De Nederlandse politieke commentaargeefster Eva Vlaardingerbroek vertelde Breitbart News dat haar vaderland gebruikt wordt als een “proef” voor de Grote Reset agenda. In een interview met Breitbart News Daily SiriusXM gastheer Alex Marlow, zei Eva Vlaardingerbroek dat landen als Canada en Nederland gebruikt worden als uitvalbasissen voor het Wereld Economisch Forum (WEF) en andere globalistische elites om hun radicale plannen om de samenleving te veranderen door te zetten.

Net als de protesten van de trucker-konvooien eerder dit jaar in Canada tegen vaccinpaspoorten en andere lockdown-beperkingen, is de Nederlandse regering momenteel in een strijd verwikkeld met boeren, die hun tractoren hebben gebruikt om kritieke infrastructuur in het hele land plat te leggen uit protest tegen plannen om hun land in beslag te nemen om zogenaamd te voldoen aan de verordeningen van de Europese Unie inzake bescherming van wilde dieren en uitstoot:

Vlaardingerbroek zei:

“Onze regering volgt een klimaatagenda, de 2030-agenda in ruimere zin, en zij zeggen dat de stikstof- en ammoniakuitstoot in Nederland te hoog is en dat die een bedreiging vormt voor het klimaat en de plaatselijke natuur, en dat die moet worden teruggedrongen.

Om de een of andere reden gaan zij niet achter de luchtvaartmaatschappijen of andere industrieën aan die eigenlijk bijdragen aan deze uitstoot, afgezien van de Nederlandse boeren. Ze zeggen dat de boeren tegen 2030 30 procent van hun land moeten afstaan en voor veel van die boeren betekent dat dat ze helemaal failliet gaan, afhankelijk van waar ze zich in het land bevinden, en dat dat land naar de staat gaat, surprise, surprise,” zei ze.

Onze boeren worden onteigend en de staat steelt hun land… en vaak gaat het om bedrijven die zij al eeuwenlang in hun familie hebben, want de landbouwsector in Nederland is zeer sterk.”

De Nederlandse politieke commentaargeefster zei dat de aanval op de landbouwindustrie grote economische gevolgen zou kunnen hebben, waarbij zij opmerkte dat Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is.

  Klaus Schwab herformuleert ontvolkingsplan als 'humanocratie'

Het land is ook de grootste exporteur van vlees in Europa en de vijfde grootste zuivelexporteur ter wereld – industrieën die het voornaamste doelwit zullen zijn van de zogezegd klimaatgerichte regeling.

Onder de coalitieregering van de liberale globalistische premier Mark Rutte heeft Nederland zich ertoe verbonden de stikstofuitstoot door de veeteelt tegen het jaar 2030 met 50% te verminderen om in overeenstemming te zijn met de Natura 2000-regeling van de EU, die de lidstaten verplicht bepaalde gebieden te beschermen die door Brussel zijn aangewezen als ecologisch in gevaar. Dit betekent dat sommige gebieden gedwongen zullen worden hun uitstoot met maar liefst 95 procent te verminderen, waarbij volgens schattingen 30 procent van de landbouwgronden van het land getroffen zouden kunnen worden.

De Nederlandse boeren, die de afgelopen twee weken in het hele land hebben geprotesteerd, hebben aangevoerd dat andere EU-landen niet zulke strenge regels toepassen en dat het daarom een oneerlijke handicap is om het binnenlandse bedrijfsleven daarmee op te zadelen.

“Dit zijn trotse mensen, zeer hardwerkende mensen en zeer succesvolle mensen die nu van hun eigendom beroofd worden,” zei Eva Vlaardingerbroek tegen Breitbart.

Vlaardingerbroek zei ook dat de reden achter de wens van de Nederlandse regering om landbouwgrond in beslag te nemen onlosmakelijk verbonden is met de Europese migrantencrisis, en niet zozeer met de vermeende klimaatcrisis, en zei dat de regering van plan is de grond te gebruiken om centra te bouwen waar migrantengolven in kunnen wonen.

De huizencrisis in Nederland komt niet doordat de Nederlandse bevolking groeit, maar doordat de Europese Unie een open grenzen agenda heeft doorgevoerd, zo betoogde zij. Daar is al een begin mee gemaakt, waarbij de provincie Flevoland in de Noordoostpolder “stikstofruimte” opkoopt met de bedoeling een opvangcentrum voor asielzoekers te vestigen op de plaats waar vroeger landbouwgrond lag.

  EU wil geen Russisch gas en roept leden op: Bereid u voor op een energievoorzieningsschok

De politieke commentaargeefster zei dat de boeren beseffen dat dit niet alleen van het nationale niveau komt, en zei dat premier Mark Rutte “zeer nauw betrokken is bij het Wereld Economisch Forum, een groot voorstander is van alle ideeën die in de 2030 Agenda en de Grote Reset zijn neergelegd, het heeft allemaal met elkaar te maken, al deze beleidsmaatregelen komen uit die instellingen en ze worden eerst in ons land uitgevoerd, wij zijn samen met Canada een soort van proefland voor deze agenda.”

Het hebben van een strenge controle over de voedselvoorziening geeft de regering de macht om “volledige controle over het leven van de mensen te hebben, als zij kunnen dicteren wat en wanneer je wel of niet mag eten,” zei Vlaardingerbroek.

“Er zijn oorlogen over minder begonnen,” merkte zij op.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Turbofase omvolking: Nederland kan burgers dwingen migranten in hun huis op te nemen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWanhopig EU worstelt om de winter te stoppen – “Reëel gevaar dat de Europeanen bevriezen en de industrie moet sluiten”
Volgend artikelVrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Eva Vlaardingerbroek

  Rol van de stam. Volgens de Thora speelt de stam van Zebulon een belangrijke rol in de vroege geschiedenis van Israël. Bij de telling van de stammen in de Sinaïwoestijn tijdens het tweede jaar van de Exodus, telde de stam Zebulon 57.400 mannen die geschikt waren voor de oorlog ( Numeri 1:31)

  Als jullie ons niet met rust laten ?

  • Nederland laf land en zo corrupt een president die zijn land en volk heeft verraden aan de elite en wat doen wij maar toe kijken en schelden op de boeren dat ze de weg blokkeren maar dat Rutte en zijn links tuig ons zijn aan het vermoorden en als proef konijnen gebruiken dat vinden het volk goed hoe laf ben je dan ga als een mens achter de boeren staan zij vermoorden onze ouders en kinderen niet maar zorgen dat ze te eten hebben maar dat laat maar eens zien wat voor een crimineel volk wij zijn laten zelfs hun kinderen dood spuiten als zij maar hun hebzucht mogen behouden vies volk.

  • En schaapjes zijn jullie klaar voor de tweede prik ronde van af 12 jaar mag je gratis je dood laten spuiten voor een ziekte die helemaal niet bestaat laat je kans niet lopen nu wordt je gratis afgemaakt wij verwachten een grote opkomst rustig zou ik zeggen spuiten genoeg en maak zeker geen haast nu kan je op je gemakt nog afscheid nemen van familie als die nog leven naar de eerste prikken de prik voor de apen pokken moet je even nog op wachten want eerst zullen de flikkers in Den Haag aan de buurt zijn want daar zitten de meeste flikkers bij mekaar.

   • En de spuitjes betalen ze ook nog zelf , zoals bijna alles . iedere Nederlander wordt met schuld geboren ( staats schuld ) en als ze dood gaan , is de begrafenis duur , en dan nog grafrechten betalen , als je dood bent ??? Wie verzint zoiets , Ambtenarij Holadijee

 2. Toch blijf ik het een geweldig bijgevolg vinden dat die mega dierenbeulen mee ten onder gaan (2e exportland van kadavers èn levend transport, dat kutvolk van een moerasduitsers zouden zich diep moeten schamen)

  Karma is a bitch!

  • Jij bent echt een zieke geest met je achterlijke uitspraak! Laat me raden: jij eet geen vlees…
   Een geweldig bijgevolg dat mensen alles kwijt raken… en dan karma zeggen…. triest figuur!

   • @Ab,
    Het is een feit dat door onze enorme vervuilende vleesindustrie, er ontstaan ziektes, daar heb ik geen eens over, door die enorme vleesindustrie, vooral minimale leefruimtes voor die dieren, wat spuiten zij hen allemaal niet in om sneller te groeien, afijn de lijst is enorm, door al dit handelen, overheid kijkt al 100 jaar de andere kant op, kappen wij de wouden,bossen om in het Amazonegebied, soja die men daar neer zet voor de dieren hier, dat is pas ziek, die wouden zijn onze longen, kap je dat weg dan komen er enorme problemen, we zien dat nu inmiddels, heeft U nooit die opnames gezien van die oerang oetangmoeder die haar boom probeert te houden maar zij zagen hem om, dat is de waarheid en die apin begreep het maar was kansloos tegen het geweld van de mens, ik weet dat dit niet in de Amazone was, daar leven zij niet, geef dit als voorbeeld, je kunt alleen maar tranen krijgen als je dit ziet, hoe iemand leeft is een privezaak, val nooit iemand daarop aan, zelf ben ik 3x per week vlees of visetend en de rest vd week eet ik dat niet, de mens is niet de enige schuldige aan wat er gaande is maar ik geloof wel dat we veel slechts bijdragen, de mens is de slimste dierensoort maar soms denk ik het tegenovergestelde en zet ik wat muziek op, negatief zijn en alleen maar is zeer ongezond voor het tikkertje, groet aan U van mij !

    • Beste Flardinga, het probleem is i.d.d. veel groter en complexer.
     Net zoals het aanpakken van de complexe ellende waar nu ook het “nutteloze menselijke vee” in zit.
     Maar ik zou positief verbaasd zijn als dat geblèr van de boeren en het klootjesvolk dat erachter staat verder kunnen kijken en strijden dan om hun gehaktbal.
     En ik blijf mij sterk maken voor de dieren die de dupe zijn van hoe een groot deel van de bevolking (vr)eet. Ik lijd elke keer met ze mee als er weer een vrachtwagen bol varkens met de oren buiten de tralies bekneld op elkaar gepropt éénmalig een uitje in de buitenlucht hebben. De hele keten die hieraan bijdraagt kan ik wel…..
     En dan te zien hoeveel er wel tegen de jacht zijn maar wel met hun vetpensen en smoelenlappen in de super op de kop in de balken dierenlijken graaien.
     En nu stop ik voor mn tikkertje;-)

     • Ab,
      Dank voor jouw reactie, heb de FN al eens gevraagd om.bijvoorbeeld een interview te geven met iemand als Ewald Engelen of Marianne Thieme, zij zijn kritisch op ook dat beleid van de covid maar kaarten ook het beleid aan waar het om de boeren en de dieren gaat, Ewald en Marianne zijn mensen die dingen prima kunnen zeggen, zou ik graag eens zien hierop de site, groet aan U, muziekje op is helende en humor proberen te houden, ook zeer gezond !

    • Ja je gaat zeker wel ieder jaar vliegen en dat is wel goed voor het klimaat en je heb ook zeker geen auto jij bent een goed mens dat zich vrijwillig laat dood spuiten om maar in een goed boekje te staan, helaas je bent bang heel erg bang en een mens ben je niet maar gewoon een meeloper helaas.

    • De Algen in de oceanen zijn de longen van moeder aarde , zeker weten , zoek maar op , Maar U heeft wel gelijk dat de vleesindustrie , ook anders moet gaan , biologisch , van begin tot eind , wat het vlees gewoon duurder moet maken .Het andere wat u benoemt heeft ook te maken met overbevolking . we leven op een BOL , economie is gebaseerd op groei , wat gewoon onmogelijk is , 3 of 4 kinderen politiek schijnt een status quo te kunnen bewerkstelligen .

 3. Mensen, ze zijn hier in West Vlaanderen (ook het Land van de Boeren) de hele boel zodanig aan het bespuiten met vliegtuigen, dat je het kan ruiken. Het geeft instant asthma. Het wordt met de dag erger en erger. HET STOPT NIET!!!!! Er blijft niets nog leven op deze manier…

 4. Er zijn te veel mensen, dieren en landbouw in dit land! Dit land zou beter zijn voor 6 miljoen mensen. Het waterkwaliteit is erg slecht, lucht vervuiling. Alles is versnippert en kapot, geen natuur meer. De bevolking en de dieren moet omlaag!

  • Klopt en dat had al jaren natuurlijk in gang kunnen worden gezet zoals stoppen met fokpremies en gelukszoekers binnenlaten (niet de enkele serieuze vluchteling)

    • @ B
     ik vind jouw reactie best wel overdreven.
     met de boeren is het hetzelfde als met putin. hij is geen heilige, maar in de huidige situatie wel de enige met enig gezond verstand.
     de genoemde misstanden in de veehouderij in nederland zijn er wel degelijk!
     wel leg ik de meeste verantwoordelijkheid daarvoor bij de roverheid met hun onzinmaatregelen. juist dat heeft al die hier genoemde misstanden veroorzaakt. ook hier gaat de ambtenarij boven gezond verstand.

     • juist ja. Nederland moest toch bij de grootste export landen van agrarische producten gaan behoren en uitbreiden. Glastuinbouw, megastallen. Boerderijen werden mijoenenbedrijven. Het kon niet stuk en onze boeren waren de Nederlandse trots. Klein blijven als boer was geen optie want dan miste de boer de trein, zo werd het gebracht.
      Ik ben op een boerderij geboren. Mijn opa had een twintig tal koeien, een stuk of zes varkens, wat kippen en een stuk land met aardappelen, verschillende sooorten groenten en fruitbomen. Hij raadde zijn zoons (mijn vader) af om de boerderij voort te zetten juist om die reden. Hij wilde boeren en geen grote ondernemer worden met handen en voeten geketend door de bank. Zij hebben gelukkig wijs zijn raad opgevolgd en kozen voor het metselaars vak.
      Nu komen die boeren die meegegaan zijn zichzelf tegen. Zij zitten tot hun nek diep in de schulden. Al die grote stallen, apperatuur, levens grote landbouwmachines, zijn allemaal van de bank. Er heerst al vele jaren armoede en verdriet bij de grote boeren. Zij moeten hun producten vaak onder de kostprijs verkopen door het overvloedige aanbod wat de concurrentie op de markt moordend maakt. En nu zij zij de kop van jut. Zij krijgen de schuld van allerlei misstanden zoals dierenleed, vervuiling, en door monocultuur, vernietiging van de diversiteit in de natuur. En nu heeft de regering (WEF) hun land nodig want andere plannen, en krijgen zij een schop onder de kont en bij gedwongen uitkoop zelfs een verbod op het uitoefenen van hun beroep. Nog geeneens een dankjewel voor de moeite. Zij zijn er op een vreselijke manier ingetuind en mogen nu op de blaren zitten. Het boerenverstand heeft hun kennelijk al die jaren verlaten terwijl mijn opa dit in de jaren 50 al zag aankomen.
      Een klein aantal boeren, die je nauwelijks hoort of ziet, pleit al jaren voor kleinschaligheid. Dier en natuur vriendelijke landbouw en veehouderij. Liefs biologisch en voor de lokale markt. En zij redden het wel tot op vandaag. En ik denk dat wij daar weer naar terug moeten om weer controle te krijgen over onze eigen voedsel productie die nu in handen is van een paar enge globalisten die voedsel als wapen tegen ons gebruiken.
      Take it back!

  • –Trap de vluchtelingen eruit–naar DE b.v.
   –stop de fokpremie voor meer dan 2 kinderen
   –verbied islam
   –sluit grenzen
   –uit EU, euro, Nato, WHO, UN.

   • Reactie verwijderd.
    FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • Ja dat klop maar straks eten ze insecten maar dat is ook dierlijk en zeewier krijgen ze op hun bordt maar de elite schieten herten en andere dieren af op hun jacht dat vind dat tuig normaal.

 5. Wel interessant artikel en gesprek.
  De puzzle is.gelegd.

  Onze regeerders en daar hoort het koningshuis ook bij zijn m.i. chantabel.

  Als je door export van voedsel zo hoog op de export lijst staat, kun je anderen chanteren.

  Zijn in 2e alinea genoemde zo dom, om hun chantage middelen te ruilen om gechanteerd te kunnen worden?

  Daar lijkt het op.

  Met de macht van het “voedsel” zou je de wereld kunnen regeren.

  Hebben ze daar niét aan gedacht?

  Wie wil met deze middelen binnen bereik nog bij EU, WEF en weet ik veel horen?

  Het mag dan financieel op zijn eind lopen.
  NL heeft “voedsel” als pressie middel, tegenover de rest.

  Ongelooflijk dat ze dat verkwanselen.

  Ze zouden zo de macht van de Amerikaanse joden over kunnen nemen.

  Dus of weten ze niet wat zaken ( chantage) doen is, of werden/worden ze gechanteerd voor ze er zelf mee konden beginnen.

  Naar mijn weten hebben we zaden en groeistoffen (bemesting) te over.

  Wat is er aan de hand?

  Is voor in alinea 2 genoemden het belang om bij de benoemde burger groeperingen te “mogen” horen belangrijker als de macht van “het voedsel”?

  • @Gamble,
   Dank je wel.
   Ja, de boeren hebben zichzelf klem gezet ondanks alle waarschuwingen door alle jaren. Maar zij waren verblind door alle prachtige vergezichten hen voorgespiegeld door die smerige linkse globalisten. In die zin kan ik hun boosheid begrijpen. Zij komen er eindelijk achter dat zij zijn bedonderd.
   Maar wat ik niet begrijp is dat zij niet zien dat zij de sleutel in handen hebben als zij ook bereid zijn hun hand in eigen boezem te steken en hun eigen vergissingen te erkennen. Fouten kun je immers pas herstellen als je de fout ook duidelijk ziet en accepteerd. En dat mis ik hier in het hele verhaal.
   Zowel boeren als burgers moeten een weg vinden hoe ons te bevrijden van het grote kapitaal. Dat betekend: terug naar kleinschaligheid. Terug naar de lokale gemeenschap. Weg van de banken, en weg van het globalistische wereld gebeuren waar de complexiteit te groot en te moeilijk voor ons is om dat te bevatten. Wij moeten met zijn allen terug naar onze lokale omgeving en zorgen voor elkaar. Waar alles klein en simpel is en voor iedereen begrijpelijk en behapbaar.

   • U hebt gelijk Dee.

    Alles is ons boven het hoofd gegroeid.

    Degene die nu alles willen verkleinen(bild back) waren zo ongeveer dezelfde die destijds die alles groter en groter wilden.

    Tussen toen en nu is het de boeren maar ook vele andere sectoren het water naar de lippen gerezen.

    Nu is het zwemmen of verzuipen.

    Bij globalisme verdwijnt de gewone bevolking in het niets.

    We zullen het zelf moeten doen

 6. Als Eva mij nou eens een appeltje aan zou bieden…..

  Maar goed: facebook, twitter, youtube, de massa media staan in NL volledig onder controle van links, met name D66; daar krijgt Eva dus echies nooit een positief platform.
  In deze–boeren en buitenlanders–heeft ze 100% gelijk.

  Onze staat is verworden tot een vorm van Stalinisme.
  Wat ik bij haar betoog mistte: er schijnt rondom NL een muur te staan die helemaal tot de stratosfeer gaat; want de duitse toelaatbare normen zijn een slordige 100 maal hoger….

  bewijst maar weer–zie ons kabinet–hitler leeft; tenminste zijn ideetjes.

  • Wij hebben op dit moment veel Hitlers in Den Haag maar ook veel vieze hoeren die hun benen spreiden om ook een beetje macht te krijgen en laten we eerlijk zijn Hitler was daar ook niet vies van maar zo werkt dan in een wereld vol corruptie macht en geld het zijn beesten niet nooit genoeg krijgen zelfs kinderen zijn niet meer veilig bij dat tuig een VVD er heeft minstens een van zijn eigen kinderen verkracht om bij dat tuig te mogen aanschuiven ja en christenen dat is nooit een geheim geweest samen met de linkse partijen die hebben nooit gedeugd, en nou zien wij met eigen ogen wat voor een smerig volk wij zijn verraders in zijn ergste soort schaam jullie als je niet in opstand komt of sluit je aan bij de sekte van de VVD en rijken.

 7. Wij hebben op dit moment veel Hitlers in Den Haag maar ook veel vieze hoeren die hun benen spreiden om ook een beetje macht te krijgen en laten we eerlijk zijn Hitler was daar ook niet vies van maar zo werkt dan in een wereld vol corruptie macht en geld het zijn beesten niet nooit genoeg krijgen zelfs kinderen zijn niet meer veilig bij dat tuig een VVD er heeft minstens een van zijn eigen kinderen verkracht om bij dat tuig te mogen aanschuiven ja en christenen dat is nooit een geheim geweest samen met de linkse partijen die hebben nooit gedeugd, en nou zien wij met eigen ogen wat voor een smerig volk wij zijn verraders in zijn ergste soort schaam jullie als je niet in opstand komt of sluit je aan bij de sekte van de VVD en rijken.

 8. Grond is ook macht over, dat zullen ze daarna niet meer verkopen maar verhuren oid, dus de macht erover behouden wat er op dat deel mag of niet mag, do as your told or else…

  Wellicht kunnen wij als volk grond van boeren kopen wat ze bv niet meer gebruiken of nodig hebben of er mee ophouden zonder dwang.

  Trouwens als de staat wat koopt, is het eigenlijk van ons allemaal… met ons belastinggeld gekocht! dus rot op Staat der Nederlanden van de Nederlanders.

  Bestuurders van NL, do as your tax payers normal people told you, or else!
  zo zou het moeten zijn! wij vertellen de staat wat ze moeten doen en niet andersom!

  Ze plegen gewoon een Staatsgreep en laten zich leiden door krachten van buitenaf! ook nog eens niet gekozen door het volk, das puur verraad! en ook al waren ze gekozen, ze moeten luisteren naar ons! het volk der Nederlanden, verraders van het volk zouden moeten Hangen! as in ‘good’ old times.

 9. Het ‘Groenboerenplan’ was en is nog steeds een prachtig idee en alternatief..Men denkt nog steeds die insteek maar te kunnen negeren…Zoals ze ook de ‘bekering’van Mansholt–die terugkwam van alle grootschaligheidaanbidding en wat daarbij hoorde–niet serieus genomen hebben..Want ja, men was niet eerlijk genoeg, had niet genoeg echte moraal én had aan het grote geld geroken inmiddels…Ten koste van wat dan ook.. Wat niet wegneemt dat het motíef waar de overheden mee schermen, het idiote stikstofverhaal net zo’n complete nonsens is als het hele coronagezever !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in