In navolging van WEF kameraad Justin Trudeau heeft de Nederlandse premier Mark Rutte besloten om de landelijke boerenprotesten als “klein” en “onaanvaardbaar” te bestempelen, schrijft Keean Bexte.

“De protestacties van een kleine groep boeren op snelwegen van gisteren en vanochtend zijn onacceptabel. Anderen moedwillig in gevaar brengen, onze infrastructuur beschadigen en mensen bedreigen die helpen opruimen, gaat alle perken te buiten. Doe aangifte bij bedreiging,” schreef Rutte in een tweet.

“Deze levensgevaarlijke acties moeten stoppen. Er zijn genoeg andere mogelijkheden om binnen de wet je onvrede te uiten. De meeste boeren doen dat ook.”

De opmerkingen van Rutte komen op het moment dat de Nederlandse opstand nieuwe hoogten van intensiteit bereikt, waarbij de boeren de lat hoger leggen en massaal hooibalen in brand steken en stapels mest langs de wegen dumpen.

Dit heeft geleid tot een volledige afsluiting van verschillende grote autowegen en heeft werk van brandweerlieden en aannemers van de regering gevergd om het op te lossen.

Eenvoudig gezegd, Rutte kan de boeren niet langer negeren. Hij moet direct reageren en heeft ervoor gekozen het hachelijke pad te bewandelen dat de Canadese premier Justin Trudeau is ingeslagen: hij verdubbelt en belastert de demonstranten.

De opmerkingen van Rutte lijken inderdaad griezelig veel op de toespraak van Trudeau eerder dit jaar, waarin hij de vreedzame truckers, die de steun van miljoenen kregen, schandelijk genoeg bestempelde als een “kleine randminderheid” met “onaanvaardbare standpunten”.

  De komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complot

“De kleine randminderheid van mensen die op weg zijn naar Ottawa, die er onaanvaardbare standpunten op na houden die zij uiten, vertegenwoordigen niet de standpunten van de Canadezen,” zei Trudeau in januari.

“(Canadezen) die er voor elkaar zijn geweest, weten dat het volgen van de wetenschap en het opstaan om elkaar te beschermen de beste manier is om onze vrijheden, onze rechten, onze waarden als land te blijven waarborgen.”

Deze strategie werkte niet, en de truckers bleven uiteindelijk bijna een maand in Ottawa voordat zij werden opgeruimd door een naamloze politiemacht die vrij was van identificatiemiddelen. De aanblik was verschrikkelijk, en Trudeau werd het voorwerp van internationale hoon en veroordeling.

De meeste provinciale mandaten werden te midden van het protest ingetrokken, en hoewel er nog enkele zijn overgebleven, waren de truckers grotendeels succesvol in het beëindigen van de COVID-hysterie in Canada. Alleen de tijd zal leren of de Nederlandse boeren op dezelfde manier in Nederland kunnen slagen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het is het belangrijkste wat iemand van ons ooit zal doen. En dat is waarom we er geen woord over mogen zeggen tegen het grote publiekVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCovid Hoax Pushers (inclusief Trump) willen u dood hebben
Volgend artikelV.S. rechtbank stopt installatie van “gevaarlijke” 5G-celtorens: “Ze zijn gevaarlijk voor de menselijke gezondheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

 1. Alle respect, voor deze mensen, die voor zichzelf en onze voeding nog DURVEN opkomen.
  Iedereen moet achter deze mensen staan en steunen.

  • De opmerkingen van Rutte komen op het moment dat de Nederlandse opstand nieuwe hoogten van intensiteit bereikt, waarbij de boeren de lat hoger leggen en massaal hooibalen in brand steken en stapels mest langs de wegen dumpen.

   En de lat legt nog laag en gaat veel hoger als het nodig is en ik kan het weten.
   We leggen Nederland compleet plat als uiterste noodmaatregel !!!!!
   En we gaan overwinnen MET HUN GREAT RESET !!!!
   Een hooivork heb nog steeds twee tanden en dat vinden de great reset liefhebbers maar niks !!
   Amen.

 2. Ik vind het ook ongelooflijk dubieus dat er ineens op verschillende plaatsen asbest is gevonden. Dus iemand zag een berg zand en mest en hooi op de weg liggen en dacht dat het wel een goed idee zou zijn om op asbest te testen in plaats van een graafmachine regelen…
  Tenzij…
  Ze van te voren wisten dat ze ernaar moesten zoeken. De Romeo’s zijn niet alleen op het malieveld actief.

  • Kijk, ik heb dezelfde gedachten.
   Degenen die die abnormale obstakels gerealiseerd hebben, worden nooit gevonden.
   En dat terwijl er overal camera’s te vinden zijn.
   Hier zit de overheid achter met als doel de boeren in een kwaad daglicht te zetten.
   Deze smeerlapperij hebben we al eerder gezien bij de vaccinatie protesten, de pro- zwarte pieten protesten, etc.
   Wanneer er geprotesteerd wordt tegen de overheidsdoctrine, dan zet de overheid het laagste van het laagste in. Zelfs, of in de hoop dat, als dit levens gaat kosten.

 3. (De Romeo’s zijn niet alleen op het malieveld actief.)

  Zieke gasten, dat je in opdracht van (Landverrader Utte) je eigen nest kapot maakt.
  Deze parasieten moeten kosten wat het kost, gestopt worden. En worden opgesloten.

  • Maak hun namen bekend. In hun eigen wijk. Hun eigen dorp. Maar wel met bewijs erbij want anders kan iedereen wel wat beweren over een ander waar hij een hekel aan heeft.
   Weken geleden op vakantie in Texel kwam ik ook zo’n Romeo tegen. Een politieman in zijn politiewagen. Ik herkende hem. Dus in Texel wonen die Romeo’s ook. Misschien omdat op zo’n eiland toch niemand hen zoekt?

  • Meestal zijn die Romeo’s mocro’s of linksen; te koop voor weinig.
   Maar pas op: ze gaan heel ver.

   Wijzer is het: er eentje op te pikken en er een verklaring uit te halen; die op verklaring dan op internet.

  • RTL Nieuws had van die lozingen gefilmd. Maar alleen de silagewagens van een grondverzetbedrijf waren in beeld, niet de trekkers en ‘boeren’ die het op hun geweten hebben. Dus dit star gefilmde gebeuren bewijst wel dat het niet van de boeren komt. Dit is met opzet in de wereld gebracht zodat de boeren de schuld krijgen.
   Dit zijn oude tactieken van de overheid. Meng je onder demonstranten en verpest demonstraties. Dat deed de overheid in de jaren zeventig al.

   • Dat noemen wij provocateurs in dienst voor een scheidsalaris bij de overheid.
    Zo oud als de weg naar Kralingen deze tactiek alleen je moet er door heen prikken.
    Zie de demonstraties tegen het corona beleid (lees normaal griep).
    Mensen die normaal protesteerden werden aangevallen door politiehonden.
    Het woord hoogtijd dat wij in de aanval gaan
    Helaas de slapende massa is nog te groot voor een aanval maar hij komt wel.
    Een kwestie van tijd als de slapende massa alles kwijt is dan worden zei pas wakker eerder niet helaas.

    • Rutte leid aan hoogmoed waanzin dat zijn allemaal overeen komsten met Hitler en ook de vrijheid bestaat bij de VVD niet het zijn allemaal verloren zielen die bij deze club behoren ook de kiezer heeft volgens mij een slechte jeugd gehad en mijn voetmat heeft voor mij meer waarde dan een VVD er.

    • Hebben we die slapende massa echt nodig? Ik heb een veel ander plan. Ik ga dat uitleggen. Poetin schijnt bezig te zijn met het oprichten van een Russisch oorlogstribunaal. Ik meen hem daarin te moeten steunen, omdat de rechters hier allemaal zijn ingepakt door het World Economic Forum. Dus hier hebben we geen schijn van kans. Maar in de VS loopt nog altijd president Donald Trump nodig. Ik noem hem geen ex-president omdat ik nog altijd denk dat hij glansrijk de verkiezingen heeft gewonnen. Joe Biden kon president worden door fraude; fraude die steun kreeg van het WEF. Biden is in het zadel geholpen door dit gespuis. Moeten wij vanuit West-Europa geen pogingen ondernemen om Trump zover te krijgen dat hij zich achter de oorlogstribunalen van Poetin schaart? Dan hebben we een heel sterk blok en ik denk dat de puppets van het WEF het in hun broek doen
     alleen al bij de gedachte aan dit blok. Kunnen wij dit als gewone burgers organiseren? Ik denk het niet. Daarom denk ik dat we er goed aan doen om bijvoorbeeld mensen van Viruswaarheid en Forum voor Democratie hierbij te betrekken. Wellicht zijn er nog wel wat andere mogelijkheden. Ik wil hierover graag met iedereen brainstormen om een sterke vuist te kunnen maken. Help me !!

    • Klopt helemaal Harry, er zijn er nog te veel die slapen, totdat ze morgen in de supermarkt komen en bv geen groenten meer kunnen kopen, dan raken ze meteen in paniek, voor velen is het, zolang het niet aan hun voordeur is, boeit het hun niet, tot de confrontatie zich voordoet.
     Rutte en zijn ploeg moesten ze gewoon opsluiten, zonder voedsel, ja er zijn geen boeren meer in Nederland Mr Rutte, komt door uw beleid, dus crepeer maar lekker, of begin elkaar maar op te eten, begin maar meteen met Kaag, die kan jou toch niet luchten, het zal er ook van komen, als je aan de boeren raakt, raak je iedereen, als je iedereen tegen je hebt, wat ga je dan nog doen, niets, helemaal niets. “kom niet vertellen, wij hebben het niet geweten”, daarvoor is het te laat.

 4. Rutte liegt alles bij elkaar en laat de Romeo.s autobanden en asbest in de fik steken dit zijn nazi’s en dat is Rutte en co die genocide pleegt moordenaars dat is die kwal.

  • Had Volkert misschien een opdrachtgever omdat de getroffene te dicht bij de waarheid kwam?! Net als in andere landen (o.a. in deze shittijd) schijnt dat ook in NL wel vaker voor te komen.

  • Dan heb jij het niet goed begrepen destijds.
   Volkert is betaald door ,,de overheid,, om onze grote en oprechte vriend PIM FORTUYN uit de weg te ruimen.
   Waarom ??
   Omdat PIM het oprecht goed voorhad met het NEDERLANDSE VOLK !!
   En zie het resultaat.
   Anders nog iets ?
   Amen!!

   • Ik stelde het bewust in vragende zin. Destijds was ik nog naïef en had dit niet door, maar inmiddels ben ik behoorlijk wijzer geworden over wat er allemaal op de achtergrond speelde en speelt. En kijk dus ook heel anders naar wat er in NL en wereldwijd gebeurt.
    Doordat inmiddels heel veel bekend is kun je ook uit het volgen van de reguliere pers feilloos halen wanneer er wordt gelogen en wat er staat te gebeuren. Was Cruyff toch die zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt.”

    • Bravo beste Klien,

     Inderdaad het was onze grote ,,JOHAN,, die dit zei !!
     Zie je de beelden nog voor je ?
     Pim Fortuyn in de zwarte auto met de raampjes open en hij zei ?????????
     ,,IK WORD JULLIE NIEUWE MINISTER PRESIDENT,,

     https://www.bing.com/videos/search?q=pim+fortuyn+SNELWEG&&view=detail&mid=6067F9C7F488D7A202FE6067F9C7F488D7A202FE&&FORM=VRDGAR&ru=%2Fvideos%2Fsearch%3Fq%3Dpim%2520fortuyn%2520SNELWEG%26%26FORM%3DVDVVXX

     Het is er niet van gekomen helaas en zo werkt het overal en op alle fronten.
     Ik krijg van niemand tranen in mijn ogen zelfs van mijn ouders niet maar als ik aan Pim terug denk en aan zijn laatste reis over de snelweg naar Rotterdam waar al dat vuilnis zat te wachten in de kerk op onze Pim dan moet ik zelfs huilen. (Wim Kok)) Oprechte mensen moet de ,,great reset,, niet.
     We gaan het zien maar de tijd is nu echt kort om massaal in actie te komen en dan niet met een bord voor je kop met een nietszeggender tekst maar met een hooivork in je handen en dan met minimaal 10000 man !!
     En dan kijken naar die zogenaamde mobiele eenheid ??
     Ze pissen nu al in hun broek bij de gedachte hier van.
     Nu nog doen met zijn allen !!
     Helaas het gaat niet gebeuren en U zult over enige tijd niets meer bezitten en een speelbal zijn van dit grootste vuilnis (Kazarien syndicaat) wat ooit op de Aarde geleefd heeft en verdiend om uitgeroeid te worden tot de laatste Kazarien NEP JOOD.

     Nummer 1: Fam Rothchield (voorheen fam Bauwer) (zogenaamde bekeerde Joden)
     2: Fam Rockenfeller (bekeerde Joden)
     3:Bill Gates (vanavond nog een nekschot) bekeerde Jood
     4: vul Zelf het hele kanker rijtje maar in !!

     Maar ze hebben het wel grotendeels in handen dat vuilnis op een paar obstakels na dan
     1:Iran
     2:Venuzuela.
     3: Noord Korea

     Laten deze drie landen nu niet gelieerd zijn aan de BIS bank (Rothchield) te Geneve.
     Ook toevallig!!
     Voorheen waren Irak, Libië etc etc dat ook niet.
     U weet hoe het afgelopen is met die landen.
     Anders nog iets ?

     Citaat:

     WIE NIET LEERD VAN ZIJN OF HAAR GESCHIEDENIS IS GEDOEMD HET ZICH TE HERHALEN.

     • Helemaal met je eens Harry, was ook reeds op de hoogte van deze informatie, heb zelf opzoekwerk gedaan, de Rothschilds hebben in Verenigd Koningrijk 1 of meerdere kastelen vol staan met de duurste, meest exclusieve, kunst, design, antiek ter wereld, van een onschatbare waarde, voor mij mag dat helemaal in de fik, een bliksem inslag is voldoende, waarschijnlijk zal het daar tegen ook beveiligd zijn, dit allemaal met geld van de bevolking wereldwijd, buiten de 3 landen die je noemde, hebben ze overal de geldkraan in handen, wapenhandel, diamant, etc… zogezegde vliegtuigrampen, zitten de Rotschilds achter, etc……ik noem dit exhiburant decadentie, bij de 2de wereld oorlog zijn ze zo goed als alles kwijt geraakt, ze hebben nu een vermogen van meer dan vijfhonderd triljoen, 1 triljoen is dacht ik een 1 met 62/64 nullen, dat maal meer dan 500.

  • Nou ik zou niet weten wat ik deed als ik hem in het donker tegen zou komen, ik zelf denk dat ik ga voor mijn broek af te trekken en mijn schijtgat naar hem toe richten zo vang je gemakkelijk strontvliegen.

 5. “Een kleine minderheid”. ! ! !

  Bekende uitspraak.

  Denk aan Hugo de Jonge.

  Bij de praatclub het WEF !!! Geleerd.

  Ridiculiseer iets.
  Hoop dat de meerderheid van de bevolking erin trapt, en je hebt “spreekwoordelijk” geen bloed aan je handen.

  Rutte democratisch gekozen, met deze uitspraken in zijn verkiezingsprogramma?
  Dacht het niet.
  Ik dacht dat er bewijzen waren dat de.verkiezingen niet eerlijk waren.

  Wanneer word het koningshuis op het matje geroepen?
  Ze hebben na hun vlucht voor WO2 naar Canada en V.K. geen enkel recht meer om zich de vorsten van NL te noemen
  Laat staan dat hun handtekeningen wettelijk of niet na WO2 nog iets te betekenen hebben.

  Waar blijven de rechters die niet aan het groot monsterlijk bedrog tegen de wereldbevolking mee willen werken.?

  Of zijn ze allemaal bedreigd of het hoekje om geholpen?

  Dan doen ze het in Canada en USA een stuk beter.
  Kennedy en Fuellmich zijn daar een groot tegenoffensief begonnen, met honderden advocaten.

  Maar ook dat kan een holle ton zijn.

  Beter is dat de burgers, boeren,tuinders en vissers het zelf doen.
  Want hoe het ook is schuim zal altijd boven drijven.

  Succes met de protesten, ik doe mee.

  • Wij doen allemaal mee neem ik aan wij willen toch te eten hebben en wie het niet bevalt ze weten waar het gat is dat zij Rutte toch ook tegen de criminelen die hij binnen heeft gehaald en wat mij opvalt dat er nu nog meer van dat tuig binnen komt om ons blanke uit te roeien.

 6. Rutte , tja een ordinaire wefhoer.
  Klein🤣🤣🤣🤣🤣
  Hij bedoelt ik schijt in mijn broek door de opkomst van de boerenmaar gelijk een echte narcist kleineer ik jullie met het woordje klein. Zo nu voel ik mij weer groot als laffaard en landverader.
  We to go her rutller🤡

 7. Ja, Mark Rutte, een mpnster inmidden van vele monsters. Sommigen staat het in het gezicht geschreven, bij anderen zijn het meer hun daden en woorden. Bij Rutte is het alles. Een monster dat zijn moeder alleen en eenzaam heb laten sterven en daar ook noch trots op is. De monsterclub van Klaus Schwab is ondertussen overal in de wereld te vinden en er blijven weinig mogelijkheden deze uit te wijken. Daarom is het werkelijk tijd dat er een gecoordineerde opstand plaats vind. En die moet van iedereen ondersteund worden. Het moet eindelijk voorbij zijn dat we ons laten tegen elkaar uitspelen. Allen en ik meen ook werkelijk allen moeten hun twistigheiden en verschillende opvattingen en religieuse overtuigingen eerst maar vergeten en we moeten ons concentreren op de enige werkelijke vijand van iedereen, de elites en hun politieke marionetten.

 8. Wellicht is Dr. Goebbels 2.0 iets té scherp maar Mr. Teflon is voor de betiteling van Rutte vele malen te mild. Het meest gepast lijkt iets daar tussenin. ( naar keuze)
  Lees Edward Bernais boek ” Propaganda” en U weet ongeveer waarmee U op heden te maken heeft met de “boven ons gestelden”.

 9. Trek die puntneus pinokkio Rutte maar uitelkaar stuk ongeluk .
  Zijn moeder heeft het verkeerd gedaan tijdens de bevalling , ze hebben het kind weggegooid en het nageboorte gehouden .

 10. Trudeau, Macron en Rutte: alle drie sexuele devianten, en vuilnis.
  Maar wij zijn niet schuldvrij.
  Die klootzakken hebben maar net zoveel macht als wij dat toestaan.

  a de poging tot massamoord (vaccinatie) wil dat stuk vuilnis NL bankroet hebben; vandaar de lock down en nu probeert ie weer hoe ver die kan gaan.

  Als reserve heeft ie nat als Macron de Eurofor; die met legerwapens op oude mensen los gaan.
  Denk eens na: waarom is die eurofor opgericht? Aleen om lokaal verzet te breken met geweld.
  ————————————————————–
  Tip voor de boeren: lever een week lang geen melk af; maar vul het in giertanks en en spuit het leeg in de centra van de steden.

 11. Hoe stoppen we Rutte, Macron, Trudeau en al die andere WEF-criminelen? Ik heb iets om over na te denken en ik hoop dat jullie dat met mij willen doen.
  Zoals velen weten is Poetin bezig om een Russisch oorlogstribunaal op te zetten.
  Zou het een idee kunnen zijn om Donald Trump en de Republikeinen aan te sporen zijn medewerking daaraan te verlenen? Ze hebben natuurlijk nog wel een appeltje te schillen met Joe Biden en z’n gestolen presidentschap. Persoonlijk denk ik dat de meeste Young Global Leaders niet zitten te wachten op een samenwerking tussen Poetin en Trump. Hoe denken we hierover? Graag jullie mening.

 12. Onze sekte leider Rutte noemt alles klein dat hem in de weg staat maar het spuiten vind hij goed hij leid aan grootheid waanzin en waar zagen wij dat eerder , juist bij Hitler.

 13. Let op BBB M. v, d. Plas gaat samen met Pieter Omtzigt het CDA overnemen je ziet het al aan hun stem gedrag en zo zullen wij nog een tijdje met Rutte te maken gaan krijgen.

 14. Rut op vuile oplichter!!!!!!!!!!!!!!!!
  Weg met zijn volledig kabinet en de rest ook binnen de overheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in