Jonge, gezonde atleten uit de hele wereld beginnen plotseling te lijden aan hartkwalen, ademhalingsmoeilijkheden, zenuwstelselaandoeningen en andere ernstige chronische ziekten. Sommige atleten storten in op het speelveld en worden nooit meer wakker, bericht Vaccines.news.

Een Duitse krant, de Berliner Zeitung, nam nota van dit verontrustende patroon van hartstilstanden in een verslag met de titel: “Raadselachtige hartziekten in het voetbal”. Het verslag probeert te begrijpen waarom een “ongewoon groot aantal prof- en amateurvoetballers de laatste tijd is ingestort.” Het begint de wereld op te vallen hoeveel jonge atleten lijden en sterven na het krijgen van covid-vaccins. Jake Kazmarek, een 28-jarige bodybuilder stierf onverwacht vier dagen nadat hij een covid-vaccin had gekregen. Een andere recent gevaccineerde atleet stortte midden in een wedstrijd in; ijshockeyspeler Boris Sadecky (24) overleed nadat hij plotseling op het ijs in elkaar was gezakt.

Lange lijst van jonge gevaccineerde atleten met hartproblemen en hartstilstand

Het Duitse verslag documenteert de plotselinge ineenstorting van FC Barcelona’s Sergio Agüero, een 33-jarige aanvaller die van het veld werd gehaald nadat hij plotseling ademhalingsproblemen en duizelingen had gekregen. Sergio wist te overleven, maar er is een groot aantal atleten wier instorting leidde tot ziekenhuisopname en vroege dood.

Een 17-jarige voetballer genaamd Dylan Rich stierf aan een hartaanval tijdens een wedstrijd in Engeland. Een 24-jarige genaamd Lucas Surek ontwikkelde een hartspieraandoening en moest worden uitgesloten van de club BFC Chemie Leipzig. De vijfentwintigjarige Kingsley Coman van FC Bayern München onderging een hartoperatie nadat hij na de inenting aan een hartritmestoornis leed. De Belg Rune Coghe (18) kreeg tijdens een wedstrijd een hartaanval. De eenendertigjarige Fabrice N’ Sakala uit Istanbul zakte op het veld in elkaar en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook Bitterfeld’s teamleider Dietmar Gladow kreeg voor de wedstrijd een hartaanval. Marvin Schumann, een amateur uit Gifhorn, kreeg een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. JSG Hoher Hagen moest halverwege de wedstrijd in Hannoversch Munden een 17-jarige speler reanimeren.

  Joodse rechtbank: Het is absoluut verboden de COVID-injecties toe te dienen aan kinderen, jonge mannen en vrouwen

Andere jongeren die op het speelveld een hartstilstand kregen, zijn Anil Usat van VFB Schwelm in Ennepetal, Dimitri Lienard van FC Strasbourg en Diego Ferchaud. Deze jonge 16-jarige zakte in elkaar tijdens een U-18 competitiewedstrijd in Saint-Lo. Dit zou niet mogen gebeuren met jonge sporters. Een 13-jarige voetballer van de club Janus Nova in Saccolongo Italië stortte ook op het veld in. De Belgische voetballer Jente Van Genechten (25) kreeg een hartstilstand tijdens een bekerwedstrijd. Een andere Belgische voetballer, Jens De Smet (27), stierf in het ziekenhuis nadat hij halverwege de wedstrijd een hartaanval had gekregen.

De lijst van plotselinge sterfgevallen onder volwassenen is uitputtend en omvat ook trainers en scheidsrechters. Een wedstrijd werd gestaakt omdat een scheidsrechter een hartstilstand kreeg in Lauber SV in het district Donauworth. Een assistent-scheidsrechter zakte bij een wedstrijd in Emersacker met hartproblemen in elkaar. Een keeperstrainer van SV Niederporing kreeg tijdens een training een hartaanval. Tijdens een teamtraining zakte de 53-jarige coach Antonello Campus op Sicilië in elkaar. Een Engelse lijnrechter moest met hartproblemen worden afgevoerd bij de WK-kwalificatiewedstrijd voor vrouwen in Chemnitz.

De Covid Blog documenteert verschillende andere gevallen van jonge atleten die plotseling overlijden in de Verenigde Staten. Bekijk deze video om een glimp op te vangen van wat er aan de hand is.

Daunting compilation of athletes collapsing and dying from the Vaccine

Spike-eiwitten werden ontworpen om ontstekingen te veroorzaken in het cardiovasculaire systeem

Jonge atleten die geen risico lopen op een natuurlijke infectie worden voortdurend gedwongen om experimentele mRNA spike-eiwit vaccins te nemen om hun carrière te behouden. Het spike-eiwit dat in de cellen van mensen wordt gecodeerd, is ontworpen om rode bloedcellen te doden door hun vermogen om zuurstof te vervoeren te belemmeren. Er is ook aangetoond dat de spike-eiwitten stolsels in het bloed veroorzaken, wat tot bloedklonters leidt. Dr. Richard Fleming demonstreert deze snode eigenschap van het Pfizer vaccin, door microscopisch aan te tonen hoe rode bloedcellen van zuurstof worden beroofd wanneer zij in contact komen met de ingrediënten van het vaccin. Zoals Dr. Judy Mikovits opmerkt, werden deze spike-eiwitten in een laboratorium ontworpen met een component van HIV. Zij bevatten ook syncytin, waardoor het vaccin kankergenen tot expressie kan brengen, schade aan de voortplanting kan toebrengen en immunodeficiëntie kan veroorzaken. Zelfs de Wall Street Journal geeft nu commentaar op de schade die door deze vaccins wordt aangericht, waaronder hartontsteking, pericarditis en myocarditis.

  Artsen waarschuwen: COVID-19 vaccinaties met mRNA-technologie “als een biowapen"

Kijk hoe Dr. Richard Fleming laat zien hoe covalente vaccins het zuurstofgehalte in het bloed verlagen.

GONE IN 60 SECONDS – COVID vaccines DEPLETE oxygen from red blood cells – Dr. Richard Fleming


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer: Voorbeeld van Kimmich dient als intimidatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWAT DOODT HEN? In de afgelopen 18 maanden hebben Engeland en Wales 65.000 bovenmatige sterfgevallen gemeld die NIET in verband staan met coronavirus-infecties
Volgend artikel67-jarige voormalige Notre Dame professor zegt “vervloekt zijn de ongevaccineerden”, dood 12 dagen na derde Pfizer mRNA injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is triest, maar ik vrees dat dit ervoor nodig was om de wereld wakker te schudden. Daarmee kunnen we wel stellen (en dat zeg ik niet graag, omdat ik mezelf niet graag wil profileren over lijken) dat niet alleen regeringen, maar ook de media en het volk dat wegkeek nu bloed aan hun handen hebben.

    Dit alles heeft mijn vertrouwen in de mensheid (wat al niet echt bepaald bijster was) niet echt bepaald goed gedaan, kan ik je wel zeggen.

  2. Opmerken en reageren zal de gemodificeerden niet veel brengen. Maar dat gezonde mensen nog steeds met die zooi geïnjecteerd worden, is misdadig, moord met voorbedachte rade. Die moord is dan ook de enige functie en de rest is pogen dit te maskeren.
    Wens ons sterkte.

  3. Bij de geïnjecteerde gaat letterlijk de klok van de Count down lopen, bij elke volgende injectie gaat de teller sneller richting de nul. Wat bewust valselijk vaccin genoemd wordt, om de onwetende moedwillig te vergiftigen. Om zo de mensheid met miljarden te reduceren. Nu de booster injecties instelling worden gebracht om grote stappen te kunnen maken in het reduceren van de mensheid. Blijven de meeste geïnjecteerde er rustig onder en vele willen zelfs die de boosters liever vandaag nog dan morgen geïnjecteerd hebben. Je zou haast zeggen dat het junkies zijn geworden met een doodswens. Of zijn het juist diegene zijn die niet mee zelf kunnen nadenken en blijven geloven in het covid-19 narratief. Vooral dat volgens hen de regeringen het beste voor hebben met hun gezondheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in