Guo Wengui, een in de Verenigde Staten verbannen miljardair, is van plan “ongevaccineerd sperma” online te veilen op Gettr. Een voortvluchtige Chinese miljardair is van plan om “ongevaccineerd sperma” te veilen op een online platform dat bol staat van de misinformatie – een verkoop die door vaccinatiesceptici optimistisch wordt voorgesteld als een kans om de “volgende Bitcoin” te kopen.

Het verkoopverhaal dat sperma van ongevaccineerde mannen erg gewild is – en dus veel geld oplevert – komt voort uit de complottheorie dat Covid-19 injecties massale onvruchtbaarheid veroorzaken.

Guo Wengui, een in de Verenigde Staten verbannen tycoon die onlangs is gearresteerd wegens vermeende fraude, neemt de proef op de som met zijn veelgeprezen veiling in juni op het marginale platform Gettr.

“Sperma en eieren van onze medestrijders zullen tussen 1 en 6 juni worden geveild op ons Gettr-platform”, zei Guo in een livestream in februari.

De tycoon, een cultfiguur die gezocht wordt in China en nauw verbonden is met Donald Trump’s voormalige politieke adviseur Steve Bannon, beweerde al bijna 6.000 eicellen en een “paar miljoen sperma” te hebben opgeslagen van ongevaccineerde aanhangers.

“We zullen de beste sperma en eieren veilen, waaronder natuurlijk mijn eigen sperma,” zei hij, eraan toevoegend dat de handel zal worden toegestaan in digitale valuta en open zal staan voor alle rassen en etniciteiten.

De geplande verkoop heeft op Gettr veel stof doen opwaaien, waar aanhangers van de tycoon het hebben toegejuicht als een “nieuw tijdperk voor de mensheid”.

“Het geven van ongevaccineerde sperma of eieren is niet alleen een eervolle manier om rijkdom te vergaren, maar zal ook de toekomst van de mensheid redden”, aldus een Gettr-post waarin Guo werd gesteund.

  Ja, geloof je liegende ogen

Het bericht bevatte een foto met een met de hand gekrabbelde boodschap: “Ongevaccneerde sperma is de volgende Bitcoin.”

Pure bloods

“Het echte geld zit in ongevaccineerd sperma,” aldus een bericht op Gettr.

“Het is het nieuwe witte goud,” voegde het eraan toe, met de hashtag “unvaccinated and proud”.

In een ander teken van belangstelling zijn “unvaccinated sperm available” mokken en t-shirts te koop op Amazon en eBay.

Een andere gebruiker van sociale media suggereerde dat als er ooit een “spermabank voor ongevaccineerden” zou worden geopend, hij rijk zou kunnen worden.

Lees meer op France24.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Wie is hier nu extreem?!
Volgend artikelEinde van de dollar: India gebruikt Roepies in plaats van Amerikaanse dollars voor internationale handel – 18 landen stemmen in met handel in INR
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Haha, lekker handig! Niemand weet dan in de toekomst wie er wel of niet familie is. Zonder dat je het weet trouw je met je broer of zus.

 2. Na het lezen *komt voort uit de complottheorie dat Covid-19 injecties massale onvruchtbaarheid veroorzaken.*

  Ben ik gestopt deze onzin telezen .. het is een feit .

 3. De eerste alinea van dit artikel bevat een kapitale fout! Er wordt gesteld dat:

  “sperma van ongevaccineerde mannen erg gewild is – en dus veel geld oplevert – komt voort uit de complottheorie dat Covid-19 injecties massale onvruchtbaarheid veroorzaken.”…

  Intussen is door verschillende studies aangetoond dat dit GEEN theorie meer is maar ernstige FEITEN zijn geworden! Er is een enorme Infanticide gaande met verstrekkende gevolgen voor de mensheid die gedecimeerd én onvruchtbaar wordt gemaakt.

  Het duurt steeds korter om de complottheorie een feitencomplot te zien worden en ik begrijp ook niet echt waarom Frontnieuws deze leugen blijkbaar klakkeloos accepteert en overneemt om het vervolgens te herpubliceren…

 4. Die miljardair denkt alleen maar aan geld.
  Het interesseert hem geen zak waar zijn kwakkie terecht komt.
  Het lijkt mij menselijker om zelf iemand te vinden waar ook nog LIEFDE mee speelt.

 5. Elke week komen gemiddeld 700 – 1000 jonge mannen van militaire leeftijd (negermoslims) binnen, Afrika waar de vaccinatie status zo’n 3% bedraagd dus genoeg ongevaccineerd sperma om de gehele voortplanting van “Nederlands” veilig te stellen, geheel in lijn met het Pan-Europa plan van Coudenhove-Kalergie.

 6. Hoppa nog meer sperma, olympische zwembaden vol van dat spul, door het enorme aanbod kan de miljonair zijn zakie wel opdoeken

  70 miljoen migranten naar Europa binnen 20 jaar. Dat was het doel van EU-commissaris Dimitris Avramopoulos in 2015. Acht jaar en verschillende golven asielzoekers later dreigt de identiteit van Europa te verstikken door de bevolkingsuitwisseling. Maar als het gaat om de groten van de EU, is dit nog maar het begin.

  https://www.heimat-kurier.at/2023/03/29/75-millionen-asylanten-seit-2015-doch-die-eu-hat-noch-lange-nicht-genug/

 7. Welja …….ik heb nog een paar mooie, slanke en ongevaccineerde dochters…..zal ik die ook gelijk maar in de aanbieding gooien?

  Een miljardair……?…….die zijn dret er ook maar tussen geflikkerd heeft?

  Gadverdamme.

 8. En wat te denken van Bloed…… neemt u nog een bloedtransfusie……???
  Hebt u al een codicil gemaakt voor alleen vaccinatie vrij bloed.???
  ( eerlijk gezegd ik niet maar ik zal wel aangeven als ik onverhoopt in het in het ziekenhuis terecht kom, dat ik geen bloedtransfusie meer wil ) ( sinds covid vaccins )

 9. Tja, de kwaliteit van sperma van met name westerse mannen was al ver voor de vaccinaties om te huilen dus het blanke ras gaan we er niet mee redden vrees ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in