Foto Mark Rutte: Screenshot YouTube (https://youtu.be/D3QPmphUK_M)

Mark Rutte, de premier van Nederland, doet er net als zijn Canadese ambtgenoot Justin Trudeau alles aan om zijn land te modelleren naar de plannen van zijn heer en meester Klaus Schwab. Al in 2016 kon men een eerste indruk krijgen van hoe Rutte zich een Nederland na de Great Reset voorstelt, schrijft Auf1.

Reeds zes jaar geleden werd het project “Tristate City” gepubliceerd, een soort superstad met een toekomstig verzorgingsgebied voor bijna 40 miljoen mensen. Hiervoor zouden zelfs de landsgrenzen moeten worden afgeschaft, terwijl natiestaten zouden verdwijnen.

Brute, autoritaire staatsherstructurering

En wie geen respect heeft voor soevereine staten, geeft natuurlijk niet om privébezit. In de stijl van voormalige communistische dictaturen moeten ook de Nederlandse boeren, de meest productieve van Europa, wijken voor deze krankzinnige plannen om de volledige herstructurering van het land mogelijk te maken. Zij moeten hun waardevolle landbouwgrond vrijwillig aan de staat verkopen. Wie dat niet doet, wordt gedwongen afstand te doen van zijn eigendom. Dat de regering Rutte niet terugdeinst voor het uitvoeren van de globalistische plannen bleek al uit de – in het kader van Corona – gewelddadige aanvallen van de Nederlandse politie op vreedzame demonstranten. En tegen protesterende boeren schuwden ze zelfs het gebruik van vuurwapens niet.

Klimaatleugen als argument

Zoals bekend wordt de vernietiging van de Nederlandse landbouw gerechtvaardigd met de klimaatleugen. Met behulp van absurde mestregels worden hardwerkende boeren tot milieu- of klimaatzondaars verklaard en naar communistisch model onteigend. Wie te veel stikstof gebruikt, verliest volgens de regering zijn eigendom! Na maanden van felle protesten ebt het verzet van de boeren langzaam weg. Maar op andere fronten wordt nog fel gestreden.

  DOCUMENTEN: Jeffrey Epstein exploiteerde tienermeisje om "chantage-informatie te verkrijgen" over "prominente Amerikaanse politici"

Rutte wil contant geld afschaffen

Tegelijkertijd dringt het door globalisten beheerste Rutte-kabinet massaal aan op de afschaffing van contant geld. En Nederland loopt ook voorop in het, citaat, “gebruik van insecten”, zoals onderzoeksjournalist Marc van der Vegt stelt. Vooral op scholen wordt deze waanzin ijskoud uitgevoerd. Terwijl ze het gebruik van stikstof strafbaar stellen, hebben de Nederlandse Klaus Schwab discipelen geen probleem met massale bijwerkingen van vermeende vaccins of insectenbestanddelen. De Nederlanders hebben echter al bij tal van demonstraties – zoals de meest recente in Amsterdam – laten zien wat ze vinden van de invoering van een digitale munt of het voorgeschreven eten van insecten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederland: Sjabloon voor de Brave New World van het Ecomodernisme?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel5G-masten kunnen gezonde mensen ziek maken, zo blijkt uit twee casusrapporten
Volgend artikelGroeiende wrijving tussen Beijing en Washington zal waarschijnlijk escaleren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

76 REACTIES

   • Ja, we moeten zeker de boeren steunen. De laatste tijd hebben heel veel van hen het leven verlaten uit puur wanhoop. Nederland is een dictatuur geworden. De mensen hebben niets te vertellen. Op23januarie is er toestemming van de EU gegeven om insecten in ons eten te voegen. Toch geen aandacht aan dit feit besteed door de MSM.
    En dit in een land dat de tweede voedsel exporteur van de wereld is!

  • Staken, alleen staken zet het land op z’n kop.
   Denk aan de Februari staking, nu zo bekend, dat er elk jaar herdenking wordt gehouden.
   STAKEN IS HET STERKSTE PROTEST MIDDEL, IETS WWAR DE OVERHEID EEN BLOEDHEKEL AAN HEEFT.
   DUS STAKEN !!!!!!!

   • @oprecht…

    JUIST!!! Hoe lang duurt het nog voordat we doorhebben dat wij alles uitvoeren… staken is de ene vuist waarmee wij ze slopen, boycots zijn de andere vuist. We zijn (nu nog) te verdeeld.

   • Mensen zijn tegenwoordig te laf, ze hebben het nog steeds veel te goed. (Mijzelf meegerekend). Gisteren naar restaurant, was vol, dag daarvoor ook en vandaag ook zeiden ze. Toch snel € 150 met 4 personen. Mensen durven niet. Het moet eerst nog veel erger worden met veel grotere schade en daardoor veel langere tijd dat ’t weer goed komt voordat de luie, bange mensen iets gaan doen, ALS ze al iets gaan doen.

    • Daarom schreef ik al eerder kort geleden: verwacht het niet van het Nederlandse volk. Grote verandering moet van over de grens komen. Denk dan aan oorlogsgeweld, of hyperinflatie e.d..

    • good luck with that…

     belasting zit overal op, bij alles wat je koopt, bovendien is het apparaat zo groot en zo beïnvloedbaar (via geld/macht/druk) om bv mensen achter jou aan te zetten.

     dus, leg maar eens uit hoe, ja iemand laten zwart werken, maar das al sinds mensenheugenis iets wat gebeurt, maar vertel hoe je in deze digitale wereld geen belasting meer wil betalen, bij je boodschappen, brandstof, van je woning of auto oid enz enz enz enz, en hoe je daar mee denkt weg te komen en ze uit te lachen.

     als je dat kan en er mee weg kan komen op al die gebieden, zal je vast de Pulitzerpreis oid winnen en veel aanhang krijgen, tis een Utopie dat wij allen in NL dat zouden kunnen, maar ik begrijp wel wat je bedoelt en ja als we dat allen makkelijk konden met alles, dan zou het kunnen werken, maar helaas is hun systeem, te verwoven en dicht getimmerd op wat kleine dingen na.

   • vind ik ook dan maar een maart staking want februari gaat niet meer mensen legoveral het werk neer maar het zou niet leuk zijn als de ELEKTRA EN GAS WINNING mee zouden doen want onze vriezer liggen vol met etenswaar maar voor de rest een ieder de straat op .

     • Als maar genoeg mensen ditzelfde denken is nog niet genoeg.
      Ze/We moeten ook allemaal hetzelfde doen nml (en dat mag iedereen horen en zien, maar niet zwijgen) die Duivelse elite eruit gooien -wat zeg ik- eruit trappen. Dat lukt natl niet met tien man ook niet met tienduizend, maar met honderdduizend resp ettelijke honderdduizenden en desnoods een paar miljoen moet dat zeker lukken.

  • 15 maart 2023 dan kan het volk de keuze maken wat zij willen door honger brandwonden of dakloos te zijn jullie hoeven nog maar een ding te doen stemmen op Rutte en u wil zal geschiede het volk zal als ratten worden afgemaakt de grote leider Swaab heeft het duidelijk gezegd wij moeten af van de nuttelozen en de tijd is er rijp voor vrees ik, wij hebben een heel land vol schapen die zich graag willen op offeren voor onze geesten ziekte sekte leider / moordenaar Rutte.
   Doen jullie mee stem Rutte.

  • Ik weet dat Rutte niet het beste met ons volk voor heeft maar het volk zij deugen ook van geen kant zij die stemmen op dit kabinet en zeker op de VVD D66 GroenLinks CDA CU of een van die andere linkse bandieten zijn naar mijn mening goed volk en net zo ergs als Rutte met zijn misdadigers.
   Wij kunnen wel wijzen naar Rutte maar het volk stemt op hun eigen ondergang van lafheid en angst wij hebben het allemaal kunnen zien hoe ze zich zelf en hun kinderen gift in hun lichaam spuiten.

 1. Echt, ik kan die rotkop van deze liegende WEFascist en favoriete ’toyboy’ van Anal Swab niet meer zien! Wordt er gewoon fysiek onpasselijk van.

  Laten we allemaal op 15 mrt op de NIET-regeringspartijen stemmen en dan zullen we zien hoe ook hier de ‘verkiezingen’ worden gecorrumpeerd door de massamoordenaars.

 2. De vorige 2 kamer verkiezing is door de rattenkliek met corruptie gewonnen.
  Zou me niet verbazen dat met de aankomende verkiezing hetzelfde gebeurt.

  • Maak je geen illusies. Al jaren worden wereldwijd en dus ook bij ons de verkiezingen gemanipuleerd.
   Stemmen heeft dus totaal geen zin.
   Iedereen moet op een stemdag gewoon thuis blijven en staken.

   • @Thom
    februari 24, 2023 at 18:24

    WAT GEBEURD ER ALS U NIET STEMT. — WAT GEBEURD ER ALS U WEL STEMT.

    Bij niet stemmen zet U zichzelf buiten spel.
    Anderen stemmen voor U. Het speelt de slechtdoeners in de kaart. Zij hebben immers geen last van U. Zij hoeven ook de boel niet door uw stem te belazeren. U geeft hen als het ware vrij spel. U doet niet meer mee. u bent er niet en U laat gods water over gods akker lopen. Uw stem wordt naar ratio toch gebruikt en opgedeeld door anderen.
    Welnu als dat uw keuze is dan “ so be it”.
    Als uw wel stemt op een partij die meer tegen sputtert dan de rest, dwingt U de boos doeners om maatregelen te nemen, belazerderijen te plegen en criminele gedragingen voor het belazeren etc. etc.
    Wij hebben in de USA gezien in 2022 met de tussentijdse verkiezingen, omdat zoveel mensen tegen stemden, dat de Democraten te kort kwamen met valse stemmen, zij hadden simpelweg te weinig valse stemmen om te winnen van de echte en daardoor verloren de democraten het Congress. En het Congress is verdomd belangrijk in beslissingen nemen, het is een flinke machtsfactor.
    Dat is nu ook zo met de eerste kamer. De eerste kamer in Nederland moet de wetsvoorstellen goedkeuren. Als zij geen meerderheid meer hebben in de eerste kamer, kan de rest alle slechte wetten tegen houden en uw stem kan daar samen met anderen voor zorgen. Als alle mensen die niet stemmen tegen zouden stemmen dan is de eerste kamer al een zware tegenpool geworden tegen de boeven.
    De onvrede in Nederland is zo groot en de de onzinnige wetten zoveel, dat het noodzakelijk is en wordt de zaken te blokkeren.
    De partijen, die valicant tegen het beleid zijn, dat is de FVD. Gideon van Meijeren is een welbespraakte jurist en analist, die de rechten van de mens verdedigd. Hij doorziet de spelletjes, en herkent de gevaarlijke ontwikkelingen en valt publiekelijk de huidige machthebbers aan. Hij laat zich niet van zijn stuk brengen en neemt geen blad voor de mond. Hij is zeer goed geinformeerd en staat voor de rechten van het individu. Daarom noemen zij een conspirati specialist.
    Ook van Haga doet dat in zijn eentje, maar is minder fel, dan is er Pieter Omtzigt, doch die is wat voorzichtiger en formeler. De PVV is ook vaak tegen maar maar er zijn ondertonen die mij doen twijfelen aan de oprechtheid van die partij.
    Doch ik moet zeggen dat er de laatste 60 jaar geen politicus is geweest in het hele gebeuren zoals Gideon van Meyeren. Het is een verademing als je hem weldoordacht zijn argumenten ziet lanceren. Hij laat zich door niets en niemand van de wijs brengen. Nederland mag zich gelukkig prijzen met zo’n man in oppositie.
    Ik leef al 60 jaar bewust mee in de nederlandse politiek en heb velen gewieksten en slimmen voorbij zien komen. Maar zij hadden allen iets achterbaks en onbetrouwbaars. Wiegel, Bolkenstein, Kok, Van Dam, Den Uil, Biesheuvel, Van Agt, Luns, Kemenade , Van Thijn, Drees, Bos, Lubbers, Balkenende, etc. etc.
    Als strijder voor het volk is er maar een die er bovenuit steekt in mijn ogen en dat is Gideon van Meyeren.
    Alles wat hij tot nu toe naar voren heeft gebracht klinkt als een klok. Daarom wordt hij en de partij hevig van alle kanten aangevallen. Hij doorziet de Kliek, de WEF, de WHO, het covid gebeuren, de Corruptie, het gesjoemel, het kartel etc.
    De smerige achterbakse maatregelen tegen de boeren, Hij doorziet het.
    Daarom, wat ik anders nooit doe, geef ik U dit stemadvies.
    Niet stemmen is niet goed. Steun met uw stem de weinige weerstand, die er nog bestaat….. laat U dat niet ontnemen….UW STEM IS BROODNODIG…., anders blijven wij smeerlappen houden..!!!!

    • De ellende is al die Nederlandse emigranten van de afgelopen vele jaren die Nederland ontvlucht zijn. Die stemmen denk ik bijna geen van allen meer. Toch goed voor misschien wel 10-20 zetels.

    • Met alle respect, ook Gideon van Meijeren heeft op 31.03.2021 trouw gezworen aan ons ongekozen staatshoofd Bilderberg-willem, het statuut van het koninkrijk & de grondwet.

    • Als stemmen eerlijk zou verlopen, was het al lang verboden geweest !!
     Ik stem bewust NIET en kan dat bewijzen. Zodoende behoor ik NIET bij diegenen van de bevolking die verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor de chaos die de politiek er van maakt.

 3. Misschien wordt het tijd te overwegen .NL te verlaten voor Hongarije, Portugal, Z. America.. Maar waar kun je nog schuilen voor het monster met de vele koppen waarvan er eentje het masker Rutte heeft.
  Mad Max is coming?

  • Als er een betere plek was, dan zou je het om je heen wel horen. Ik heb ook vlucht neigingen, maar ik zie de wereldwijde geo-engineering op twitter en ik kan geen plek vinden waar het nog oké is. Ik zou nog kunnen komen op een nikszeggend rustig land in Afrika waar de elites (nu nog) niet naar omkijken. Maar volgens mij is het overal the same shit. Daarom moet de hele mensheid opstaan… niet allemaal heen en weer gaan vluchten, maar iedereen moet zijn hoekje van de wereld ontdoen van deze demonen. WE moeten het moeras droogleggen en alle monsters vernietigen. Elk land moet zn eigen WEF virus opruimen.

   • @Naam:* (maar ik zie de wereldwijde geo-engineering op twitter en ik kan geen plek vinden waar het nog oké is.) Ik denk dat de veiligste plek op aarde Antarctica is, maar ja met temperaturen tussen de 15- 30- graden….. Volgens mij ben je nergens meer veilig, met zoveel gekken om je heen…

 4. Op de foto van dit artikel staat een Mark Rutte, hij ziet er vreselijk uit en dat gun ik hem ook van harte, hoop dat hij zich net zo voelt als op de foto!!!

  • Een bochel in zijn rug wat Rutte voorheen niet had, is inmiddels aanwezig bij hem. Dus dat gaat de goede kant op met het schoothondje van bloedhond Klaus Schwab.

  • Das een homo, zodra die een ventje van 14 jaar ziet lopen dat zijn ego streelt voelt die zich weer helemaal top. Dat heb je met homo’ s. Geen enkele homo kent een moraal op dit gebied. Als ze een kindje van 14 jaar kunnen verleiden doen ze het ALLEMAAL. En wees er maar zeker van dat ze ook allemaal hun ogen uitkijken naar jonge homojongetjes. Dat is wat rutte interessant vind, jonge jongetjes. Ik bedoel welke volwassen vent woonde bijna tot zijn 50 ste bij zijn moeder. Een loner, nee rutte de homo🤣🤣🤣🤣

 5. Weet iemand wat meer over SHAEF wet? Ik heb totaal geen ervaring met juridisch jargon.
  Dit is wat ik heb gehoord in jip en Janneke taal..
  Doordat Wilhelmina gevlucht was in ww2 naar ander land, geallieerden hebben nl ingenomen en daarom zijn we eigendom van Europa en daardoor zijn alle politieke partijen eigenlijk illegaal en stemmen op een illegale politieke partij is een halsmisdaad en maxi straf is doodstraf. Het volk moet de wet wel kennen om die maxi straf uit te kunnen voeren. Maar officieel is stemmen dus een misdaad, geen overtreding maar een misdaad. Op t stembiljet staat, dit document heel goed bewaren. Ik ben benieuwd…

 6. Het is een nep Rutte. Een acteur of clone!!
  De echte zijn in Europa allemaal al opgepakt.
  Deze acteurs worden ingezet door de witte hoeden om alles bekend te maken wat het distopische landschap inhoudt.
  Ieder moet dd kans krijgen om wakker te worden.
  De een is dat door zelfstandig na te denken de ander met een slag van een platte bats op zijn snuit!

  • Die bats kan nog wel eens hard aankomen als je dit geloofd, dit is om je passief te houden want jij denkt dat dit allemaal wel even voor elkaar komt.

   Dat we met verschillende dubbelgangers zitten van bekende mensen is zeker, clones geloof ik ook niet want ze verschillen nogal voor wie oplet. Gewoon dubbelgangers die een rol spelen, dat is zeker.

   Je bent vrij om het te geloven maar die witte hoedjes gaan je niet redden iig.

 7. Wat was het ook al weer, een excuus voor het “vermeende” slavenverleden.
  De mensen worden als nooit te voren als slaven geprogrammeerd.
  De mensen laten zich als slaven behandelen.
  De jankers, die het zo zwaar hebben gehad en nog steeds hebben.
  De jankers, die Nederland hebben verkozen boven hun volk, hun land.
  Er zijn vele moppen over gemaakt, maar veel blijkt er van waar te zijn.

  Niet alleen die slaven jankers tonen weinig karakter, maar ook de velen die zich tot voor kort dood ergerde aan de Duitsers.
  De moderne Seyss-Inquart heeft het langste de hoofdrol.
  Er werd over de Nederlandse straten gemarcheerd, toen ze daartoe werden opgeroepen, zogenaamd om te demonstreren tegen het opkomende fascisme.
  Het fascisme is zich duidelijk aan het ontwikkelen en menig Nazi Liefhebber volgt!
  De moderne Seyss-Inquart heeft geen enkele betekenis voor me.
  Lulletje Rozenwater, die het podium verliet, omdat de Sieg-Griet van de Deserteurs zich niet correct bejegend voelde door Thierry Baudet!
  De acteurs zullen vandaag of morgen uitgespeeld zijn, moe van zichzelf.
  Dat achterlijke volg-volk is een groter probleem vrees ik.
  Die moeten gereset worden, tenminste,… de stekker eruit halen en er niet meer terug in doen!

 8. Zijn ook alletwee sexuele devianten.

  Kijk nou eens verder: Rutte Ollongren, Jetten, Klaver, Bergkamp lijkt wel of het COC de regering kiest….

  Ons kabinet zou voor een niet D66 rechter gezet worden voor landverraad.

  • De vorige voorzitter van coc moest weg wegens grootte hoeveelheden kinderporno op zijn pc en andere smerigheden. Hij hoefde alleen maar weg verder geen straf. In de USA zou de voorzitter 3 keer levenslang gekregen hebben. Nederland is rotter dan rot.

   • In het kabinet zitten alleen chantabele figuren. Zodra ze iets, dat volgens hun opdrachtgevers onwenselijk doen gaat het valluik onder hun voeten open en zijn ze exit.

   • Het feit dat ons land ooit een politiek partij telde, die pedofilie propageerde, spreekt boekdelen. Poetin heeft tijdens zijn bezoek aan Nederland in 2013 tijdens een persconferentie in het Scheepvaartmuseum snoeihard uitgehaald naar Nederland vanwege de van roverheidswege getolereerde pedofilie. Ur Loge-lid Rutte voelde zich op dat moment duidelijk zeer ongemakkelijk.
    PvdA-politicus Edward Brongersma (1911 – 1998) propageerde openlijk pedoseksualiteit met jongens en gans het progressieve volk vond het meer dan geweldig onder het motto: dat kan toch allemaal maar, dat kan toch allemaal maar in Nederland.

   • America heeft op Nederland na de meeste kinderporno op hun servers staan , maar de vraag is , wie ronselt , wie staat toe , wie filmt , wie verspreid , wie is de baas van wat op de Nederlandse servers staat , en doen hun dat voor niets , en hoeveel mensen betalen ervoor , anders zou het niet kunnen bestaan . Als ze er niet aan verdienen , zou het snel afgelopen zijn , ten slotte wil er niemand zijn vingers aan branden .

 9. Nederland loopt altijd voorop omdat Nederland de proeftuin is voor de andere EU Staten. Voor aandacht van Schwab staart Rutte zich helemaal blind op het uitvoeren van de “vast gelegde” opdrachten!

 10. Zeker loopt het schoothondje voorop Maar wat als vele russen hier komen feesten in de proeftuin Komen oefenen met hun overmacht tegen die M knudde en klaasje schaap met zijn rioolratten Dan loop het Chinees vreten dun uit hun broekspijpen Het zijn maar schijtlijsters Maar zij klaasje schaap weet wat Poetin heeft gezegd tegen deze zwendel zooi ( Jullie zijn gewaarschuwd ( Klaasje schaap) Dus hou de blauwe licht in de gaten voor er iets van boven komt!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in