Tenenkrommend weliswaar, mijn voeten passen inmiddels in Chinese sandaaltjes. Het maakt niet uit of ik naar het NOS Journaal kijk of RTL Nieuws, het is allemaal bagger. En dan heb ik het nog niet over de onzinnige leugens die ze brengen. Dat die lui in de spiegel kunnen kijken is onbegrijpelijk. Maar hé, vampiers hebben geen spiegelbeeld toch.

Mijn brein is inmiddels getraind om werkelijk alles te wantrouwen. Wanneer ze aangeven dat het volk nog maar 55% de monarchie steunt, dan denk ik ‘dat zouden ze graag willen.’ Die zelfgekroonde piraten kunnen beter met pek en veren op de boot gezet worden naar Sudan. Dan kunnen ze daar gaan zitten microfinancieren terwijl de VS dat land naar de Filistijnen helpen, schrijft gastauteur Niccos.

NOS Nieuws: ‘Extreemrechts bereikt jongeren via TikTok en Instagram’. Tja, extreemlinks heeft alleenrecht op alle andere platformen. En helaas staan alle platformen vol met politiek correcte genderneutrale klimaatactivistische propaganda. Tegenwoordig ben je al extreemrechts als je zegt dat Joe Biden een smerige pedofiel is. Dat is niet extreem rechts, dat is een pleonasme.

RTL Nieuws: ‘Meer homeruns door klimaatverandering.’ Dat noemen we een subliminale boodschap. Dat hebben wij nu dus door, we kijken dwars door ze heen. Hoezo 2% meer homeruns bij 1% meer opwarming. Beetje semiwetenschappelijk zitten leuteren en hoppa weer wat zieltjes erbij in het klimaatkarretje. Het ergste is nog de indoctrinatie van onze schoolkinderen.

AD Nieuws: ‘Ombudsman Kiev: ‘Rusland martelt 86 procent van krijgsgevangenen, al tientallen executievideo’s’.’ Omdat Kiev dat zegt is het waar? Ik heb tot nu toe alleen maar video’s gezien waar Kiev POW’s doodschiet en waar Kiev allerlei situaties in scene zet, zelfs met oud beeldmateriaal. Een uurtje onafhankelijk onderzoek wijst ontegenzeggelijk direct op het tegendeel van Kiev’s leugens.

  Heksenjagers in het klimaatkarretje

Zomaar een greep uit het nieuws deze week. Dan heb ik het nog niet over de zak stront dat Nu.nl heet. Die hele NuJij sectie zit vol met slijmerig snot. De reaguurders aldaar buitelen over elkaar om de beste positief opbouwende gewenste reactie te geven. ‘Kijk mij nu vanuit mijn verheven positie het beste te vinden.’ Telkens als ik toch eens kijk heb ik spijt, want het raakt mijn gevoelige kotssnaar.

Yinek, Beau, Rick, Twan, Nieuwsuur, OP1, allemaal om te janken. Ik kan er maar even naar kijken, dan wordt het teveel. Maar ik moet er van mijzelf wel soms naar kijken, om te weten wat ze liegen. Een hele enkele keer zit er wel iets aardigs tussen. Waarschijnlijk er doorheen geglipt of niet zo heel belangrijk gevonden. Die man die z’n verhaal mocht doen over de stikstofleugen. Ja, dat was wel leuk.

Niet dat die zogenaamde nieuwszenders daar dan induiken en hun journalistieke werk gaan doen om die stikstofleugen definitief onderuit te halen, daar worden ze niet voor betaald tenslotte. Een beetje overal tegenaan schuren en vooral meelullen is de beste manier om in het incestueuze kringetje te kunnen blijven harken. Journalistiek Nederland kent allang geen ethiek en moraal meer.

Een enkeling hier en daar doet wellicht een poging. Soms wat controlled opposition. En een rubriek die wel pogingen doet proberen ze in te lijven of kalt zu stellen. Het enige programma waar ik wel twee keer per week drie kwartier voor ga zitten is Ongehoord Nieuws. Lekker een ander geluid op televisie. De rest van het echte nieuws haal ik op internet: Альтернативные новости.

  We gaan de reaguurders fileren

FrontNieuws is mijns inziens de beste Nederlandstalige verzamelplaats van echt, actueel en ter zake doende nieuws. Ergens trots op zijn en dat uitspreken is belangrijk. Laten we onze kijkcijfers oppoetsen en er een krachtige beweging van maken. Wat we allemaal weten is dat de waarheid eens maar altijd aan het licht komt. Heerlijk om daar naar uit te kijken.


Copyright © 2023 Niccos. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NICCOS DOSSIER

Om erachter te komen wat er echt gebeurt in Oekraïne (en niet alleen daar), moet u geen tv kijken of westerse media lezenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBekentenis Amerikaanse minister van Financiën Yellen: “De sancties tegen Rusland brengen de dollar in gevaar”
Volgend artikelNederland geeft 100 miljoen euro steun aan Oekraïense boeren en wintervoorbereiding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

  • Inderdaad. En vergeet Blckbx.tv en Weltscherz en Jensen niet. Avond Op1 wat nieuws betreft, kijk ik al jaren bijna niet meer. Zie je Rob de Wijk ouwenelen over “Rusland is aan het eind van zijn latijn!”. Ongelooflijk dat zo’n persoon meegaat met de msm.

   • Hallo Alex en Petemusic, ik heb geen volledige opsomming gemaakt maar puur afgegeven op de msm (televisie, digitale en papieren kranten). Gezond Verstand en De Andere Krant vind ik wel hun werk doen en goede kwaliteit leveren. Blxkbx, Weltschmerz, Jensen en dergelijke heb ik veel gekeken, maar doe ik niet meer zo. Het is in elk geval een ander geluid en dat juich ik toe. Groetjes, Niccos.

    • Beste Niccos, Jensen zijn laatste 3 uitzendingen ter ere van zijn 50e verjaardag. Is zeker de moeite waard om te bekijken! Hij komt met een documantaire en gaat nu veel dieper in op het feit waar al deze waanzin om ons heen vandaan komt. Groetjes Martin.

     • Hallo Martin, dank voor het opmerkzaam maken van deze 3 uitzendingen. Ik heb ze zojuist bekeken en inderdaad goed om deze informatie tot je te nemen. Groetjes, Niccos.

 1. Nicco,
  Zat net even op het internet en zag stukjes van de gewone media, de honden lusten er geen brood van geloof me, het is echt ten hemelschrijend al die leugens. Rusland dit China dat,Noord Korea en ga zo maar door, we wachten ondertussen rustig af wat er werkelijk allemaal gebeurd!

 2. Gerard Reve, vertelde een kennis me eens, was te gast geweest bij Sonja Barend. Hij zei zoiets als: “Ik ben hier uit Zuid-Frankrijk met een taxi gehaald en straks brengt u me weer terug. U heeft daarvoor betaald. Weet u dan niet dat het fascisme uit het socialisme is voortgekomen?” Het programma werd subiet beëindigd.

  • Toch is dat niet helemaal waar. In WO2 werd door familie in het verzet al besproken hoe het na de oorlog verder moest gaan. Hier was het andersom.

  • Een citaat van Gerard Reve dat me door iemand anders werd gegeven was: “Als je iets wil bereiken in je leven, met je eerst uit Amsterdam vertrekken.” Schrale troost.

   Ik las nooit Gerard Reve, ik vond het niet gezond voor een tiener.

 3. ik geef als tip om af en toe de reacties op de facebook-pagina van de televaag te lezen.
  de pagina is zeer toegankelijk voor alle bevolkingsgroepen, en u zult opmerken dat het merendeel niet (meer) in de leugens trapt.

 4. Al jaren geen kijk en luister genot voor mij wat betreft msm.
  Mijn geestelijk en lichamelijk welzijn kan de leugens en het bedrog niet meer verdragen.
  En mocht er toch iets tussendoor glippen dan ben ik elke keer weer verbijsterd dat er nog mensen zijn die dat pulp als waarheid aannemen, echt onbegrijpelijk….
  Daarom heel blij met FN 🙂

 5. Ik zag pas een filmpje uit noord Korea, groot orkest met zangeressen en dansers en een volle zaal. Ze speelden de cover “i want to break free” van Queen. Kim met vrouw hadden ereplaatsen en ze hadden een topavond..kim was lekker aan t mee zingen en mee swingen.
  Was op telegram, niks van gezien op msm..blijkbaar mogen we niet weten dat ze lol kunnen maken in noord Korea.

 6. While some studies of company performance meet the standard of science, many are better described as
  pseudoscience — they follow the form of science but are better described as stories.

 7. Heel herkenbaar. Hier gebeurt hetzelfde. Zo rond zes uur ’s avonds is het altijd het vloek en scheld moment van de dag. En het lijkt wel erger te worden ook. Ze worden overigens wel voorspelbaar. Je ziet dat ze moeite hebben met de tegengeluiden die, volgens mij, steeds duidelijker worden. Ook wel vermakelijk, soms dan.

 8. Ha, ha,… wat zit iedereen hier toch op een lijn. 🙂

  Voor mij dan ook geen journaal, geen kranten, geen MSM en geen talkshows. De laatste keer dat ik een talkshow heb gekeken was 2,5 jaar geleden wat niet echt een succes was. Keek 2 minuten en daarna stond ik drie kwartier van woede af te koelen in de achtertuin door de verkondigde leugens.

  Wat ik tegenwoordig af en toe wel doe is even MSM door te scrollen. Inderdaad om gewoon even de bullshit te lezen (meestal alleen de kop van het artikel overigens).

  Vorige week kwam ik een artikel tegen over de Russisch strijdkrachten. Heel zielig bericht wat wel een beetje aangaf dat de fantasie verhalen aan het opraken zijn. Ging over het aantal doden aan Russische kant.
  Let op! 200.000 doden (Huh?) en heel veel gaan dood door overmatig drankgebruik. Ja,……… zucht.

 9. Nu nog alle kotsmisselijkheid en ergernis injezelf overwinnen en je bent al een stuk losser en vrijer gekomen vh baggernieuws!
  Tja, ik vind dat nog moeilijk. Hoe kun je je innerlijke rust behouden terwijl je de nieuwsbagger van de leugenberg ziet razen?
  Blijven oefenen soms bespeur ik al iets van een rustige innerlijke glimlach als als ik de leugenvertel machientjes hoor.
  Rustig aan. Hoe stiller je wordt hoe minder
  weerklank zij krijgen. Dan implodeert toch de verteller. Daar zitten we nu dichtbij.
  Dan zien we een mislukte ingevallen natte cake. Geniet.

  • We zijn aan het gedeprogrameren. Tegen de tijd dat de de deprogrammering klaar is, geven we helemaal niks meer om films, muziek en media. We zijn aan het realiseren dat de tv een hersenspoelmachine is; US6506148B2.

   De tv is letterlijk, Neurologische A61N2/00 Magnetotherapy.

   Uw tv is een wapen!!! Het internet is de opvolger. WIJ leven in een concentratiekamp en de tv en internet programmeren en controleren ons volledig. Tegen de tijd dat mensen dit echt beseffen, worden tv’s en internet uitgekotst. Het voegt letterlijk niks toe aan onze levens. Tv en internet zouden de mensheid in een maand tijd 100x slimmer kunnen maken, het zouden grandioze leermachines kunnen zijn, maar ze worden gebruikt als wapens. Tv/internet zou ons in een maand tijd een nieuwe taal kunnen leren. In plaats daarvan leren we discussiëren over meningen ipv feiten en consumeren ipv creëren en hoe en wat we moeten denken en dat we worden afgeleid en eindeloos naar spullen verlangen, kijken naar vormen ipv inhoud en predictive programmering en propaganda. De TELE-VISIE (ver-visie) of TEL a VISION (programmeer een visie) is een eersteklas psychologisch wapen om Uw bewustZIJN te cancelen en U tot een blinde, hersenloze volger te maken. Allemaal terwijl wij zelf zeggen dat WIJ er doorheen kijken en niet worden beïnvloed omdat wij zelf bepalen wat we kijken. WAKE UP… het is een concentratiekamp hersenspoelmachine!!! Alle zenders, ook Netflix, series, films, muziek, het is allemaal één grote matrix van manipulatie en neurologische programmering. UW TV IS EEN WAPEN… en zodra U dat beseft gaat U het zien en als U hef eenmaal ziet verliest U alle interesse… EN DAN BEGINT U WEER MENS TE WORDEN!!!

   Tot die tijd, ‘geniet’ van de hersenspoeling die U zelf vrijwillig tot U neemt.

   • Je kunt met het Internet nog wel je voordeel doen. Er is nog genoeg te vinden aan tegengeluiden. Ik zelf heb voor enkel terrabytes opgeslagen materiaal, waarvan ik denk dat het mettertijd verboden gaat worden. Misschien voor niks gedaan, maar ik hoop dat het nageslacht er iets mee kan.

   • Wat nu gebeurt met wetenschap is in het verleden gebeurd met religie, die tal van begrippen toe-eigende als persoonlijk bezit van het instituut. Veel van de taal werd uitgeroeid, met als resultaat de vervlakking van het denken dat de middelen niet meer heeft. Daarom praat ik soms over esoterie. Ik schreef een tijd kleine stukken met veel termen uit India die ik uitlegde, daar kun je per woord wel een heel boek aan besteden. Maar ze zeiden je moet het in je eigen taal doen. Dan ben je voor 99 procent gehandicapt. Want onze taal is al zo verarmd dat je voor ieder begrip een heel boek nodig hebt. En in de restanten van de taal bestaat enkel nog strijd en conflict.

   • We kenden in Nederland ook zoiets als de officiële taal uit Den Haag, en het Bargoens van de Joden in Amsterdam. Of ook wel de taal van daklozen, landlopers, rondtrekkende handelaren, kooplieden, kermisexploitanten en onderwereldfiguren.

   • Het Nederlands op zich is een praktische taal, geschikt voor gebruiksvoorwerpen. Er was een tijd dat het in alle havensteden van Europa werd gesproken, en nog steeds worden in Japan voor dat soort zaken, als mes en vork, Nederlandse woorden gebruikt. Maar voor alles wat een beetje dieper gaat is het Nederlands arm. Dat merk je aan de gesprekken, toch wil ik de Nederlanders niet een nog groter minderwaardigheidscomplex aansmeren.

 10. Ik kijk al ruim 20 jaar geen nieuws meer. Toch ben ik van alles goed op de hoogte. Iemand zei laatst tegen mij: “jij creëert je eigen nieuws”. Dat is iemand die zich 4x heeft laten prikken, inmiddels doodziek is en niet begrijpt (wil begrijpen) waar dat nou van komt.
  De huidige tijd is hopeloos. Er wordt gelogen, bedrogen, omgekocht, verraden, doodgezwegen. Door laffe, kwaadaardige en incompetente ‘bestuurders’. Ik ben er helemaal klaar mee. Alle redelijkheid is zoek, de waarheid blijkt ‘ook maar een mening’. Ik voel me een kruitvat wat op springen staat.

  • Relax Bas. Ik herken wat je beschrijft. We zitten in een spirituele oorlog, een oorlog om ons bewustZIJN te slopen. De vijand wil het gezonde verstand uitschakelen. Relax Bas… ze willen dat je een kruitvat wordt dat ontploft. Ze willen in onze hoofden en ons verzwakken en de moraal slopen. Het ergste dat je kan doen om de vijand gek te maken, is rustig en stil worden. Zij willen ons in totale onrust storten, door ons gek te maken is hoe zij al duizenden jaren van ons winnen. LAAT ZE NIET IN JE KOP EN LAAT ZE JE NIET GEK MAKEN.

   Je bent niet alleen Bas, wij zijn een groep van meerdere miljoenen mensen. Lees mn reactie hierboven, je tv/internet is een wapen. De meeste mensen zijn nog volledig aangesloten op dit wapen en die worden gek gemaakt, dus laat ze maar razen. Zoek de overeenkomst met mensen ipv het verschil. We zijn allemaal mensen en we hebben allemaal LIEFDE nodig, dus laten we dat organiseren ipv discussies te voeren over de shitzooi die ze via tv/internet in ons pompen. Laten we weer mensen worden.

    • Jij bent mijn stadium al jaren voorbij??? En niet onaardig bedoelt???

     In wat voor stadium zit ik volgens jou dan? Het stadium dat ik nog een pad naar verbetering/verandering zie? En jij bent dat stadium al voorbij en je bent al zo extreem afgevlakt en gedemoraliseerd dat je alle strijdbaarheid en levenszin verloren hebt en nu een kruitvat bent dat op springen staat?

     Ik voel mij geen kruitvat dat op springen staat, dat stadium ben ik al jaren voorbij. Ik wil verenigen en organiseren, maar de wakkere groep lijkt dat vooral te willen voorkomen ipv te omarmen.

     Maar jij bent mijn stadium al jaren voorbij?

     Niet onaardig bedoelt Bas, maar je spreekt jezelf tegen doordat je bent gedemoraliseerd. Houd je rug recht broeder, laat je niet ontmoedigen, dat is wat ze willen. Er is altijd GRATIS moed in overvloed als je in de LIEFDE gelooft.

     • Nou ik wil me ook verenigen en geloof nog steeds in het goede doen en ook in liefde maar ik zit wel in een stadium dat het straffen van de schuldigen mij geen soelaas bied zonder bloed. Gevangenisstraf voor deze figuren is mij echt te min. mijn Excuses, ik wil niemand beledigen maar naar mijn mening zijn ze dit maal VEEL te ver gegaan

      • @Durachuk… ik ben het met je eens. De demonen moeten eindigen. Alleen denk ik dat het genoeg is om ze te onttronen en ze te brandmerken op hun voorhoofd… en laat ze dan maar bedelen om in leven te blijven. Verklaar ze vogelvrij en iedereen die ze wil opruimen, veel succes. Ik wil ze buitensluiten en ze laten smeken om voedsel en onderdak. Geen cent moeten we uitgeven aan deze monsters. Laat ze maar verhongeren of zelfmoord plegen, laat ze maar lijden, God berecht ze zodra ze sterven en tot die tijd mogen ze in hun eigen gecreëerde hel leven. Zo worden ze levende voorbeelden van wat er met je gebeurt als je een narcistische egoïst wordt of als je een psychopaat bent. Ze mogen van mij allemaal sterven, maar ik zie ze liever als voorbeelden door de straten strompelen tot ze zelfmoord plegen. They will own nothing and they will live in hell on earth. Laat ze maar sterven in het gat dat ze voor ons wilde graven.
       LIEFDE aan alle medestrijders, samen gaan wij deze clowns ALLES afnemen.

 11. Psychopaten/entiteiten doen er ALLES aan om je te slopen.
  Bij het kijken en lezen wordt een (schadelijke) frequentie uitgezonden om de hersenen/zenuwsysteem uit balans te brengen.

  Het gebeurt steeds vaker op internet en mobiel gebruik.
  Zelfs facetime van een ander persoon’s mobiel, een paar meter weg kan je treffen.

  Als je neg. nieuws (moedwillig) tot je neemt heb je de schadelijke frequenties
  ontvangen.
  Je weet dat er geen flikker van klopt en toch ga je kijken.

  De bende valse kraaien van het songfestival en bijkomende technische hoofdstandjes zullen een hele grote groep TEGELIJK treffen.

 12. Nnaam:* april 18, 2023 at 10:21 en Naam:* april 18, 2023 at 10:33
  Opmerkelijk, is dit dezelfde “Naam” of een andere die gebruik maakt van bijna dezelfde “Naam”?
  Wie het weet mag het zeggen:-)

   • Ja het zijn tijden waarin je scherp moet blijven en goed opletten. Ik vermoedde het al aan de manier van schrijven. Achteraf bezien heb ik het wel eens vaker gezien bij iemand. Bij Ringo dacht ik.
    Dank voor je reactie en fijne dag.

 13. Voor mij dubbel herkenbaar. Eerst direct, want ook ik lees, kijk en luister met dezelfde gevoelens naar de Nederlandse MSM. Maar daarna ook indirect, want dit heb ik al eens in mijn leven meegemaakt.
  Dat was eind jaren 1970′ in Polen. Ook daar deden de toenmalige machthebbers en hun media van alles om hun posities met leugens te ommuren, om ze koste wat het kost te behouden. Het wilde, zoals bekend, niet baten. Het systeem stortte in elkaar. Het ging op gegeven moment heel snel. Alsof die leugens een “kritieke massa” hadden bereikt…
  Dit geeft me hoop voor de Nederlandse situatie. OK, er zijn wat verschillen, maar de overeenkomsten zijn echt heel sterk. Geef dus de moed niet op Niccos! En ook jullie, de reactie schrijvers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in