“ONGEVACCINEERDEN AAN HET GAS”

De column die u gaat lezen is propaganda. Ja, dat klopt… propaganda. Het is geen politieke satire of commentaar, of objectief nieuws of informatie, of onbevooroordeelde, geverifieerde wetenschappelijke feiten. Het is propaganda, puur en simpel, schrijft CJ Hopkins.

Dat is geen bekentenis, een disclaimer of een waarschuwing. Ik schaam me er niet voor dat ik propaganda schrijf. Bijna alles wat je ziet en leest op het internet, en in kranten, en op televisie, en in studieboeken, en romans, en op reclameborden, en overal elders, is propaganda. Er is niets mis met propaganda. De vraag is wie het doet, en waarom ze het doen. Hier is de definitie in het Cambridge Woordenboek:

“informatie, ideeën, meningen of beelden, die vaak slechts een deel van een argument geven, die worden uitgezonden, gepubliceerd, of op een andere manier verspreid met de bedoeling de mening van mensen te beïnvloeden”

Dat is wat de column die u leest is … een poging om de mening van mensen te beïnvloeden. Natuurlijk is dat niet alles wat het is. Niets is ooit maar één ding. Maar het is absoluut propaganda. En zo is al het andere dat u vandaag zult lezen.

Het spijt me vreselijk als dit als een schok komt, maar er bestaat geen “objectief” fantasieland waarin niemand u ergens van probeert te overtuigen of u onder druk probeert te zetten of op een andere manier probeert te beïnvloeden om iets te doen. Het bestaat niet, deze “objectieve” droomwereld, waar “gezaghebbende bronnen” “de feiten” rapporteren, waar “de feiten” worden “geverifieerd” door “neutrale” “factcheckers,” waar ex-NSA en CIA spionnen worden ingehuurd als commentatoren door MSNBC en CNN omdat ze om “de waarheid geven,” waar “wetenschap” immuun is voor manipulatie. Deze fantasie is het alibi van autoritairen, sekteleiders en allerlei andere controlefreaks, en van de mensen die zij hebben gehersenspoeld om erin te geloven.

Iedereen – en dan bedoel ik letterlijk iedereen – probeert je ergens van te overtuigen of van te doordringen. Je vrienden, familie, collega’s, je baas, adverteerders, lobbyisten, overheidsfunctionarissen, de media, artiesten, leraren, dokters, journalisten, bloggers, Twitter bots, enz. Dit is geen reden voor paranoia. Het is een natuurlijk onderdeel van menselijk sociaal gedrag. Het gebeurt op dit moment terwijl je deze zin leest. Ik probeer je ergens van te overtuigen. Zo dadelijk ga ik je aansporen om iets te doen.

  Thomas Senzee: LGBT-journalist bespotte de ongevaccineerden met dat de ongevaccineerden "geestelijk... moeten genezen", overlijdt plotseling en onverwacht

Zo creëren wij collectief de “werkelijkheid”, door elkaar over te halen en te beïnvloeden, of door ons te laten overhalen en beïnvloeden, meestal door machtige ideologische krachten die niets om ons geven en ons alleen maar willen controleren, maar ook door elkaar, moment na moment, met elk woord dat we spreken en elke actie die we ondernemen.

Elke keuze die we maken is een reclameboodschap, een politieke verklaring, een geloofsbelijdenis… een kleine bijdrage aan een kunstwerk dat we collectief creëren, en dat is wat “werkelijkheid” is. Jij en ik doen dat op dit moment. Ik doe mijn best om je te beïnvloeden, en jij beslist of je me dat laat doen, of je me vertrouwt … of we dezelfde “werkelijkheid” delen.

Dit proces (of deze onderhandeling, zo u wilt) is nooit eindigend, en er is geen ontkomen aan. Doen alsof het niet gebeurt – dat we niet samen de “werkelijkheid” creëren met elke keuze die we maken – is kinderachtig, en is bijzonder gevaarlijk in een tijd als deze, waarin een nieuwe vorm van totalitarisme over de hele wereld wordt uitgerold. Dit is niet het moment om ons terug te trekken in fantasieën. Zoals ik in deel I van dit stuk opmerkte, zijn we in een propagandaoorlog verwikkeld, en we zijn aan het verliezen. GloboCap is een nieuwe “werkelijkheid” aan het fabriceren, een gepathologiseerde-totalitaire “werkelijkheid”. Of je accepteert het, en schikt je ernaar, of je verzet je ertegen. Dat zijn de keuzes. Er zijn geen andere keuzes.

Goed, nu we dat duidelijk hebben gemaakt, laten we het nu over de propaganda hebben, en wat ik jullie dringend verzoek te doen.

Ik denk dat de jongeren dit een “meme” noemen. Het is iets wat iedereen kan doen. Maak een tweet of een post als deze, met je naam, gezicht, land, en details, welke beperkingen ook voor jou gelden. Gebruik de hashtag. Laat het circuleren. Moedig anderen aan hetzelfde te doen. Noem niet eens het virus of de “vaccins.” Focus op het totalitarisme. Maak het zichtbaar. Maak het persoonlijk. We moeten de Nieuwe Normalen de gezichten laten zien van de mensen die ze demoniseren, omdat we ons niet willen bekeren tot hun nieuwe “realiteit”.

  Propaganda onthuld: Wat is het? Wat kun je er aan doen?

Nee, het zal de fanatici niet het minste verschil maken, maar de meesten zijn geen fanatici. De meesten van hen zijn gewoon bang en verward, en volkomen mindfucked … als in hun hersenen werken niet. Letterlijk. Ze zijn niet langer in staat om na te denken. Daag ze uit, en ze zullen ofwel agressief worden, ofwel robotisch propaganda tegen je beginnen te herhalen als de leden van een enorme sekte. Iedereen die met hen te maken heeft gehad (en ik heb het gevoel dat u dat waarschijnlijk wel heeft gehad) weet dat ze totaal onbereikbaar zijn met feiten, argumenten en elementaire redeneringen, om nog maar te zwijgen van gezond verstand, en daarom heb ik dat grotendeels opgegeven en richt ik me op propaganda.

Propaganda heeft deze mensen geprogrammeerd, en propaganda kan hen deprogrammeren … of tenminste hun huidige programmering verstoren, al is het maar voor even, misschien zelfs genoeg om hen aan het denken te zetten, wat ertoe zou kunnen leiden dat zij de officiële “werkelijkheid” in twijfel gaan trekken … wat, zoals elke deprogrammeur van sektes je zal vertellen, de eerste stap is op weg naar het loskomen van de sekte.

Ja, het is maar een foto en wat woorden, maar als u twijfelt aan de kracht van visuele propaganda, bedenk dan eens wat GloboCap in de betrekkelijk korte tijdspanne van 17 maanden heeft bereikt. Zij hebben een nieuwe officiële ideologie (met andere woorden, een nieuwe “werkelijkheid”) opgelegd aan samenlevingen over de hele wereld.

Serieus, denk daar eens even over na… zij hebben letterlijk een nieuwe wereldwijde “werkelijkheid” ingevoerd. Zij hebben dit voornamelijk gedaan met propaganda, waarvan veel visuele propaganda, die functioneert op een oerinstinctief niveau. Ze hebben het publiek overspoeld met beelden van ziekte, ziekenhuizen, patiënten aan beademingsapparatuur, lijkzakken die in dodentransporten worden opgestapeld, massabegrafenissen, en mensen die dood op straat vallen. Ze dwongen iedereen om medisch uitziende maskers te dragen en een steeds veranderende reeks zinloze, paranoïde therapierituelen uit te voeren om een sfeer van “dodelijke infectie” te creëren. In feite veranderden ze de hele planeet in een onontkoombare pandemie-theaterproductie waarin de geterroriseerde artiesten ook het publiek zijn. Ze deden dit vooral met visuele propaganda, beelden en waargenomen gedrag. (De onzin die de Nieuwe Normalen ons robotisch voorschotelen is niet bedoeld om te geloven; het is bedoeld om uit het hoofd te worden geleerd en woordelijk te worden herhaald, zoals religieus dogma, of het script van een klantenservice-vertegenwoordiger).

  Grote studie wijst uit dat ongevaccineerden gezonder zijn dan gevaccineerden

En, als je denkt dat jouw tweet of post er niet toe doet… wel, het is nu ongeveer 48 uur geleden dat ik de mijne plaatste, en duizenden mensen over de hele wereld doen mee met hun eigen tweets en posts. (OffGuardian verzamelt er hier een aantal en nodigt mensen uit om hun stem toe te voegen). Twitter onderdrukt de #NewNormal hashtag en plaatst “gevoelige inhoud” waarschuwingen op de tweets. Fanatieke Nieuwe Normalen, woedend omdat ze de gezichten te zien krijgen van de mensen die ze demoniseren, schreeuwen beledigingen, doodsverwensingen, bedreigingen, spot en ander venijnig misbruik naar ons, en eisen dat de autoriteiten ons censureren, en doen wanhopige pogingen om ons te laten verdwijnen door de hashtag toe te voegen aan willekeurig gebrabbel.

Dat zou niet gebeuren als onze stemmen er niet toe deden.

Wat we doen is in feite een online versie van klassieke geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid. We verstoren het nieuwe officiële narratief, de officiële ideologie, de officiële “realiteit”, al is het maar een beetje, en maar voor even. Doe mee. Negeer de fanatieke Nieuw Normalen die ons haat op het internet toeschreeuwen. Onderbreek de “pandemie-theater” voorstelling. Maak het nieuwe totalitarisme zichtbaar. Maak het persoonlijk … voor hen, en voor ons.

Als u een herinnering nodig heeft aan wat er op het spel staat, bovenaan staat een recente foto van een fraaie graffiti van een onbekende locatie ergens in Nieuw Normaal Duitsland. Voor degenen onder u die geen Duits lezen, het vertaalt zich als … “Ongevaccineerden aan het gas”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De propagandaoorlog (en hoe deze te bestrijden)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom heeft het dappere Israël zich overgegeven aan de inentingsbende?
Volgend artikelZweedse sterfgevallen “met” COVID-19 bijna gestopt – toch gaan de massale vaccinaties door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. In het vorige artikel vond ik een juiste conclusie dat hitler toch uiteindelijk WWII heeft gewonnen.
  Dit is weer facisme in zijn “zuiverste” vorm.
  Hier wordt duidelijk op aangestuurd.

  • Hitler vocht juistt tdegen dit communisme systeem wat juist de wereld wilde veroveren! Deze propaganda heeft al meer dan 70 jaar geduurd om de mensheid te doen geloven, dat Hitler omdat hij tegen de zionistische banken en het vreselijke communisme bolschewisme vocht, ook door zionisten opgezet, om de mensheid te verdelen, zoals nu met het virus gebeurd slecht was en hun goed!! En de meesten trappen er vrolijk weer in! Het communisße heeft in Rusland van 1917 tot 1953 66 miljoen slachtoffers gemaakt en wereldwijd meer dan 1 miljard mensenlevens gekost! Wees daar maar allert op, het communisme komt nu via de achterdeur binnen, wordt snel wakker en vecht ertegen, anders krijgen we een levenslange wereldwijde onderdrukking, kijk maar China, wat nog steeds in handen van de communisten is, met mondkapjes en al!

   • Josef Mengele (Günzburg, 16 maart 1911 – Bertioga (Brazilië), 7 februari 1979) was een Duits genetisch onderzoeker, legerarts en nationaalsocialist. Gedurende de laatste twee jaren van de Tweede Wereldoorlog was hij werkzaam in het vernietigingskamp Auschwitz, waar hij medische experimenten uitvoerde, vaak met dodelijke afloop, en gevangenen selecteerde voor de gaskamers. Mengele kreeg de bijnaam “engel des doods”.

 2. Het volgende inhoudelijke artikel past o.a. mooi op dit draadje.

  ‘Albert Biderman (1923-2003) was adviseur van de Amerikaanse defensiestaf in Europa en na WWII een tijd werkzaam voor de Duitse regering. Biderman, Amerikaan van geboorte, was gespecialiseerd in de beïnvloeding van het menselijk gedrag. Hij deed zijn ervaringen op met onderzoeken op krijgsgevangenen. In 1961 publiceerde hij het boek The Manipulation of Human Behavior.

  Zijn theorie is samengevat in een schema: Chart of Coercion, het schema van de dwang.
  Velen herkennen in de huidige crisis veel van wat Biderman in dit schema samenvatte waardoor ook getuigen in de Duitse Corona Ausschuss tot de conclusie komen dat er zonder meer sprake is van een psychologische oorlogsvoering tegen de (eigen) bevolking.

  Een overzicht van de belangrijkste punten uit het schema.’

  Lees artikel:

  https://ezaz.nl/de-wil-breken-de-regels-van-psychologische-oorlogsvoering/

 3. https://ezaz.nl/de-wil-breken-de-regels-van-psychologische-oorlogsvoering/

  Ik heb het gelezen en dit is exact wat er nu gebeurd, er word door onze regering letterlijk oorlog tegen ons gevoerd en onze vrijheid word, voor zover we die hadden, in fase’s afgenomen. Ik raad iedereen aan dit te lezen…. Wat de regering doet qua beperkingen van bewegingen en reizen en het steeds met meer dwang opleggen van inspuit verplichting is letterlijk tegen onze grondwet, en hen die behoren te handelen om onze vrijheid te bewaren verzaken of doen moedwillig mee.

  Het is aan de burger om in verzet te komen, want dit is tegen de huidige Nederlandse grondwet.
  Eenieder die aan deze grondwet een eed heeft gezwordne zou nu het woord gestand moeten houden en deze grondwet en het volk waarvoor deze grondwet bedoeld is verdedigen. Of is een eed afleggen en zo ledig als ons stemrecht?

  Waar zijn die lieden die trouw hebben gezworen aan volk en vaderland nu? Op de thee bij Allah?

 4. Er is op dit moment een veel hotter item. Afghanistan.
  Lees tussen de regels door en huiver.
  De grootste ellende begint daar of is daar al begonnen. Dat hele virus gedoe is alleen maar een afleiding. Ieder land trekt zijn onderdanen daar weg. Dus ze weten veel meer dan de meesten van ons weten of zullen weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in