Pixabay

Een explosief nieuw peer-reviewed onderzoek heeft tot grote bezorgdheid geleid na de conclusie dat de moedermelk van gevaccineerde zogende moeders “sporen mRNA” bevat van Covid-injecties, schrijft Frank Bergman.

Het onderzoek, dat deze week in het wereldvermaarde medische tijdschrift Lancet werd gepubliceerd, ontdekte dat “mRNA van het COVID-19 vaccin dat aan zogende moeders is toegediend, zich systematisch in de moedermelk kan verspreiden.”

De onderzoekers van de New York University Grossman Long Island School of Medicine ontdekten dat moedermelk tot 45 uur na de vaccinatie besmet was met mRNA bij de tien vrouwen die ze analyseerden.

De bevindingen spreken het officiële narratief van overheidsinstanties, politici en hun bondgenoten in de bedrijfsmedia, die het publiek ervan overtuigden dat mRNA veilig was voor moeders die borstvoeding gaven en hun baby’s, rechtstreeks tegen.

Ondanks het feit dat er geen bewijs is om de beweringen te staven, hebben functionarissen volgehouden dat de mRNA-injecties zich niet door het hele lichaam verspreiden.

“Onze bevindingen suggereren dat het mRNA van het COVID-19 vaccin toegediend aan moeders die borstvoeding geven, zich systematisch kan verspreiden naar de moedermelk in de eerste twee dagen na de vaccinatie door de moeder,” merkt de studie op.

“Biodistributie van mRNA COVID-19 vaccins in moedermelk.”

Het peer-reviewed paper van de studie werd gepubliceerd in de editie van oktober 2023 van de Lancet.

Dit is echter niet de eerste studie die deze bevindingen doet.

In 2022 ontdekte een JAMA-studie voor het eerst sporen van mRNA in moedermelk van vrouwen.

Maar ondanks de bevindingen van beide onderzoeken, besloten de auteurs van het in de Lancet gepubliceerde artikel door de vaccinatie van moeders die borstvoeding geven te blijven promoten.

“COVID-19 mRNA-vaccins spelen een essentiële rol in de strijd tegen SARS-CoV-2 infectie,” beweerden de auteurs van de studie.

“Wij geloven dat borstvoeding geven na de vaccinatie veilig is, vooral 48 uur na de vaccinatie.”

Ze legden echter niet uit waarom moeders zo’n risico zouden nemen om gevaccineerd te worden tegen een virus met slechts milde symptomen.

  Pfizer/BioNTech Covid-injecties herprogrammeren zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen

“Hoewel wij geloven dat borstvoeding na mRNA-vaccinatie veilig is, moet een dialoog tussen een borstvoedende moeder en haar zorgverlener gaan over de voordelen/risico-overwegingen van borstvoeding in de eerste twee dagen na mRNA-vaccinatie door de moeder,” vervolgen de onderzoekers.

“De betekenis van dit onderzoek reikt verder dan het toepassingsgebied van COVID-19 mRNA-vaccins.”

“De bevindingen bieden waardevolle inzichten in het transport en de aanwezigheid van vaccin-mRNA in moedermelk, wat relevant kan zijn voor het beoordelen van de veiligheid en werkzaamheid van toekomstige op mRNA gebaseerde therapieën die aan zogende vrouwen worden toegediend.”

De resultaten van het onderzoek hebben ondertussen een reactie uitgelokt van prominente dissidente journalisten op social media.

Velen hebben vraagtekens gezet bij de narratieven van de overheid en de media rondom de injecties en hebben de voortdurende pogingen om kritische standpunten die als “verkeerde informatie” worden beschouwd het zwijgen op te leggen, aan de kaak gesteld.

Een aantal gebruikers van social media beweert dat de resultaten van het onderzoek bewijzen dat de overheid heeft gelogen over de veiligheid van de injecties.

“De Amerikaanse regering zei dat het veilig was voor zwangere vrouwen om het COVID-19 vaccin te krijgen omdat het geïnjecteerde mRNA in de arm bleef en niet door het lichaam migreerde,” postte journalist Michael Shellenberger woensdag op Twitter/X.

“Maar nu toont een nieuwe Lancet-studie, die mRNA in moedermelk vond, aan dat de regering gelogen heeft.”

Shellenberger plaatste de openingssegmenten van een artikel (momenteel achter een betaalmuur) van Alex Gutentag over de Lancet-studie in zijn PUBLIC Substack, onder de kop: “Covid Vaccin mRNA In Borstmelk Toont Dat CDC Loog Over Veiligheid.” De subkop luidt: “Amerikaanse overheid ontbeerde wetenschappelijk bewijs voor het aanbevelen van mRNA-vaccins aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven; Facebook censureerde degenen die accurate informatie deelden.”

  "Ze stoppen het nu in ALLES": Grafeen nanodeeltjes

In haar stuk schrijft Gutentag: “Volgens de Centers for Disease Control is het veilig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven om zich tegen Covid-19 te laten vaccineren. Volgens het CDC is vaccinatie tijdens de zwangerschap zelfs gunstig voor de baby, en ‘rapporten hebben aangetoond dat mensen die borstvoeding geven en mRNA COVID-19-vaccins hebben gekregen, antilichamen in hun moedermelk hebben, wat hun baby’s zou kunnen helpen beschermen’.”

“Het CDC was niet de enige,” vervolgt ze. “Het American College of Obstetrics and Gynecology drong er herhaaldelijk bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven op aan om zich te laten vaccineren. Er was geen reden om zich zorgen te maken, zeiden deskundigen, omdat het geïnjecteerde mRNA in de arm blijft en niet door het lichaam wordt verspreid.”

Gutentag citeert de Academy of Breastfeeding Medicine die moeders “verzekert” in een verklaring van december 2020: “Het is onwaarschijnlijk dat het vaccinlipide in de bloedbaan terechtkomt en het borstweefsel bereikt … Als dat toch gebeurt, is het nog onwaarschijnlijker dat het intacte nanodeeltje of het mRNA in de melk terechtkomen.”

“Maar nu onthult een cruciaal nieuw onderzoek, gisteren gepubliceerd in de Lancet, dat dit altijd een leugen is geweest,” schrijft ze.

Het National Human Genome Research Institute definieert mRNA als volgt: “Boodschapper-RNA (afgekort mRNA) is een type enkelstrengs RNA dat betrokken is bij de eiwitsynthese. mRNA wordt gemaakt van een DNA-sjabloon tijdens het transcriptieproces. De rol van mRNA is het overbrengen van eiwitinformatie van het DNA in de celkern naar het cytoplasma (waterige binnenste van de cel), waar de eiwitaanmaakmachines de mRNA-sequentie lezen en elk driebasencodon vertalen naar het corresponderende aminozuur in een groeiende eiwitketen.”

In een nog steeds actieve informatieve CDC-pagina getiteld “COVID-19 Vaccins tijdens de zwangerschap of borstvoeding”, stelt het federale agentschap het volgende:

 • “Vaccinatie tegen COVID-19 wordt aanbevolen voor alle mensen van 6 maanden en ouder. Dit geldt ook voor mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, nu proberen zwanger te worden of die in de toekomst zwanger zouden kunnen worden.”
 • “De beschikbare gegevens over de veiligheid van COVID-19 vaccinatie tijdens het geven van borstvoeding wijzen op geen ernstige reacties na de eerste of tweede dosis, noch bij de persoon die borstvoeding geeft, noch bij het kind dat borstvoeding krijgt …
 • “Er is geen bewijs dat COVID-19 vaccins schadelijk zijn voor mensen die gevaccineerd zijn en borstvoeding geven of voor hun baby’s.”
  Derde, vierde, vijfde dosis COVID-19 vaccin kan voor gevaccineerden nodig zijn om vaccinpaspoort te behouden 

Er staat: “COVID-19 vaccins kunnen bij niemand COVID-19 veroorzaken, ook niet bij zwangere mensen en hun baby’s. Geen van de COVID-19-vaccins bevat levend virus. Vaccins zijn effectief in het voorkomen van COVID-19 bij mensen die borstvoeding geven. Recente rapporten hebben aangetoond dat mensen die borstvoeding geven en mRNA COVID-19-vaccins hebben gekregen, antilichamen in hun moedermelk hebben, wat hun baby’s zou kunnen helpen beschermen. Er zijn meer gegevens nodig om te bepalen welk niveau van bescherming deze antilichamen aan de baby zouden kunnen bieden.”

Op de CDC-pagina staat dat de “COVID-19-vaccinaanbevelingen van het agentschap per 12 september zijn bijgewerkt. De inhoud op deze pagina is niet langer actueel en zal worden aangepast aan de nieuwe aanbevelingen.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna gaat mRNA update vaccin uitbrengen dat de hartaanval miskleun van vorige COVID-19 vaccins zal verhelpenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWeer een beschamende episode voor “het beste gevechtsvliegtuig ooit gemaakt”
Volgend artikelTerwijl bijna niemand keek, sloten leiders op de VN een 7-jarige overeenkomst om één enkele globale agenda uit te voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Welk zot mens laat zich prikken zodat hun DNA verandert?
  Op deze prik staat een octrooi en dat houd in dat Billie G voortaan eigenaar van je is.
  Nee door deze prik behoor je niet meer tot het mensen ras omdat je eiwitten veranderd is en je geen menselijke eiwitten hebt zoals de mensen dat hebben.
  Billie G heeft aan jouw liggen te knutselen door jouw deze prik aan te bieden en nu behoor je tot zijn nieuwe ras.
  Als een baby ook voortaan Bill G eiwit heeft ben je voortaan de verzorger van de baby van Billie G
  En Ja Billie G is voortaan de god van de geprikte,,.
  Dit is hoe ik erover denk en als iemand er anders over denkt hoor ik het graag.

  • Mijn nicht liet zich twee keer gifprikken tijdens de zwangerschap en twee keer boosteren tijdens de borstvoedingsperiode. De kindjes, een tweeling, zijn nu net 2 jaar geworden en zijn constant ziek. Mijn nicht is constant moe en ziek. Ze werkte in ploegendienst in een verzorgingstehuis voor zwaar gehandicapten met nachtdienst. Die baan heeft ze sinds vorige maand opgezegd en heeft nu een maand vakantie om tot rust te komen. Ze heeft nu een baan vanuit de zorg waarvan ze 24 uur vanuit thuis kan werken met haar 4 kinderen en maar 12 uur op stap hoeft om thuisbezoeken af te leggen bij kinderen die onder de rechtbank vallen.
   Ze zegt eerlijk dat ze zich gesloopt voelt en uitgeput , ze heeft regelmatig uitval van geheugen en heeft nu bezoeken aan het ziekenhuis gepland omdat ze onrustige baarmoedercellen heeft. Tja….haar man is continu ziek. Ook gevaxt.

   • En die 2 andere kinderen hebben ook een gif prik gehad?
    Fijn leven heb je dan met je zieke gezinnetje.
    Een leven lang met allerlei onduidelijke aandoeningen en ziekenhuis bezoeken.

    • Nee gelukkig de twee ouderen niet. Dat heb ik kunnen voorkomen,maar nietemin zijn die ook altijd mee ziek. Het lijkt wel of ze daar allemaal chronische griep hebben. Continu groene snottebellen , koorts ademnood….vooral de tweeling .

   • Gruwelijk je eigen laten prikken met spul dat in de testfase zit en dat terwijl je kinderen draagt. Tis niet erg voor de moeder en vader die hebben normaal gezien een vol verstand om deze prik niet te nemen, maar kiezen voor de makkelijkste weg, maar des te erger voor de kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in