht dat haar 2 miljoen volgers viraal liet gaan. Daarin stond dat een vriend van haar nicht door zijn verloofde voor het altaar was gedumpt omdat het Covid-19 vaccin zijn testikels had doen zwellen. #BallGate werd een heel drama met het Witte Huis dat Nicki uitnodigde voor een vergadering die bedoeld was om haar standpunten te neutraliseren en om “te praten met een van onze vele artsen om vragen te beantwoorden over de veiligheid en effectiviteit van de vaccins”. Intussen heeft de MHRA in stilte meldingen ontvangen van gezwollen testikels plus erectie- en ejaculatiestoornissen.

Hun gegevens tonen ook andere verontrustende meldingen over de seksuele gezondheid van mannen.

  Arts spreekt van euthanasie: waarom vaccineert men gehandicapten, kankerpatiënten en geesteszieken eerst?

MHRA Yellow Card rapportage tot 20 oktober (gepubliceerd 28 oktober 2021)

Van de 49,6 miljoen Britten die een injectie kregen toegediend, is de gemiddelde totale meldingsfrequentie voor alle vaccins samen 1 op 131 getroffen mensen.

Totaal aantal dodelijke slachtoffers – 1.738; Pfizer – 576, AstraZeneca – 1.111, Moderna – 20, Niet gespecificeerd – 31

Specifieke gegevens over de seksuele en reproductieve gezondheid van mannen

Infecties waaronder epididymitis (zwelling in een of beide testikels), orchitis (ontsteking van de testikels) en prostaat (klier tussen penis en blaas)

 • Pfizer = 13
 • AZ = 13
 • Moderna = 2

Penisverwonding of -kneuzing (bloed hoopt zich op onder de huid en de penis kan gezwollen en zwaar gekneusd raken)

 • Pfizer = 1
 • AZ = 4

Neoplasmata (overmatige weefselgroei) waaronder prostaat-, borst-, penis- en teelbalkanker bij mannen

 • Pfizer = 4
 • AZ = 12

Erectie- en zaadlozingsstoornissen

 • Pfizer = 78
 • AZ = 135
 • Moderna = 19

Penis-, scrotum- en prostaataandoeningen

 • Pfizer = 61
 • AZ = 88
 • Moderna = 9

Sperma- en teelbalaandoeningen

 • Pfizer = 72
 • AZ = 180
 • Moderna = 16

Gynaecomastie (zwelling in mannenborsten)

 • Pfizer = 3
 • AZ = 9

Het laatste woord is aan Mick Foy, Hoofd Strategie Geneesmiddelenbewaking van de MHRA, die zegt:

“Het belangrijkste deel van ons werk is ervoor te zorgen dat de vaccins en geneesmiddelen die u en uw gezin innemen effectief en aanvaardbaar veilig zijn. Deze campagne komt op een cruciaal moment, nu miljoenen mensen in het Verenigd Koninkrijk tegen COVID-19 worden ingeënt, maar is evenzeer van toepassing op alle vaccins en geneesmiddelen.

De rapporten van het Yellow Card-systeem spelen een belangrijke rol bij het helpen van de MHRA om toezicht te houden op het veilige gebruik van alle geneesmiddelen en vaccins om de volksgezondheid te beschermen door middel van doeltreffende regelgeving.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerd zijn is een eindeloze weg naar een twijfelachtige bestemming
Volgend artikel(Nieuwe Normaal) Winter komt eraan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Jaja, “De campagne komt op een cruciaal moment …”.
  Het kalf is verdronken en het schip gezonken.
  Iedereen is inge-ent en dan start de campagne.
  Veel te laat, het had nooit mogen gebeuren.

 2. Hoi FN redactie,

  Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik even totaal off topic ga maar ik doe het toch want zo belangrijk vind ik dit stuk. Dit is een stuk van een activistisch moslim theoloog die ”politiek advies” geeft vanuit Pakistan hoe de taliban in Afganistan hun land moeten runnen. Klinkt allemaal heel vriendelijk enzo, van we zijn allemaal moslims maar ondertussen, als je tussen de regels doorleest, werk met ons samen en niet het regime van Pakistan want anders hongeren we jullie uit.

  Begrijp me niet verkeerd, doen Christenen, linksen en rechtsen doen het ook maar geeft een heel zeldzaam en goed kijkje in de keuken van machtige groepen en hoe die met elkaar omgaan.

  Het meest bijzondere in dat stuk was dat ze het explicit even over ruim 25% bevolkingsreductie in twee generaties hebben in de laatste alinea.

  ”From the point of view of food security, revisit the Islamic position on population control. Family size now should be smaller than the days of war. In two generations, manageable population size in Afghanistan should be below 20 million, as in the case of Pakistan, which should drop from 220 million to 150 million.”

  https://www.strategic-culture.org/news/2021/09/22/a-letter-to-the-taliban/

  Bevolkingsreductie zie je meer en meer opduiken.

  Groeten,
  Hugo

  • Bevolkingsreductie om de hoek. Inderdaad.. maar het zou nooit opgevallen zijn ware het niet voor het covid programma. Bevolkingsreducties gebeuren hier en daar toch eigenlijk al heel lang, als ik me niet vergis? Wat me wel opvalt is dat de aanstichters het hebben over “manageable”. Alsof ze gemotiveerd zijn om een bevolkingsgroep “manageable” te maken. Wat is de drijfveer hier, wat zijn de redenen en wie bepalen dit? Vreemd dat er op die manier naar bevolkingen wordt gekeken door partijen die er geen zak mee te maken hebben. En waar is de UN al die tijd gebleven? Daar hoor je ook geen piep van. Of ik heb wat gemist.

   • Ja het VN, daar was iets mee. Een aantal jaren heeft men intern besloten dat dit orgaan opgeslokt zou worden door het WEF/WHO of iets dergelijks. Ik durf bijna niet te schrijven uit wiens subcultuur koker dit kwam. Bronnen daarvan heb ik alweer niet opgeslagen.

   • Hoi BAA,

    Ja, bevolkingreducties spelen al heel lang. Maar nooit werd zo duidelijk en openlijk gesteld dat het het doel is. Het was altijd heel stilletjes.

    Ik denk dat het doel controle / macht is. Als je de hele groep kan controleren kan er, in hun optiek, geen rebellie meer zijn en kunnen zij hun utopie realiseren.

    Die VN…. hoef je niets van te verwachten. Net zoals Amnesty, Internationale Gerechtshof en ga zo maar door.

    Groeten,
    Hugo

   • Hoi Greengo,

    Leuk dat je aan me dacht! 🙂 Zo tijdens het eten zal ik het interview beluisteren maar
    ik ben al redelijk goed op de hoogte van CBDC (Central Bank Digital Currencies). Basically elke centrale bank die er toe doet op deze planeet is er mee bezig. In China hebben ze bijvoorbeeld al een pilot lopen. Die verliep niet zo goed dus dwingen ze de bevolking.

    In de EU willen ze de CBDC koppelen aan ”Enviromental Social Governmental (ESG)” investing. Zo om bedrijven en investeerders te dwingen daaraan te voldoen. Pensioenfondsen zijn al bezig met hun portfolio’s aan te passen. Zo heeft het ABP zijnb 15 miljard! investeringen in fossiele energie recent verkocht. Fijn he die hoge energieprijzen (sarc)

    Vergis je niet, CBDC kan ook voor social credit systeem zorgen, extreem negatieve rente, zelfs helpen om je niet te laten kopen op zeg 5+ km van je huis (als dat een zeg Covid maatregel is en niet te vergeten CO2 credits betaalsysteem (bestaat al in beta versie in Zweden) of wat dan ook wat ze willen.

    Helemaal eens met het advies om echt zoveel mogelijk cash te betalen. Doe ik eigenlijk altijd als het kan! Dat heeft zoveel voordelen dat ik dat onmogelijk allemaal kan schrijven in een reactie want essay spul dus lezen die link van Greengo!

    Groeten,
    Hugo

    • Hi Greengo,

     Dat is echt een geweldig interview. Een must watch voor iedereen wat mij betreft! Dank je voor het delen. Echt waardevol en fijn te zien dat dit soort info nu ook voor het brede publiek bekend gemaakt wordt. Of het brede publiek dit soort informatie tot zich gaat nemen is een ander verhaal (smile)

     Groeten,
     Hugo

 3. ai, allemaal penis en testikel problemen door inspuiting…..ik maar denken dat je enkel penis en gezwollen testikel problemen kon hebben door een gebrek aan spuiting…weer wat geleerd…

  • Wat ben je een dwaas, ze zijn niet aan corona overleden maar aan slechte omstandigheden, stress, drank, armoede,slechte drinkwatervoorzieningen. etc. Je moet wel een hele grote hap uit je verstand hebben om die onzin te geloven. Ik raad mensen om te zoeken naar Endgame van Alex Jones, Verder van hem The Obama deception. Bea en haar veel te dikke zoon hebben zeggenschap in de Bilderberg groep die eropuit is om de bevolking uit te roeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in