Zegt Candace Owens op het nieuwsblog News Punch, en haalt uit naar de mainstream media voor het afschilderen van George Floyd als martelaar en rolmodel voor zwart Amerika, waarin zij stelt dat hij “een voorbeeld van een leven lang gewelddadige crimineel en geen bewonderenswaardig persoon was”.

“Ik sta niet achter George Floyd en de media die hem afbeelden als een martelaar voor zwart Amerika”, zegt Candace Owens op Facebook Live.

Verwijzend naar de geschriften van de Afro-Amerikaanse schrijver en filmmaker Shelby Steele, zegt Owens dat zwarte Amerikanen moeten stoppen met het verdedigen en het eisen van gerechtigheid voor criminelen.

Wij [zwarten, red] zijn uniek in het feit dat wij de enige mensen zijn die vechten en schreeuwen en rechtvaardigheid eisen voor de mensen in onze gemeenschap die tot geen goed zijn, zegt Owens.

Het zou moeilijk voor je zijn om een Joodse persoon die misdaden begaat te vinden die al vijf keer in de gevangenis heeft gezeten en sterft tijdens het plegen van een misdaad, en dat de Joodse mensen hem tot kampioen uitroepen en gerechtigheid voor hem eisen, zegt ze, en voegt eraan toe dat hetzelfde geldt voor blanken en Hispanics.

WesternJournal rapporteert:

Ik wil heel duidelijk zijn, wat ik zeg is geen verdediging voor Derek Chauvin; ik hoop dat Derek Chauvin de rechtspraak krijgt die hij verdient en op hem wordt uitgevoerd, en dat de familie van George Floyd de rechtvaardigheid krijgt voor de manier waarop hij stierf, zegt ze.

Erop wijzend dat het “voor ons de laatste vijf à zes jaar modieus is geworden om criminelen van de ene op de andere dag tot helden te verklaren. Ik vind dat verachtelijk”.

“George Floyd was geen geweldig persoon”, zegt ze, en voegt er later aan toe dat “George Floyd wordt opgetild als een grandioos mens”.

Hij heeft een strafblad dat lang en gevaarlijk was. Hij was zijn hele leven een voorbeeld van een gewelddadige crimineel, oké, tot het allerlaatste moment, zegt ze.

Reeds eerder heeft Frontnieuws gemeld dat Floyd was veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf na zijn afgrijselijkste misdaad die plaatsvond in 2007, waar hij bij een overval het huis van een zwangere vrouw binnendrong en een pistool in haar maag drukte.

  Imam wil Antifa naar Iran sturen

Het artikel toont ook aan dat een rechtbankdocument beschrijft dat Floyd vijf gevangenisstraffen heeft uitgezeten, beginnend in de jaren negentig.

Owens zegt dat niemand die het soort strafblad heeft dat Floyd had, zou moeten worden opgehemeld als modelburger, maar zwarte Amerikanen doen dat.

We zijn beschamend in dat opzicht. Dit is de reden waarom we in een spiraal zitten en een giftige cultuur hebben, zwart Amerika en omdat niemand de waarheid wil vertellen. Het is zo gemakkelijk om effectief te zijn, het is zo gemakkelijk om blanke mensen te vragen om te knielen en zich te verontschuldigen en al deze dingen voor ons te doen. Het is onzin, zegt ze.

Owens zegt dat Floyd’s dood is vermomd om in een vals verhaal te passen.

“Racistisch gemotiveerd politiegeweld is een mythe”, zegt ze.

Je kunt haar hele commentaar hier bekijken:

Tucker: Media nonsens dat zwarten systematisch gedood worden door de politie

Vorig artikelGlobalisme = Vernietiging van de Westerse Beschaving
Volgend artikelGehersenspoelde deugzotten wassen zwarte voeten tijdens de wake van George Floyd in de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het linkse rapaille gaat te werk als islamieten : iedere aanhanger die door, zelf opgeroepen, geweld wordt gedood, noemen zij “martelaar”.
    George Floyd was een zware crimineel, die zich héél eenvoudig had kunnen “overgeven” aan de politieagenten.
    Dat betekent voor mij NIET dat de manier van “aanhouden” van deze crimineel “normaal” gevonden zou moeten worden, deze aanhouding was gruwelijk en weerzinwekkend.

  2. ‘Black lives matter’ protesten terwijl er in de VS ieder jaar 10 keer (!) zoveel blanken vermoord worden door zwarten dan omgekeerd, je moet maar durven!
    Het geeft een idee van de omvang van de manipulatie en volksmisleiding door de ‘betrouwbare’ (sic) mainstream media dat 90% van de blanke bevolking dat niet eens weet of beseft.
    De slogan ‘White lives matter’ zou veel beter met de werkelijkheid overeenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in