Via het mechanisme van de Wereldbank trekt Nederland 100 miljoen euro uit voor garanties voor de financiering van landbouwbedrijven en generatoren om het land te helpen de komende winter door te komen, bericht Niamh Harris.

Volgens de Nederlandse minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lisha Schreinemacher, wordt 40 miljoen euro gebruikt om Oekraïense boeren te ondersteunen.

Dit alles terwijl de Nederlandse regering haar uiterste best doet om haar eigen boeren te vernietigen.

Schreinemacher zei dat Nederland 40 miljoen euro (44 miljoen dollar) uittrekt voor het steunprogramma van de Wereldbank voor Oekraïense boeren: “Veertig miljoen euro zal specifiek worden gebruikt voor landbouwbedrijven, zodat zij dit seizoen nog graan kunnen kopen of vernielde landbouwapparatuur kunnen vervangen,” zei Schreinemacher.

Yahoo News meldt: De resterende middelen van 100 miljoen euro zijn bestemd voor de aankoop van generatoren en andere doeleinden – bijvoorbeeld het herstel van wegen. Schreinemacher kon niet zeggen waar het meeste geld precies aan zal worden besteed, en merkte op dat de prioriteit voor Nederland ligt bij het opruimen van mijnen.

Vorig jaar stemde Nederland in met een pakket van 2,5 miljard euro om Oekraïne in 2023 te helpen.

Begin april kondigde de regering van het land de toewijzing aan van het eerste hulppakket in 2023, een uitgebreid hulppakket aan Oekraïne van in totaal 274 miljoen euro met militaire en humanitaire hulp.

  Meer door NAVO getrainde Oekraïense soldaten geven zich over in hun eerste gevecht

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

En dan rijdt er plotseling een Oekraïens pantservoertuig met hakenkruis tijdens een Duits tv-interview voorbijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Ik kijk het Nieuws om te weten wat ‘ze’ liegen
Volgend artikelDe felste vaccinvoorstanders beginnen de waarheid over de mRNA’s toe te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Knettergek daar in dh! In NL moeten de boeren uitgekocht worden om AZC te kunnen bouwen. En dan gaat de prutte bende 100 miljoen weggeven, terwijl de rijen bij de voedselbanken steeds langer worden en zelfs het Rode Kruis het volk een boterham geeft.
  Totaal getikt wat er met ons belastinggeld gebeurt.

   • ja, maar dan zal bijna alles wat in de weg staat van zo’n tristate city uit de weg moeten, dus huizen en andere gebouwen alles zodat het plan gebouwd kan worden, mensen denken dat ze dan gewoon daar kunnen blijven wonen waar ze nu wonen (hun eigen huis oud of redelijk nieuw)

    kijk zoals in bepaalde delen van Ukraine waar alles plat gebombardeerd is, daar kan je zoiets bouwen, das al plat…

    wat willen ze in NL uitlokken tot ook dat alles plat is? zoiets als tijdens WW2 waar zovele bommen ‘verkeerd’ werden gedropt in NL? oeps? of hey strategisch voor de US/UK om zo via daar naar het Oosten te kunnen, nwe havens transport enz enz.

    Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens.

 2. Het Oekraïnse platteland is toch allang verkocht/ in handen van WEF mensen/ Big Farma/ Round Up fabrikanten ???

  • Zeker. Minstens 100.000 ha was al van Biden.
   En de complete industrie was al van grootinvesteerder Soros.
   En de grondstoffen daar waren al van Rutte, die daar al was voordat de demopuppet daar geplaats was, om het land te verdelen.
   Tja, verdeel het vel vd beer niet voordat die geschoten is, is hier echt van toepassing.
   Een beer is niet bang voor; slangen, hyana’s, jakhalzen en bavianen.

 3. Weer een minister die zwelgt met haar macht om nederlandse burgers te belazeren.
  Hoe corruptie werkt is nu wel duidelijk
  Het ene corrupte systeem financieert het andere corrupte systeem.
  Van die 100 miljoen zal zeker 50% ergens op privé rekeningen komen en de rest verdwijnt naar internationale bedrijven voor zogenaamde aankopen die nooit geleverd worden.
  De gehele regering is één grote oplichtersbende die werkt voor de WEF-bende

 4. Die clown, president , las ik bezit 15 huizen, 3 privéjets, 1 yacht, Bezit qua gelden , niet normaal , eigen volk daar krepeert, waarschijnlijk hén onbekend anders brak toch de Pleuris uit, Maar ja, hier ook geen Frankrijk met MR de paling in zijn snotemmer.

 5. Walgelijke landverraders. Deze oorlog is uitgelokt en onze regering ondersteunt de fascistische Azovregering in de Oekraïne. Dit geld gaat naar wapens of in de zakken van die corrupte regering daar. Ze verkopen die tractoren gewoon weer. Het is alsof je de Nazis met geld zou ondersteunen.

 6. Het is de schuld van dit kabinet hoor ik velen zeggen.
  Ik zeg het is de schuld van het volk wat oogluikend toekijkt. 🤷‍♂️

  • dat weet je toch van dat lamlendige zooitje ik zou zeggen ga de straat op en neem mee een riek een schop een hark stokken en sla dat tuig de regering uit en dan NEDERLAND WEER AAN EN VOOR DE NEDERLANDERS maar nee ze zitten liever te bibberen op hun stoel en kijken naar buiten achter hun geraniums of er ook iets gaat gebeuren waar zij niet aan WILLEN?? deelnemen want een stokslag doet zeer he auw zonde dat 80 % hier geen gehoor aangeeft 10% is al verhuist naar elders en %wil wel maar kunnen niet omdat ze met weinigen zijn

  • @Discobol… ik ben het met je eens dat het volk volkomen passief toekijkt, maar dat volk wordt al duizenden jaren heel hard geprogrammeerd en de laatste 80jr werden we dankzij tv en internet non-stop geprogrammeerd. Je kan dat volk niets verwijten… een kind dat een levenlang leert dat een cirkel een vierkant is, is niet dom, maar kapotgemaakt. We zijn aan het deprogrammeren. Hopelijk vallen tv en internet een paar maanden weg, dat zou enorm helpen.

   • @Naam:* (Hopelijk vallen tv en internet een paar maanden weg, dat zou enorm helpen.) Dat zou al 5 stappen vooruit zijn 🙂

    En gelijk iets wat die smartphone doet smelten. 😉 Vroeger had je verslaafden aan drugs. Nu heb je verslaafden aan een smartphone, die af en toe drugs gebruiken. Weg met die ondingen. Dan is het zo over en uit met die clowns. Ga wat vaker bij elkaar langs zonder dat onding (smartphone) Terug naar de basis. Pak je leven terug !!

    • idd. helemaal juist.. de mensen bouwen hun eigen gevangenis..! Maar eigenlijk weten ze niet wat ze doen evenzo met al die contactloze betalingen.. lekker makkelijk hoor ! Maar hoe lang nog..

 7. Waarschijnlijk weten ze iets van elkaar wat het daglicht niet kan verdragen. Anders kun je dit niet verklaren. De vrouw van Mc,Cain heeft gezegd “we wisten dat Epstein jonge meisjes daar had “. en deden er vervolgens niets aan. Omdat ze er allemaal in zaten, ook hier speelt zoiets vermoed ik.

 8. 400 miljoen dollar ‘verdwenen’ (witgewassen) aan noodhulp voor Zwendelensky. Maar gewoon geld daar naar toe blijven sturen mensen. Controle is er niet, consequenties heeft het niet en over 2 jaar kunnen ze het zich niet meer actief herinneren. Onze ‘bestuurders’ haten ons tot diep in hun vezels.

 9. de BEVOLKING hier wordt naar de donder geholpen en daar worden zij de Oekrains in de watten gelegd met weer ?? ons belasting geld wanneer oooo wanneer worden de mensen eens wakker

 10. de wereldbank is die niet van het joodse zionist Rodschild die samenwerkt met de grootste schurk aller tijden ook een jood Georges Soros

 11. Het lijkt erop dat nederland zijn eigen
  “General Plan Ost”
  heeft.
  Daarom is het ook onze oorlog natuurlijk
  Nu nog uitvinden wat het
  “General Plan West” is.

 12. Zijn ze nu gans zot geworden?
  Vanmorgen (vrt1) een interview met vlaamse boer in Oekraïne.
  Polen en Hongarije protesteren tegen het Amerikaans/Europa landbouwbeleid.
  Oekraïnse graan dat eigenlijk voor Afrika bedoelt is, word massaal tegen goedkope prijs op de markt gegooid, daardoor kunnen Polen en Hongarije hun graan niet meer kwijt en gaat de economie kapot.

  • Oorspronkelijk was de graan productie in Rhodesie; productie voor heel Afrika PLUS nog extra export.
   Maar de verrijkers vonden het nodig de blanken weg te jagen, en zelf de productie middelen te bezitten
   Die hebben ze dus.
   Maar allez: wil om te werken? Niks voor negers Kennis? Niks voor negers; dus honger ipv export.

   Van ik geloof 170 schepen die Ru doorliet waren er twee voor Afrika….

   Maar laat ze maar lekker honger lijden; misschien leren ze er wat van.
   ———————————-
   Dat heet nou concurentie. Als de hongaren en Polen te duur zijn, verkopen ze niet….simpeltjes.
   Protectionisme is nooit de oplossing.

   Wat betreft de Pooltjes: geen medelijden mee; ze spenderen vermogens aan hulp voor de grote Snuiver .

 13. 100 miljoen voor de boeren van Oekraine.
  Kunnen ze het bouwland in stand houden, zodat US companies (Gates) het straks voor een prikkie overnemen als de IMF lening niet kan worden terug betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in