Islamitische karavaan op de Balkanroute in opmars naar West-Europa

7

Een islamitische karavaan van duizenden illegale migranten, voornamelijk Pakistanen en Bengalen, marcheert momenteel langs de zogeheten Balkanroute van Bosnië (Bihać) naar Italië (Triëst) en verder naar West-Europa.

Videoverslagen van VoxNews (video’s in het Italiaans, maar grotendeels zelfverklarend):

 

In plaats van hen af te wijzen en te repatriëren, bieden internationale organisaties en NGO’s hulp en zelfs financiering aan de migranten om hun reis naar Italië te vergemakkelijken. Dit is een ware invasie, een vergaand plan van etnische uitwisseling.

Veel Italianen vragen daarom om een doorlopend hek aan de grens met Slovenië, naar het voorbeeld van het grenshek dat Viktor Orbán aan de Hongaars-Servische grens had geplaatst.

Volgens de Sloveense politie staan ten minste 10.000 mensen in de kampen voor illegale migranten in Bosnië klaar om op elk moment naar Italië te vertrekken. Volgens Bosnische politiebronnen blijft de toestroom van illegale migranten toenemen.

En als ze eenmaal zijn doorgebroken in Italië, zijn de illegale migranten overal in Italiaanse steden te vinden:

 

Helaas is er geen betrouwbare informatie over hoeveel er verder naar het noorden gaan.

Algerijnse boten bestormen Sardinië: illegale migranten landen tussen badgasten.

  AIDS-alarm: "Gevaar van een epidemie door immigranten"
Vorig artikelNieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam
Volgend artikelOpnieuw kerk op Lesbos gevandaliseerd door asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zet deze internationale organisaties en NGO’s op de terroristenlijst zij ondermijnen de westerse democratieën en de cultuur !!

 2. Heeft ons “leger” niet óók de plicht om ons landje te verdedigen ? Betaalt de bevolking daar niet voor ? Zo ja………zet het leger dan in, stelletje Haagse Dwazen !

  • Mag niet … van de koning … en van de Bilderberg Groep …
   Mooi boek: ‘De verborgen macht achter de wereldpolitiek’.

 3. We kunnen lullen wat we willen, we kunnen er boos om worden, kwaad, woest, geef het een naampje.
  Maar “we” schijnen nou eenmaal afgesproken te hebben dat “we” Europa vol gaan proppen met agressief en stelend tuig om ons het leven zuur, naar en vervelend te gaan maken.
  Geen enkele land gaat dit tegenhouden, hooguit mopperen ze wat om ons het idee te geven dat ze best wel begrip hebben voor het volk.
  Maar ja, verdragen hé, daar schijn je niks meer aan te kunnen doen en lijkt in steen gebeiteld te zijn i.p.v. een krabbeltje van de toen aanwezige lulhannesen op een stukkie papier zonder einddatum er op vermeld.

 4. Er komt geen einde aan en er iets aan doen zal moeilijk zijn/worden,
  Heb gekeken naar hoe de mensen op die demonstratie te pakken zijn genomen hier en in Frankrijk dat lijkt al erg veel op een EU leger in plaats van politie lokaal.
  Dat was een oefening en goed gecoördineerd bevalt me helemaal niet.
  Bereid je er maar op voor dat de politie en het leger er niet is om ons de burgers te beschermen.
  Ze zijn er om ons in bedwang te houden en de instroom te begeleiden.

  • U slaat de spijker op de kop. Ter aanvulling mogen we ons ook gaan voorbereiden op dat deel der burgers welke – om welke reden dan ook – griezelen ten aanzien van burgerlijke ongehoorzaamheid – op welke schaal dan ook – en degenen die zich daaraan schuldig maken met graagte zullen confronteren en mogelijkerwijs faciliteren richting sancties en opsluiting. Vooral wanneer de uitvoerende organen van de overheid dit alles ondersteunt en aanmoedigt. Daaronder zijn ook burgers welke vanwege mogelijke werkweigering ervoor kiezen de stasi-lijn te volgen en zich hiermee proberen in te dekken met het doel in de eigen comfortzone te blijven. De verraders wonen om ons heen; zitten in dezelfde woonkamers; ontmoeten we overal en nergens. Wat dat betreft is het communisme al stilletjes geïnstalleerd; alhoewel de goed verstaander het fenomeen al langer met groot tam-tam heeft horen en zien aankomen. Een argument welke gaande is, is dat ‘we allemaal onze eigen mening hebben’, het woordje ‘mogen’ echter ontbreekt in deze stelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in