Heeft uw vorige mRNA-prik u een paar hartaanvallen bezorgd? Vrees niet, Moderna is hier om u te redden, door u een andere mRNA-prik te geven. Dit is in feite een update die de bug van de vorige mRNA-prik zogenaamd zal corrigeren, maar WAT ALS… alles nog erger wordt als u dit ook neemt?

Zoals algemeen bekend is, veroorzaken de coronavirus mRNA-vaccins ernstige hartproblemen, schrijft Eutimes.net.

De wetenschap is tot de consensus gekomen dat sterven aan een hartaanval of het ontwikkelen van een slopende, permanente hartkwaal die uw leven zal verwoesten en u uiteindelijk zal doden, een kleine prijs is voor bescherming tegen het dodelijke coronavirus.

Denkt u dat sterven aan een hartaanval erg is? Probeer eens het coronavirus te krijgen.

U hebt al de verhalen gehoord van mensen die aan het coronavirus sterven en zeggen: “Ik wou dat ik het vaccin gekregen had.” Waar u minder over hoort, zijn mensen die aan een hartaanval sterven en zeggen: “Ik ben zo blij dat ik het vaccin gekregen heb.” Maar het is waar.

Het doel van De Wetenschap is echter om te voorkomen dat alle mensen voor altijd sterven. Dat is het verklaarde doel van mensen als Bill Gates, die hun hele carrière hebben geëist dat de wereld zou worden ontvolkt.

Dus, wat is de oplossing?

Wel, mRNA-vaccins die hartaanvallen voorkomen, natuurlijk.

Als wij mRNA anti-hartaanval vaccins hebben, hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over al die hartaanvallen die veroorzaakt worden door mRNA-coronavirusvaccins.

  Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

Dit is waarom u op De Wetenschap moet vertrouwen.

De Wetenschap redt het altijd op het laatste nippertje.

Vervolgens hebben wij een mRNA-vaccin nodig om al die mensen te doen herrijzen die aan de mRNA-prik gestorven zijn.

Oplossingen met gezond verstand.

Daar gaat het om in De Wetenschap.

U moet gewoon de logica en de rede opzij zetten en gewoon vertrouwen. Stel uw vertrouwen in De Wetenschap.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De waarheid doet pijn: Pfizer, Moderna COVID vaccins veroorzaken hartproblemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië: Nog een land waar het aantal Covid-infecties en -doden veel hoger ligt sinds de invoering van het vaccin
Volgend artikelTrudeau’s protestverbod stelt vluchtelingen, immigranten en etnische minderheden vrij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Als het nu nog niet duidelijk is
    Farmaceutische bedrijven zijn niet te vertrouwen het zijn de tovernaars van deze tijd
    Leugenaars van den beginne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in