Het transcript van de lichaamscamera van agent J. Alexander Kueng toont duidelijk aan dat George Floyd al ademnood had voordat de politie hem überhaupt aanraakte. Hij stierf aan een overdosis Fentanyl, niet door verstikking door de politie van Minneapolis. Dit nieuws zal geen vreugde brengen aan de gestoorde, linkse menigte die schreeuwt om de hoofden van de Minneapolis politieagenten die beschuldigd worden van het “vermoorden” van George Floyd, terwijl er zeer weinig aandacht is besteed aan het transcript sinds de bekendmaking ervan op 7 juli. Frontnieuws hoopt dat het die onoplettendheid kan corrigeren.

Agent Kueng and George Floyd

Eerst een notitie over agent J. Alexander Kueng. Hij is ook een zwarte man. Hij is kort na zijn geboorte geadopteerd door een blanke alleenstaande moeder. Dat verhaal zal niet in goede aarde vallen. Het bevordert niet het narratief dat blanke Amerikanen inherent en ongeneesbaar racistisch zijn. Hoe kan een racistische blanke vrouw een liefhebbende moeder zijn voor een zwart kind? Racisten doen dat niet.

Als je het transcript leest, begrijp je waarom de procureur-generaal van Minnesota het videobewijs voor het publiek achterhield en waarom de verdedigingsadvocaten proberen de informatie eruit te halen – het ontlast de politie, schrijft Jim Hoft op The Gate Way Pundit.

Hier is de link naar het volledige transcript.

Het incident begint met een winkelmanager die meldt dat George Floyd hem net een vals bankbiljet heeft gegeven.

De twee agenten (Kueng en Thomas Lane) gaan naar buiten en beginnen het onderzoek door te proberen George Floyd uit zijn auto te krijgen:

Floyd werkte niet mee. Hij was gedesoriënteerd en handelde niet rationeel. Floyd werd vergezeld door een andere zwarte man. In tegenstelling tot Floyd, volgde de andere man de instructies van de politie:

  Dokter tegen gezondheidsautoriteiten FDA en CDC: "In 20 jaar medische praktijk heb ik nog nooit zoveel letsels door vaccins gezien"

George Floyd was niet passief of meewerkend, ondanks dat de media het tegendeel beweert. De video die de verontwaardiging in heel Amerika aanwakkerde, vertelt een zeer misleidend verhaal. De woorden van het transcript zijn geen leugens.

In het volgende relevante deel van het gesprek geeft Floyd toe dat hij een vals biljet had gegeven aan de winkeleigenaar die vervolgens de politie belde en geeft toe dat hij de instructies van de politie niet opvolgde.

Op pagina 12 van het transcript krijgen we het eerste bewijs dat Floyd ergens high van is en op zijn mond “schuimt”. Agent Kueng is erg bezorgd over Floyd’s grillige gedrag.

Floyd beweerde eerder dat hij “hooping” was. Volgens het Urban Dictionary verwijst “hooping” naar het smokkelen/transporteren van iets dat in het rectum wordt ingebracht.

Floyd’s grillig gedrag escaleert als de agenten Kueng en Lane hem in de politiewagen proberen te stoppen.

Op bladzijde 15-21 van het transcript staat de vergeefse poging van de agenten om Floyd in de politiewagen te krijgen en Floyd’s door drugs veroorzaakte razernij en paranoia.

Op pagina 22 van het transcript begint Floyd te beweren dat hij niet kan ademen. Hij is niet op de grond geplaatst. In feite vraagt hij de politie om hem op de grond te leggen. Agenten zijn geen dokters. Ze hebben geen magische krachten om een diagnose te stellen of iemand daadwerkelijk een medisch noodgeval is of doet alsof. Tot op dit punt in hun interactie met George Floyd, hadden ze weinig bewijs om alles wat Floyd zei te vertrouwen:

  Linkse meutes uiten hun woede op Trump-pop

Je kunt het transcript zelf in het geheel nalezen. Maar het komt erop neer dat Floyd’s ademhalingscrisis werd veroorzaakt door de Fentanyl [Fentanyl is een morfinomimeticum, een stof met een werking analoog aan die van morfine. Het werkt echter vele malen sterker dan morfine, op gewichtsbasis ca. 80 maal, red] die hij had ingenomen voordat de politie op de plaats delict verscheen. Dat bewijs staat duidelijk in het autopsierapport. Degenen die zich hebben gehaast om de politie van Minneapolis te veroordelen, zullen een aantal grote mea culpas moeten doen.

Gerechtelijke documenten: George Floyd profiel leest als een beroepscrimineel

Vorig artikel2019: Bijna een miljoen asielzoekers zijn weer naar de EU geëmigreerd!
Volgend artikelGeorge Soros – filantroop of economische oorlogsmisdadiger?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Waarom geeft men de betreffende beelden niet vrij ? Dat zou in feite al die dolle negers + blanke aanhangers de mond snoeren.

  2. Inmiddels moet je wel erg dom zijn om je een giftspuit in je arm laten te zette maar er zijn nu al ruim dodelijke injecties uit gedeeld hoe veilig zijn wij nu de niet gevaccineerde, onze wereld die wij hebben gebouwd is straks alleen voor de rijken en de elite wat zijn wij toch een onnozel volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in