© Mat Napo op Unsplash

Dat laten ze u alleen niet weten. In Canada is de medische gemeenschap hier heel slim in: ze laten artsen geen troponinewaarden meten voordat u wordt gevaccineerd, zodat niemand er iets van merkt, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Uit een nieuwe studie blijkt dat bijna iedereen die de mRNA COVID-vaccins krijgt, enige hartschade oploopt.

Inleiding

Bekijk deze aflevering van Vinay Prasad voordat YouTube hem censureert.

U hoeft alleen maar te kijken vanaf 6:21 in de video:

Een nieuwe studie uit Zwitserland toont aan dat gevaccineerde mensen uniform hogere troponine niveaus hebben dan hun ongevaccineerde leeftijdsgenoten.

In de grafiek van 6:21 zien we dat de 777 mensen die in deze studie de booster hebben gekregen, uniform hogere troponine-niveaus hebben dan hun overeenkomstige ongevaccineerde leeftijdsgenoten. Dat zou niet mogen gebeuren. Als de vaccins veilig zijn, zouden de troponine-niveaus bijna identiek moeten zijn tussen gevaccineerde en ongevaccineerde groepen.

Dit zijn de exacte woorden van professor Prasad:

Het is niet alleen het topje van de verdeling dat verhoogde hooggevoelige troponine heeft, het is dat de hele verdeling goed verschoven is. Iedereen heeft een klein beetje verhoogde hooggevoelige troponine. Dat is wat deze grafiek u laat concluderen.

Je krijgt een troponine verhoging als er schade is aan je hart:

Troponine is een soort eiwit dat voorkomt in de spieren van uw hart. Troponine komt normaal gesproken niet in het bloed voor. Wanneer de hartspieren beschadigd raken, komt troponine in de bloedbaan terecht. Naarmate de schade aan het hart toeneemt, komen grotere hoeveelheden troponine in het bloed terecht.

Wat de studie aantoont is dat bijna iedereen een beetje hartschade oploopt als ze het COVID-vaccin krijgen, sommigen krijgen veel meer schade dan anderen.

  Is de regering de nieuwe God? - De religie van het totalitarisme

Nog belangrijker is dat het niet zomaar een beetje is. Ze meten op dag 3 en 4 en de helling ging omlaag (Zie 5:47). Het was dus vermoedelijk veel hoger vóór dag 3. Met andere woorden, de werkelijke schade is waarschijnlijk groter dan de curves aangeven.

1 op de 28 jongens die het vaccin kregen ontwikkelde subklinische myocarditis in de Thaise studie

Verder is het percentage subklinische myocarditis bij jongens in de Thaise studie (samengevat op 2:47 in de video) 3,5%, d.w.z. 1 op de 28 jongens krijgt subklinische of openlijke myocarditis.

Het lijkt erop dat de meeste anderen hartschade hebben die onder de drempel ligt om te worden geclassificeerd als subklinische myocarditis.

Hoewel andere aandoeningen een troponineverhoging kunnen veroorzaken, zijn deze aandoeningen allemaal zeldzaam en is het onwaarschijnlijk dat ze samenvallen met de injectie.

We kunnen niet anders dan concluderen dat het vaccin de hartspier beschadigt bij bijna iedereen die de prik krijgt.

Aanval op de studie

De studie is goed uitgevoerd. Professor Christian Mueller staat in hoog aanzien en is de auteur van vele publicaties over hartschade in de wetenschappelijke literatuur.

Het is dus niet waarschijnlijk dat iemand succes zal hebben met het aanvallen van de studie. Maar mensen zullen het proberen omdat het resultaat hen niet bevalt.

De Canadese oplossing voor het troponineprobleem: sta de artsen niet toe de troponinetest voor de prik te gelasten

In Canada pakt de medische wereld dit heel slim aan: ze laten artsen geen troponinegehalte meten voordat je wordt ingeënt, zodat niemand er iets van merkt.

  Advocaat Fuellmich: "Drosten's PCR leugen bewijsbaar", pandemische constructie zal vallen

Volgens een arts in Canada hebben ze na de introductie van de COVID-vaccins de regels veranderd. Ze staan alleen toe dat troponine wordt gemeten als u in het ziekenhuis ligt. Op die manier kunnen artsen uw troponine vóór de prik niet vergelijken met het niveau na de prik.

Het is een slimme techniek om ervoor te zorgen dat niemand ontdekt hoe gevaarlijk de injecties zijn. Ik verwacht dat andere landen dit beleid zullen overnemen, zodat de gegevens niet bekend worden (niet dat het ook maar iets uitmaakt).

Samenvatting

De gegevens tonen aan dat de injecties bij bijna iedereen die de injectie krijgt, hartschade veroorzaken.

Artsen en volksgezondheidsinstanties sluiten hun ogen voor deze gegevens.

De meeste mensen vertrouwen hun artsen en volksgezondheidsinstanties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne
Volgend artikelBloedbad in Kherson en Avdiika: Razendsnelle Russische aanval verwoest Oekraïense falanx van tanks en gepantserde personeelsdragers (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ach, vermoorden de overheidsambtenaren de onrendabele(n) niet met het zogenaamde coronavaccin dan doen ze het wel met uithongeren of met andere methodes, zoals de opvolgers van lijn 8 bij mij gepoogd hebben en waardoor ik 5 maanden in het ziekenhuis heb gelegen en mijn eenentachtigste levensjaren thans moet lopen met een rollator. In-verband met het einde van de industriële revolutie worden de uitgemergelde en onrendabel geworden arbeiders, boven de vijftig, die in het ziekenhuis belanden op diverse wijze, onder andere, uithongering en onthouding om het leven gebracht. Hier was mijn ervaring in het Flevohuis, waar ik belande om aan te sterken niet veel beter. Tweemaal in de week aardappelsoep en op zondag een kroketje. Bij thuiskomst bemerkte ik dat ik 16 kilo was afgevallen. So much for the overheid en de medische wereld.

  • Wat erg om te horen Tycho maar het klopt zo gaat het was in de jaren 90 al zo hier. Ik weet nog dat mijn opa in het ziekenhuis in Harderwijk lag en bijna is gestorven aan uitdroging.

   Pas nadat mijn moeder de zusters helemaal kapot heeft gescholden kreeg hij weer drinken en kwam hij bij.

   Ik weet niet of het kwaadwillend is van het personeel maar in NL kampen we al decenia met bewust gemaakte personeelstekorten door bezuiniging.

   Ikzelf ken 2 vrouwen die in de zorg werken en die zijn heel zorgzaam voor de mensen maar gewoon geen tijd meer.

   • Dat klopt KKI
    Mensen met een bekkenfractuur worden in Harderwijk naar huis gestuurd.
    Aan 6 weken bedrust is niets te verdienen.
    Nogmaals mijd de gehele gezondheidszorg.

 2. Klopt exact in mijn directe omgeving al 4 doden met hartaanval en nog 2 die het overleefd hebben na reaminatie en vandaag vanaf vanmorgen 9 uur al 4 ambulances gehoord. Het gaat hard lieve mensen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in