Freepik

De galopperende oversterfte in de afgelopen twaalf maanden – en dus sinds het begin van de massale Covid-vaccinatie van de belangrijkste percentielen van de Europese bevolking – heeft in veel landen zulke proporties aangenomen dat het zelfs voor de meest geoefende doofpotkunstenaars niet meer mogelijk is deze te negeren of onder het tapijt te vegen. Uit actuele cijfers van het portaal “Our World in Data” blijkt dat bijvoorbeeld in Oostenrijk in deze periode meer dan duizend doden per miljoen inwoners zijn gevallen dan op basis van cijfers uit eerdere jaren was voorspeld, meldt Wochenblick.at.

In Duitsland waren er meer dan 900 (wat overeenkomt met meer dan 75.000 extra sterfgevallen), in Noorwegen, Nederland en Italië meer dan 800 gevallen per miljoen mensen. Op het feit dat deze overmatige sterfte zeer waarschijnlijk verband houdt met vaccinaties werd onlangs gewezen door de Roemeense Europarlementariër Christian Terhes (zie hier). Hij merkte op dat de oversterfte in de Europese Unie momenteel al 16 procent hoger ligt dan het gemiddelde voor 2016-2019 – waaruit blijkt dat landen met de hoogste vaccinatiegraad ook de hoogste sterftecijfers hebben.

Hogere vaccinatiegraad – meer oversterfte

Concreet betekent dit dat er in juli 2022 53.000 mensen meer zijn overleden dan gemiddeld in de periode 2016-2019. In Duitsland steeg het aantal met 15,2 procent, naast het gemiddelde van 2.500 doden per dag. IJsland noteerde hier het hoogste cijfer met een oversterfte van maar liefst 55,8 procent, terwijl dit in Spanje ongeveer 37 procent was, in Italië 25 procent en in Oostenrijk 17,5 procent.

  Aartsbisschop Viganó tegen anti-vaccinpas demonstranten: "De pandemie wordt gebruikt om de Great Reset te bewerkstelligen"

Niets van dit alles leidt tot een reactie van officiële instanties of de lang verwachte verontwaardiging in de mainstream media. Het Paul Ehrlich Instituut (PEI), dat onder het Duitse ministerie van Volksgezondheid valt, heeft sinds begin dit jaar geen cijfers gepubliceerd over vermoedelijke gevallen van dodelijke bijwerkingen van vaccinaties. In plaats daarvan wordt volstaan met nietszeggende “veiligheidsrapporten” vol omissies.

De vaccinatiemanie gaat maar door

Voor Duitsland kan voor de periode van 1 januari 2021 tot en met 31 augustus 2022 9,2 procent van het totaal van ongeveer 1,7 miljoen sterfgevallen door vaccinatie, d.w.z. ongeveer 130.000, worden berekend. Maar hoeveel schokkende feiten en cijfers er ook aan het licht komen, de vaccinatiewaanzin gaat onverminderd door.

De Zwitserse vereniging van politieagenten en het netwerk van artsen en wetenschappers “Aletheia” heeft er bij politici, medische professionals en wetshandhavers op aangedrongen deze “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen eindelijk grondig te onderzoeken en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. Maar ook deze oproep blijft onbeantwoord.

Te diep in de val

De verantwoordelijken en de media, die deze criminele koers uit alle macht hebben gesteund, zitten te diep in hun eigen val om toe te geven welke ongekende medische ramp hier is veroorzaakt. In plaats daarvan wordt het verzwegen of gewoon genegeerd.

De gevolgen worden gedragen door talloze mensen, niet alleen in Europa maar over de hele wereld, die met hun leven of soms met levenslange gezondheidsschade hebben moeten betalen voor het feit dat vaccins die lang niet genoeg getest zijn, veel te snel op de markt zijn gebracht en onder extreme sociale druk aan mensen zijn opgedrongen.

  Israëlische gezondheidsfunctionaris vertelt bevolking zich voor te bereiden op eindeloze boosters: "We zullen de 4e, de 5e, de 6e en de 7e moeten nemen"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lieve vrienden, sorry dat ik een genocide aankondigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe voedselcrisis in 2023 zal veel erger zijn dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen
Volgend artikelNieuw onderzoek toont aan dat vrijwel iedereen hartschade oploopt door de COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Duitsland 130.000 vaccinatiedoden dit jaar. Van een hele stad zijn de huizen dus vrijgekomen.
  Hoeveel afrikanen zijn het land binnen gekomen.

 2. Ze flikken hetzelfde als toen met de Spaanse griep 1918 – 1920; een griep die er in feite niet was.
  Het grote sterven begon toen ook nadat men was begonnen met vaccineren.
  Het is weer het zelfde elite clubje die dat nu ook weer laat gebeuren.

  • Yup Frederick Gates en de Rockefellers toen der tijd…De yanks gaven Europa toen ook de vaccinatie uitvaart noemde het spaanse griep. Gebracht door met experimenteel serum gevaccineerde VS soldaten.

  • Ja dat klopt precies Tony. Het verschil met nu is wij hebben internet tegenwoordig en dat hadden ze toen niet.
   Groot verschil de schapen beginnen nu ook te zien dat het niet klopt en kunnen binnen 10 minuten wakker worden door alle info op het internet.

   De overlevenden schapen staan straks ook achter ons net als de ouders die hun kinderen gaan verliezen of in een rolstoel krijgen.

   Dit is de tijd van informatie en daardoor THE GREAT AWAKENING en dat gaat ons redden Tony.

 3. Iemand die nu nog ontkent dat de oversterfte in de gehele Westerse wereld hoofdzakelijk komt door de gifinjecties, die andere oorzaken zijn 5G en uitgestelde operaties nav het fakevirus, kunnen beter zsm opgenomen worden in een psychiatrische inrichting. Dat worden dan wel grote inrichtingen.

 4. klopt niets van we gaan deze week naar de acht miljard in de wereld Oversterfte ach kom nou overal worden meer kinderen geboren voor door de masaa immigratie !!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in