Een enorme vulkaanuitbarsting in Rusland heeft een stof- en aswolk veroorzaakt die wel 1600 kilometer lang is. Ja, dat is “normaal”. De afgelopen dagen hebben we ook een spectaculaire uitbarsting van lava gezien op de Etna in Italië, vulkanische activiteit heeft ervoor gezorgd dat er een gloednieuw eiland is ontstaan voor de kust van Japan en duizenden mensen in IJsland zijn gedwongen te evacueren omdat vulkanisch magma naar de oppervlakte raast in de buurt van de stad Grindavik. Als je begrijpt in welke periode van de wereldgeschiedenis we leven, dan weet je al dat wat we nu meemaken slechts het topje van de ijsberg is. Helaas is de overgrote meerderheid van de bevolking volledig onvoorbereid op de apocalyptische ” Aardveranderingen ” die snel naderbij komen, schrijft Michael Snyder.

Persoonlijk was ik stomverbaasd toen ik hoorde wat er in Rusland gebeurde.

Ik wist dat er een uitbarsting was geweest, maar ik wist niet dat er een wolk van stof en as was ontstaan die wel 1600 kilometer lang was…

De hoogste vulkaan van Eurazië is gewelddadig uitgebarsten en heeft een 1600 kilometer lange wolk van stof en as in de lucht geworpen, zo blijkt uit nieuwe satellietbeelden van de NASA.

Klyuchevskoy, ook wel Klyuchevskaya Sopka genoemd, is een actieve stratovulkaan op het Russische schiereiland Kamchatka, waar meer dan 300 andere vulkanen liggen. De top van Klyuchevskoy ligt op 4.750 meter boven de zeespiegel en is daarmee hoger dan elke andere vulkaan in Azië of Europa, volgens het Kamchatka Volcanic Eruption Response Team (KVERT).

Uitbarstingen van deze omvang kunnen het klimaat van de hele planeet dramatisch beïnvloeden.

Op 1 november bereikte de stof- en aswolk van deze uitbarsting een maximale hoogte van 11,2 kilometer

Klyuchevskoy is sinds half juni voortdurend uitgebarsten. Maar op 1 november kwam er bij een enorme vulkanische explosie een stortvloed van rook en as vrij die volgens NASA’s Earth Observatory een maximale hoogte van 12 km boven het aardoppervlak bereikte.

Dit is ernstig.

  De Grote Reset fase 2: Oorlog

Maar omdat het in Rusland gebeurt, kan het de meeste mensen in de westerse wereld gewoon niet schelen wat er gebeurt.

Ondertussen bevindt zich snel stijgend magma op slechts 500 meter van de oppervlakte nabij de stad Grindavik, IJsland

Een enorme 15 km lange magma-intrusie, net ten noordwesten van Grindavik, heeft zich volgens deskundigen gevormd en groeit nog steeds. Er wordt gedacht dat het magma zich al op 500 meter van de oppervlakte bevindt.

Nog maar een paar dagen geleden zeiden experts dat het magma zich drie kilometer onder de grond ophoopte, maar als de schattingen kloppen, is het nu veel dichterbij gekomen.

In dit stadium is het niet mogelijk om precies te bepalen of en waar magma de oppervlakte kan bereiken”, aldus het Meteorologisch Bureau.

Ik hoop dat iedereen al lang weg is uit dat gebied, want het lijkt erop dat er een grote uitbarsting op komst is.

Voordat ze werden geëvacueerd, konden de lokale bewoners letterlijk “donder in de grond” horen toen snel bewegend magma de ene aardbeving na de andere onder hun voeten veroorzaakte…

Inwoners van IJsland vrezen dat huizen in de geëvacueerde stad Grindavik “bevroren in de tijd zoals Pompei” zouden kunnen worden als ze onder lawa komen te staan.

De Britse expat Anne Sigurdsson, 66 jaar, verhuisde zeven jaar geleden van Carlisle naar IJsland met haar man Siggi, 63 jaar. Ze zei tegen de Mirror: “Dit eiland kan uit elkaar worden gerukt. We zijn bang dat Grindavik bevroren in de tijd kan eindigen, net als Pompei.”

Ze zei dat ze de zware aardbevingen die het gebied teisteren kon horen voordat ze ze kon voelen en beschreef ze als “donder in de grond.”

Helaas zou dit nog maar het begin van de problemen van IJsland kunnen zijn.

  Er gaat niets veranderen totdat wij veranderen

Volgens een vulkanoloog kan wat we nu zien deel uitmaken van “een nieuwe uitbarstingsfase” die mogelijk honderden jaren kan duren…

De dreigende vulkaanuitbarsting in IJsland is slechts het begin van een nieuw tijdperk van vulkaanuitbarstingen die eeuwen zullen duren. De opeenhoping van magma onder de kustplaats Grindavik geeft aan dat er meer staat te gebeuren, zo waarschuwen wetenschappers.

De vulkaan Fagradalsfjall op het schiereiland Reykjanes dreigt uit te barsten. Het IJslandse Meteor Office zegt dat de “kans op een vulkaanuitbarsting groot is” en de komende dagen op elk moment kan gebeuren.

Na 800 jaar inactiviteit markeerde een uitbarsting in 2021 het begin van een nieuwe cyclus van vulkanische activiteit en nu zegt vulkanoloog Clive Oppenheimer uit Cambridge dat die uitbarsting “een nieuwe eruptieve fase” kan hebben ingeluid die eeuwen kan duren.

Natuurlijk is niet alleen IJsland getuige van ongewone seismische activiteit.

Volgens het Global Volcanism Program van het Smithsonian Institute barsten er op dit moment 19 vulkanen uit over de hele wereld, maar die lijst “bevat niet alle uitbarstende vulkanen”

Het Global Volcanism Program van het Smithsonian Institute houdt nieuwe uitbarstingen bij en werkt de lijst van vulkanen die momenteel uitbarsten op woensdag bij. De meest recente update toont drie nieuwe uitbarstingen, wat het totaal van de lijst op 19 uitbarstingen brengt. De lijst bevat niet alle uitbarstende vulkanen.

De nieuwe vulkaanuitbarstingen baren sommige mensen zorgen op social media.

“Vulkanen barsten tegelijkertijd uit in Italië, IJsland, Japan, Mexico, Rusland, Filippijnen, enz. Hieronder zie je een vulkanische activiteitskaart van 2013 vs 2023. Volkomen normaal, toch?” postte een persoon op X, voorheen Twitter.

Helaas zullen de veranderingen op onze planeet de komende maanden en jaren in een stroomversnelling raken.

  'Woke' Google verdedigt pedofielen: Het 'labelen' van kinderverkrachters als 'slecht' is 'onjuist en schadelijk'

Dus bent u er klaar voor?

Bent u voorbereid op werkelijk catastrofale veranderingen op aarde?

Een recent onderzoek ontdekte dat 34 procent van de Amerikanen “gelooft dat zij de enige overlevende van de Apocalyps kunnen zijn”…

Een derde van de Amerikanen (34%) gelooft dat zij de enige overlevende van de Apocalyps kunnen zijn, zo blijkt uit een nieuw onderzoek. De peiling onder 2.000 Amerikaanse volwassenen onderzocht hoe dit het geval zou zijn en ontdekte dat deze respondenten geloven dat ze iedereen zouden overleven vanwege hun sterke overlevingsvaardigheden (54%) en aanpassingsvermogen (53%).

Drie op de 10 zien zichzelf als de “underdog” van de apocalyps, terwijl meer respondenten geloven dat ze de “top dog” zijn die ongetwijfeld alles zou overleven (33%). Volgens de Amerikanen bestaat het ideale “overlevingsteam” dat ze zouden samenstellen om de Apocalyps te overleven uit Dwayne “The Rock” Johnson (43%), Chuck Norris (36%), Superman (33%), John Cena (26%) en MacGyver (23%).

Voor mij maakt deze enquête heel duidelijk dat Amerikanen veel te veel televisie hebben gekeken.

Dit is geen spelletje.

Dit is de echte wereld en de koude, harde realiteit is dat onze planeet erg onstabiel aan het worden is.

Dus ik zou iedereen willen aanmoedigen om zich voor te bereiden nu het nog kan, want er komen nog veel grotere natuurrampen aan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De superrijke “preppers” plannen om zichzelf te redden van de apocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland landroof: Een nieuwe documentaire registreert de strijd van Nederlandse boeren tegen een regime dat hun land probeert af te pakken
Volgend artikelPsychiatrische aandoeningen en horror-ingegeven paniekaanvallen explodeerden nadat Operation Warp Speed tientallen miljoenen mensen injecties opdrong
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Als de supercel in yellowstone klapt, dan hebben we pas ECHT een probleem. Dan is de aarde een lange periode niet leefbaar, zal alles afsterven door gebrek aan zonlicht.

  • Wat zullen de groene eikels dan blij zijn!!!!! Voor even… net als met al het andere beleid, even blij en dan de uitkomst…DRAMA, kijk naar windmolens!! Die draaien op subsidie niet op wind!!

   • Een supercell is een zware onweersbui die een tornado kan voortbrengen.
    Wat Erwin bedoeld is een super vulkaan die onder Yellowstone ligt.

  • Ja dat kan wel zijn maar daar niets over in de regulaire kranten vermeldt en bovendien zijn we hebben dan van de oververhitting van de aardkloot verandering kwijt landje kwijt Ja zelfs in dit landje zal dan geen tropische abnormale perioden meer zijn in het jaar
   Maar zeg nou eens eerlijk wie interesseert dit bericht nu en de jeugd al helemaal niet want die gaan door met reizen zuipen op feesten,,,, en op vakantie gaan Ze gaan naar feesten en festivals en daar dan doen alsof de aarde nooit vergaan zal Ze studeren zich rot en worden stijf vanachter de computer en hun vingers blauw van de smart in met hun handen die eigenlijk moeten werken om de vele tekorten in alle beroepen op te vangen Neen er wordt er geen woord over gerept zodat iedereen dom blijft

  • Heb je enig idee Djennis,hoe groot Yellowstone is?
   Ik kan je vertellen dat er dan maar heel weinig amerikanen de dans zullen ontspringen,en de rest van de mensheid.
   https://youtu.be/Azu6NN5bZWc
   Als zo een grote vulkaan maar as en stof en lava blijft uitbraken,word de hemel verduisterd voor een zeer lange periode.Geen oogst?geen voedsel en dus veel mider mensen….
   Wie willen dat ook al weer bewerkstelligen?

   • Ja in de de VS en geheel Amerika werd door de inheemse bevolking deze catastrofe en fatale gebeurtenis al al voorspeld Volgend de indianen die daar eeuwen lang rustig en goed leefden en vooral respect hadden voor de natuur om hen heen en trokken vaak naar een beter oord als de natuur haar wil deed Echter de straf die de indringers van Europa zullen nu totaal vernietigd worden omdat ze de laatste der Monikanen echte (Indianen) hebben uitgeroeid en alle informatie en wetenswaardigheden verloren hebben laten gaan door hebzucht naar goud!!!!!!!!! Ook nu in de rest van de wereld heeft de farmaceutische industrie de macht overgenomen van de oude gebruiken rites,, en wetenswaardigheden van het leven op aarde verbannen hebben en van hun geloof zijn afgegaan dat er een god bestaat?? Ja zelfs in China zijn ze voor het grote geld gezwicht!!!!!!

 2. HAARP >> Die vulkaan op dat schiereiland van Rusland ligt verdacht dichtbij de Alaska HAARP installatie van de USA. Welke slimmerik kan uitzoeken wie die installatie financieerd, cq, er zeggenschap over heeft. Een losse gedachte is dat het WEF financieel onderbouwd is.
  5G > 5.5G en andere instrumenten die door de WEF gebruikt worden om chaos te veroorzaken.

  • onzin er zullen altijd idioten zijn die geloven dat je de aarde kunt manipuleren, dezelfde die zich laten vaccineren…aan goedgelovige geen gebrek,..ik ben beleefd hoor, ik heb Niet gezegd Zwakzinnigen…ook niet bedoeld 😂🤣😁

  • Rusland heeft daar ergens ook een gigantische haarp installatie staan.
   De Amerikanen zijn dus echt niet de enigen, maar volgens mij wel de enigen die er actief mee bezig zijn.

 3. “Ik wist dat er een uitbarsting was geweest, maar ik wist niet dat er een wolk van stof en as was ontstaan die wel 1600 kilometer lang was…”

  Bijna hetzelfde als een nucleaire winter als het tegenzit, IJslandse vulkaan staat ook op barsten.

  • Maar….ze hebben wel de meeste centen en hebben allang hun overleving gepland en voorbereid in ondergrondse faciliteiten. Deze groep heeft dus de grootste overleving kans.

 4. Teken van de eindtijd? Niet alleen in IJsland, maar over de hele wereld worden vulkanen actief

  Met dagelijks vele honderden aardschokken en een bodem die op sommige plaatsen in enkele uren tijd met 1,20 meter (!) is gestegen of juist is gebarsten, baart een eventuele immense vulkaan uitbarsting in IJsland grote zorgen. Tijdens de eruptie van de Eyjafjallajökull vulkaan in 2010 moest het vliegverkeer in Europa dagenlang volledig worden stilgelegd vanwege de enorme aswolken in de atmosfeer. Maar ook op andere plaatsen op onze almaar onrustiger wordende planeet beginnen vulkanen zich te roeren. Een van de belangrijkste oorzaken kan ook nu gezocht worden in het snel zwakker wordende beschermende magnetische veld van de aarde, in combinatie met de aan de gang zijnde poolomkering. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/teken-van-de-eindtijd-niet-alleen-in-ijsland-maar-over-de-hele-wereld-worden-vulkanen-actief/

  • Beste Adriaan,
   Er zijn naar mijn mening slechts 3 soorten mensen;
   1 – die er totaal geen benul van hebben en het ook niet interesseert.
   2 – die als paniekerige idioten rondjes aan het rennen zijn en ‘ help, we gaan dood ‘ roepen.
   3 – die er van maken wat er tzt van te maken valt en voor zover als dat kan, de zaken op orde hebben.

  • In april 2010 kon Deep State-dame & bilderberger Beatrix van A door de eruptie in IJsland niet per regeringsvliegtuig naar de 80ste verjaardag van haar Deense collega Margrethe II (1940). Ze heeft noodgedwongen van de nood een deugd gemaakt door gebruik te maken van de (inmiddels uitgerangeerde) koninklijke trein richting Kopenhagen.
   Dit koninklijke rijtuig is toen weggehaald van de tentoonstelling ‘Royal Class, vorstelijk reizen’ in het Spoorwegmuseum in Utrecht over koninklijke treinen in Europa, die notabene door Trix zelf was geopend.

 5. De zoveelste gebeurtenis de afgelopen tijd waar ik maar alvast bang voor wordt. Ik val van het ene bang in het andere bang. Schijt uien. Als het komt dan komt het maar. Ben ik één van de overlevenden dan ben ik dat en zie dan wel weer. Ben ik dat niet dan ben ik dat niet. Tot die tijd………….veel plezier.

 6. Atrikel “Is a Yellowstone eruption closer than thought?” (5 augustus, 2023)https://www.wyomingnews.com/laramieboomerang/news/is-a-yellowstone-eruption-closer-than-thought/article_0f3b7bfc-32f7-11ee-944c-db78fe0bb6c5.html geeft een status HTTP error 451 terug :

  “In computer networking, HTTP 451 Unavailable For Legal Reasons is a proposed standard error status code of the HTTP protocol to be displayed when the user requests a resource which cannot be served for legal reasons, such as a web page censored by a government.”

  Nu de vraag, waarom moet deze informatie gecensureerd worden door de US overheid?

  Gelukkig is deze informatie nog via archive.org op te vragen:

  https://web.archive.org/web/20230805112209/https://www.wyomingnews.com/laramieboomerang/news/is-a-yellowstone-eruption-closer-than-thought/article_0f3b7bfc-32f7-11ee-944c-db78fe0bb6c5.html

 7. o k ik wacht wel af je kunt tegen natuurgeweld geen reet doen dus niet zenuwachtig worden hierdoor haalt ook niets uit slecht voor het hard en de BRAINS STERKTE mensen in dit on ge wissen en we zien het wel hoe het afloopt !

 8. ANGST PORNO!!

  Het gaat hierbij niet om ‘gevaar’ dat “uit de lucht komt vallen” maar om de “Great Wobble” van de aarde. De aardas beweegt heen en weer, als een draaiende tol heen en weer zwengt, over een periode van zo’n 26.000 jaar. En de aarde staat nu relatief het meest ‘rechtop’. We zijn dus halverwege de beweging van de ‘Wobble’. Dat betekent dat de aantrekkingskracht van de zon en planeten nu op een andere ‘evenaar’ op aarde is gericht en dat brengt heel veel tektonische reacties in de aardschors teweeg. Vandaar dus de toename van vulkaanuitbarstingen en het gevaar van aardbevingen.

  Heeft helemaal niks met de mens of imaginaire klimaat-BS te maken!

  En trouwens, dan kunnen we nu ook wel ophouden met die belachelijke CO2 remissie politiek door wat er nu in de atmosfeer wordt uitgebraakt is in geen mogelijk te ‘voorkomen’, en dat alles geheel op natuurlijke wijze, zonder invloed van de mens.

  …en dan is er nog HAARP, het ‘geheime’ eco-wapen van de corrupte satanische elite waarmee zij andere landen met grof natuurgeweld proberen te onderwerpen als zij niet naar de pijpen van de westerse neonaziofascistische massamoordenaars wensen te dansen.

  • Gerard november 18, 2023 Bij 10:24

   Goed gezien Gerard.Ik heb hier niets aan toe te voegen.Maar het praatje bekt zo lekker en er word al zoveel schuldgevoel bij de burgers neergelegd.Met cojona(je oma,weet je nog)
   klimaatverandering,stikstofuitstoot oorlogen.
   Weet je,de uitstoot van de mens op wereldniveau is 4 % co2 veroorzaakt door de mens.Maar 1 beste vulkaanklapper kan daar rustig overheen gaan.
   methaangas is schadelijker dan co2.
   Het is niet zo dat co2 maar accumuleerd en nooit meer weggaat.Planten en bomen ademen co2 in en zuurstof uit.Maar dan moet je het amazoneregenwoud en andere bomen wel met rust laten.En wat gebeurt er?we verbranden bomen want dat is beter dan kolen.
   Hout uit amerika hierheen verschepen om te verbranden.
   Wat er gaande is,is landje pik op wereldwijde schaal.
   Weet je nog die zware detonatie in de haven van Beirut?Hoeveel dat uitstoot?
   Of de oorlog in ukraine?

 9. We are in the Anahata on earth is where purity dwells from a honest heart without ego. The Aquarius periode is feminine for 2000 years is about collective consciousness is about loving your neighbour is carrying and sharing.

  It is always finding love in yourself first and therefore wise man/woman never takes emotions from others to believe in as they are not from you. Wise man/woman can shift those emotion and therefore called a sustainable masters. Smal minds discus people, great minds bring solutions to let go the past as they now is not tot take them and avoiding duality in the crowd. He is inner peace in himself/herself and has reached Enlightenment and is also a peace bringer for others tot do the same.

  Earth is entering the Golden Age.
  https://youtu.be/4rZosJDmUSo?si=5a50ViRoN28UeAM2

  The Aquarian Age is an age of ideas and inspiration, in which our creativity will be born of the sensory system. The more we attune to the rhythms of nature, and the more we strengthen our social nervous system, the more we can collectively open to allow creative intelligence to flow through.

  Is the Age of Aquarius a rebirth?

  Age of Aquarius is a long term process that changes our frequency and faces us with the worst and best within ourselves. This is a shift of consciousness, a shift of the heart, a shift of personality, and a transformation of the world as we know it a magical solution or that nudge to ask for a raise may be on your mind and perhaps it comes with more responsibility or the pressure to prove yourself.

  Many people are experiencing spiritual awakenings right now. If 12 Things You Can Do to Awaken Kundalini. Focus on the following to learn how to awaken Kundalini naturally and safely. 1. Love yourself first. See everyone (and everything) as expressions of the Divine. 2. Serve others. 3. Keep a positive attitude. Be expansive and generous and avoid negativity of any kind. 4. Live in the consciousness of Light. Affirm your higher nature. 5. Live in greater awareness. Avoid the temptation to sink into sleepy, unconscious energy. Avoid anything that dulls the mind. 6. Meditate. Highly recommended are the meditation techniques of the path of Kriya Yoga as taught by Paramhansa Yogananda. 7. Do gentle breathing exercises, visualizations, yoga postures, Energization Exercises. 8. Chant. Devotional chanting is very powerful for raising Kundalini. 9. Say “Yes” to life. Embrace every situation and be energetic in everything you do. 10. Keep good posture and your spine straight. Learn to live in the spine and stay centered there. 11. Learn to draw Kundalini up from above, rather than force it up from below. Create a strong field of magnetism in the upper chakras, particularly the spiritual eye. 12. Think of saintly people and let their magnetism help you. They will empower and pilot your efforts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in