Als extreem rechts zou bestaan in Nederland, dan zou het kabinet al vier keer uitgemoord zijn. Extreem links bestaat hier helaas wel, want ter rechterzijde vallen de doden en ook nu weer praten ze openlijk over de geweldsoptie.

Maar eigenlijk bestaan rechts en links niet meer, ook dat ziet en weet iedereen met meer dan twee hersencellen. De boel is opgesplitst naar nationalisten en globalisten. Het hele politieke midden zit stevig in het globalisten kamp. De zijkanten, voorheen rechts en links, zitten in het nationalisten kamp. Al zouden de oude linksen dat liever niet zo noemen, want het heeft zo’n nare smaak die nationalisten, schrijft gastauteur Niccos.

Alsof er iets vreemd is aan van je eigen land houden en dat op de eerste plaats zetten. Ieder normaal mens denkt eerst aan zichzelf en dan pas aan anderen, omdat andersom gewoon ongezond is. Je kunt trouwens pas goed voor een ander zorgen als je goed voor jezelf hebt gezorgd. En dan bedoel ik niet de corrupte kolonialisten die de globalisten nog steeds zijn.

Maar degenen met gezond verstand die willen zorgen voor een fijn land om in te leven met elkaar worden door de deugers extreem rechts genoemd. ‘Wij’ zijn ook fascisten en natuurlijk antisemitisch. Alle labels worden tevoorschijn gehaald om maar niet inhoudelijk de degens te hoeven kruisen. Dit is al een tijd aan de gang en kreeg in Nederland bloedig vorm op 6 mei 2002.

Demoniseren werd in de maanden daarvoor tot kunst verheven door Ad Melkert (PvdA), Hans Dijkstal (VVD), Thom de Graaf (D66), Paul Rosenmöller (GroenLinks) en Jan Peter Balkenende (CDA). Deze mensen hebben nooit berouw getoond en gaan heden ten dage nog steeds gewoon door met hun kunstje. Ze haten. Ze haten ‘ons’, in hun ogen die vreselijke extreem rechtse nationalisten.

  Heksenjagers in het klimaatkarretje

Daar blijft het niet bij, want ze hebben nieuwe aanwas. Er is een hele nieuwe lichting haters: Attje Kuiken (PvdA), Aukje de Vries (VVD), Jan Paternotte (D66), Lisa Westerveld (GroenLinks) en Joba van den Berg (CDA). De één erger dan de ander, maar ik kon er maar eentje kiezen van D66 waar zij grossieren in haters. Deze deugers haten het hardst.

Als het aan deze politici ligt, dan is de democratie er bij gebaat als partijen worden verboden die in hun ogen extreem rechts zijn. Zij weten hét oordeel te vellen en hebben de waarheid in pacht gekregen. Van wie? Niet van God, maar misschien wel van iemand die zich God waant. Aan deze politici mankeert niets, want wapens sturen naar Oekraïne is bijvoorbeeld de normaalste zaak van de wereld.

Dat ze daarmee gewoon medeverantwoordelijk zijn voor nog meer doden aan vooral Oekraïense zijde komt niet in ze op. De uitkomst van die situatie is al een jaar duidelijk voor iedereen die niet met z’n hoofd in de reet van Joe Biden zit. De media nodigen de ene na de andere fossiele generaal uit die of nog nooit een oorlog heeft meegemaakt of al z’n oorlogen heeft verloren.

De VS hebben na de Tweede Wereldoorlog géén enkele oorlog gewonnen. Maar er overigens wel tientallen gestart. Alsmede de vele kleurenrevoluties om een dictator te kunnen vervangen voor eentje die wel wil luisteren. De hele wereld ziet dat, maar onze politici willen het niet zien. Jammer voor ze dat het volk het wel gaat zien. Tja, de wereld is met internet kleiner geworden.

  Verkiezingen in Nederland - Bent u nog steeds ont-stemd?

Kunnen ze wel proberen alle social media te corrumperen en onwelgevallige websites te blokkeren, maar de waarheid is niet tegen te houden. En al helemaal laten Rusland en China zich niet meer tegenhouden. Kan het niet diplomatiek, dan maar met geweld. En het volk is ook bijna zover. Europese steden staan al bijna in brand en kijk niet gek op als heel binnenkort een burgeroorlog in de VS uitbreekt.

Maar natuurlijk heeft extreem rechts ‘het’ gedaan. Krampachtig wordt gezocht naar schuldigen, naar uitvluchten. Ze willen niet begrijpen dat hun schip aan het zinken is. Door hun gedrag duurt het alleen maar langer en is er meer lijden. Meer dan een miljoen Nederlanders onder de armoedegrens. En dan extreem rechts de schuld geven van alle ellende. Welke extreem rechts sukkels?

Wij zijn nationalisten en willen een fijn land voor Nederlanders. Wanneer jullie lekker globalistisch willen zijn, ga dan lekker in de VS wonen. Of kies een leuk eiland uit, er is er onlangs eentje vrijgekomen waar al die globalisten graag kwamen snuffelen. Binnenkort gaat ook jullie achterban zien hoe de vork in de steel zit. Zelfs de zo begeerde oorlog van de VS gaat dit niet tegenhouden.

Steeds meer waarheid komt boven tafel. Van corona. Van Oekraïne. Van stikstof. Van de EU. Van het WEF. De boel stort in, helaas ook steeds meer letterlijk. Het volk wordt bewust. Veel politici zullen naar ‘onze’ kant springen en het zinkende schip verlaten. Degenen die lang aan boord blijven zullen of verdrinken of door ons worden gekielhaald. Niet dat we daarop zitten te wachten, we hebben liever dat je overstapt.

  Over democratie en verkiezingen

Dat is het verschil tussen jullie en ons. Wij geven jullie een kans. Jullie vermoorden ons. We begrijpen dat jullie het niet zo (willen) zien. Jullie deugen en wij zijn extreem rechtse fascisten. Natuurlijk joh, droom nog lekker een paar maanden verder. Ga het maar aan jullie kinderen en kleinkinderen uitleggen later. Eens zul je verantwoording moeten afleggen, al is het op het laatst aan God.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLiberalisme is gevaarlijker dan Oekraïens nazisme
Volgend artikelMiljardair wil “ongevaccineerd sperma” online veilen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Er was een zwerver die bij de verkeerslichten het verkeer stond te regelen. Als het licht op rood stond gebaarde hij te stoppen, als het op groen stond gebaarde hij door te rijden.

 1. PIM FORTUYN ZEI DAT NEDERLAND NAAR DE VERDOMMENIS ZOU GAAN!
  Pim je had gelijk !

  En we weten allemaal wie hier achter zit. En die lopen nog steeds vrij rond, zonder veroordeling ?
  Aan het gas ermee !!

   • Nauwelijks, er zijn nog andere toevalligheden die me alert maken. Maar je hebt causaliteit en coïncidentie. Dingen die gelijktijdig gebeuren of gerelateerd zijn (synchroniciteit), hebben soms een gemeenschappelijke oorzaak. Ze zijn niet per se causaal gerelateerd.

   • 4 mie doedenherdenking, 5 mei “bevrijdingsdag”(waarvor je overigens geen vrije dag voor krijgt) en 6 mei begin dictatoriaal Nederland. Overigens op 4 mei herdenken we de doden van alle oorlogen behalve de duitse soldaten.

    • Durachuk,
     Vroeger hadden we veel meer vrije dagen dan nu. Ze hebben ons de meeste al afgepakt, en als we niet snel met een miljoen mensen naar het Torentje gaan, dan pakken ze niet alleen onze laatste vrije dagen af, maar tevens onze vrijheid. Een gewaarschuwd mens telt in dit geval voor een heel volk.

 2. Wat te denken van bruins slot die het liefst om de democratie te beschermen bepaalde partijen zoals FvD wil verbieden.
  Ook deze minister blinkt uit in onkunde.

 3. Liefde en haat is vaak liefde en angst. Angst kan emotioneel zijn en rationeel. Mensen stemmen vaak emotioneel. Het is ongeveer denk ik als met kennis en geloof. Toen ik als kind de eerste keer op de fiets bij de stoplichten aankwam twijfelde ik of alles perfect werkte. Ik weet niet precies hoe het technisch is georganiseerd en afgestemd. Dus als ik stop of doorrijd bij respectievelijk rood en groen, is dat kennis of geloof?

 4. Weer een mooi gepeperd artikel. Maar vergeet niet dat die psychopaten nog de troef van het digi-paspoort en de WHO in de mouw hebben zitten. Als ze lezen wat Niccos schrijft zouden ze daar echter snel korte metten mee moeten maken, want het gaat hen ook kosten.

 5. De namen van enkele misdadigers en moordenaars/ aanstichters tot moord zijn genoemd in het artikel, maar nog nooit een opgepakt en voor de rechter gekomen. Ik vraag me af wat men in andere landen denkt over deze lieden, moord of het aanzetten daartoe is in geen enkele cultuur geaccepteerd behalve in de Nederlandse…en een politie commissaris in ruste die op tv zegt dat Wilders dood moet en daar noot op is aangesproken….mensen krijgen voor het op internet schrijven van minder politie thuis en worden aangehouden…

  Dit land heeft een twee-voudig “rechtsysteem” waarbij de wet word uitgelegd/toegepast op de wijze die past bij jou status als mede terrorist of als vrije burgers. De laatste groep word daarbij op ieder woord gecriminaliseerd.

  De pers is hier zeer vaak de aanstichter van erger met overtrokken of gefantaseerde niet ter discussie staande valse berichtgeving en vaak de loopjongen van de staat, welke is overgenomen door terroristen.

  Wat zouden andere landen van ons vinden die wel vrij zijn?

  • Wij zijn Noord Korea aan de Noordzee en Sodom en Gomorra als je het bijbels wil duiden. Ze willen alles maken zoals Nederland… zoveel mogelijk mensen op elkaar proppen zodat ze controleerbaar vee worden. Rijdt vanuit onze buurlanden Nederland in en je merkt hoe alles hier als een technocratie is ingericht. NUL VRIJE RUIMTE… we doen wel alsof we zo vrij zijn hier, maar ons land is letterlijk een soort zelfsturend slachthuis waar het vee braaf alles doet wat de borden aangeven. WIJ worden letterlijk van voor de wieg tot in ons graf volledig bestuurd. Alles is volledig gereguleerd, 1.000.000% communisme, alleen dragen we nog het masker van een kapitalistische roofsysteem dat we ons wordt uitgelegd als democratie en WIJ herhalen dat zonder na te denken. Nederland is het zwartste duisterste land op aarde. Momenteel sproeien ze alles in ons land dood om het land klaar te maken voor Tristate City. Bijkomend gebruiken ze dat om ons wijs te maken dat er een klimaatprobleem is, zodat ze de met chemtrails gecreëerde crisis maximaal kunnen uitbuiten… never waste a good crisis. Ze creëren crisis na crisis na crisis en met de ene crisis de andere crisis. WIJ LEVEN IN EEN GEVANGENIS… Nederland = één groot open concentratiekamp.

   • Naam:* april 3, 2023 at 15:42
    Hahaahaha! goed gezegd hoor… mijn vriend uit de Balkan zegt steeds hetzelfde: wat een keurig mooi landje, maar dodelijk overgeregeld, overal paadjes, overal struikjes, overal bordjes, alles onder controle, een paradijselijk asiel voor verdoofden; een soort van open gevangenis waar ze nooit uit zullen weglopen want ze weten niet hoe dat moet, en waarom zouden ze. Er hoeft dus geen prikkeldraad om heen.

 6. Oneens met het laatste stukje; ik wil niet dat ze straks overstappen omdat het water ze tot aan de lippen staat; dat bewijst alleen dat het opportunisten zijn die zodra ze de kans krijgen exact dezelfde kunstjjes zullen flikken.
  En nee, ook al zouden ze nu overatappen dan verdienen ze geen nieuwe kans. Ze hebben kansen genoeg gehad. ALLE huidige politici die zich nu nog niet voor het eigen land en cultuur hebben verklaard dienen ongeschikt te worden verklaard voor alles behalve de simpelste minimumloon-baantjes. En dan ben ik nog genadig.

  • Wie nu nog niet net als FvD alles benoemt, moet wat mij betreft maar levenslang dwangarbeid gaan doen… voor niks. En allemaal op het voorhoofd brandmerken zodat ze vrij kunnen rondlopen, maar door iedereen worden herkent.

 7. “Dat is het verschil tussen jullie en ons. Wij geven jullie een kans. Jullie vermoorden ons. We begrijpen dat jullie het niet zo (willen) zien. Jullie deugen en wij zijn extreem rechtse fascisten. Natuurlijk joh, droom nog lekker een paar maanden verder. Ga het maar aan jullie kinderen en kleinkinderen uitleggen later. Eens zul je verantwoording moeten afleggen, al is het op het laatst aan God.”

  Kan er erg kort over zijn: zó denk ik er ook over.

 8. Ik ben in 1966 geboren,ik heb het extreem linkse nageboorte in de jaren 70 zien opkomen.Hier wat feiten over extreem links:Het zijn nazi,s (socialisten) het zijn facisten (AFA) het zijn racisten (antiblank) Tevens zijn die extreem linkse figuren geestelijk gestoord,agressief en geweldadig,en staatsgevaarlijke landverraders.Extreem rechts bestaat niet,is een grote leugen.

 9. Toch een knappe schutter hoor! Hij schoot vanaf twee plaatsen met twee soorten wapens en twee soorten ammo…..

  USA: Er zijn nog al wat presidenten vermoord. Alle moordenaars waren links, en bij JF kennedy: de staat
  Antifa, en BLM staat 100% onder controle van links.
  Je ziet ook: die 6 jan opstand: bullshit

  Links pretendeert vredelievend te zijn, maar zijn de geweldplegers. In duitsland worden leidende figuren van AFD aangevallen met moord als bedoeling

  In NL: wie regelde de corona misere?
  Wie zijn de landverraders?
  Wie blokkeren de uitbetaling aan de toeslag ouders?
  Wie veroorzaakten de elende met de toeslagouders?
  Wie lieten ons land volstromen met vuilnis?

 10. Het secreet van Drakensteyn dat 33 jaar ons ongekozen staatshoofd was jkvr. (bilderbergbea)Trix van Amsberg (1938) noemde in 2014 haar nieuwste paard Volkert. Nu vraag ik je.
  Pim is op 06.05.2002 omgelegd door Abu Fatah & Charles + Camilla worden op 06.05.2023 gekroond.
  Robert F. Kennedy werd op 05.06.196 vermoord in het Ambassador Hotel in Los Angeles.
  De meestergetallen 33 + 11 zijn overduidelijk zichtbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in