Een paar weken geleden heeft Big Picture de documentaire ‘NITROGEN 2000: The Dutch Farmers’ Struggle’ beschikbaar gesteld om gratis te bekijken.

NITROGEN 2000 is een documentaire van 45 minuten over de Nederlandse boerenstrijd van 2019-23. 70% van Nederland is in handen van kleine veehouders en sinds 2019 pleit de Nederlandse regering voor een gedwongen opkoop van 50% van hun land. Dit komt neer op een nationalisatie van een derde van het Nederlandse grondgebied, schrijft Rhoda Wilson.

Gaat dit echt over het verlagen van stikstofniveaus om orchideeën over brandnetels heen te helpen? Welke andere duistere bedoelingen schuilen er achter het stikstofbeleid van Nederland? Als het echt om stikstof zou gaan, zouden er toch wel andere oplossingen gevonden kunnen worden dan de meest efficiënte boeren op de planeet hun rechten te ontnemen? In NITROGEN 2000 zoekt Big Picture het verhaal tot op de bodem uit.

James Patrick van Big Picture ging aanvankelijk naar Nederland om twee interviews op te nemen voor een andere film die in productie was. Terwijl hij daar was, kwam hij in contact met enkele leiders van Nederlandse boerengroepen die zich verzetten tegen het beleid van de regering om hun boerderijen onder dwang op te kopen.

Toen hij in Nederland aankwam, realiseerde Patrick zich dat een derde van de boerderijen borden had met de tekst “HELP! Overal hingen omgekeerde vlaggen. Het werd hem al snel duidelijk dat dit een veel grotere gebeurtenis was dan de meesten begrepen. “Ik ben op het verhaal gesprongen en heb op agressieve wijze een hele film opgenomen in 6 dagen,” zei hij.

  Van Bill Gates tot "De Grote Weigering": Boeren in de frontlinie

Wat er in Nederland gebeurt is een waarschuwing voor de wereld van wat ons te wachten staat als we deze onteigening van het land van de Nederlandse boeren niet stoppen.

Dit is een groot verhaal. De regering van Nederland – met de zegen van de Europese Unie – probeert met geweld een derde van hun grondgebied op te kopen, waardoor de helft van hun veehouders rechteloos wordt.

Zoals iedereen weet, worden koeien in de media voortdurend gedemoniseerd: ze maken methaan; hun boeren zijn slecht; ze zorgen ervoor dat stikstof in waterwegen terechtkomt. Maar het krankzinnige argument dat de Nederlandse regering gebruikt, is dat de stikstof in koeienmest neerslaat in beschermde gebieden, Natura 2000 genaamd, en ervoor zorgt dat planten van minder dan 1 meter hoog eronder lijden omdat andere planten die hoger groeien de zon blokkeren voor de kleinere. Dat de regering de oorlog zou verklaren aan de helft van haar boeren in naam van korte planten. “Het is een grap en ze zijn niet geloofwaardig,” zei Patrick.

Dit lijkt een verhaal te zijn van land in beslag nemen onder twijfelachtige “milieu”-voorwendselen en het grootste deel van de Nederlandse boeren van de markt halen, waardoor ze in feite offline gaan. In termen van productie per hectare zijn Nederlandse boeren de meest efficiënte boeren ter wereld. Als er gewerkt wordt aan een grote herstructurering van het voedselsysteem, dan is het uit de markt halen van Nederlandse boeren een cruciale stap om dat doel te bereiken.

De documentaire ‘NITROGEN 2000’ gaat tot op de bodem. Partick interviewde de hoofdrolspelers in het verhaal om mensen te helpen dit complexe fenomeen in een wereld in transitie te begrijpen. Om voor onze rechten en ons welzijn te vechten, moeten we begrijpen wat er met ons gebeurt. “Dit is de missie van mijn werk: mensen helpen het grote geheel te zien,” zei hij.

  Nederlandse boeren brengen tank naar mestprotest; agenten schieten op tractor - VIDEO'S UPDATE!

De documentaire is gratis te bekijken, in verschillende talen, maar als je een donatie wilt doen om het werk van The Big Picture te steunen, kun je dat HIER doen.

Als de bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kun je hem HIER op Rumble of HIER op Bitchute bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Duurzaamheidsrage – “Great Reset” in Nederland schrijdt voortVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlog in Gaza: Hoeveel fake video’s van de IDF kunnen de westerse media aan?
Volgend artikelBent u voorbereid op de catastrofale Aardeveranderingen die op komst zijn?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Een gore mafiose dievenbende is deze regering al lang. Ze bestelen je met elke kutsmoes die ze kunnen bedenken……. noemen dat wet en belasting. Zetten het vuilste tuig in uniform in om je verrot te slaan als je daar je ongenoegen over ventileert…….. stelen verkiezingen al sinds jaar en dag……..en eisen vooral beleefdheid in de omgang.

  Tuig.

  • Napoleon en Hitler lachen zich rot in de hemel!!!
   Als ze daar al zitten,dan doen ze dat.
   Ben ik met je eens.
   De grootste legers heeft Rusland in het verleden afgeslagen.
   Hadden ze Ukraine in willen lijven,hadden ze dat voor 2000 mooeten doen.
   Toen Putin net of nog net niet president werd.
   Een degelijk leger hadden ze toen niet echt,nu wel.
   Oja,zwendelenski baalt,want hij heeft nu een concurrent om wapentuigleveranties.!
   Geen mininmunloon verhogen,maar inkomstenbelasting verlagen.
   Dat zal rupsjenooitgenoeg niet accepteren want klimaat(onzin) Ukraine(niet europees,niet nato)en meer van die dure hobbys.
   Ik ben benieuwd,maaar ik denk dat fvd en pvv een flinke stap voorwaarts gaan maken.
   Hoewel,als stemmen echt iets uit zou halen,hadden ze het allang verboden.
   Maar onder het mom we leven in een democratie….Ik vind het eerder technokratie en vriendjesploitiek.
   Zie Ratte,nee ik ga niet naar Brussel hoor.
   En zie hier,hij is er al op bezoek!
   Niet dat hij dat word,maar dan kandie altijd nog naar de Nato,
   want hij heeft toch iedereen stroop om de bek gesmeerd??

   • Over uitspraken gesproken. Van de week zag ik een interview met jezzelkus. Dat als zij de minister president zou worden, dat zij dan de eerste vrouwelijke mp in Nederland zou zijn. Haar antwoord………….ja dat werd tijd. DAT WERD TIJD. Alsof het al gebeurd is hè. Anders zou het zijn, ja dat WORDT tijd. Ben benieuwd en hou het in de gaten. 😎

 2. Der is maar een politieke Partij en dat is de FVD de rest van dat tuig worden gewoon voor betaald om mee te lullen met dat illegale corrupte zwendel zooitje Kijk naar die PVDA Timmermans de natuur leugenaar PVDA een vol gevreten zeehond van die Roverheids criminelen met hun natuur zwendel waar zij geen 100% bewijs en geen 100% onderbouwing voor hebben Kijk wat deze corrupte landverrader zelf uitvreet met zijn vliegreizen en huizen die geen veilig label hebben voor schimmels in huizen verkoopt Hoezo die corrupte Timmermans met zijn illegale zwendel praktijken wel de mensheid een illegale loer draaien Dus mensen trap niet in dat zooitje criminelen met hun leugens en bedrog zij doen er zelf ook niet aan maar wel de mensheid alles door de strot te dauwen met hun illegale onethische zwendel praktijken om de mensheid en de boeren te vermoorden als u het maar eve door heb Zij hebben gewoon schijt aan de mensheid en wij dus aan die illegale CRIMINELEN van een zogenaamde ROVERHEID die er alleen maar voor het illegale ongekozen WEF zwendel werken en hun geldstromen binnen te harken met illegale omkopingen en zware leugen en oplichting praktijken !!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in