Zuid-Afrika: 80-jarige vrouw door zwarten op haar boerderij wreed aangevallen 

2
Daleen van der Hoven, foto: netwerk24

De 80-jarige Daleen van der Hoven werd in haar slaapkamer op haar boerderij Wanatha in de Zastron-regio van de Oranje Vrijstaat aangevallen door vier zwarten, vermoedelijk allemaal inwoners van Lesotho, die geld van haar eisten. Daleen van der Hoven werd vervolgens met een ijzeren pijp op het hoofd geslagen en ernstig gewond. De buit van de rovers bestond uit een paar duizend rand (circa 100 euro) in contanten en waardevolle familiestukken zoals juwelen en drie geweren van haar overleden man.

De daders vluchtten vervolgens met Van der Hoven’s Audi met de zwaargewonde oude dame op de achterbank over de nabijgelegen grens naar Lesotho, maar hadden blijkbaar moeite met het besturen van de auto, dus besloten ze mevrouw van der Hoven in de vrieskou bij -5° C in de wildernis achter te laten en de auto in brand te steken. Mevrouw van der Hoven was op blote voeten, zonder bril en met alleen haar nachtjapon aan. Ze vond pas hulp in een naburige boerderij nadat ze te voet een ruig stuk steppe was overgestoken, schrijft Mitteleuropa.

Mevrouw van der Hoven moest vervolgens zes dagen op de intensive care van het Life Rosepark Ziekenhuis worden behandeld, waarbij 80% van haar intracerebrale bloedingen werden verholpen. Vervolgens werd ze aan haar dochter in Bloemfontein voor thuiszorg overhandigd.

“Een ijzeren vrouw”

“Mevrouw Daleen van der Hoven is een ‘ijzeren vrouw’, een echt dappere voortrekkersvrouw”, verklaarde de verantwoordelijke arts, een neurochirurg uit Bloemfontein. Hij zei dat hij nog nooit iemand van haar leeftijd had gezien die zo sterk en dapper was.

  Door de media verzwegen: zwarte racisten vermoorden duizenden blanke boeren in Zuid-Afrika

Twee mannen met een strafblad in Zuid-Afrika werden in verband met de overval gearresteerd door de politie van Lesotho. Een van hen is ontsnapt en is weer op de vlucht. De politie is op zoek naar in totaal drie mannen, die vermoedelijk allemaal in Lesotho zijn.

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Vorig artikelFeminisme, media en cultuurmarxisme
Volgend artikelNieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Ja, hoor eens even, waar haalt deze bejaarde dame de euvele moed vandaan om als blanke in Zuid-Afrika te verblijven ? Bij uitstek het land van racisten en fascisten, hoofdzakelijk van het negroïde ras. Verlaat dergelijke zwarte landen z.s.m. als je leven je, als blanke, lief is en laat die zwarten hun eigen vreten verbouwen.

 2. Boeren … Blanke Boeren …
  7 minuten

  Quatorze Juillet – Een Oorlog Reeds Verloren – 14/07/2020

  ‘Op 14 juli viert men in Frankrijk het begin van de Franse Revolutie, waarmee het einde werd ingeluid van de monarchie en welke leidde tot de oprichting van de Republiek en daarmee de intrede van de democratie.

  Sven heeft echter een andere lezing van deze geschiedenis, geschreven door de overwinnaars. Aan de hand van Oswald Spengler trekt hij een parallel met het heden die allerminst stemt tot vreugde.’

  https://www.youtube.com/watch?v=nN89xOcdptI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in