© Open Grid Scheduler / Grid Engine / Flickr (CC0 1.0)

In de afgelopen maand zijn het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van infectie met COVID-19 in de Verenigde Staten verdrievoudigd onder degenen die volledig zijn gevaccineerd, bericht thebl.com.

Volgens een gegevensverslag dat eind mei door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) werd vrijgegeven, waren er tussen 1 januari en 30 april 2021 in totaal 10.262 “doorbraakinfecties” van SARS-CoV-2-vaccins, gedefinieerd als coronavirusinfecties bij volledig gevaccineerde personen, uit 46 Amerikaanse staten en territoria.

Ongeveer 10% (995) van de patiënten die na vaccinatie vóór 30 april werden geïnfecteerd, werd in het ziekenhuis opgenomen. Het bureau meldde ook dat het meldingen had ontvangen van 160 volledig gevaccineerde patiënten die aan complicaties van de infectie waren overleden.

Slechts enkele dagen na het bovenstaande bericht meldde de website van het CDC dat 3.016 volledig gevaccineerde patiënten met het COVID-19-vaccin in mei een “doorbraakinfectie” hadden ontwikkeld en in het ziekenhuis waren opgenomen of overleden. Het aantal COVID-19 doden onder gevaccineerde patiënten bedroeg op 1 juni in totaal 535, vergeleken met 160 doden een maand eerder.

Zonder hun besluit toe te lichten meldde het CDC dat het vanaf 1 mei alleen gevallen en infecties van het COVID-virus zou tellen bij gevaccineerde patiënten die in het ziekenhuis werden opgenomen of stierven, en de bijna 90% van de gevallen die niet in het ziekenhuis werden opgenomen en niet stierven maar wel melding maakten van een falend vaccin, buiten beschouwing zou laten.

Deze controversiële stap maakt duidelijk dat er een grote leemte is in het verzamelen van gegevens over de werkzaamheid van vaccins, zodat de gerapporteerde cijfers in de toekomst volledig scheefgetrokken zullen zijn.

  Bespotters van Anti-Vaxxers blijven sterven na het nemen van een COVID-19 injectie

Aangezien 27% van de gemelde gevallen asymptomatisch is, blijft er bovendien een groot deel van de gevaccineerde personen over die asymptomatisch zijn en de ziekte zouden kunnen verspreiden.

Volgens ditzelfde beleid telt het bureau ook de gevallen van “doorbraakinfecties” niet mee, d.w.z. geïnfecteerde personen die al gevaccineerd zijn, die slechts één dosis hebben gekregen van de vaccins waarvan ten minste twee doses wordt aanbevolen. Dit terwijl één dosis wordt verondersteld een groot percentage bescherming tegen het virus op te leveren.

Een groot aantal sterfgevallen onder gevaccineerden doet de vraag rijzen of de sterfgevallen werkelijk te wijten zijn aan het feit dat zij het virus hebben opgelopen, dan wel of zij zijn veroorzaakt door een bijwerking van het vaccin, dat nog steeds in de testfase verkeert.

De mogelijke bijwerking die de dood van een gevaccineerd persoon zou kunnen veroorzaken, staat bekend als “ADE” (antibody overreaction), in feite een hyperimmuunreactie die gevaarlijke ontstekingsprocessen van de ziekte op gang brengt, wat in feite en ironisch genoeg het ergste symptoom van de ziekte veroorzaakt bij degenen die gevaccineerd zijn.

Deze reacties zijn eerder gezien met andere experimentele vaccins; zoals het geval is met 130 kinderen die in 2017 op de Filipijnen het leven lieten na het ontvangen van een experimenteel dengue-vaccin, zoals gerapporteerd door het tijdschrift Science.

Dit type analyse van feitelijke en voor het publiek beschikbare gegevens wordt meestal niet gepubliceerd door de dominante media, die samen met de regering de massale vaccinatieplannen promoten zonder te waarschuwen voor de bestaande risico’s.

Een groot deel van de bevolking blijft echter weigerachtig staan tegenover de experimentele vaccins die momenteel in omloop zijn, wat een groot probleem vormt voor de verklaarde doelstelling van de Biden-regering om een veronderstelde door vaccinatie veroorzaakte kudde-immuniteit tegen het COVID-virus te bereiken.

  Pfizer verhoogt de prijs van de vaccins die het aan de Europese Unie levert met 50% - "En dus komt er een eerste injectie, een tweede, dan een derde en een vierde!"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIERVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNegenjarig kind tegen Corona ingeënt zonder toestemming van ouders – onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht
Volgend artikelVoormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Van af het begin van de z.g.n. pandemie had ik al zwaar mijn twijfels over de echtheid er van , ik kreeg een onderbuik gevoel van dit kan niet waar zijn en ben dus opzoek gegaan om er toch een greintje waarheid over te vinden !! Maar er was niets ocer te vinden , en waarom om dat de informatie die de overheid en media gaven en ook vanuit andere landen te veel over een stemmingen haden , dat dus ook in deze twee interviews die ik dus net zag ! gezegd werden dat er zes punten waren die dus overal toevallig het zelfde waren ! Ik kan niet begrijpen dat er zoveel instanties met zo’n grote overtuiging zo veel leugens naar buiten durven te brengen !! Ik noem het dus volkerenmoord !! Een grote schanden , en dat MOET STOPPEN!!!!

  2. Beste Redactie,,als je de artikel in BL goed leest en de randartikels bekijkt ben ik van mening dat BL niet als bron deugt. Naar wat ik begrijp is dit een ordinair pro US contra China propagandemedium. Je ziet trouwens de naamsverandering van Covid19 naar CCP (chinese communist party virus). Ik ls een boek van een duits journalist Walter van Rossum(meine Pandemie mit Professor Drosten, wie Drosten is hoef ik niet uit te leggen neem ik aan) waarin hij in een tijdlijn aangeeft dat de CDC in Wuhan aanwezig was en dezelfde dag nog in het labo zou geweest zijn. Deze artikel is miezerige anti-china propaganda en wil u vragen uw artikels zorgvuldiger te kiezen.
    Met vriendelijke groeten,een wakkere lezer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in