De VS wordt langzaam maar zeker de vakantiebestemming bij uitstek. Wie de waanzin in Europa – althans die in Duitsland en Oostenrijk – wil ontvluchten, zou bijvoorbeeld Florida als reisbestemming moeten overwegen. Maar ook in de meeste andere staten is de normaliteit nu teruggekeerd, bericht tkp.at.

34 van de 50 deelstaten hebben alle Coronamaatregelen afgeschaft. Zij volgen het voorbeeld van staten als South Dakota, die nooit beperkingen hebben gehad en nu zelfs lockdowns, compleet met mondkapjes, hebben verboden. In totaal zijn 10 staten door de pandemie gekomen zonder Coronabeperkingen, die dus niet eens als zodanig merkbaar was. En vele anderen zijn al lang geleden geopend.

En het beste is: de vergelijking van deelstaten met en zonder lockdowns, beperkingen of verplichte mondkapjes leveren geen verschillen op wat betreft de incidentie van infecties in de staten met strenge maatregelen, waaronder verplichte mondkapjes buitenshuis. De curven waren volledig in overeenstemming, en de open staten presteerden zelfs beter.

Mondkapjes buitenhuis, de dwang zich te laten testen, afstand te houden en het “lage epidemiologische risico” te moeten aantonen met een vaccinpaspoort, testresultaten of een bevestiging van een arts van een eerdere infectie zijn in Duitsland normaal. Dat laatste is nu in de meeste staten van de VS verboden, deels bij wet.

Het is de hoogste tijd dat ook bij ons deze volstrekt onzinnige maatregelen onmiddellijk worden afgeschaft. De politici martelen er alleen de mensen mee die hen hebben gekozen en betalen. Ook als toeristisch concept is de verplichting voor vakantiegangers om zich elke 48 uur te laten testen waarschijnlijk uniek

  Justin Trudeau's Ceausescu moment

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De verwijderde Bill Gates documentaire – “Waarom hij overstapte van Microsoft naar vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCanada lanceert “Vaccinletsel Steunprogramma” – nadat het Big Pharma volledige immuniteit heeft verleend voor COVID-19 vaccin rechtszaken 
Volgend artikelNegenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders – onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ja het word ook in Nederland tijd dat we van al die onzinnige niet werkenden beperkingen af komen, in America zijn al lees ik nu 34 Staten die alles hebben afgeschaft, daar zitten tenminste mensen met nog werkende hersens in hun regeringen en niet zoals in Nederland van die GENOCIDE BOY’S/GIRLS zoals Rutte en de Jong en Kaag met aanhang die denken dat ze alles kapot kunnen maken. Deze Chriminele organisatie en boven genoemde idioten die betaald worden door Gates en Soros en WEF miljardairs moeten opgepakt worden en door een Tribunaal worden veroordeeld tot de doodstraf, dat is wat er gebeuren moet, ze willen ons mensen uitroeien met hun gif spuiten dus is er maar een straf voor hun. Nu is de tijd daar om ze te laten zien wat ze aangericht hebben, dus geen pardon voor de Criminele Corupte wereld wijde organisatie.

 2. De sociopaten Mark R. en de geldverslindende praatjesmaker Hugo de J. horen maar op één plaats thuis en dat is de gevangenis,en zeer lang opsluiten achter slot en grendel !Nu maar hopen dat er onderdelen van het leger en justitie gewoon hun boerenverstand gaan gebruiken,en de moed hebben om deze demissionaire boeven op te pakken!!Waarschijnlijk hebben de meeste ambtenaren niet de moed om op te treden tegen deze misdadige demissionaire nep-ministers!!

 3. Tja, zo komt de immense stupiditeit van wat wij overheid noemen misschien toch nog boven water. Of moeten we eerst allemaal “verzuipen”?
  Maar ja die lezen deze dingen niet want die passen niet in hun straatje.

 4. De bevrijding komt alweer vanuit de VS lijkt het.
  Waarom?
  Zij hebben een grondwet die opkomt voor de burgers, sterker nog, zij mogen wapens dragen en inzetten ter verdediging tegen een tirannieke overheid.
  Wat is tiranniek? Tiranniek is wanneer een overheid langer dan strikt noodzakelijk gebruik maakt van speciale bevoegdheden.
  Nederland is dus aantoonbaar tiranniek bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in