Als u gevaccineerd bent, betekent dat meer dan waarschijnlijk dat u een volgeling bent van de huidige mainstream en tegen de zogenaamde “complottheoretici”, de “anti-vaxxers” en iedereen die zichzelf “vrijheidsstrijders” noemt. Deze brief is voor u. Ik ben uw vijand. Misschien ziet u dat individueel niet zo, maar dat is het standpunt dat wij beiden innemen. Maar in werkelijkheid zijn we broeders en zusters, onze beide “kanten” vormen het menselijk ras. Ieder van ons heeft geliefden aan weerszijden van dit hek, en we zitten inderdaad allemaal “in hetzelfde schuitje”, schrijft Todd Hayen.

Wij maken ons echt zorgen en willen dat iedereen veilig en gezond is. U kunt niet zeggen dat degenen aan deze kant van het hek niet slecht zijn behandeld. We zijn verstoten, belachelijk gemaakt, gediscrimineerd, en er is ons zelfs gezegd dat we Covid moesten krijgen en sterven (dat is mij twee keer overkomen door twee vrienden die ooit heel dicht bij mij stonden). Het is echt allemaal lelijk geweest, en ik verontschuldig me voor mijn aandeel in deze mogelijke hoon. Vergeeft u mij, en ik zal u vergeven.

Het gaat niet goed in La La Land. Misschien bent u het niet eens met deze uitspraak, en uw onenigheid is waarschijnlijk de kern van ons gezamenlijke probleem. Maar helaas is dit een waar beeld van wat er in de wereld gebeurt, of u dat nu gelooft of niet. Sorry. Ook al ziet u er niet direct bewijs voor, het is niettemin waar, en als u de lakens een beetje zou terugtrekken, zou u heel duidelijk een kolonie bloedzuigende bedwantsen zien. Ik wil niet dat u mij op mijn woord gelooft, want tot nu toe heeft u ons zeker niet op ons woord geloofd, ik wil alleen dat u kijkt. Of op zijn minst stopt met uw haat, wrok, afkeer, frustratie, of welke andere negatieve energie dan ook die u gooit op ons allemaal aan de andere kant van het hek waar we proberen er iets aan te doen. Eerlijk gezegd, als u niet naar uzelf wilt kijken, prima… leef uw gelukkige leven zoals u dat wilt. Probeer alleen uit onze buurt te blijven; waardeer ons omdat we geven om uw levenskwaliteit en die van alle anderen op deze planeet. Wij hebben offers gebracht in onze poging om het onrecht dat wij om ons heen zien gebeuren recht te zetten. En stop alstublieft met ons ervan te beschuldigen dat we altijd op zoek zijn naar de duisternis, eerlijk gezegd hoeven we niet te zoeken.

Ja, wij begrijpen allemaal hoe verschrikkelijk moeilijk het voor u is om bijna alles weg te gooien wat u ooit hebt geloofd over regering, gezag, gekozen functionarissen, volksgezondheid, etc.. en naar de duistere kant te komen die zo druk bezig is alle kwalen van de wereld te wijten aan al deze veronderstelde welwillende mensen. Als dit voor u bijna onmogelijk is, doe het dan in etappes. U gelooft toch zeker niet dat het bovengenoemde perfect is? Neem het stap voor stap, wees bereid te accepteren dat er corruptie kan zijn, dat er fouten kunnen zijn gemaakt, verkeerde inschattingen, narcistische beslissingen, die bepaalde selecte mensen hebben genomen in de hoop op de beloning van geld en macht? Ik denk dat veel mensen die dit lezen Trump absoluut haatten, en bij uitbreiding alle leden van het congres die de kant van Trump kozen tijdens zijn ambtstermijn… zo ja, hoe zag u zijn corrumpering? Hoe kwam hij ermee weg? En hoe heeft de VS zoiets kunnen laten gebeuren? “Shit Happens”, zoals ze zeggen, en het kan overal en altijd gebeuren.

  Israël: "Het is mogelijk dat we een vierde dosis vaccin nodig hebben"

U denkt toch zeker ook niet dat de grote, op winst gerichte bedrijven, Big Pharma alles op en top hebben gedaan in de decennia dat zij actief zijn? Het kost niet veel moeite om de vele gewonnen rechtszaken tegen hen op te graven voor afschuwelijke schendingen van het vertrouwen, de zorgstandaard en zelfs flagrante illegale handelingen die duidelijk aantonen dat de gezondheid van mensen niet hun prioriteit is. Ze zijn bepaald niet brandschoon. Gelooft u dat de bestaande wetten ons volledig beschermen tegen verkeerde handelingen in de toekomst? Dat is nogal wensdenken. Zoals u ongetwijfeld weet, is het grootkapitaal grotendeels verantwoordelijk voor de vervuiling van de planeet, en het komt er al geruime tijd mee weg.

Ik vermoed ook dat de meesten van u geloven dat, hoe voorzichtig ons systeem ook is, er fouten kunnen en vaak zullen worden gemaakt. En u gelooft vast al dat grove fouten altijd door de goede bedoelingen van regeringen en gekozen ambtenaren heen kunnen komen. En als ze dat doen, kunnen ze op hol slaan en uitgroeien tot bijna onmogelijk te beheersen energie en macht. Ja, u bent het ermee eens dat dit mogelijk is, nietwaar?

Ik vermoed ook dat, tenzij wij als samenleving zeer zorgvuldig gebruik maken van onze checks and balances, er mensen zijn die zeer machtig zijn en niet überhaupt welwillende bedoelingen hebben. Zij zijn niet noodzakelijkerwijs bewust slecht, maar door hun honger naar macht en/of geld willen zij de rest van de wereld dingen opleggen die vooral hun eigen wensen en verlangens vervullen, onder het mom van het beste voor de wereld. Zelfs Hitler (en ik vergelijk hem met niemand in het bijzonder!) had goede bedoelingen voor het Duitse volk. Hij had grote ideeën die er op papier vrij glorieus uitzagen, maar toch waren zijn plannen niet glorieus voor de rest van de wereld.

Dat kan toch gebeuren? En nog belangrijker, waarom gebeurt het niet vaker? Gelooft u allemaal echt dat het überhaupt niet meer gebeurt sinds de jaren veertig? Ja, het is sindsdien in het grootste deel van Europa en Noord-Amerika niet meer gebeurd, maar waarom denkt u dat het hier nooit zou kunnen gebeuren? Het gebeurt overal ter wereld, en is al vele malen gebeurd. Hoe komt dat? Gebeurt het, als het gebeurt, allemaal tegelijk? Als gevolg van een grote oorlog of revolutie? Eigenlijk niet. Totalitarisme groeit uit een zaadje. Meestal is dat een zaadje van zelfgenoegzaamheid en onoplettendheid. Totalitarisme, of “smaken ervan” hebben geen laarzen op de grond meer nodig om te ontstaan.

  Uit laatste gegevens van VS gezondheidsautoriteit blijkt dat gevaccineerde kinderen tussen 5 en 11 jaar nu meer kans hebben om Covid op te lopen dan hun ongevaccineerde leeftijdgenoten

Raak ik u kwijt? Oké, eerlijk is eerlijk, misschien is het woord “totalitarisme” voor u nu te sterk. Het klinkt te veel als “communisme” of “nazisme” of wat dan ook. Nee, op dit moment heeft u gelijk, van volledig totalitarisme is in het Westen nog geen sprake. Maar als u deze materie voldoende bestudeert, zult u zien dat die kolonie bedwantsen onder de lakens een plan heeft. En als u goed kijkt, ziet u hoe dat plan al vele jaren sluipenderwijs tot stand komt. En vergeet niet dat dat “plan” niet hoeft te zijn “laten we de wereld overnemen”. De mensen die het “plan” uitvoeren kunnen heel goed denken dat hun plan een goede zaak is.

Laat me teruggaan naar het punt. Ik blijf bij Covid, vaccins en dergelijke. Er is de laatste tijd ontzettend veel gebeurd “voor het welzijn van het volk” en als je er echt over nadenkt, zou er altijd een grens moeten zijn aan wat er in naam van “het welzijn van het volk” aan de burgers van een land kan worden opgelegd. Ten eerste, en dit is heel belangrijk om te begrijpen, wie definieert “in het belang van het volk” – zelfs als die beslissing te goeder trouw wordt genomen, moeten er, tenminste in een vrije samenleving, beperkingen zijn. De grondwet van een land, als het instrument dat die beperkingen vastlegt, is het eerste waar ik aan denk. Zijn er onder u die vinden dat het grondwettelijk en juist was om Japanse Amerikanen tijdens de Tweede Wereldoorlog in concentratiekampen op te sluiten? Zeker, achteraf zullen de meesten zeggen dat het geen goede beslissing was. Maar zelfs op dat moment, toen de regering het als een bedreiging zag, was het de juiste beslissing? Waren er betere manieren om die dreiging te verminderen dan Amerikaanse burgers uit hun huizen te rukken en in gevangenissen te stoppen?

Als we die analogie toepassen op vandaag, vindt u het dan juist om een bepaalde groep mensen te verbieden hun leven te leiden? Naar de kerk gaan, winkelen, werken? Zeker, het was “voor het welzijn van het volk”. Gelooft u achteraf echt dat dat zo is? Gelooft u dat de mensen die deze beslissingen namen oprecht geloofden dat wat zij deden “in het belang van het volk” was? Er waren zeer hoog opgeleide, ervaren en erkende mensen die dit aan de kaak stelden en beweerden dat dit niet de beste manier was om met deze dreiging om te gaan. Zij werden in het beste geval genegeerd en in het slechtste geval met dwang het zwijgen opgelegd. Ik ben nieuwsgierig; wist u dat? Gelooft u niet dat dit is gebeurd?

  Pfizer biedt dokter $1 miljoen zwijggeld: "zo leggen ze u het zwijgen op, zetten u op de loonlijst"

Gelooft iemand van u werkelijk dat alleen door de overheid gesanctioneerde personen zoals Fauci en talloze “ministers van Volksgezondheid” de wetenschap kunnen definiëren? Met een medische noodsituatie zo uniek en ongewoon als Covid en de vaccins die binnen 8 maanden na de wereldwijde erkenning van de ziekte uitkwamen, gelooft u werkelijk dat geen enkele andere wetenschapper of arts er een intelligent en gewaardeerd woord over te zeggen had? Weet u wel dat duizenden van dergelijke personen over de hele wereld zijn gecensureerd en bedreigd met het verlies van hun praktijkvergunning, om nog maar te zwijgen van het verlies van hun reputatie, die proberen gehoord te worden? Proberen te debatteren? Denkt u echt dat het blokkeren van deze hooggekwalificeerde en gepubliceerde personen een achtenswaardige zaak is in een vrije cultuur, en als het wordt gedaan, zoals het is gedaan en wordt gedaan, niet stinkt naar de hemel? De ongebreidelde censuur en bedreiging van deze personen is genoeg om deze hele beproeving terecht in twijfel te trekken.

Hoe zit het met alle legitieme sterfgevallen en ziekten in de hele wereld? Gelooft u dat dit allemaal niet waar is? Of veroorzaakt door andere dingen dan de meest voor de hand liggende? Ziet u niet hoe deze zeer reële pieken in oversterfte, plotselinge sterfgevallen, woekerende kanker, enz. samenvallen met het uitbrengen van de mRNA-vaccins? Accepteert u dat “toeval” niet als geldig?

Dit alles zou op zijn minst een op het hoofd krabben moeten rechtvaardigen, en er op zijn minst toe moeten leiden dat u de rest van ons niet langer beschuldigt van samenzweringstheoretici, wetenschapsontkenners en gekken. Als het loopt als een eend, kwaakt als een eend, poten met zwemvliezen heeft als een eend en rondhangt met andere eenden, dan IS het hoogstwaarschijnlijk een eend – in ieder geval verdient het enige zorgvuldige observatie en oprechte overweging om vast te stellen wat het werkelijk is.

Of u nu gelooft dat de wereld een puinhoop is of niet, u moet begrijpen dat deze puinhoop op zijn minst een mogelijkheid is. Als u dit alles zelfs maar vluchtig bekijkt, moet u genoeg bewijs vinden dat aantoont dat het “onwaarschijnlijke” heel goed de nachtmerrie kan zijn geworden die wij denken dat het is geworden. Kijk gewoon, en wees nieuwsgierig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Petro-Yuan: Het einde van de Amerikaanse dollar als wereldmunt nadert
Volgend artikelOekraïne en Rusland zijn het eens – Rusland vecht tegen de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Gerechtigheid zal geschieden als alle gevaxten, die de c-19 critici haatvol hebben gedemoniseerd en hebben gewenst dat zij zonder medische hulp zouden sterven, door hun eigen kortzichtige arrogantie en ignorante domheid zullen worden gestraft door het grote sterven dat nu gaande is.

  Nooit, never ever zal er door mij vergeving zijn voor de meelopers van de medische dictatuur die zoveel onnodige leven heeft gekost! Deze gewetenloze moordenaars zullen eeuwig branden, hoop ik oprecht.

  • Geen vergeving maar het heeft ons al enorm veel geld gekost en door hun schapengedrag zal het nog veeeele keren meer kosten

 2. Goed samengevat stuk. Het lijkt wel of de meeste mensen oogkleppen op hebben of een tunnelvisie. Ze kunnen of willen gewoon niet zien wat voor kwaad en hoeveel kwaad er is en rondhangt in deze wereld. Ze kunnen zich niet voorstellen hoe slecht en gewetenloos een mens kan zijn en zeker niet een bekend iemand of publiek figuur. En bovenal praten ze met de TV en Nieuwsbladen mee, net papegaaien.

  • Komt omdat ze het nog te goed hebben.Zolang ik zie bij de JUMBO dat mensen veel doneren aan oekra is het nog niet erg genoeg.Ja , bij de JUMBO hier staat bij de ingang een poster met de vraag voedsel te doneren.OPGESTAPELDE kratten,TOTALE WALGELIJKE WAANZIN!! En mijn volk heeft niks te vreten.

   • Laat de overheids criminelen maar doneren ipv. wapens te sturen/ financieren.
    De waanzinnigen zitten in Den Haag gestuurd door WEF en EU.

  • Wat wil je als je alleen NPO, RTL of SBS kijkt.
   Die mensen zijn te lui om zich te verdiepen in echt nieuws. Diezelfde mensen denken nu ook dat Oekraïne aan het winnen is 😀😃🙂🙃😊

 3. Binnenkort weer een familie nieuwjaars bijeenkomst. Over de olifanten in de kamer praat ik.niet meer. Is onbegonnen werk en verspilde energie. Met olifanten bedoel ik met name het fake vaccin, Ukraine en wat daar werkelijk speelt
  Mocht iemand anders toch een zinnige opmerking maken of een in mijn ogen juist statement, dan wil ik goedkeurend wel even.kort aansluiten, maar dan heb je het wel zo’n beetje gehad.

  Ik kijk.nu meer dan twee jaar geen tv meer. Mijn buren daarintegen e l k e ! avond. Nou, dan weet.je dus al genoeg.

  De meeste mensen zijn of te lui om zich goed te informeren of steken hun.kop in het zand.

  • @Alfred Melse (De meeste mensen zijn of te lui om zich goed te informeren of steken hun.kop in het zand.)

   De meeste mensen die gevaccineerd zijn steken hun.kop in het zand. Je kan geen eens meer een gesprek met ze aangaan ? Er blijft zo maar een klein groepje over 15% waarvan 5% ook zijn kop in het zand steekt.. Maar we mogen niet opgeven !!

   • Helemaal mee eens.
    Maar probeert u zich eens voor te stellen hoeveel mensen, die vol goede bedoelingen het advies van de overheid hebben opgevolgd, zich door aanvullende informatie enorm bekocht voelen en hier met bijna niemand uit schaamte over willen praten….
    Ikzelf hoor veelal spijtgeluiden als: ‘Had ik maar.. kon ik maar…als ik nou…moest ik maar’.

    Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

    Er stopte immers niemand met ne*ken toen bekend werd gemaakt dat AIDS de gevaarlijkste ziekte uit de jaren tachtig werd.

  • “It’s hard to win an argument with a smart person, it’s damn near impossible to win an argument with a stupid person.” (Bill Murray)

  • Dat soort mensen als jou buren kijken al het nieuws 18.00 uur nos en EenVandaag, 19.30 RTL en 20.00 uur nog eens nos.

   Helemaal verslaafd aan propaganda.

   Ik lach me helemaal dood aan al die lui die je nu weer met een muilkorf op ziet lopen.
   Die mensen kunnen er niets aan doen die zijn achterlijk geboren.

 4. Gemakkelijk is het niet maar we hebben 2,5 jaar onze rug recht gehouden dus nemen we dit erbij, effectief is het ook voor ons spijtig dat we geen mensen of groepen kennen die dezelfde gedachten hebben, ze zeggen altijd soort zoekt soort maar waar is deze soort te vinden?

 5. Een open tekst aan alle volwassen corona-geprikten; wegwezen uit de natuur, en tot aan jullie dood werken voor mijn uitkering. Die veel hoger moet. Ik moet van elke volwassen geprikte corona-idioot een euro, en ooit zal ik dat krijgen….kom ik dat halen. Stelletje ellendelingen. Vieze laffe hypokriete kankerlijers.

  • @Ape, Ik wil eigenlijk ook geld van die serumlijers die mij met QR uit de Gym weigerde en al die horeca hoeren met hun QR gezeik, jammer dat meeste nog niet failliet zijn. Rasechte NSB’rs heb ik meegemaakt tot aan SS achtige managers bij de AH….Begin mij af te vragen of AH wel voor Albert Heijn staat en niet voor iets anders…lol….AH doet trouwens ongevraagd aan gezichtherkenning bij klanten met AI op koopgedrag…

   • Waarde Nuke Davos.

    Het zou u sieren als u wat matigde in uw uitlatingen op schrift. Ik kan u echter heel goed begrijpen en snap donders goed wat u bedoelt. Ik heb soortgelijke ervaringen zoals u omschrijft. Echter is geen van de fanatieke ‘machtswellustelingen’ in staat om te doorgronden welke consequenties hun gedrag op termijn zullen hebben en snapt ‘dat volk’ niet dat tijdens oorlog geld niet te eten is.
    Geen van hun is in staat om het hoofd boven water te houden indien (ik noem maar een voorbeeld) de stroom een aantal dagen of weken zou uitvallen. Geen telefoon op zak die werkt en, jawel, reddeloos verloren. Kansloos.

    Negeren is het beste wapen tegen dit soort zaken. Geen gebruik maken van hun ‘diensten’ en uitsluiten van iedere mogelijkheid om samen te werken indien de rapen straks goed gaar zijn. Ze hebben immers bewezen dat het trouwe ordervolgers met zelfbenoemde autoriteiten zijn.

    Supermarkten ; Wanneer men geen brandstof in de motor stopt houdt het vanzelf op en valt ie stil.
    Daar gaat het alleen om zo veel mogelijk omzet te genereren. Men heeft toch scheit aan de klanten.
    Schappen vol met kwantitatief hoogwaardige rommel en als er al een kreet in de stijl van ‘bio, eco, streekgebonden, uit grootmoeders keuken, ambachtelijk bereid’ op staat dat is dat alleen vanuit marketing motivaties om zo veel mogelijk fabrieksmatige bende te kunnen slijten.

    Bij stroomuitval is ook de door u genoemde Albert Heijn niks mans: geen kassa, geen koeling, geen vriezer, geen security, geen alarm en geen licht…. Plunderen zolang de voorraad strekt. Gaat heel snel zoals te zien in Amerika na ‘slechts’ 3 dagen black-out ten gevolge van winterweer. Geweldig genoten van de beelden. Geen paniek, ze komen vanzelf aan de beurt. Wat leven we toch in een geweldig ontwikkeld land en met alle beschikbare technologieën van dien zie ik dat de mens nimmer geleerd heeft van het verleden.
    In de film ‘De Aanslag’ naar het boek van Harry Mulisch, vertelt een wijze vader aan zijn kinderen: “Wie het verleden niet kent, begrijpt zijn heden niet”.

    De groep compleetdenkers is veel groter dan u zich kunt voorstellen en dat zult u efkes later vanzelf gaan ondervinden. Gebundelde takken zijn niet te breken…

    It’s only a matter of time. Believe me.

   • De gym stuurde mij een email of ik terug wilde komen. Ze missen geld denk ik. Ik heb ze geschreven de kanker te mogen krijgen. Zoals iedereen die tegen ons was en is. Ik hecht 0 waarde aan die mensen en haat ze omdat ze me geld en vrijheid kosten.

 6. Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
  Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
  Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
  Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek.

 7. Ik heb reeds afscheid genomen van de gevaxxte familie leden en vrienden na complotter,wappie en facist te zijn uitgemaakt. Ik zal wat leuks vertellen, weet je wat zij nu zeggen? Ik ben het probleem want de elite willen juist verdeeldheid maar nu andersom….Met andere woorden : Ze denken nu wakker te zijn en draaien het nu om. Waarop ik slechts kan antwoorden : Sorry die omme-keer vlieger gaat niet op, ik ben puur en jullie ingespoten met een serum met een “militair classified” label dus een biowapen. En ik weet dus niet hoe schadelijk dit voor mij is. Wat ik wel weet dat als ik bij een booster die nog half leeft in de buurt kom spontaan ga niezen vanwege lichaamsvreemde stoffen. En in auto met dubbel gevaccineerde vd zomer had ik al ontdekt dat ik volgende dag bizarre hoofdpijn kreeg en malaise. So good luck NPC’s.

 8. Enig respect wat ik nog kan hebben voor gevaccineerde is als ze zich verenigen en overheid aanklagen en de ingrediënten lijst op eissen. Dit kan collectief makkelijk en dan krijgen ze ook hum antwoord en de media kan er dan ook niet meer omheen. “Militair classified” en vanaf daar kunnen er pas tribunalen worden gestart en anders niet en never.

 9. Weer een update.. Hier worden veel gevoelens en gedachten die ik (wij) hebben verwoord.
  Ik wil wederom even een update met jullie delen: Enige tijd geleden een bericht gedeeld over de personen die ik redelijk goed kende, en in een half jaar tijd allemaal “plotseling” zijn overleden.
  De overeenkomsten die ik opmerkte waren: PLOTSELING, ONWEL, KANKER, HARTAANDOENING en IETS IN HET HOOFD.
  Ik praat zeker over 5-6 personen die ik kende en lichamelijk gezond waren en niet op leeftijd.
  Wat schetst vandaag wederom mijn verbazing… ik sla de krant open en lees in de overlijdensberichten
  3 personen van rond de 60 PLOTSELING overleden, en…. iemand die ik wederom goed kende en waar ik regelmatig een praatje mee maakte in het dorp waar zij altijd aan haar vaste tafeltje zat bij een eetcafe.
  De lijst wordt langer en langer en langer……….. En nog wil men het niet zien en wordt het hoofd verder en verder in het zand gestoken….

  • @Frank, Toen ik er nog moeite instak vroeg ik de pro vaxxies altijd of ze het lef hadden de overlijdensberichten te lezen. Die in normale maanden voor 2020 zo’n 10 mensen betrof in lokale kranten en ineens volstonden met 100en en plotseling, onverwacht etc. “toon meer” button kreeg/krijg je lamme muisarm van.

   • ´Overheid kan niet meer gecontroleerd worden

    Vanuit de hoek van Ambulancezorg is de wens gekomen om het meldingssysteem P2000 af te schaffen, weet Nieuws op Beeld. Het zou inbreuk maken op de privacy van gedupeerden en daarmee tegen de AVG ingaan.

    Als ambulance-meldingen van P2000 worden geschrapt, zie je niet meer of een ambulance onderweg is naar een bepaalde straat. In de ogen van de media is het besluit om het persalarm te schrappen een ‘ernstige aantasting van de persvrijheid’. Het staat haaks op het streven naar een open overheid. Zonder persalarm kunnen we ook de overheid niet meer controleren op de werking hiervan, aldus Nieuws op Beeld.

    Volgens de landsadvocaat bestaat er een kans dat er persoonsgegevens worden verstuurd en dat is in strijd met de privacywetgeving. Nieuws op Beeld kan niet begrijpen wat er privacygevoelig is aan de meldingen.

    Plotselinge sterke stijging aantal ambulanceritten

    Het systeem wordt afgeschaft in een periode waarin het aantal ambulanceritten plotseling zeer sterk is gestegen. “Ik hoor nu over regio’s met een stijging van 18 procent. Dat is extreem,” zei voorzitter van Ambulancezorg Nederland Han Noten.

    “Het aantal ritten heeft zich altijd stabiel ontwikkeld, maar als je opeens over dubbele cijfers gaat praten, dan is er systematisch iets mis.´

    https://www.ninefornews.nl/meldingssysteem-p2000-stilletjes-afgeschaft-en-dit-is-de-opmerkelijke-reden/

    versus:

    4. OPHEFFING MEDISCH GEHEIM (BESTAANDE WPG ARTIKEL 66)
    Als de Eerste Kamer op 2 februari instemt met de wetswijziging betekent dat het einde van het begrip medisch geheim. De wet verplicht huisartsen privégegevens met de autoriteiten te delen, op straffe van maximaal 4500 euro boete of twee maanden gevangenisstraf. Overveen: “De arts overlegt uw burgerservicenummer bij een verdenking van een (mogelijke) ziekte. Dat geldt ook voor uw naam, geboortedatum, adres, uw vaccinatiestatus, de vermoedelijke infectiebron, de datum van vermoeden en uw beroep als dit te maken heeft met eten, drinken, verpleging of verzorging van andere personen.”

    https://stichtingvaccinvrij.nl/invoering-pandemiewet-geeft-minister-van-volksgezondheid-ongekende-dictatoriale-macht/

 10. NB ; eenderde van de gevaxten is ingespoten met een zoutoplossing.

  Die over het algemeen
  met een groot ego, aandacht nodig anders trekken ze de dag niet, dat is de categorie NSB

  Degenen die erin geluisd zijn , ( door bovengenoemde ) zijn doorgaans aardige persoonlijkheden.
  Moeten goed wakker worden, en strijdvaardig -.

  Heb je ook een groep compleet gestoorden, nou ja wat moet je ermee

  De NSB trollen snollen , hier en overal
  Grote bedrijven ,semi overheden,
  Zijn wef/ who aanhangers ,
  Kom in actie ertegen , als ze weer een stupid regeltje / financieel voordeel over de rug van de mensheid hebben geregeld.

  [email protected] kan ook in het rijtje.

  Klagen , klagen, klagen, klagen, over hun nazi- nsb-, -, trollen, gedragingen, die mi beter als misgeboorten in de doos had kunnen blijven.

 11. Volgens mij klopt deze zin niet aan het begin van het artikel: “maar in werkelijkheid zijn we broeders en zusters, onze beide “kanten” vormen het menselijk ras.” Ten eerste is er niet een enkel menselijk ras, ten tweede lijkt het erop dat deze mensen hun DNA hebben laten veranderen. Mocht dit zo zijn dan kunnen wij in het beste geval spreken van twee afzonderlijke soorten. Ik merk dat het artikel toenadering zoekt en denk dat deze scheiding met woorden recht gezet kan worden. Helaas, zie ik genoeg reden dat de verandering mogelijk permanent zijn, laten we dat nou eens onderzoeken. Bluetooth signalen, DNA-veranderingen en die vaccinatie die naar de sperma gaat, de eierstokken en de moedermelk.

 12. Nou trutje,
  Het is zoals ik het zie, observaties uit gedrag.
  Heeft niets met God te maken
  Maar met lijstjes , van de favorieten
  ( nsb)

  • Sowieso belasting vrijstelling voor gehele levensduur aangezien ze daar biowapen in spuit vorm en wapens voor Oekraïne nazi’s van hebben gekocht…zonder mijn toestemming.

 13. @Veteraan,Beste, Ik snap dat het bot overkomt maar heb genoeg proberen te helpen maar ook gestreden tegen die verloren zielen en de medici vergeef ik ook nooit. Ik weet uit 1e hand dat veel in de top maar ook op IC’s zelf niet eens gevaccineerd zijn en daar bovenop door overgenomen protocollen vanuit de VS regeltecht mensen hebben vermoord door foute behandeling. Ik ben mensen verloren hierdoor.Ook een jong iemand…Dus vervloek een ieder die heeft meegewerkt aan deze waanzin.

  • Ik begrijp uw frustratie, zeer herkenbaar voor mij. We zijn allemaal mensen kwijtgeraakt, in de breedste zin van het woord.
   Maar onthou één ding heel goed:
   Een bedrogen volk neemt vroeg of laat wraak.
   I can’t hardly wait.

  • @ Nuke, ook in NL worden mensen regelmatig vermoord. Geprikt en ongeprikt. Het schijnt usance te zijn dat als je langer dan gemiddeld 8 maanden (dement) in een verpleeghuis bent, men bij een ernstige val geen arts of 112 oproept, maar al snel overgaat tot het geven van het “slaapmiddel” Midozalam (ademhalingsspieren verslappen, wordt ook bij “covid” gegeven in ziekenhuizen). Daarna Morfine, en net zo lang dosering verhogend totdat er geen ademhaling meer is. Weliswaar met toestemming van familie, maar ik noem dat moord.
   Dus wees altijd alert als dierbaren in een verpleeghuis komen en controleer goed alle zogenaamde “nodige medicatie”.
   Door dit te horen moest ik ook denken aan mijn schoonmoeder en aan een vrij recent overleden vriend, waarvan ik nu denk dat zij ook zijn “geholpen”.
   Zou deze werkwijze ook behoren tot het verminderen van de mensheid en/of de zorgkosten te drukken.

   • @Klien, Klopt en wat ze de oudjes ook heel snel geven als ze iets angstig zijn of ff tegenstribbelen is “Haldol” wat een mens helemaal kapot maakt geestelijk en lichamelijk en klaar maakt voor de kist. Verpleging werkt hier gewoon aan mee. Lekker makkelijk ipv een hand op de schouder en wat geruststellende woorden.

    • @Nuke, Haldol of Haldoperol, kreeg mijn schoonmoeder eerst ook.
     Die hand op schouder of op de hand is letterlijk van levensbelang en om rustig te worden. Plus een beetje echte aandacht ipv aan de koffie willen gaan. Verpleging is in zulke gevallen dus echt moordend bezig. En ik vermoed in deze tijd nog extra.
     Och “wat moeten ze toch hard werken”, laten we ze even in het zonnetje zetten, extra uitkering etc. Moord in de zorg, mooie titel voor een boek.
     Hoeveel mensen weten dit niet en vertrouwen op de arts en verpleging. Of zijn blij dat hun oudje eindelijk aan “het eindje is” geholpen.
     Ik wil wat lelijke dingen zeggen, maar doe dat maar inwendig.
     Dank voor je reactie!

     • Ja het is heel erg krom en mensonterend mijn dochter is er voor uit de zorg opl. gegaan kon er niet meer zo goed tegen die enge protocollen.

      • Begrijp ik nu ook. Degene die dit vertelde wil ook weg, maar er moet wel brood op de plank komen. Lastige keuze. Misschien zijn er, naast de andere oorzaken, nog meer wakker geworden en daardoor ook tekort in de zorg.
       Herinner me nog een verhaal begin covid van een Amerikaanse verpleegkundige die dat doden bij leidinggevende aankaartte in het ziekenhuis. Werd van afdeling naar afdeling gestuurd, dacht uiteindelijk ontslagen.
       Fijne avond en dank voor je reacties.

 14. Je kunt niet spreken voor de ander , laat staan invullen! Gij doe meeliepen met de kudde der covidioten , moeten gewoon heel hard gestraft worden onder oorlogsrecht , de krijgswet! Wie allemaal de ongevaccineerden discrimineerde moeten gewoon ook berecht worden! Zei zijn het uitschot dat zeer waarschijnlijk net zo mak meeliepen als in WO2 !! Want die waren er ook , vele stonden ook te wapperen met de nazi swastika vlag , diezelfde heulen nu met de nazis in Oekraïne waaraan navo zeer grote medewerking in verleend! Ex SSers werden destijds aan het hoofd van de navo gezet en bij militaire Commissie van de Atlantikwall! Dus hoe dik ligt het erboven op als we feitelijk in de verlenging van WO2 vinden, hitler handelde ook op de oostflank tegen Rusland in opdracht van de cabal deep state die de oorlog via de fed financierde !

  • @Q, Dat klopt als een bus. Ik heb mij altijd verwonderd hoe het kon dat mensen zo dom waren dat zij niet eens zagen dat de mensen in SS uniformen ineens een navo uniform droegen. Hele geschiedenis is een leugen. Of misschien deerde het ze niet aangezien half nederland in divisies vocht in het oosten met de duitsers tegen de russen. Na ww2 zaten ze zgn. allemaal bij het verzet.

 15. Een nuchter mens kon van beginaf de ongeloofwaardigheid zien van het coronacircus met de neppandemie, neptesten en nepprikken. Blijkbaar onderdrukt angst het vermogen tot rationeel en logisch denken dusdanig dat men conformeert aan een blinde religie.

 16. En sluiten we het Vissen tijdperk af met 2 eeuwen mind-fuck over medicijnen, valse doctrines, destructieve indoctrinaties, absurde ideeën, educatie en over echte liefde) gaat het in onze tijd stilaan naar Waterman. The age of Aquarius zou volgens sommige astrologen gepaard kunnen gaan met grote veranderingen op wereldschaal.

  Duidelijker kan het niet uitgelegd worden toch……
  https://www.linkedin.com/posts/carolbirdceorigboyz_must-see-if-you-have-received-the-juice-activity-7020173074352283649-zNIR?utm_source=share&utm_medium=member_android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in